Kurja "Petojen maassa" EP [black/folk] 14.6.24

Raskaamman musiikin keskustelut
Post Reply
mega
Posts: 1609
Joined: Fri Aug 23, 2002 6:49 am
Location: Tampere
Contact:

Kurja "Petojen maassa" EP [black/folk] 14.6.24

Post by mega »

BLACK/FOLK METAL -YHTYE KURJAN ENSIJULKAISU KULJETTAA KUULIJANSA PETOJEN MAAHAN

Elvenscroll-yhtyeen laulaja Jussi Kangasharju toteuttaa haaveet täysin oman ja henkilökohtaisen musiikin luomisesta julkaisemalla kesäkuun 14. päivä Kurjan esikois-EP:n Petojen maassa. Black – ja folk metalin maisemissa liikkuva yhden miehen projekti on saanut sanoituksellisen inspiraationsa Suomen luonnosta, kansanuskon tarinoista sekä fantasiakirjallisuudesta musiikin ottaessa puolestaan vaikutteita mm. vuosituhanteen vaihteen tietokone- ja videopelien soundtrackeista.

”Ratsasta tarinan hopeahaarniskaisen sankarin kanssa alas tummaan laaksoon, jossa linnojen muurit ja tornit kohoavat yllesi kuin pahaa enteilevä myrskysää yön hämärässä. Kulje mukana meidän hyljätyn sankarimme ja hänen iljettävien petoihmisten kurjalla kostoretkellä. Voi verensä vihan sankari vaientaa vain voimalla petojen maan”, Jussi Kangasharju runoilee nyt julkaistusta singlestä.

Alla petoviirin kuunneltavissa YouTubessa https://www.youtube.com/watch?v=S1aR1kpPJFw sekä kaikissa yleisimmissä striimauspalveluissa https://distrokid.com/hyperfollow/kurja/alla-petoviirin

PETOJEN MAASSA -BIISILISTA
1. Veriviha
2. Alla petoviirin
3. Järvellä
4. Pihlajat
5. Kivisolki
6. Maanalainen

KOKOONPANO
Jussi Kangasharju – kaikki instrumentit

https://www.facebook.com/Kurjamusic
https://www.instagram.com/kurjamusic/
Post Reply