Doom-bändiin vokalistia

Muusikoiden keskustelu- ja ilmoitusalue
Post Reply
Death Metal Maniac
Posts: 1838
Joined: Sat Nov 09, 2002 9:35 am
Location: Espoo

Doom-bändiin vokalistia

Post by Death Metal Maniac »

Helsinkiläinen doom-bändi, *jonka nimeä ei tässä yhteydessä mainita* etsii vokalistia. Bändissä on jo kaksi kitaristia, basisti ja rumpali. Vaikutelista on melko pitkä, mutta muun muassa Paradise Lostia, Bethlehemiä, Candlemassia, Cathedralia ja Metallicaa on soitettu kovereina. Oma musa menee ehkä aavistuksen hitaampaan suuntaan, ja yksi biiseistä on todella hidas (lähes funeral doom-osastoa...).

Toivoisimme vokalistilta omaa persoonallista tyyliä, ja taitoa käyttää ääntään. Esimerkkivaihtoehtoina / tyylisuuntina voisi mainita kaksi ääripäätä, jotka voisivat olla Tomi Koivusaari ja Tiamatin Johan Edlund. Puhtaat vokaaliosuudet eivät ole täysin poissuljettuja, mutta lähtökohtaisesti olisivat sivuosassa tai jopa täysin olemattomassa roolissa. Kyllä tässä jonkunsortin örinää tai "rajua" ääntä haetaan bändiin. Mutta sitten taas joku brutal (guttural) death metal-tyyli ei käy.

Treenaamme SoundMindissa Vallilassa 1-2 kertaa kuukaudessa. Treenismääriä voi tarpeen mukaan lisätäkin. Meillä ei ole kiire mihinkään. Olisi hienoa äänittää kunnon demo/äänite tänä vuonna. Omia biisejä on 4 kpl. Lisäksi kovereita ollaan soitettu lukuisia.

Mikäli asia kiinnostaa, ja uskot, että sinulla olisi kykyjä tähän hommaan, olethan yhteydessä:

ilmari.jalas (at) gmail.com
Death Metal Maniac
Posts: 1838
Joined: Sat Nov 09, 2002 9:35 am
Location: Espoo

Re: Doom-bändiin vokalistia

Post by Death Metal Maniac »

Candlemass tai sen tyyppinen melodisuus saattaa kuulua jopa eniten musiikissamme...
Mutta tosiaan tähän haetaan nyt erityylistä laulajaa. Emme kaipaa "messiahmarcolinia" tai jotain perinteistä "alright now!"-doom laulajaa...
Post Reply