Psychework [JKL, mukana Machine Men -miehistöä]

Raskaamman musiikin keskustelut
Jussi
Posts: 10663
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Psychework [JKL, mukana Machine Men -miehistöä]

Post by Jussi »

Turpasauna wrote: Tue Aug 08, 2023 9:35 pm Uusi single tältä kelpo bändiltä - julkaistu näköjään jo keväällä, vaan mennyt itseltäni ohi -vaikka koetan seurailla metallilehdistöä. Toivottavasti bändi panostaa biisiensä promoamiseen että saadaan hieno matsku kaikkien kuunneltavaksi.

No.. tässä teen sitä ainakin itse, eli biisi "Kiova" on mielestäni melodinen, oivaltava, koskettava -ja toimiva prog-metal kipale. Aiheena tämä edelleen raivoava, hirvittävä sota - joka niin monen ihmisen elämään vaikuttaa. Kodit tuhottu, pellot miinoitettu, mutta periksi ei siellä anneta:

Psychework - Kiova
Erikoista muuten, miten noita kolmea edellistä singleä ei näytä olevan mukana ensi kuussa julkaistavalla Spark Of Hopella.
Turpasauna
Posts: 124
Joined: Mon Sep 19, 2022 7:03 pm

Re: Psychework [JKL, mukana Machine Men -miehistöä]

Post by Turpasauna »

Jussi wrote: Sat Aug 12, 2023 9:52 pm Erikoista muuten, miten noita kolmea edellistä singleä ei näytä olevan mukana ensi kuussa julkaistavalla Spark Of Hopella.
Juu, nuo kolme biisiä olivan vähän erityylisiä- jopa hieman irroittelun makua näissä. Voin vain arvata - mutta luultavimmin eivät kuulostaneet sopivalta Spark Of Hope:n yleistunnelmaan? Sinänsä bonusbiiseinä CD:n loppuun olisivat olleet kyllä erittäin kivat - mutta nyt näin.

Itse levyhän on sitten todella mainio, ja IMPE:n arvosana varsin ansaittu!

Kuten on mainittu: Aikuisten miesten "terapiamusiikkiahan" tämä on, lohduttavaa ja vahvaa sanomaa täynnä. Hienot sanoitukset kertakaikkiaan useassa biisissä myös.

Sävellyskynä toimii edelleen sutjakasti, ja taidoiltaanhan koko bändi on erinomainen. Tuotanto on myös todella onnistunut! Budjettia ei varmaan valtavasti ollut käytössä, mutta pidin äänityksistä & miksauksesta & masteroinnista enemmän kuin todella monen paljon isomman bändin levystä tämän vuoden sisällä.

Antony Parviainen vetää mahtavasti kaikki biisit. Kuuluu kyllä suosikkilaulajiini! Hyviä laulajia on paljon eri hevibändien studiolevyillä, mutta niitä jotka vetävät huipusti myös livenä - paljon vähemmän. Keikkatilanteessa Antony on uskomattoman vahva - ja nuo haastavat laulumelodiat tulevat todella vaivattomasti, ja hyvävireisesti korviin!

Jos Psychework tulee kaupunkiinne, niin kannattaa todellakin mennä katselemaan&kuuntelemaan - tämän bändin kanssa ei tarvitse kipata litrakaupalla "taikajuomia" - jotta kuulostaa keikalla hyvältä!

Videosinglejä ei taida olla enempää, mutta laitetaan tähän yksi noista hyvistä biiseistä:
Psychework - Shape of a Ghost
Post Reply