Ratbreed, Gothony & Sumea @ Bar Loose, 15.4.23 (Helsinki, 10 €)

Tapahtumailmoitukset
Post Reply
NeanderthalousII
Posts: 7
Joined: Thu Nov 21, 2019 11:13 am

Ratbreed, Gothony & Sumea @ Bar Loose, 15.4.23 (Helsinki, 10 €)

Post by NeanderthalousII »

Helsingin hevirotat - Ratbreed - ryömivät viemäreistä soittamaan riffipohjaista hevimetallia, jonka kruunaa skenen yksi kovimmista naissolisteista! Uutta materiaalia muhii toista kokopitkää varten. Ota tästä kuunteluun "Master of Deception musavideo sekä uuden sinkun, "Under Fire", lyriikkavideo:

https://www.youtube.com/watch?v=Ynep0DLWY0w
https://www.youtube.com/watch?v=2CE1nZ1n840

Vuonna 95 tapahtui kaksi merkittävää asiaa: No se ilmeinen ja Gothonyn ensimmäinen demo, joka lienee edelleenkin se paras. Tämän kovasti ryskyen rytisseen bändin elinkaari jäi lopulta vain kuuden vuoden mittaiseksi, jonka aikana yhtye ehti valloittaa skenediggareiden sydämet ja soittaa aikakautensa legendaariset mestat läpi (mm. Oranssi klubi, Thunder Road House).
Gothony päätettiin kasata Kaksikymmentä vuotta myöhemmin muistelemaan menneitä ja soittelemaan vanhoja biisejä. Ja koska muistot olivat edelleen verevät, päätettiin uutena jäsenenä vokaaleihin kiinnittää 90-luvulla mm. Bleed Me Tears ja Katharsis -yhtyeissä vaikuttanut Wuohi. Huhtikuussa on aika julkaista uusi musiikkivideolla ryyditetty biisi maistiaiseksi tulevan syksyn täyspitkästä. Tsekka somesivut:

https://www.facebook.com/gothonyband/
https://www.instagram.com/gothonyband/

Sumea trippailee jossakin suomiprogen ja mystiikkaa tihkuvan metallin alkulähteillä. Sapattia on vietetty, mutta ilmaisu on jalostunut selvästi omaksi soundiksi - yhtyeen jäsenten erilaiset musiikilliset taustat kuuluvat kokonaisuudessa omaperäisyytenä. Raskas sointi kohtaa tarttuvat melodiat ja sanoitukselliset teemat pyörivät mystisen aamunkajon tunnelmissa, myös perinteisiä kauhuteemoja käsitellään. Kasassa on siis kaikki elementit saada päät heilumaan ja uusi single “Paniikki” on tästä hyvä työnäyte.
Sumea on keikkaillut muun muassa Xysman kanssa Tavastialla lokakuussa 2022, sekä puolalaisen Dopelordin kanssa Helsingissä ja Tampereella helmikuussa 2023.
Tsek Paniikki-musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=CFDGRXpwxSI

Ovet klo 20 // Show klo 20.30 //
Ennakkoliput Tiketistä:
https://www.tiketti.fi/gothony-singlen- ... puja/89328

Bar Loosen webbisivut:
https://barloose.com/
Post Reply