Leeko Norsu - esikoisjulkaisu 'Koronakeissi' [rap/metal]

Sivustojen päivitystiedotteet, linkit ja MP3-mainostus
Vastaa Viestiin
jake styles
Viestit: 91
Liittynyt: 26 Heinä 2007, 14:35
Paikkakunta: Vantaa

24 Kesä 2020, 12:58Leeko Norsu on trio, jonka musiikissa yhdistyy tarinankerronta ja kantaaottavuus. Ihmisyyden peräkammariin pureutuvat kappaleet vilisevät vastalauseita, esittävät epäkohtia ja ravistelevat rakastamaan tätä maailmaa, jossa jokainen valinta johtaa kohti tiettyä ikuisuutta.

Räpättyä räimettä soittava kolmikko lyö progen prinsiipit pöytään, imaisee iskelmätaivaalta melankolisen meteoriitin kuin herneen nenään, ja tuuttaa turtuneeseen tajuntaasi ylemmän tason ykköstä ja nollaa sellaisella intensiteetillä, ettei kertakuluttamiselle jää mitään sijaa.

Syksyllä ilmestyvän debyytin, “Eskapismin perusteet”, kynnyksellä Leeko Norsun suunta on selkeä: yhtenäisten albumien vastapainoksi tulemme julkaisemaan Täsmäsinkkuja, jotka muodostavat oman kokonaisuutensa ja antavat mahdollisuuden astetta ajankohtaisempaan ilmaisuun.

Juhannusaattona 19.6.2020 julkaistiin ensimmäinen Täsmäsinkku, “Koronakeissi”, jonka kahdessa kappaleessa kuuluu yhtyeen sanavalmius, innovatiivisuus ja tekemisen palo — #norsucore.

Koronakevään sanelemana kaikki äänitykset hoidettiin eristyksissä ja omillaan; hajallaan mutta ajallaan.

Suoratoistopalveluista on kuunneltavissa myös singlen B-puoli "Karanteen1": http://kuuntele.norsucore.com

Leeko Norsu on:
Ben Tuges, rummut
LUU, kitarat
Myöhä, vokaalit/bassot

Facebook: https://www.facebook.com/leekonorsu
Instagram: https://instagram.com/leekonorsu
WWW: https://www.norsucore.com


Vastaa Viestiin