Extreme metal -bändi vailla liidikitaristia (HKI)

Muusikoiden keskustelu- ja ilmoitusalue
Vastaa Viestiin
Entropia
Viestit:484
Liittynyt:06 Helmi 2007, 20:17
Paikkakunta:Pääkaupunki
Viesti:

11 Kesä 2019, 11:49

Etsinnässä toinen soolokitaristi ja aisapari riffeihin. Mä osaan ite vetää jonkin verran liidejä, mutta sulta pitäis lähtee paremmin. Soittotyyliltään semmonen hallittu kaaos, eli Slayer/Trey Azagthoth kohtaa Dimebagin/Marty Friedmanin ois unelmien täyttymys. Älä kuitenkaan anna tämän hämätä liikaa, se on vain karkea tienviitta. Plussaa ois myös että ymmärtäis edes vähän efektien päälle.

Inkvisitor meni nurin, mutta palo tehdä musaa roihuaa entisellään. Bändi on tilusankaria vaille kasassa ja treenis on Helsingin Pasilassa. Levyllinen demoja on tällä hetkellä työstössä ja niitä on kuultavissa kandidaateille. Myös sun panokselle on tilaa: soolospotit on tyhjänä, plus harmonioissa ja melodioissa ois vielä ideoitavaa.

Ihan aloittelijoille tää projekti ei ole, eikä myöskään sellaisille joilla on monta sivuproggista tai meinaa tästä tehdä sellaisen. Tavoitteita pitää olla ja halu edetä. Pitää olla valmis panostamaan ja sitoutumaan. Sivuproggikset on sinällään ok, kunhan tää bändi menee aina ykkössijalle eikä siitä tarttee tapella. Musiikillisesti sekoitellaan thrashin, deathin ja extremen sekametelisoppaa.

Kerkesin kipparoida Inkvisitoria karvaa vaille seitsemän vuotta, äänittää kolme julkaisua (joista uusin pro-tasolla) ja soittaa 87 keikkaa, joten ihan ummikkoja ei olla. Musiikin ulkopuolella mä hoidin kaikki Inkvisitorin ulkomusiikilliset aspektit: bookkasin keikat, kuvasin musavideot, tein kotisivut, ylläpidin somet, taitoin levynkannet, äänitin demot, promosin levyt/keikat ja tein julkat. Siispä sormi ei mene suuhun muissakaan bänditoimintaa edistävissä asioissa.

Soittonäyte (sävellys & sanoitus, vasemman puolen skebat ja liidi):


Livenä (oikea ränni):


Lisää löytyy Inkvisitorin Spotifystä ja Youtubesta. Demoja uudesta matskusta ja Guitar Pro -filut mistä opetella pohjat löytyy kandidaateille.

Yhteys: jesse Ät haje PISTE fi
Laita mukaan soittonäytteitä ja lyhyt esittely siitä kuka olet.


Entropia
Viestit:484
Liittynyt:06 Helmi 2007, 20:17
Paikkakunta:Pääkaupunki
Viesti:

07 Heinä 2020, 11:36

Nostoa. Muu bändi kasassa ja levyllinen demoja työstössä. Tilukeisari vielä uupuu rivistöstä.
Vastaa Viestiin