SOUTH PARK -FESTIVAALI 10.-11.6.2016, TAMPERE ETELÄPUISTO

Tampereen kansanjuhlien virallinen keskustelu- ja tiedotusalue
SOUTHPARKTRE
Viestit:11
Liittynyt:09 Huhti 2014, 11:52

19 Tammi 2016, 15:09

South Park -festivaalin ohjelmistossa jälleen kansainvälisiä tähtiä
- Slayer (USA), Bullet for My Valentine (UK) ja Soilwork (SWE) kesällä Suomeen
- Festivaaliliput nyt myynnissä

Tampereen Eteläpuistossa 10.-11.6.2016 järjestettävä South Park -festivaali tuo ensi kesänä jälleen kovan artistikattauksen Tampereen Eteläpuistoon. Pääesiintyjäkseen festivaali on kiinnittänyt amerikkalaisen thrash metallin pioneerin, Slayerin. 80-luvun alkupuolelta tahdikkaasti takonut Slayer on julkaissut kaksitoista studioalbumia ja legendaarinen yhtye on kiistatta yksi painavimmista thrash- ja speed metallin vaikuttajista.

Uudemman polven metalliosaamista festivaaleille saapuu edustamaan modernin brittimetallin kärkikastiin kuuluva Bullet for My Valentine, joka on palkintoja niittäen myynyt kultaa ja platinaa ympäri maailmaa. Lisäksi South Park -festivaaleilla nähdään ruotsalainen melodisen metallin lähettiläs Soilwork, kotimaisen metallin suurnimet Amorphis, Stam1na ja Diablo sekä nousukiidosta nauttiva saksalainen heavymetal -yhtye Powerwolf ja amerikkalainen glam-legenda LA. Guns.

Liput nyt myynnissä: www.southparktampere.fi/liput
South Park -festivaalin kaikki liput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Tavallisten lippujen lisäksi tapahtumaan myydään myös VIP-lippuja, joihin sisältyy erikoismenu sekä pääsy aitiopaikan VIP-telttaan.

Liput alkaen
Perjantain lippu 68,00 €
Lauantain lippu 68,00 €
Kahden päivän lippu 118,00 €

Perjantain VIP-lippu 118,00 €
Lauantain VIP-lippu 118,00 €
Kahden päivän VIP-lippu 198,50 €

South Park -festivaali julkistaa lisää esiintyjiä ja tarkempia aikatauluja keväällä.

Suomen festivaalikesässä paikkansa vakiinnuttanut South Park keräsi Tampereen Eteläpuistoon viime kesänä reilut 11 000 kävijää viikonlopun aikana. Artistien lisäksi South Park panostaa jälleen erityisesti ruokatarjontaan ja tapahtuma-alueen viihtyvyyteen.

Festivaalin järjestää Tampere Eteläpuisto Oy ja tapahtuman uusi yhteistyökumppani on Radio Rock.

Seuraa South Park -festivaalia sosiaalisessa mediassa:
@southparktre
#southparktre
http://www.facebook.com/southparktampere

http://www.southparktampere.fi

South Park -festivaali 10.-11.6.2016: Slayer (USA), Bullet For My Valentine (UK), Soilwork (SWE), Amorphis, Stam1na, Diablo, Powerwolf (GER), L.A.Guns (USA)