Radio City South Park: SKID ROW, W.A.S.P., H.E.A.T., EUROPE.

Tampereen kansanjuhlien virallinen keskustelu- ja tiedotusalue
mape
Site Admin
Viestit:2755
Liittynyt:22 Elo 2002, 21:39
Paikkakunta:Espoo
Viesti:

27 Helmi 2014, 09:47

Uusi festivaali Radio City South Park julkaisee kesän esiintyjiään
- Tampereelle kansainvälisiä tähtiä

Uusi rockfestivaali Radio City South Park tuo kesäkuussa kansainvälisiä tähtiä Tampereelle. Pääesiintyjäksi Tampereen Eteläpuistoon täräyttää ruotsalainen 80-luvulla maailmanlaajuiseen huippusuosioon noussut Europe, jonka lisäksi vastaanotamme rapakon takaa hevilegenda W.A.S.P.:in sekä hard rock -yhtye Skid Rown. Kärkikolmikon lisäksi ulkomaalaisvahvistukseksi Radio City South Parkiin saapuu kovassa nousukiidossa oleva rock-lupaus H.E.A.T. sekä itsetuhoinen ja synkkä sakki Shining Ruotsista.

Tietysti Radio City South Park –festivaaliin tulee myös monipuolinen sakki kotimaisia huippuosaajia. Festarilavalle nousevat mm. melodista metallia soittava Sonata Arctica, kotimainen glam-ylpeys Reckless Love, kansainvälisillä areenoilla kasvanut Battle Beast ja rähisevistä keikoistaan tunnettu Santa Cruz. Areenateltassa puolestaan nähdään mm. Ville Laihialan luotsaama Poisonblack , psykedelisissä tunnelmissa nouseva Death Hawks, radiohiteistään tunnettu Doom Unit, trashmetalliyhtye Lost Society, powermetallin lähettiläs Dreamtale, edesmenneelle Pantera-kitaristi Dimebag Darrelille tributoiva Dimebag Beyond Forever, pitkältä keikkatauolta kaivatun paluun tekevä Brother Firetribe sekä raskaan rokin tulokas Egokills.

Tarkemmat esiintymisaikataulut ja tapahtuman loput esiintyjät julkaistaan myöhemmin. Radio City South Park –festivaalin liput tulevat ennakkomyyntiin Tampereen Swamp Music –kauppaan ja Lippupalveluun 5.3. alkaen. Perjantain lippu maksaa 39 euroa, lauantain 59 euroa ja kahden päivän lipun saa hintaan 89 euroa.

Radio City South Park –festivaali järjestetään 6.-7.6. Sauna Open Air -festivaalista tutulla ranta-alueella Eteläpuistossa. Rantaan nousee satamabaareja sekä ravintolalaiva. Ison lavan, esiintymisareenan sisältävän festivaaliteltan ja eloisan sataman lisäksi alueelle rakennetaan myös ruokakylä, jossa on tarjolla paremmalla maulla valmistettua ronskimpaa festariruokaa.

Radio City South Park -festivaalin järjestää South Park Tampere Oy, jonka joukoista löytyy vaikuttajia mm. Himos Festivalista ja Chilifest Finlandista. Tapahtuman yhteistyökumppani on Radio City.

http://www.southparktampere.fi


Judez
Viestit:770
Liittynyt:23 Kesä 2009, 15:27

27 Helmi 2014, 10:15

Dodiiiin! Tämähän vaikuttaa hyvältä Sauna Open Airin korvaajalta, pitäis vaan tietää päiväkohtaiset aikataulut niin tietää ostaa lippuja.
Tailgunner
Viestit:381
Liittynyt:21 Kesä 2009, 13:52

27 Helmi 2014, 11:03

No johan on kattaus "kansainvälisiä" tähtiä :D . Veikkaan että tapahtuma tullaan perumaan vähäisen ennakkomyynnin takia. Tuoltahan puuttuu enään Klaus Mainen johtama Audiletka Scorppareita Helsinki-Vantaa lentoaselta Tampesteriin. Ketä enään kiinnostaa se Mursu-Blackien veivaama sama w.a.s.p setti jota viimeiset 10 vuotta käynyt Suomessa ja Euroopassa veivaamassa?
anep

27 Helmi 2014, 11:12

Mainiolta vaikuttaa, kasaria ja poweria, muuta ei tarvita, hieno meininki. Treat tai Pretty maids sopisi vielä komeasti joukkoon.
Tailgunner
Viestit:381
Liittynyt:21 Kesä 2009, 13:52

27 Helmi 2014, 11:26

anep kirjoitti:Mainiolta vaikuttaa, kasaria ja poweria, muuta ei tarvita, hieno meininki. Treat tai Pretty maids sopisi vielä komeasti joukkoon.
Pretty Maids saisi kyllä taas tulla Suomeen mutta Tampereen festivaalin aikaan ovat 6.6 Tanskassa lämppäröimässä Aerosmithia ja 7.7 Saksassa festivaaleilla.
Kekkilä
Viestit:184
Liittynyt:02 Kesä 2010, 01:38

27 Helmi 2014, 11:53

Shining ainoa lipunostokoukku itselle tällä hetkellä, eikä se paljoa ole... Päänimet ei kutita itseä sitten yhtään. Sellaisia "katsoo mielellään" bändejä on liuta, Poisonblack, Santa Cruz, Sonata, Death Hawks, mutta ne näkee muuallakin. Ohan tämä tosin vain bussimatkan päässä suoraa kotiovelta, mikä on pelkkää plussaa. Kattellaan.
Haunted Shores

27 Helmi 2014, 13:03

Tuohon vielä kun lisäksi saataisiin Volbeat, Bodom ja Kotiteollisuus, niin meikä on mestoilla!!
Härkämärkä

27 Helmi 2014, 13:53

Sweden Rock on samana viikonloppuna ja sinällään hieman outoa ettei sitä sitten käytetty hyväksi muuten kuin Waspin osalta. Olisihan siellä nyt pelkästään isoista nimistä jo tarjolla Black Sabbath, Alice Cooper, Megadeth, Within Temptation jne. Itsehän olen Sweden Rockiin menossa joten kun tämän South Parkin olisin missannut joka tapauksessa niin nyt ei sitten kauheesti harmita tosin Europe olisi kyllä kiva nähdä vielä joskus ja tuo kotimainen osasto: Reckless Love, Santa Cruz, Battle Beast ja Brother Firetribe olisi kyllä myös minun mieleen.

Vähän vaikuttaa,että tämän festarin kokoluokka ei sitten ole ihan Saunan tasoa kun katsoo noita kiinnityksiä (kiinnostaako oikeasti ketään Skid Row ilman Bachia?) ja kun jonkinlainen telttalavakin tulee olemaan siellä. Te jotka paikalle menette niin älkää missatko H.E.A.T:ia. Siinä on ehdottomasti bändi joka ansaitsisi suurempaa suosiota!
Juho

27 Helmi 2014, 13:59

Haunted Shores kirjoitti:Tuohon vielä kun lisäksi saataisiin Volbeat, Bodom ja Kotiteollisuus, niin meikä on mestoilla!!
IN FLMAES
Shadowblade

27 Helmi 2014, 14:00

Niin no tuosta voidaan tietysti olla montaa mieltä, ovatko Suomessa tiuhaan kiertävät Europe ja W.A.S.P. mitään suuria kansainvälisiä starboja, mutta kokonaisuuten vitun köyhää tulla line-upista vinkumaan, jos ei muutenkaan kuulu kohderyhmään. En mäkään ulise Steelfestin -ketjuissa, että miksi pitää olla vaan tollasta kiukuttelumusiikkia. Jos jollekin on nyt epäselvää, niin eiköhän tässä ole nimenomaan se kasari keskiössä.

Sauna kusi kasarifanien niskaan ja homma kyrvähti, omissa silmissä Sout Parkin linja jatkaa siitä, mihin Sauna homman 2011 lopetti. Reckless Love, Santa Cruz, Battle Beast ja Lost Society ovat kutakuinkin ainoita itseäni kiinnostavia suomalaisia bändejä, joten niiden kokoaminen samoille festareille on omissa silmissä kova saavutus! Brother Firetribekin otetaan ilolla vastaan ärsyttävästä laulajasta huolimatta. Turvonnut ja kähisevä Blackie kelpaa myös mainiosti ja Europehan taas on ihan oivallisessa vedossa tuoreen matskunsa kanssa.

Itselleni kesäfestareilla toimii parhaiten nimenomaan huoleton kasarimeininki, siihen parin päivän iloinen humala ja arskaa taivaan täydeltä (kiitos!), niin olen tyytyväinen. Ne Bodomit, Volbeatit ja Kotiteollisuudet (heitto oletan?) kun osataan vielä pitää poissa, niin vielä parempi.

Joten itseltäni ainakin suuren suuri peukku Tampereen suuntaan, yöpaikat on jo buukattu ja flaba lähtee hankintaan heti maaliskuussa. Toivottavasti myös suuret joukot väsyneen ja tyylistä poismenneen kasarin ystäviä löytää mestoille! :wink:
Tailgunner
Viestit:381
Liittynyt:21 Kesä 2009, 13:52

27 Helmi 2014, 14:18

Härkämärkä kirjoitti:Sweden Rock on samana viikonloppuna ja sinällään hieman outoa ettei sitä sitten käytetty hyväksi muuten kuin Waspin osalta. Olisihan siellä nyt pelkästään isoista nimistä jo tarjolla Black Sabbath, Alice Cooper, Megadeth, Within Temptation jne. Itsehän olen Sweden Rockiin menossa joten kun tämän South Parkin olisin missannut joka tapauksessa niin nyt ei sitten kauheesti harmita tosin Europe olisi kyllä kiva nähdä vielä joskus ja tuo kotimainen osasto: Reckless Love, Santa Cruz, Battle Beast ja Brother Firetribe olisi kyllä myös minun mieleen.

Vähän vaikuttaa,että tämän festarin kokoluokka ei sitten ole ihan Saunan tasoa kun katsoo noita kiinnityksiä (kiinnostaako oikeasti ketään Skid Row ilman Bachia?) ja kun jonkinlainen telttalavakin tulee olemaan siellä. Te jotka paikalle menette niin älkää missatko H.E.A.T:ia. Siinä on ehdottomasti bändi joka ansaitsisi suurempaa suosiota!
Alice Cooper soittaa heti Sweden rockin jälkeen 7 ja 8 kesäkuuta 2 keikka Ranskassa ja Black sabbathin kiertue on kasattu niin että yhtye ei soita missään kahtena iltana peräkkäin joten hekään eivät olisi Tampereelle olleet tulossakaan. Tampereen järjestäjä hehkutti että nyt lyötiin standartit kesän muille festivaaleille Suomessa. No eipä ollut kummoinen kattaus kun klubitason bändeillä yritetään iso alue täyttää. Persnettoa tulossa jos edes toteutunee. Veikkaan että tapahtuma perutaan vähäisen ennakkomyynnin takia.
Kekkilä
Viestit:184
Liittynyt:02 Kesä 2010, 01:38

27 Helmi 2014, 14:24

Itse tuli Saunassa sen elossaoloaikana käytyä enemmän tuon kotkaupunki statuksen takia kuin aina bändien :D Amot, Kotiteollisuudet sun muut katsoi ihan mielellään kerran kesässä eikä tarttenut lähteä köyhänä poikana reissamaan sitten niiden perässä ympäri Suomea. Oli siellä kyllä joka vuosi niitä kovia nimiä joita odotti. 2009 Nightwish, 2010 KISS, 2011 Omnium Gatherum, Cavalera Conspiracy, Accept ja Judas Priest ja 2013 Hatebreed, Sabaton ja Nightwish. Päälle tosiaan ne kotimaiset suosikit niin kelpasi. Kasasrihuttu iskee vaihtelevalla voimakkuudella. Nyt tosin ei kyllä, kuten sanottua, nappaa sitten yhtään tuo pääesiintyjälinja.
Viimeksi muokannut Kekkilä, 27 Helmi 2014, 15:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Deathklaat
Viestit:1137
Liittynyt:31 Maalis 2007, 23:54

27 Helmi 2014, 15:04

Vähän kyllä ihmetyttää tuo Shining tuon kaiken transurokin ja muun pehmohevin keskellä.
Ismo
Imperiumi Assistant
Viestit:752
Liittynyt:21 Kesä 2007, 15:46
Paikkakunta:Helsinki

27 Helmi 2014, 15:15

Deathklaat kirjoitti:Vähän kyllä ihmetyttää tuo Shining tuon kaiken transurokin ja muun pehmohevin keskellä.
Euge lienee yhdistävä tekijä..?
Kekkilä
Viestit:184
Liittynyt:02 Kesä 2010, 01:38

27 Helmi 2014, 15:29

Olisi sen Shinignin mielummin omalla klubikeikallaan ottanut Tammikuussa, ei sillä. Hyvin Istuisi mielestäni muutama muukin enemmän tai vähemmän "outolintu" tuonne kasarin sekaan.
anselmo
Viestit:654
Liittynyt:13 Heinä 2006, 15:43
Paikkakunta:Tampere
Viesti:

27 Helmi 2014, 16:17

Shadowblade kirjoitti:mutta kokonaisuuten vitun köyhää tulla line-upista vinkumaan, jos ei muutenkaan kuulu kohderyhmään. En mäkään ulise Steelfestin -ketjuissa, että miksi pitää olla vaan tollasta kiukuttelumusiikkia. Jos jollekin on nyt epäselvää, niin eiköhän tässä ole nimenomaan se kasari keskiössä.
Kuulun kohderyhmään, mutta onhan tuo nyt silti köyhä kattaus; Jalometalli ja Loudness,
Tuska ja Metal Chruch, siinä heti pari tästä kasaridiggarista kertaluokkaa kiinnostavampaa
täkyä.
Tailgunner
Viestit:381
Liittynyt:21 Kesä 2009, 13:52

27 Helmi 2014, 16:48

anselmo kirjoitti:
Shadowblade kirjoitti:mutta kokonaisuuten vitun köyhää tulla line-upista vinkumaan, jos ei muutenkaan kuulu kohderyhmään. En mäkään ulise Steelfestin -ketjuissa, että miksi pitää olla vaan tollasta kiukuttelumusiikkia. Jos jollekin on nyt epäselvää, niin eiköhän tässä ole nimenomaan se kasari keskiössä.
Kuulun kohderyhmään, mutta onhan tuo nyt silti köyhä kattaus; Jalometalli ja Loudness,
Tuska ja Metal Chruch, siinä heti pari tästä kasaridiggarista kertaluokkaa kiinnostavampaa
täkyä.
Asiaa puhuu Anselmo. Tänä kesänä itsekin näkee jo pelkästään Suomessa vanhoista ainakin Metallican,Slayerin,King diamondin,Anthraxin,Loudnessin,Metal churchin,Sacred reichin,Aerosmithin... joten ei Tampereen kattaus hirveästi kiihota.
Shadowblade

27 Helmi 2014, 19:26

anselmo kirjoitti:
Shadowblade kirjoitti:mutta kokonaisuuten vitun köyhää tulla line-upista vinkumaan, jos ei muutenkaan kuulu kohderyhmään. En mäkään ulise Steelfestin -ketjuissa, että miksi pitää olla vaan tollasta kiukuttelumusiikkia. Jos jollekin on nyt epäselvää, niin eiköhän tässä ole nimenomaan se kasari keskiössä.
Kuulun kohderyhmään, mutta onhan tuo nyt silti köyhä kattaus; Jalometalli ja Loudness,
Tuska ja Metal Chruch, siinä heti pari tästä kasaridiggarista kertaluokkaa kiinnostavampaa
täkyä.
Joo no toki itse olisin suonut, että esim. Kinkku ja Loudness olisivat jossain lähempänä kuin Oulussa. Mutta itselläni ei ole tapana ostaa festarilippuja vain yhden bändin takia, kun festarivedot nyt ovat yleensä muutenkin.. no festarivetoja. Joten yksi bändi jossain tuhannen kilometrin päässä ei kyllä saa meikäläistä liikahtamaan. Ja omaan makuuni ei yksikään muu festari Suomessa vähään aikaa ole onnistunut buukkaamaan yhtä montaa itseäni kiinnostavaa bändiä. Oli sitten tiuhaan Suomessa luuhaavia orkestereita tai ei. Ja voihan tohon päälle napsahtaa vielä vaikkapa Y&T, Van Halen, Def Leppard ja Ratt.. :lol:
Jussi
Viestit:10434
Liittynyt:28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta:Oulu (Rollo)

27 Helmi 2014, 19:42

^ sehän RATT meinasi olla jo lähellä "edeltäjään"
anep kirjoitti:Mainiolta vaikuttaa, kasaria ja poweria, muuta ei tarvita, hieno meininki. Treat tai Pretty maids sopisi vielä komeasti joukkoon.
1001% kuin mun näppäimiltä.

Aika mielenkiintoinen... jos en lähde Sweden rockiin! Kuitenkin 16 julkaistusta vain 4 on sellaisia, mitä en kuuntele, niin mikäs tässä. Dreamtalelle ansaittu kotikylän slotti, piti Tuskassa ym. käydä ensin kun koskaan(?) ei SOA huolinut :?
Härkämärkä kirjoitti: (kiinnostaako oikeasti ketään Skid Row ilman Bachia?)
Hep! Ghost (alimpana) on hieno kappale, kuten myös uusimman julkaisun avausbiisi.
[youtube]4vi0UmCJF_o[/youtube]
[youtube]fAHI5_okvcM[/youtube]
Noztromo
Viestit:75
Liittynyt:18 Syys 2002, 13:35

27 Helmi 2014, 20:04

Ruottirokin rosteria kun katteli ja bändien kiertueaikatauluja, niin kyllä Suomen puolelle Tampereelle saattaisi keretä poikkeamaan ainakin Annihilator, Tesla, Crowbar, Queensryche, Kamelot, Arch Enemy, Sodom, Monster Magnet ja Ted Nugget ja pari muuta. La Torre version of Ryche kiinnostaisi varmaan useita. Eli esitän tässä samalla toivomuksen myös.
WildFire
Imperiumi Crew
Viestit:980
Liittynyt:03 Marras 2005, 09:40
Paikkakunta:Ylöjärvi

27 Helmi 2014, 20:34

Jussi kirjoitti:Dreamtalelle ansaittu kotikylän slotti, piti Tuskassa ym. käydä ensin kun koskaan(?) ei SOA huolinut :?
2005 olivat Saunassa, ja tuo onkin edelleen ainoa kerta kun olen bändin nähnyt. Vaan eiköhän tämä epäkohta tule vielä paikattua nyt kun yhtyeen kotikaupungissa asuu.
sirclansman
Grey Eminence
Viestit:543
Liittynyt:04 Joulu 2004, 15:55
Paikkakunta:Hankasalmi
Viesti:

27 Helmi 2014, 21:32

No perkele, tuonnehan mennään!
HailAndKill
Viestit:1310
Liittynyt:01 Joulu 2003, 11:26
Paikkakunta:Porvoo

27 Helmi 2014, 21:46

Jep, kyllähän tuo Tampereen kattaus meikääkin houkuttelee melko hyvällä prosentilla. Ainakin sikäläiset kaverit ottivat uutiset innolla vastaan, joten mikäs tuonne olisi lähtiessä.

Ns: Entombed - Young Man Nihilist
heraklos
Viestit:1812
Liittynyt:22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta:Tampere, Hervanta

27 Helmi 2014, 21:49

anep kirjoitti:Mainiolta vaikuttaa, kasaria ja poweria, muuta ei tarvita, hieno meininki. Treat tai Pretty maids sopisi vielä komeasti joukkoon.
Treat on ikävä kyllä lopettanut. Sauna ei aikanaan saanut bändiä hommattua, kuten ei Gotthardiakaan. Treat olisi kyllä ollut hieno lisäys. Heillä (TREAT) taitaa keväällä olla yksi keikka Ruotsissa, vaikka bändin sivuilla on merkitty elinvuosiksi 1983 - 2013.

https://www.facebook.com/treatofficial
Ismo
Imperiumi Assistant
Viestit:752
Liittynyt:21 Kesä 2007, 15:46
Paikkakunta:Helsinki

27 Helmi 2014, 22:48

Noztromo kirjoitti:Ted
Ruotsissa kesän ainoa keikka Euroopassa...
Vastaa Viestiin