Lazy Bonez (melodinen heavy metal), 2/5 x Tarot

Raskaamman musiikin keskustelut
Jussi
Viestit: 10142
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

26 Loka 2018, 21:44

Aika hyvä biisi; Tuplea kuuntelee muutenkin aina mielellään.


mega
Viestit: 1107
Liittynyt: 23 Elo 2002, 09:49
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

21 Joulu 2018, 08:35

LAZY BONEZ JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA TAMMIKUUSSA, NIMIKAPPALE NYT KUULTAVISSA

Lazy Bonez julkaisee kolmannen albuminsa ”Kiss of the Night” tammikuun 11. päivä 2019. Levy sisältää taattua ja täysin omavaraista melodista heavy metallia 13 kappaleen verran, joista aiemmin on kuultu musiikkivideoiden muotoon puetut "Calling the Wild" ja "Run"-biisit. Viimeinen maistiainen ennen levyn ilmestymistä on nyt sekä YouTubeen että Spotifyhyn tarjolle laitettu albumin nimikappale ”Kiss of the Night”.

Sanoituksista vastaava basisti Jaakko Kauppinen kertoo nimikappaleen sanoituksista seuraavasti: "Kiss of the Night" oli yksi viimeisimmistä levylle tehdyistä kappaleista ja se kertoo tarinan valon ja pimeyden valtataistelusta. Vaikka sanoituksista ei niin voi suoraan päätelläkään, kirjoittaessani niitä kuvittelin pääteeman tapahtumaketjuksi, jossa sekä synkät että valoisat sisäiset voimat pyrkivät vuoron perään valtaamaan mielen. Ihmisen perimmäinen, ja varmaan myös se viimeisin, pyrkimys on selviytyä hengissä. Toiseen säkeistöön kirjoittamani lause kiteyttää mielestäni tuon pääteeman parhaiten: "I don’t need an enemy: all I want is melody playing notes that raise the tears of the joy"Orkesteri juhlistaa levyn julkaisua keikalla Nurmeksessa North Karelia Tattoo Festeillä 19.1. ja kesälle on varmistunut jo yksi esiintyminen Puolangan LankaFesteillä 6.7.

”KISS OF THE NIGHT” -BIISILISTA
1. Everlasting
2. Run
3. Kiss of the Night
4. Calling the Wild
5. Slaves of the Dark
6. Tears of Gold
7. War of the Roses
8. Fire
9. Smile
10. Psych Ward (Under the New Management)
11. Forever Young
12. Poseidon
13. Follow Me

KOKOONPANO
Tommi "Tuple" Salmela – laulu
Heikki Polvinen – koskettimet
Janne Tolsa – koskettimet
Topi Kosonen – rummut
Jaakko Kauppinen – basso
Mikko Niiranen – kitara
Markku Mähönen – kitara

DISKOGRAFIA
Vol. 1 (E·X·R Metal 2013)
Alive (E·X·R Metal 2015)
Kiss of the Night (E·X·R Metal 2019)

http://www.lazybonez.fi/
https://www.facebook.com/LazyBonezOfficial
https://www.instagram.com/lazybonezfinland/
mega
Viestit: 1107
Liittynyt: 23 Elo 2002, 09:49
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

07 Tammi 2019, 07:10

Lazy Bonezin perjantaina ilmestyvä levy Imperiumi.netin ennakkokuuntelussa
mega
Viestit: 1107
Liittynyt: 23 Elo 2002, 09:49
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

29 Kesä 2019, 09:30

TAROTISTA JA LAZY BONEZISTA TUTULTA TUPLE SALMELALTA SINGLE TULEVALTA SOOLOALBUMILTA


Tarotin ja Lazy Bonezin laulajana tutuksi tullut Tommi ”Tuple” Salmela julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa ensi vuoden aikana. Ajatus omasta levystä on kytenyt Tuplella jo pitkään ja lähtölaukaus projektille saatiin reilu vuosi sitten, jolloin yhteistyö pitkän linjan tamperelaisen muusikko-säveltäjä Riitiksen (mm. Skädäm) kanssa käynnistyi.
Levyn keskeisenä idea on toimia eräänlaisena henkisenä puhdistuksena laulajalle asioista, joita tälle on elämän aikana aina tähän päivään saakka tapahtunut. Mukaan mahtuu niin surullisia kuin iloisiakin tapahtumia, joita tulevalla soololla käydään läpi kronologisessa järjestyksessä.

”Olen laulanut kauan heavy metal -painotteista musiikkia, joten nyt tuli sopiva aika tulkita vähän kevyempää rock/AOR-pohjaisempaa kamaa, jollaisesta olen aina tykännyt. Levyn ensimmäinen single Together on omistettu neljä vuotta sitten syntyneelle tyttärelleni, jonka maailmaan tulo ei ollut mikään itsestäänselvyys. Tämän kaiken voi varmasti kappaleesta sekä tuntea että kuulla”, Tuple kertoo levyn musiikillisesta linjasta ja ensimmäisestä singlelohkaisusta.Biisi myös Spotifyssä sekä muissa streaming-palveluissa.

DISKOGRAFIA
Together single (2019)
TBA (2020)

https://www.facebook.com/TupleOfficial/
mega
Viestit: 1107
Liittynyt: 23 Elo 2002, 09:49
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

30 Elo 2019, 15:02

Toinen uusi biisi tulevalta soololta

TUPLE SALMELALTA TOINEN ROKKAAVA SINGLE TULEVALTA SOOLOALBUMILTA

Tommi ”Tuple” Salmela (Lazy Bonez & Tarot) julkaisee toisen singlen ensi vuoden aikana ilmestyvältä soololevyltään. Ensimmäiseen, kepeään ja vahvasti AOR-henkiseen Together-singleen verrattuna nyt julkaistava Demon Alcohol on rokkaavampi kappale, joka on parhaimmillaan kuunneltuna avoauton stereoista matkalla kohti auringonlaskua.

”Drinkit valtaavat mielen, baarimikko hymyilee, buutsien kannat kolisevat aitoihin ja olo on kuin hidastetusta maailmasta. Nesteen kohina antaa keholle rytmin, kun parkettien partaveitsi viskaa stetsonin kattoon. Seuraavana aamuna edellisen illan glamour on vaihtunut ohimon jyskytykseksi ja hiekan nielemiseksi. Nuorena rokkarina oli välillä villiäkin menoa”, Tuple maalailee värikkäin kielikuvin kappaletta.DISKOGRAFIA
Together-single (2019)
Demon Alcohol -single (2019)
TBA (2020)

https://www.facebook.com/TupleOfficial/
mega
Viestit: 1107
Liittynyt: 23 Elo 2002, 09:49
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

24 Huhti 2020, 11:41

TOMMI ”TUPLE” SALMELAN ESIKOISALBUMI ILMESTYY KESÄKUUSSA – KATSO NIMIKAPPALEEN VIDEO

Niin Tarotista kuin Lazy Bonezistakin tutun Tommi ”Tuple” Salmelan esikoisalbumi Wooden Box julkaistaan AOR Heavenin toimesta kesäkuun 26. päivä. Musiikillisesti konseptilevy liikkuu AOR:n ja hard rockin maisemissa kertoen sekä iloisia että surullisiakin tarinoita elämän varrelta ja toimien samalla myös henkisenä puhdistuksena laulajalleen. Aiemmin julkaistut singlet Together ja Demon Alcohol saavat nyt seuraa levyn nimikappaleesta, josta on tehty myös video.

”Wooden Box kertoo kuusivuotiaasta pojasta, joka ei pysty ymmärtämään miksi hänen isänsä on pistetty arkkuun. Isäni näet menehtyi traagisesti syksyllä 1975 hukkumalla mökillämme Päijänteeseen. Olimme juuri vähän aikaisemmin muuttaneet Helsinkiin, johon hän oli saanut kiinnityksen kansallisteatterin näyttelijäksi oltuaan aiemmin Kuopion kaupunginteatterin leivissä. Videossa tuodaan esille myös niitä fiiliksiä ja ajatuksia, joilla peilataan elämää tuon ajan kulttuuri- ja taiteilijapiireissä”, Tuple kertoo singlen ja videon taustoista.WOODEN BOX -BIISILISTA
1. Wooden Box
2. Demon Alcohol
3. Together
4. Fucking Beautiful
5. Kryptonite
6. In These Attitudes
7. Too Far Gone
8. Miracle
9. Get with the Program
10. Rocking Chair
11. Pretty Much Perfect

KOKOONPANO
Tommi ”Tuple” Salmela – laulu
Tom Rask – rummut
Riitis – kitara & koskettimet
Pate Kivinen – Hammond-urut
Jykä Sirainen – basso

DISKOGRAFIA
Wooden Box (AOR Heaven 2020)

https://www.facebook.com/TupleOfficial/
Jussi
Viestit: 10142
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

25 Huhti 2020, 22:33

Wooden Boxissa oli siistit kiipparit ja soundit muutenkin!
Vastaa Viestiin