NIGHTWISH

Raskaamman musiikin keskustelut
Vastaa Viestiin
jake styles
Viestit: 90
Liittynyt: 26 Heinä 2007, 14:35
Paikkakunta: Vantaa

07 Elo 2018, 02:43

Jussi kirjoitti:
26 Heinä 2018, 14:56
Sir Juzzi kirjoitti:
26 Heinä 2018, 13:52
Romanticide on kyllä omaan makuuni heittämällä Oncen parhaita biisejä. Olisikohan se vähän vähemmän tarttuvan rakenteensa ja puuttuvan yhteislaulukertsin takia sellainen, että pop-orientoituneempi kansanosa ei saa siitä otetta.
Varmastikin, en mie jaksa kuunnella mitään Nightwish-biisiä paskalla kertsillä. Mites se Tuomas sanoi tuosta Romanticidesta Mapen kirjassa "biisi johon laitettiin kaikki jämäriffit, mitkä jäi muualla käyttämättä" -selittää osaltaan tuota kiltisti sanottuna vähemmän tarttuvaa rakennetta...
Ehkä sit Tuomaksen mielestä paskoja riffejä, silti vaan tuokin biisi kestää kuuntelua sata kertaa paremmin kuin nää lähes puolituntiset ”greatest showt”.


Jussi
Viestit: 10144
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

11 Elo 2018, 16:44

^ Ilman muuta; Greatest Show On Earthista taisin sivu-pari sitten todetakin, etten ole löytänyt siltä _yhtään_ mieleenjäävää melodiaa vielä tähän päivään mennessä :|

Wackenin striimiä katsellessa se olikin vko sitten varsin ikävää huomata, miten se pidetään lyhyempien settien kohdalla mukana ja parhaimmasta sekä ennenkaikkea mielenkiintoisimmasta päästä aletaan karsimaan kun tarve on :( 10th Man Down, Deep Silent Complete, Sacrament Of Wilderness, Dead Boy's Poem, Elvenpath, Kinslayer, The Carpenter... Ei näin.

Itse antaisin kirvestä mieluummin heti toiselle + neljälle viimeiselle kappalelle tuosta:
NW @ Wacken 2018 kirjoitti: End of All Hope
Wish I Had an Angel
Come Cover Me
Gethsemane
Élan
Amaranth
I Want My Tears Back
Devil & the Deep Dark Ocean
Nemo
Slaying the Dreamer

The Greatest Show on Earth (Chapter II: Life; Chapter III: The Toolmaker)
Ghost Love Score
edit: Ilosaaren tämän kesän liveltä nyt tuota ikisuosikkiani 10th Man Downia katellessa tuli sama mieleen, kuin ylläolevasta toisen favoriitin, Come Cover Men aikana. Miten voi olla, että tuntuu kuin Floorilla ei riittäisi ääni näihin kahteen biisiin omissa osuuksissaan :shock: tulee ihan Anetten takeltelut 2007-08 mieleen, kun Marso veti 60% Wishmasterista ja parista muusta. Toki livetilanne on aina omansa, mutta rouva Janseninhan piti olla kaikkivoipa vapahtaja, vaihtaisi edes laulutapaa noihin jos tuolla tyylillä ovat liian vaativia tuutata. Tässä tuon Wackenin puutteessa CCM:n kohdalta Joensuusta:

Sir Juzzi
Viestit: 1143
Liittynyt: 22 Tammi 2004, 14:36

15 Elo 2018, 19:45

Ja sitten palautellaan mieleen, miten Tarja suoriutui samaisesta kipaleesta sen julkaisun aikoihin. Mielestäni se oli laulullisesti Tarjan parasta aikaa.Ei tuokaan ihan ongelmattomalta kuulosta. Säkeistöjen matalampi alkuosa vaikuttaa samalla tavalla vaikealta kuin tuossa Floorilla, ja korkeamman puloliskon lopun nuotit menee aivan vihkoon. Voisikohan olla niin, että tämä biisi on aika paljon vaikeampi laulaa kuin miltä kuulostaa? Muistelisin, että itse asiassa Anette olisi suoriutunut siitä varsin asiallisesti näkemilläni keikoilla.
Sabbathman
Viestit: 5470
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

18 Syys 2018, 14:06

NIGHTWISH: São Paulo And Buenos Aires Concerts To Be Filmed For Upcoming DVD

September 17, 2018

http://www.blabbermouth.net/news/nightw ... oming-dvd/

NIGHTWISH's upcoming concerts in São Paulo, Brazil (September 28 at Tom Brasil) and Buenos Aires, Argentina (September 30 at Estadio Cubierto Malvinas Argentinas) will be filmed for an upcoming DVD.

Keyboardist Tuomas Holopainen said about NIGHTWISH's decision to professionally film and record one or more of the shows on the group's current tour in support of its recently released "Decades" compilation: "The majority of these songs that we are doing on this tour are never gonna be played again, I think, so it's a good idea to immortalize them."
Viimeinen julkaisu jonka hankin tältä bändiltä, ehkä. Viimeinen keikka jonka käyn katsomassa tältä bändiltä sitten joulukuussa Hartwallilla, hyvinkin mahdollista. :?: Ei vaan niin hirveästi enää kiinnosta Nightwishin tekemiset tämän klassikkorundin jälkeen.
Sir Juzzi
Viestit: 1143
Liittynyt: 22 Tammi 2004, 14:36

15 Joulu 2018, 21:10

Turun keikka nähty, ja olipas ihan hiton hyvä - todellakin se keikka, mitä Nightwishiltä olen odottanut jotakuinkin vuodesta 2004. Verrattuna kiertueelta kuvattuihin youtube-pätkiin vaikutti siltä, että tuon setin tahkoaminen läpi on tehnyt hyvää bändille, erityisesti Empulle, kun Oceanborninkin biisit taipuivat nyt hyvinkin vaivattomasti. Kaikin puolin koko bändi kuulosti julmetun hyvältä ja soitto soljui nätisti. Lopultakin Troyn moniosaamistakin hyödynnetään kokonaisvaltaisesti, kun äijän soitinarsenaalista löytyy nyt muutakin kuin ne kelttipillit. Erityisesti biiseissä, joissa hän soitti toista sähkökitaraa, tuli harvinaisen selväksi, miten valtavasti ne biisit siitä toisesta kitarasta hyötyivät. Esimerkiksi Come Cover Me on lopultakin saatu kuulostamaan livenä (vähintään) yhtä hyvältä kuin levyllä.

Yleisöä oli paikalla suorastaan yllättävän vähän, ja eläytyminen oli jokseenkin olematonta heti eturivistä taaksepäin. (Itsehän mesoin firman aitiossa läpi keikan kuin heikkopäinen.) Elvenpathin aikana jengi näytti jotenkin erityisen staattiselta, lieneekö debyyttilevy sitten myöhäisemmän materiaalin myötä bändiin tutustuneella porukalla huonosti hallussa. Minulle kyllä maistui. Myöskin Carpenter kuulosti hienolta, paikan päällä kitara ja basso jyrisivät juuri niin kuin siinä biisissä pitääkin, mikä ei noilta kännykameravideoilta välity yhtään. Kyllähän juuri Angels Fall Firstin ja Oceanbornin biisit olivat keikalla hyvin selkeät huippukohdat, Gethsemane erityisesti. Saisivat luvan kyllä pitää noitakin biisejä setissä mukana myöhemminkin, vaikka Tuomas olikin mennyt jossain haastattelussa sanomaan että niitä ei tulla enää tämän kiertueen jälkeen kuulemaan. Wishmaster jäi vähän pannukakuksi, en oikein perusta siitä uudesta (mitä, ollut käytössä vuodesta 200...6?) taustanauhasta ja nyt siellä oli vielä seikkailemassa joku hanuritaiteilijakin, joka ei sopinut mielestäni siihen biisiin ollenkaan. Siinäpä miinukset sitten oikeastaan olivatkin, mitä nyt ehkä sen Wish I Had an Angelin olisi jo voinut säilöä samaan naftaliiniin, mihin nyt on menossa parempiakin biisejä. Wilska ei tällä kertaa ollut messissä, mutta Marcon tulkinnat ajavat asiansa.
Köhis
Viestit: 13
Liittynyt: 13 Helmi 2013, 18:30

16 Joulu 2018, 14:34

"Yleisöä oli paikalla suorastaan yllättävän vähän, ja eläytyminen oli jokseenkin olematonta heti eturivistä taaksepäin."

Hallihan oli lähes loppuunmyyty. Vain jonkin verran piippuhyllypaikkoja jäi tyhjilleen ainakin lippukaupan areenakartan mukaan.

Istumakatsomossa oli kyllä melko vaisu meininki. Paljon oli toki joukossa keski-ikäistäkin porukkaa, joten se on siten ihan oletettavaakin. Esityksestä voi kyllä nauttia täysin rinnoin ilman suurempaa meuhkaamistakin.

Itse pidin keikasta ihan älyttömästi, oli sellainen tarunomainen, lähes hypnoottinen fiilis. Osui ja upposi!
Sir Juzzi
Viestit: 1143
Liittynyt: 22 Tammi 2004, 14:36

16 Joulu 2018, 14:39

No, niin kai sitten. Takaa ylävinkkelistä katsottuna tyhjää lattiatilaa oli huomattavan paljon ja porukka yleisössä hyvin väljästi. Tyhjiä penkkejä oli istumakatsomoissa myös aika paljon.
Köhis
Viestit: 13
Liittynyt: 13 Helmi 2013, 18:30

16 Joulu 2018, 16:41

Permanto oli loppuunmyyty. Turvallisuussyistä sinne ei varmaankaan saa ottaa enempää ihmisiä. Kalja-alueella kyllä näytti olevan tungosta, kukin nauttii tyylillään.

Tyhjiä penkkirivejä jossain katsomolohkoissa oli, liekö firmalippuja, jotka jääneet käyttämättä.
Sabbathman
Viestit: 5470
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

17 Joulu 2018, 11:59

Kyllähän oli Nightwish nyt kovassa iskussa, ammattilaismaisesti mentiin mutta rennolla ja iloisella meiningillä. Nautin erityisesti basson möyrinnästä ja rumputulesta, kitarassakin oli sopivan rapeaa soundia. Kokonaisuutena soundipaketti oli kunnolla HEAVY. Taustavideot ja isot screenit palvelivat kokemusta todella hyvin. Hauska se alkuintro kännyköitä koskien, samaten Hahdon fosforinen sukellusnaamari! Täydeltä näytti katsomo sieltä kentältä, jossa oli onneksi hieman tilaa aika edessäkin vielä.

Floor Jansenista tuli vaikutelma että mustapukuinen supernainen oli laskeutunut taustajoukkojensa kanssa meidän kuolevaisten eteen.

Settilista täytti odotukset todella hyvin, siellähän oli vaikka mitä. Kohokohtia meille vanhoille faneille oli Come Cover Me, Gethsemane, Elvenpath, Wishmaster, Devil & the Deep Dark Ocean ja erityisesti Sacrament of Wilderness josta kaikki alkoi. Suurin erikoisuus oli The Carpenter joka kuultiin nyt viimeistä kertaa, hieno kappale kertakaikkiaan.

Vähän yli 2-tuntinen spektaakkeli on nyt takanapäin, jäipä todella hyvä maku pitkäksi aikaa. Nightwish kotimaan ykköspaikalla täpötäyden salin edessä tälläisellä setillä ja soundilla, todellakin kannatti lähteä ja kokea tämä huikea show. Taso on nyt todella korkea, siinäpä paljon säilyttämistä.
Spacecake
Viestit: 528
Liittynyt: 25 Joulu 2002, 12:16
Paikkakunta: Tku

17 Joulu 2018, 17:04

Eka (oma) NW-keikka 20 vuoteen. Hieman on meininki muuttunut niistä Nuorisopalatsin päivistä. Sitä bleisiä ei enää ole eikä siitä bändistä ole kuin 2/5 jäljellä. Joka toki on ymmärrettävää noiden vuosien välissä. Muttamutta, konsertti oli hieno. Meininki on isoa, soundi hyvä, bändi soittaa loistavasti ja Floor on huikea. Mitä siinä nyt muuta voi vaatia. No, turkulainen yleisö on yleensä vähän sellasta, mutta kyllä sieltä nyt aplodit ainakin ihan hyvällä volyymilla irtosi. Itse taisin edustaa vähän alle nelikymppisenä jotain keskiarvoedustajaa tai jopa sen alle. Kuinkahan moni yleisöstä on ollut mukana sieltä ekoista levyistä.

Biisikattaus oli varmaankin aika täydellinen, jos nyt pari vaihtoa omaan makuun olisi voinut tehdä. Jussin parjaama Greatest show puolusti paikkaansa kiertueella, vaikka teemaan olisi voinut jotain muutakin valita. Mulle se on hienoimpia NW-teoksia ja kylmät väreet kyllä meni siinä "We were here" -kohdassa. Ghost Love Scoren hienoutta en taas oikein koskaan ole tajunnut, se kun on aika keskinkertainen kappale. Mutta yleisöön upposi ja hyvä niin. Kohokohta oli kuitenkin Devil and.... joka oli mahtava jo Oceanborn-kiertueella eikä huonommaksi jäänyt nytkään.

Melko pitkä odotus seuraavaan levyyn, mutta äkkiäpä se 1½ vuotta taitaa kuitenkin mennä. Ensimmäistä kertaa yli 15 vuoteen todella odotan NW:n levyä. Ja oikeastaan pirusti enemmän kuin silloin joskus.
Sabbathman
Viestit: 5470
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

04 Syys 2019, 14:36

”Nightwishin uutta Blu-ray/dvd-livetallennetta viimeistellään paraikaa. Pian se lähtee Mika Jussilan masteroitavaksi, ja sen jälkeen kaikki saavat tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu”, Jansen kirjoittaa.

Tarkoittaisiko tuo sitten, että julkaisu tulee vielä joulun alla kauppoihin?

https://www.soundi.fi/uutiset/floor-jan ... uultavana/
mape
Site Admin
Viestit: 2772
Liittynyt: 22 Elo 2002, 21:39
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

11 Loka 2019, 14:54

NIGHTWISH julkaisi vuonna 2018 kokoelman ”Decades”, jolla juhlistettiin yhtyeen 20-vuotista taivalta. Levyllä kuullaan Nightwishin suosituimpia kappaleita vuodesta 1996 aina vuoteen 2015 asti yhtyeen kaikkien kolmen laulajan voimin.

Nightwish teki juhlavuotensa kunniaksi samannimisen kiertueen, joka oli yhtyeen seitsemän maailmankiertue. Decades-kiertue kattoi 82 eri kaupunkia ympäri Eurooppaa, Pohjois- ja Etelä-Amerikkaa.

Yhtyeen syyskuinen konsertti vuonna 2018 Estadio Malvinasissa Buenos Airesissa taltioitiin peräti 19:llä kameralla. Tämä kyseinen konserttitaltiointi ”Decades: Live In Buenos Aires” julkaistaan 6. joulukuuta. Taltioinnista on saatavilla BluRay Digibook, 2CD Digipak, BluRay+2CD Earbook, sekä 3LP.

”En halunnut valita tälle kiertueelle niitä kaikkein suosituimpia kappaleita. Sen sijaan mietin, mitkä olisi niitä kappaleita, joita haluaisin soittaa ihmiselle, joka ei ole kuullut meistä aiemmin. Jossakin vaiheessa kappaleita valitessani huomasin vain hymyileväni, kun muistelin sitä uteliasta, viatonta poikaa kirjoittamassa niitä”, Tuomas Holopainen toteaa.Kappalelista:

BluRay
01. Swanheart
02. End Of All Hope
03. Wish I Had An Angel
04. 10th Man Down
05. Come Cover Me
06. Gethsemane
07. Élan
08. Sacrament Of Wilderness
09. Deep Silent Complete
10. Dead Boy's Poem
11. Elvenjig
12. Elvenpath
13. I Want My Tears Back
14. Amaranth
15. The Carpenter
16. The Kinslayer
17. Devil & The Deep Dark Ocean
18. Nemo
19. Slaying The Dreamer
20. The Greatest Show On Earth
21. Ghost Love Score

CD1
01. Swanheart
02. End Of All Hope
03. Wish I Had An Angel
04. 10th Man Down
05. Come Cover Me
06. Gethsemane
07. Élan
08. Sacrament Of Wilderness
09. Deep Silent Complete
10. Dead Boy's Poem
11. Elvenjig
12. Elvenpath
13. I Want My Tears Back
CD2
01. Amaranth
02. The Carpenter
03. The Kinslayer
04. Devil & The Deep Dark Ocean
05. Nemo
06. Slaying The Dreamer
07. The Greatest Show On Earth
08. Ghost Love Score

3LP (33 RPM)
Side A
01. Swanheart
02. End Of All Hope
03. Wish I Had An Angel
04. 10th Man Down
05. Come Cover Me
Side B
01. Gethsemane
02. Élan
03. Sacrament Of Wilderness
04. Deep Silent Complete
Side C
01. Dead Boy's Poem
02. Elvenjig
03. Elvenpath
04. I Want My Tears Back
Side D
01. Amaranth
02. The Carpenter
03. The Kinslayer
04. Devil & The Deep Dark Ocean
Side E
01. Nemo
02. Slaying The Dreamer
03. Ghost Love Score
Side F
01. The Greatest Show On Earth

www.nightwish.com | www.facebook.com/nightwish | www.nuclearblast.de/nightwish
Sabbathman
Viestit: 5470
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

11 Loka 2019, 22:36

Toinen ja tällä kertaa entistä syvemmälle historiaan luotaava livejulkaisu Ihmenainen Floorin kanssa, rundilta jonka finaali koettiin Hartwallilla. Mitä muuta voisi tältä bändiltä enää kaivata?
Palantyre
Viestit: 451
Liittynyt: 04 Touko 2003, 17:21
Paikkakunta: Pori

12 Loka 2019, 16:50

Sabbathman kirjoitti:
11 Loka 2019, 22:36
Mitä muuta voisi tältä bändiltä enää kaivata?
Niin no, meikästä olis kiva jos esim. tuleva levy ois hyvä. :P

On kyllä aika mannaa tuo biisilista. Odotan innolla tätä livepläjäystä.
Keepon
Viestit: 38
Liittynyt: 31 Joulu 2002, 16:08

14 Loka 2019, 18:24

Sabbathman kirjoitti:Blu-ray/dvd-livetallennetta
mape kirjoitti: Taltioinnista on saatavilla BluRay Digibook, 2CD Digipak, BluRay+2CD Earbook, sekä 3LP.

Eli ei DVD-versiota? :( Olisiko tullut liian kalliiksi?
Demonheart
Viestit: 85
Liittynyt: 04 Huhti 2004, 13:52
Paikkakunta: Jyväskylä

23 Loka 2019, 09:52

Aika hyvin on tulevan kiertueen lipunmyynti lähtenyt käyntiin. Vuoden päästä marraskuussa järjestettävä Ziggo Domen keikka Amsterdamissa (kapasiteetti 17 000 katsojaa) on myyty loppuun, ja edelliselle päivälle on nyt lisätty samaan paikkaan lisäkonsertti.

Siivittäjänä tälle toki myös Floor Jansenin esiintyminen paikallisessa Vain Elämää -ohjelmaformaatissa viime viikkojen aikana.
Sir Juzzi
Viestit: 1143
Liittynyt: 22 Tammi 2004, 14:36

04 Marras 2019, 23:04


Nyt olisi maistiaista tästäkin. Laatu lienee oikealla tallenteella parempi, tämä soi sen verran latteasti että meno ja meininki hiukan kärsii.
Sir Juzzi
Viestit: 1143
Liittynyt: 22 Tammi 2004, 14:36

13 Joulu 2019, 12:05

Sir Juzzi kirjoitti:
04 Marras 2019, 23:04
Laatu lienee oikealla tallenteella parempi, tämä soi sen verran latteasti että meno ja meininki hiukan kärsii.
Huomasin Soundin takakannen mainoksesta että kah, tämäkin on julkaistu. Jännä kun ei missään kukaan puhu asiasta pihaustakaan. Suoraa Swampiin ja bluray kantoon. Onneksi sen sai tällä kertaa kohtuullisella hinnalla ja ilman niitä aivan turhia CDitä.

Vielä en ehtinyt läpi asti katsomaan, mutta yksittäisten biisien perusteella on kyllä just niin kova paketti kuin oli odotettavissakin. Bändi julmetussa vedossa, tuo settilista, ja laatu vallan asiallinen. Ei nyt mikään paras mahdollinen, mutta arvioni erosta youtube-maistiaisen laatuun osui yllättäen oikeaan. Ainakin monikanava soi hyvin.
Jussi
Viestit: 10144
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

26 Joulu 2019, 14:33

Decades on kyllä hyvä, oikeastaan bändin parhain keikkatallenne kun nyt jouluna tuli DVD tsekattua ensi kertaa, ainakin kun From Wishes To Eternityn on nähnyt viimeksi kaverin VHS:ltä ja aika saattaa kullata sen ansioita :D eipä tähän suvereeniin Floor/Marko/Troy -showiin muuta kaipaisikaan kuin niitä perinteisiä parin biisin vaihtamisia.

Olisipa Beauty & The Beast historiateeman mukaisesti vaikkapa The Greatest Show On Earthin tilalla ja melkein mikä tahansa muu Slaying The Dreamerin paikalla. Mutta pieniä nurinoita, kuten myös nuo muutamat kitaramelodian korvaamiset puhaltimilla. Mutta hieno ja suositeltava julkaisu tämä!
JSM
Viestit: 689
Liittynyt: 11 Elo 2003, 13:58
Paikkakunta: Mundane abode

27 Joulu 2019, 19:27

Tulevan levynsä miksaus on kuulemma jo aika pitkällä. Albumin viimeistely tapahtuu vuoden vaihteen jälkeen. En tiedä kuinka pitkään menee, mutta veikkaan julkaisun tapahtuvan toukokuussa. Tämän tason yhtyeen levyjä markkinoidaan yleensä pidempään ja julkaisu ei tapahdu niin nopeasti kuin jollain artisteilla. Julkaisu menee välille huhtikuun loppu ja kesäkuun alku tai sitten siirtyy suosiolla syyskuulle, jos viimeistely vie pitkän ajan. En usko, että julkaisevat levyä keskellä kesää.

https://www.blabbermouth.net/news/night ... new-album/
Michael
Viestit: 17
Liittynyt: 25 Touko 2015, 05:36

30 Joulu 2019, 13:25

JSM kirjoitti:
27 Joulu 2019, 19:27
Tulevan levynsä miksaus on kuulemma jo aika pitkällä. Albumin viimeistely tapahtuu vuoden vaihteen jälkeen. En tiedä kuinka pitkään menee, mutta veikkaan julkaisun tapahtuvan toukokuussa. Tämän tason yhtyeen levyjä markkinoidaan yleensä pidempään ja julkaisu ei tapahdu niin nopeasti kuin jollain artisteilla. Julkaisu menee välille huhtikuun loppu ja kesäkuun alku tai sitten siirtyy suosiolla syyskuulle, jos viimeistely vie pitkän ajan. En usko, että julkaisevat levyä keskellä kesää.

https://www.blabbermouth.net/news/night ... new-album/
Aika vaikea uskoa, että levy tulis kesäkuussa saati syksyllä kun keikat alkaa toukokuun alussa viimeistään. Kyllä se julkaistaan viimeistään huhtikuun puolivälissä.
Demonheart
Viestit: 85
Liittynyt: 04 Huhti 2004, 13:52
Paikkakunta: Jyväskylä

16 Tammi 2020, 14:23

Maailmanlaajuisesti menestyneimpiin suomalaisyhtyeisiin lukeutuva Nightwish julkaisee yhdeksännen studioalbuminsa ”HUMAN. :II: NATURE.” 10. huhtikuuta. Tuleva albumi on kaksiosainen, joka sisältää yhdeksän levyraitaa sekä kahdeksasta osiosta koostuvan instrumentaalisen kokonaisuuden.

Albumi äänitettiin edellisen, vuonna 2015 julkaistun ”Endless Forms Most Beautiful”, tapaan luonnonläheisissä maisemissa Röskössä, Kiteellä. Tämän lisäksi äänityksiä tehtiin Finnvox Studioilla, Petraxilla sekä Troy Donockleyn kotistudiolla Yorkshiressä. Albumin on miksannut Mikko Karmila yhdessä Tuomas Holopaisen ja Tero Kinnusen kanssa. Masteroinnista vastaa Mika Jussilla.

Kappalelista:

Levy 1:

Music
Noise
Shoemaker
Harvest
Pan
How’s The Heart?
Procession
Tribal
Endlessness


Levy 2:

All The Works Of Nature Which Adorn - The World - Vista
All The Works Of Nature Which Adorn - The World - The Blue
All The Works Of Nature Which Adorn - The World - The Green
All The Works Of Nature Which Adorn - The World - Moors
All The Works Of Nature Which Adorn - The World - Aurorae
All The Works Of Nature Which Adorn - The World - Quiet As The Snow
All The Works Of Nature Which Adorn - The World - Anthropocene (incl. “Hurrian Hymn To Nikkal”)
All The Works Of Nature Which Adorn - The World - Ad Astra
Onko Mapella tietoa, onko toinen levy tosiaan INSTRUMENTAALINEN, eli ei lainkaan vokaaleja? Vai onko tässä käännösvirhe.
Viimeksi muokannut Demonheart, 16 Tammi 2020, 15:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jussi
Viestit: 10144
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

16 Tammi 2020, 14:59

^ jäänee kertakuunteluun, Imaginaeruminkin (turha) loppukollaasi on liian tylsä mulle :D

edit V: Endless Formsissa on kyllä jotenkin outo tuotanto kieltämättä, ihmeen lattea? Rumpujen, basson ja kitaroiden kannalta erityisesti siis.

Toivottavasti NW tekisi vielä joskus tuollaisen riisutumman albumin, em. bändisoittimien lisäksi 'pelkällä' Holopaisen synalla ja niillä Troyn pilleillä maustettuna. Lontoosta tilatut orkka- ja kuoropaisuttelut on minusta jo 15 vuoden aikana kuultu.
Viimeksi muokannut Jussi, 16 Tammi 2020, 15:20. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Palantyre
Viestit: 451
Liittynyt: 04 Touko 2003, 17:21
Paikkakunta: Pori

16 Tammi 2020, 15:04

HVMAN NATVRE :evilmosh:

Vaikuttaa kovin taiteelliselta. Toivottavasti soundeissa on tällä kertaa musiikin ansaitsemaa painoa ja uhkeutta, eikä mitään Endless Formsin löysää läpsyttelyä.
Sabbathman
Viestit: 5470
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

16 Tammi 2020, 17:48

Human Nature. Harvest. Tribal. Works Of Nature. Adorn The World. Moors. Anthropocene. Troyn säkkipillit.

Voi ei.
Vastaa Viestiin