Velvets - sametinpehmeää klassista rokkia

Punk-, neofolk-, proge- sun muut epämetallikeskustelut
Vastaa Viestiin
mega
Viestit:1309
Liittynyt:23 Elo 2002, 09:49
Paikkakunta:Tampere
Viesti:

09 Heinä 2021, 07:50

VELVETS-DUOLTA SAMETINPEHMEÄÄ KLASSISTA ROKKIA – KUUNTELE HUNAJAA TIHKUVA ENSISINGLE

Tuore helsinkiläinen mm. Rokets-jäsenistöä sisältävä kokoonpano Velvets on solminut levytyssopimuksen The Sign Recordsin kanssa, joka julkaisee yhtyeen eponyymin esikoisalbumin alkusyksystä. Kaksikkona toimivan bändin soundi pohjautuu klassiseen rokkiin, josta löytyy enemmän kuin riittävästi niin pehmeää kitarointia kuin tarttuvan hempeitä kertosäkeitäkin.

Duon toinen osapuoli Sami kommentoi ensimmäistä singlelohkaisua seuraavasti:
”Honey oli ensimmäinen biisi mikä Saken kanssa Velvetsille tehtiin. Kuunneltiin paljon Moon Martinia, josta inspiroituneena haluttiin kirjoittaa rakkauslauluja ja tehdä rock-musiikkia vähän hennommalla otteella. Lisättiin kappaleeseen myös nyökkäyksiä monien eri arvostamiemme bändien kuten The Allman Brothersin suuntaan. Biisin sanat kirjoitin tyttöystävästäni, jolle olen todella kiitollinen siitä, että saan jakaa elämäni hänen kanssaan.”

Honey kuunneltavissa niin Spotifyssa kuin YouTubessahttps://www.facebook.com/velvetshelsinki
https://www.instagram.com/velvetshelsinki


mega
Viestit:1309
Liittynyt:23 Elo 2002, 09:49
Paikkakunta:Tampere
Viesti:

06 Elo 2021, 08:06

VELVETS JATKAA HEMPEILYÄ KLASSISEN ROCKIN TAHTIIN – TOINEN SINGLE TULEVALTA DEBYYTILTÄ JULKI

Uusi helsinkiläinen mm. Rokets-jäsenistöä sisältävä kokoonpano Velvets julkaisee eponyymin esikoisalbuminsa syyskuun 24. päivä The Sign Recordsin kautta. Nyt debyytiltä on julkaistu sen toinen single Loved by You, joka on myös toinen levylle tehty kappale.

”Biisissä voi kuulla kaikuja ja vaikutteita niin Cisse Häkkisestä, 50-luvun rokista kuin iskelmästäkin, mutta se sisältää myös modernimpaa soundia. Kappale on hyvin henkilökohtainen, onhan se kirjoitettu tulevalle vaimolleni, mutta koen sen myös klassisena rakkauslauluna, jolla on samaistuttava tarina kerrottavanaan”, kaksikon toinen osapuoli Sami kertoo singlestä.

Loved by You kuunneltavissa niin Spotifyssa kuin YouTubessahttps://www.facebook.com/velvetshelsinki
https://www.instagram.com/velvetshelsinki
mega
Viestit:1309
Liittynyt:23 Elo 2002, 09:49
Paikkakunta:Tampere
Viesti:

27 Elo 2021, 08:44

VELVETS HERKISTÄÄ SYKSYN DEBYYTILLÄÄN – KOLMAS JA VIIMEINEN SINGLE JULKI

Helsinkiläisen hempeilevän klassisen rockin lähettilään Velvetsin nimetön debyytti julkaistaan 24.9. The Sign Recordsin kautta ja nyt levyltä on lohkaistu sen rokkaavinta puolta esittelevä kolmas ja viimeinen single Light of the Night.

"Biisiä kirjoitettaessa Thin Lizzy ja Kiss antoivat paljon vaikutteita lopputulokseen ja voi siinä kuulla myös kaikuja vanhasta heavy metalista. Kappaleen tekstit kertovat puolestaan matkamiehestä, joka koittaa löytää tietään kotiin pitkin puikkelehtivia polkuja ja kivisiä teitä", Velvets-duon toinen osapuoli Sami tiivistää laulun sisällön.

Light of the Night kuunneltavissa Spotifyssa ja YouTubessaBIISILISTA
1. Honey
2. Never Let You Go
3. Loved by You
4. Electric Ride
5. Hurricane
6. Light of the Night
7. Summer of Love
8. Delusion

https://www.facebook.com/velvetshelsinki
https://www.instagram.com/velvetshelsinki
Vastaa Viestiin