(dark)ambient ja muu sensellainen

Punk-, neofolk-, proge- sun muut epämetallikeskustelut
Vastaa Viestiin
fey
Viestit:227
Liittynyt:06 Kesä 2006, 16:24
Paikkakunta:Tampere

11 Touko 2008, 11:50

Edellisille kirjoittajille voisi suositella Coph Niaa. Todella hienoa dark ambienttia. Laulua/puhetta tässä on hieman mikä on hieman poikkeavaa, mutta ei minua ainakaan haittaa. Levyistä That Which Remains on oma suosikkini. Myös Gustaf Hildebrandin tuotanto kannattaa tarkistaa. Hieman minimalistisempaa tunnelmointia. Dark ambientin ja neoklassisen musiikin rajamaastossa seikkaileva Arcana on myös ehdottomasti tutustumisen arvoinen yhtye.

Muista hieman tummemman sävyisista, mutta dark ambienttiin varsinaisesti kuulumattomista, huminoista suosittelisin Bruno Sanfilippo & Max Corbacho:n levyä Indalo, joka on tuolla kuunneltavissa sekä Jääportteja, jota on myös levyllisen verran kuunneltavissa.

Uusin löytöni ambient-musiikin saralta on kotimainen Project Divinity, jota voi myös kuunnella levyllisen verran last.fm:stä. Todella mukavaa tunnelmointia. Jos joku osaisi tämän kaltaista huminaa suositella, niin olisin kiitollinen.


dittohead
Viestit:367
Liittynyt:12 Marras 2002, 14:06
Paikkakunta:Oulu

11 Touko 2008, 12:07

Ambient-maailma on alkanut kiinnostaa koko ajan kasvavassa määrin. Alan nimistä en oikein tiedä vielä mitään, mutta hyviksi on havaittu Global Communicationin 76:14 ja Roger Enon Voices. Myös osa Ulverin tuotannosta voitaneen laskea ambientiksi, josta Lyckantropen Themes, Teachings In Silence ja Shadows Of The Sun iskee aika kovaa. Aphex Twiniltäkin löytyy tätä rauhallisempaa osastoa, johon pitäisi tutustua tarkemmin.
Jääportteja olen pitkään himoinnut kuulla, kiitos linkistä!
Mordant

11 Touko 2008, 21:54

Jollei Kuolleen Musiikin Yhdistys ole tuttu niin kehottaisin suuntaamaan sinne ensi tilassa.

Itselleni on dark ambient -kamat uponneet aina parhaiten, mutta vaihtelevasti tulee kuunneltua myös jotain keveämpää kamaa ja joskus hairahdun jopa elektronisen musiikin ja industrialin pariin. Tätä tämänkaltaista äänivallia ja alitajuntaan uppoavia hokemia varten tarvitsee yleensä tarpeeksi muusta maailmasta eristäytyneen mielentilan, ja toki ihan konkreettisenkin tilan, saadakseen irti niitä fiiliksiä joiden takia tuotosten pariin sitten tulee palattua yhä uudelleen.

Suomalaista parhautta edustavat Helixes-bändit, etenkin Zoät-Aon sekä Halo Manash, joiden levyt 'Star Autopsy' (Z-A) sekä 'Se Its En' ja 'Par-Antra I: VIR' (HM) nyt ainakin kannattaa ottaa tutustumisen kohteeksi.

Muita tällä suunnalla usein kuuntelussa olevia yhtyeitä/projekteja/entiteettejä ynnä muita ovat mm. Atrium Carceri, Desiderii Marginis, Kerovnian, Raison d'être ynnä muut.
Cold Meat Industry on yksi monia hyviä artisteja tällä saralla esitellyt levy-yhtiö. Myös kokoelmat ovat yleensä hyviä ostoksia sillä niiden kautta saa vähän kuvaa erilaisista tyyleistä kertaheitolla. Northern Heritagen listoilta löytää jonkin verran näitä erilaisia kokoelmia.


Syntikka BM ja muita sen kaltaisia en oikeastaan edes ambientiksi laske, vaikka siltäkin saralta hyvää fiilistelymusiikkia toki löytyykin.
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit:1606
Liittynyt:23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta:Turku
Viesti:

12 Touko 2008, 10:38

Joo, tämä on varmaan 3. tai 4. dark ambient -ketju parin vuoden sisään ja aina ei jaksaisi uusia kirjoituksia asiasta tehdä. Tuntuu, että puolen vuoden välein samat suositukset käydään läpi alkaen CMI-bändeistä, kääntyen KMY-sivun suosituksiin ja sitten joristaan muutamia omia suosikkeja uudestaan ja uudestaan.

Ei sillä, KMY:ssa on asiaa tuntevia ja kokeneita tyyppejä, joten parempi kai sieltä hakea suosituksia ja nimiä kuin toistaa tänne uudestaan samat lätinät kuin vuotta paria aiemmin.
Chernobyl

20 Touko 2008, 20:50

Ketjuille voisikin lyödä parasta ennen -päiväyksen tai henkiinherättelykiellon.

Onko jonkun aiheen uudelleenlämmittelystä jotain pahempaakin haittaa kuin se, ettei vain joku jaksa aina lukea?
fey
Viestit:227
Liittynyt:06 Kesä 2006, 16:24
Paikkakunta:Tampere

20 Touko 2008, 23:09

Taitaa mennä hieman genrerunkkailun puolelle, mutta itse olen aina mieltänyt Elendin tuonne neo-klassiselle osastolle. Pätevää kamaa, ei siinä mitään. Jos tuo uppoaa, niin kannattaa tarkastaa myös Dargaard, Dark Sanctuary ja Autumn Tears. Elend tosin on välillä hieman väkivaltaisempaa menoa kun taas nuo kolme keskittyvät lähinnä kauniiseen maalailuun ja tunnelman kasvatteluun.

Jos joku osaisi tuolla Dark Sanctuary/Dargaard-akselilla operoivia yhtyeitä lisää suositella, niin olisin kiitollinen.
Korpinen
Imperiumi Crew
Viestit:381
Liittynyt:23 Elo 2002, 17:22
Paikkakunta:Tampere
Viesti:

20 Touko 2008, 23:24

faerye kirjoitti:Jottei viestini jäisi pelkästään metatason kritiikiksi, niin tarjoan peliin genren ehdottoman oman suosikkini, sveitsiläinen studiokollektiivi nimeltään Elend. Porukka on puuhastellut sarjallisen levyjä jo 90-luvulla, mutta 2000-luvulla bändin siirryttyä kokonaan takaisin kotimaahansa Sveitsiin alkoi pukata lajityypissään ehdottoman korkealuokkaisia äänitteitä. 2000-luvulla ovat julkaisseet kolme albumia, joista viimeisin tuli ulos viime vuonna. Pakko sanoa, että toteutuksen mahtipontisuus, konseptin äärimmäinen synkkyys ja suuri instrumentaatio tekevät Elendin puuhasteluista merkittävää. En tiedä porukkaa, joka olisi edes yrittänyt ajaa dark ambient-näkemystään sellaisille tasoille, joilla Elend 2000-luvulla operoi. On vähän sääli, että julkaisujen pienimuotoisuus on jättänyt orkesterin hyvin vähälle näkyväisyydelle.

Laitan loppuun muutaman suoran linkin pariin bändin kotisivuilta valittuun kappaleeseen. Tiedostot ovat suuria, koska ne ovat 256 kbps pakattuja mp3-tiedostoja, ja kokonaisia (pitkiä) kappaleita.

The Newborn Sailor: http://www.elend-music.org/download.php ... et&item=67

The Poisonous Eye: http://www.elend-music.org/download.php ... et&item=62

Borée: http://www.elend-music.org/download.php ... et&item=95
Elend on yksi viimeisimmistä bändeistä, jotka on iskeneet aika saatanan kovaa. Yksi junamatka Tre-Hki-Tre, tunnelmaan sopiva kirja kourassa ja Winds Devouring Men -levy alkoi elämään omaa elämäänsä mielessäni. A World in Their Screams oli puolestaan ilmestymisvuotensa synkimpiä levyjä. Myös bändin konsepti ja ajatukset musiikin takana kiinnostavat, ja onneksi bändistä on olemassa jokunen varsin pätevä haastattelukin.

Kertokaapas joku, jolla on hallussa noita hieman vanhempia Elend-levyjä, että miten ne vertautuvat näihin uudempiin. Onko 90-luvun levyjä edes saatavilla juuri mistään, vastikään uudelleenjulkaistua The Umbersunia lukuun ottamatta? Sunwar the Deadiakaan en omista, joten siitäkin otetaan mielellään kommentteja vastaan.
haukka_
Viestit:81
Liittynyt:12 Huhti 2004, 22:12
Paikkakunta:Tampere

21 Touko 2008, 14:08

Aika paljonhan tuota on jo tullut noita tyylin yleissivistykseen kuuluvia artisteja joten tyydyn kehumaan vain yhtä.

Vähän rituaalisempaa puolta oleva Herbst9 on kolissut omalla kohdalla ainakin kovasti. Buried Under Time and Sand -levy saa aikaan paikotellen suht kuumottavia olotiloja.
fey
Viestit:227
Liittynyt:06 Kesä 2006, 16:24
Paikkakunta:Tampere

21 Touko 2008, 21:15

apaa kirjoitti:Norjalainen Aghast on kyllä mielestäni vielä häiritsevämpää kuin uusi Elend. Aghastin ainoaa levyä taitaa olla nykyään suht vaikea saada fyysisessä muodossa, mutta youtubesta löytyy kaikki niiden ainoan levyn biisit. Ehdottomasti musaa mitä pitää kuunnella mieluiten yksin ja pimeässä.
Tuo Aghast on kyllä aika hämmentävää musaa. Ehdin sen jo kertaalleen tuomitsemaan sysipaskaksi, mutta myöhemmässä tarkastelussa osoittautuikin ihan hyväksi. Tosin itselleni on enemmän toiminu Andrea Haugenin projekteista Hagalaz' Runedance ja etenkin Nëbelhexe, mutta nytten mennään viimeistään jo aihepiirin ulkopuolelle.
Lenny Valentino

22 Touko 2008, 16:02

Pari omaa suosikkia dark ambient ja sen suunnalta.


Aphex Twin - Selected Ambient Works II
Rauhallista ambient maalailua, välillä mennään kyllä aika ahdistaviin tunnelmiin mutta levy sisältää ehkä maailman rauhoittavimmat ambient kappaleet.Atrium Carceri - Ptahil
Todella synkkää, industrial vivahteista dark ambienttia. Varmaan tuttu nimi monelle.

Karjalan Sissit - Miserere
Tässä kyllä mennään neoklassiseen/martial industrial puoleen, suomenruotsalaisen Markus Pesosen projekti. Viinanhuuruista ja ahdistavaa martial taontaa.

In Slaughter Natives - Enter Now The World
Samanlaista martial industrial taontaa, tarjoaa kyllä aika eeppisiä hetkiä. Albumi maalailee synkkiä kuvia raunioituneesta maailmasta, ei sitä voi muuten kuvailla.


Melvins/Lustmord - Pigs Of The Roman Empire
Outo yhdistelmä, mutta silti niin toimiva. Dark ambient meininkiä alá Lustmord jonka väliin mahtuu Melvinssin mahtavaa riffittelyä.
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit:1606
Liittynyt:23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta:Turku
Viesti:

22 Touko 2008, 16:33

Chernobyl kirjoitti:Onko jonkun aiheen uudelleenlämmittelystä jotain pahempaakin haittaa kuin se, ettei vain joku jaksa aina lukea?
Enemmänkin itketyttää genren "fanien" kyvyttömyys pitää ketju hengissä edes joitain kuukausia ja sitten kerran vuodesssa perustetaan sama ketju uudestaan, horistaan samat jupinat uudestaan ja linkitetään samat bändit vielä kerran bla blah.

Ehkä enemmänkin siis peräisin harrastajilta/faneilta jne. virtaa ja intoa ketjun "ylläpitoon", jotta sitä ei tarvitsisi aloittaa aina uudestaan. Esim. ei "pääfoorumin" Hankinnat ja kommentit tai Nightwish-viestiketju ole yksikseen elossa etusivulla keikkunut.
Chernobyl

22 Touko 2008, 17:28

Serpent kirjoitti:
Chernobyl kirjoitti:Onko jonkun aiheen uudelleenlämmittelystä jotain pahempaakin haittaa kuin se, ettei vain joku jaksa aina lukea?
Enemmänkin itketyttää genren "fanien" kyvyttömyys pitää ketju hengissä edes joitain kuukausia ja sitten kerran vuodesssa perustetaan sama ketju uudestaan, horistaan samat jupinat uudestaan ja linkitetään samat bändit vielä kerran bla blah.

Ehkä enemmänkin siis peräisin harrastajilta/faneilta jne. virtaa ja intoa ketjun "ylläpitoon", jotta sitä ei tarvitsisi aloittaa aina uudestaan. Esim. ei "pääfoorumin" Hankinnat ja kommentit tai Nightwish-viestiketju ole yksikseen elossa etusivulla keikkunut.
Jos joku ketju perustetaan uudestaan ja siellä ehkä keskustellaankin näennäisesti samoista asioista kuin vanhentuneessa versiossa, niin joka kerralla tulee aina esille jotain uutta. Jos joku aihe ei ottanut noissa vanhoissa ketjuissa tuulta siipiensä alle aikaisemmin niin se voi tehdä sen nyt.

Aloitin itse aikoinaan ensimmäisen punk -keskustelun, josta virisi hyvin keskustelua ja tuli näkökantoja odotetustikin puolesta että vastaan kuten kuuluukin. Siitä huolimatta täältä löytyy pari punktopikkia tälläkin hetkellä, eikä tuosta avauksestani ole erityisen pitkäkään aika.

Olisiko hyvä muuttaa imperiumin ruleseja ja julistaa aihe kuin aihe kertakäyttöiseksi?
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit:1606
Liittynyt:23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta:Turku
Viesti:

23 Touko 2008, 16:25

Chernobyl kirjoitti:Jos joku ketju perustetaan uudestaan ja siellä ehkä keskustellaankin näennäisesti samoista asioista kuin vanhentuneessa versiossa, niin joka kerralla tulee aina esille jotain uutta. Jos joku aihe ei ottanut noissa vanhoissa ketjuissa tuulta siipiensä alle aikaisemmin niin se voi tehdä sen nyt.
Joo, toivotaan näin. Tiedän vain, etten ole ainoa kyllästynyt ja ärsyyntynyt, kun tietyistä aiheista jauhetaan samat asiat kerran vuodessa tai pahimmillaan puolessa uudestaan ja uudestaan, ja silloin näistä ketjuista tulee helposti jotain flamebait- tai vammailukeskusteluita, joissa yksi nipottaa kirjoitusvirheistä, toinen vetää selkämpää offtopikia kuin tämä meikän tilitys ja kolmas sotkee genrekeskusteluun jotain aivan muuta siihen kuuluvaa.

Siitä johtuen tämä perääminen.
Chernobyl kirjoitti:Olisiko hyvä muuttaa imperiumin ruleseja ja julistaa aihe kuin aihe kertakäyttöiseksi?
Joko missasin hyvän trollauksen, tai sitten en vain todellakaan tajua mitä tällä tarkoitetaan.
faerye kirjoitti:...ettei wowimiehen tarvitse ihan kauheasti itkeä.
Sanoo kirjoittaja, jonka nimi on faerye... Lawl. Vai oliko tämä sitä kuuluisaa itseironiaa (mallia Tom of Finland pilkkaamassa homoja?)
Nightwish-ketjuun vertaaminen oli suorastaan nerokasta. Sille!

e: vähemmän fleimaavaan suuntaan.
Voidaan tämä mussutus poistaa kokonaankin, jos se on toivottavaa, kun kissat hyppivät pöydälle.
cuckaracha

24 Touko 2008, 14:21

Mark Morganin säheltämät soundtrackit Falloutteihin ovat mitä mainiointa hämyilyä.
Chernobyl

24 Touko 2008, 14:32

Niin ja siteerataan vastaväitteissä aina niitä helppoja osioita joihin on mukava vastata ja saa napista vähän lisää. Jätetään vaikeat asiat rauhaan, eli sellaiset joihin ei löydy sanoja. Tuomitaan trollaukseksi asiat joita ei haluta tajuta tai jotka ovat muuten vain itselle epämieluisia.

Vielä kerran:

Miksi esimerkiksi kaksi punktopikkia on ok, eli kaksi täysin samaa aihetta erilaisella päällekirjoituksella tälläkin hetkellä vaikka varsinaisesta punk-keskustelusta ei ole edes pitkä aika? Eikö noihinkin ketjuihin pieni vastaväitteen poikanen olisi paikallaan? Vanha aihe on uudelleenlämmitetty jopa kahden topikin voimin.

Serpent voisi vastata vielä tuohon niin tämä aihe on R.I.P. lopullisesti osaltani ja keskityn vain lukemaan tätä ketjua ja sivistämään itseäni asian osalta, josta en vielä tarpeeksi tiedä.
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit:1606
Liittynyt:23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta:Turku
Viesti:

27 Touko 2008, 19:51

Chernobyl kirjoitti:Serpent voisi vastata vielä tuohon niin tämä aihe on R.I.P. lopullisesti osaltani ja keskityn vain lukemaan tätä ketjua ja sivistämään itseäni asian osalta, josta en vielä tarpeeksi tiedä.
Jos voisin moderoida, niin olisin jo moderoinut aiheet kuntoon.

Ja toivottavasti tämä DA-keskustelu pysyy nyt sen verran elossa, ettei tarvitse taas muutaman kuukauden päästä olla "perustamassa" aihetta uudestaan. Jatkakaa(mme).
Johnny Guitar
Viestit:578
Liittynyt:15 Syys 2006, 10:16
Paikkakunta:Hell is sinking

10 Kesä 2008, 11:25

S.Q.E.

http://www.discogs.com/artist/S.Q.E.

todella timmi löytö tämä artisti. Musiikki on hyvin elokuvamaisen dark ambienttia höystettynä sellaisella hempeällä björk/nancy sinatra(?) naislaululla. Synkkien biisien välistä ponnahtelee esiin twinpeaks-tyylisiä jazz-biisejä, sekä tenhimaisia piano-osuuksia.
Tähän ei kyllästy ikinä (vaikka levyille on yhteensä ehkä 2-3 huonoa biisiä eksynyt). nimittäin jo biisit 'Cat' ja 'Dark Globe' ovat soineet repeatilla useamman päivän putkeen.


MAEROR TRI ja TROUM

maeror triina aloittanut ja myöhemmin troumina jatkanut trio/duo. hyvin erikoista, hypnoottista kitara-ambienttia (vaikka en ois uskonu. vasta livenä tuli todistettua, että joo.. kitaroillahan ne soittaa). Meininki on vähän doom-sludge osastoa mutta ilman rumpuja ja riffejä. Varsinkin Maeror Trin musiikissa on sellainen tunnelma kuin pyöriteltäs sinfonista vesivahingosta kärsinyttä 50 vuotta vanhaa vinyyliä tod. hitaasti.. Tätä vain harva kuuntelis hapoisssa!

THE DARK SIDE OF THE MOOG

turha tässä enää mainita legendaarisia artisteja kuten Tangerine Dream tai Klaus Schulze. koska nehän ovat jo kaikille tuttuja alan pioneereja!!
Dark Side of the Moog on Klaus Schulzen ja Pete Namlookin jo 11 levyä julkaissut projekti, välillä mukana on häärinyt myös Bill Laswell. Jokainen levy (miinus uusimmat) on moneen osaan jaettu yksi biisi jolle on annettu pink floydin biisien nimistä parodioitu nimi (kuten 'three pipers at the gates of dawn' 'a saucerful of ambience' 'obscured By klaus'). alkupään moog-levyt ovat hyvin ambienttisia Schulzelle ominaiseen tyyliin. 3-7 levyt alkavat olla jo enemmän chill out meininkiä eli unimaista arpeggiota, minimaalista rumpulooppia ja niin mielettömästi synaraitoja. 8 on live levy ja täysin erillään koko proggiksesta IMO. 9-11 ovat jo psykedeelisen teknomaisia, mutta jos biisit kestää 22min. mahtuu niihin monen monta kerrosta ja fiilistä. suorastaan ei edes tajua kuuntelevansa teknoa.


THE THRESHOLD HOUSEBOYS CHOIR

Sleazyn uusin projekti. Sleazynhan me kaikki tunnemme COILista sekä Sepulturan Refuse/Resist videon ohjaajana!
Musiikissa yhdistyy Coilin parhaat puolet, sekä The Dark Side of the Moog-seriesin tyylinen chill-koneilu. Tai sitten yhtenäisyys johtuu siitä että olen viime aikoina kuunnellut lähes tulkoon vain tätä ja 11sta Dark Side of the Moog julkaisua.
Musiikki on hyvin rituaalimaista (mukaan tulee DVD thaimaan transsi-lävistys-silppoilu-festarin audiovisuaalinen pläjäys) ja perustuu kerrostukseen (yhdestä soundista lähetään ja loppua kohti muuttuu massiivisemmaksi pikku hiljaa). Myös jos Vangelis kiinnostaa niin suosittelen!!
Johnny Guitar
Viestit:578
Liittynyt:15 Syys 2006, 10:16
Paikkakunta:Hell is sinking

16 Kesä 2008, 15:09

faerye kirjoitti: Yritin saavuttaa musiikkia interneteilläni, mutta haeskelun tulokset jäivät poikkeuksellisen heppoisiksi. Miten itse ajauduit tekemisiin tämän projektin kanssa? Mistä voisi kuulla musiikkia jos jostakin?
yksinkertaisesti lainasin kaverilta levyn ja ihastuin siihen jo ekalta kuulemalta.
Artisti ei todellakaan pidä itsestään meteliä. Ei ole nettisivuja, ei myspacea, ei oikeastaan mitään muuta kuin distroja joista tilata. (jos eivät ole painokset jo loppuunmyytyjä)

http://www.oldeuropacafe.com/main.php

yleisesti ottaen, käyttäen ohjelmaa SLSK pitäisi levyjen nimillä haettaessa löytyä. 2 täyspitkää julkaisua on tehnyt: The Abyss Stares Back ja Rise of the Vulcans.

molemmat levyt ovat yhtä hyviä mutta abyss stares back kokonaisuus on täydellisempi.
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit:1606
Liittynyt:23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta:Turku
Viesti:

16 Kesä 2008, 16:19

Keveää "mainostusta" martial-musiikin puolelta, kun tulivat tässä taannoin arvosteluun:
ARDITI - Omne Ensis Impera
http://www.imperiumi.net/alb_2.php?id=7731
PUISSANCE - Mother of Disease (reissue)
http://www.imperiumi.net/alb_2.php?id=7729
Dead Man
Viestit:1032
Liittynyt:26 Touko 2003, 20:58
Paikkakunta:Limbus Helsinki, spiritual Parkano

17 Kesä 2008, 15:28

Mistähän kautta tuota Puissancen reissueta olisi helpoin hommata? Vai pitäneekö Equilibriumista taas tilailla?
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit:1606
Liittynyt:23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta:Turku
Viesti:

17 Kesä 2008, 15:32

Dead Man kirjoitti:Mistähän kautta tuota Puissancen reissueta olisi helpoin hommata? Vai pitäneekö Equilibriumista taas tilailla?
Ainakin Fireboxin sivuilta näytti löytyvän tuota reissueta.
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit:1606
Liittynyt:23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta:Turku
Viesti:

07 Elo 2008, 11:20

Tuo uusi Ovro (julkaisu 8.8.2008) tuntui varsin mukavalta levyltä. Arvio rustattu, mutta ei vielä julkaistu. Yritän muistaa editoida linkin tänne, kunhan putkahtaa ulos. Minimalistista dark ambientia luvassa siis. Sampleja Some Place Elsen sivuilla.

Toinen saman lafkan julkaisu on tämä uusi Niko Skorpio "Half Born in Half Light" (julk. 15.8.2008), joka puolestaan yhdistää elektronista musisointia hyvin pahaenteiseen dark ambientiin. Parhaimmillaan erittäin synkkä levy, mutta henk.koht. nämä puhepätkät eivät niin nappaa. Arvostelua kai tästäkin linjoille vielä tällä viikolla.
Johnny Guitar
Viestit:578
Liittynyt:15 Syys 2006, 10:16
Paikkakunta:Hell is sinking

07 Elo 2008, 11:41

Skorpion edellinen levy piti ostaa ihan sen "hell awaits samplailu" biisin vuoksi. se oli niin mainio. heh. :P
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit:1606
Liittynyt:23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta:Turku
Viesti:

02 Syys 2008, 14:38

Piristysruiskeen yritystä keskusteluun:

ANTLERS MULM: Of Withered Sparks -CD
http://www.imperiumi.net/alb_2.php?id=8049

STROM.ec: Divine Legions Beyond Psyche -CD
http://www.imperiumi.net/alb_2.php?id=8052

Molemmat soittavat myös KMY:n 10-vuotisjuhlissa kuun loppupuolella:
http://www.imperiumi.net/phpBB2/viewtopic.php?t=30574
telestich

03 Syys 2008, 15:21

Herätellään topikkia törkeällä mainostuksella. Perustimme osoitteeseen www.taival-ambient.com ambienthenkisen verkkokaupan. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu myös toivon mukaan pienimuotoiset julkaisut sekä keikkojen/yms. järjestäminen. Aika näyttää.

Painopiste on tällä hetkellä perinteisemmässä, uudemmassa ambientissa tyyliin Steve Roach, Alio Die tai esimerkiksi Biosphere. Katalogi kasvaa kuitenkin kaiken järjen mukaan eri suuntiin ja otamme mielellämme myös toiveita vastaan vaikka toistaiseksi valikoima on rakennettu omien suosikkien varaan. "Tyypillisin" dark ambient -osasto on jäänyt meiltä pois ainakin siltä osin mitä on mahdollista hankkia jo useista muistakin suomalaisdistroista. Huippujulkaisuja sielläkin suunnalla toki riittää... Synkemmän osaston ystäville suosittelemme tutustumista esimerkiksi Numinan Shift to the Ghostiin, Oöphoin (erityisesti Athlit) ja Alio Dien tuotantoon tai Klaus Wiesen meditatiivisempaan puoleen yleensä (mm. Baraka tai Divine Orbit).

Toivottavasti voimme tarjota jotain kiinnostavaa tämänkin lukijoille!
Vastaa Viestiin