XBox360 vai Pleikkari3?

Tietokone- ja konsolipelit, elokuvat, tv-sarjat ja kirjat
Vastaa Viestiin
Tervahauta

26 Loka 2008, 08:03

Kumpi kannattaa ostaa?


Tervahauta

26 Loka 2008, 08:41

No vittu niin tietysti, :D
HFP

26 Loka 2008, 14:27

Kyllä tämä vääntö nyt IMO voisi ihan oma ketjunsa ansaita, toi kysy/vastaa-ketju soveltuu vähän erilaisiin kysymyksiin.

Tietysti ongelmana tässä keskustelussa on se, että molemmilta puolilta löytyy helvetisti fanipoikia, joita ei kiinnosta minkäänlainen keskustelu vaan oman valintansa hehkuttaminen.

No, sanotaan heti kärkeen, että meikäläisellä on PS3, ettei tarvitse sitten jälkeenpäin syytellä ennakkoasenteista. PS3:een päädyin ihan siitä syystä että sain kovan tarjouksen videotykin oston yhteydessä (käytännössä 100e Pleikkarista ei ollut paha hinta). Aluksi oli oikeastaan harkinnassa Xbox 360, totta puhuakseni.

Ei nyt ehdi kirjoittelemaan pidemmälti, niin tyydyn plus/miinus-listaukseen.

PS3:
+ Bluray-asema
+ Vaihdettava 2,5"-kiintolevy
+ Mahdollistaa esim. Linuxin asentamisen "dualbootiksi"
+ WLAN sisäänrakennettuna
+ Uudet HD-äänikodekit yms.
- Kalliimpi kuin X0
- ...mutta silti Euroopassa nykyään myytävät mallit riisuttuja (ei SACD-tukea, ei PS2-yhteensopivuutta

X0:
+ Suurempi/parempi? pelivalikoima (kauemmin markkinoilla, mutta tämä on lähinnä mutua)
+ Halpa (Gigantti myi riisutuinta versiota jo 149e tarjouksessa)
(+ Modattavissa)
- Ei sovellu yhtä hyvin multimedialaitteeksi kuin PS3 (ei BD-asemaa, HD-äänitukea)
- Erikseen ostettava kovalevy kallis
- Vain Ethernet, WLAN erikseen ostettavalla lisäpalikalla
- Suuri hajoamisprosentti, varsinkin verrattuna Wiihin ja PS3:een.

Itse olen kyllä ollut tyytyväinen tähän PS3:een lähinnä noiden ylivertaisten multimedia/BD-ominaisuuksiensa. PS3 on yhä about samanhintainen kuin erilliset BD-soittimet ja yleisesti sitä pidetään myös markkinoiden parhaana BD-soittimena.

Jos BD kiinnostaa ja FullHD löytyy jo taloudesta, PS3 on mielestäni paljon kovempi juttu kuin X0 - toisaalta pelkkään/lähinnä pelikäyttöön suosittelisin ehkä jo hinnankin puolesta jälkimmäistä.
Jussi
Viestit:10457
Liittynyt:28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta:Oulu (Rollo)

26 Loka 2008, 14:50

HFP kirjoitti:Jos BD kiinnostaa ja FullHD löytyy jo taloudesta, PS3 on mielestäni paljon kovempi juttu kuin X0 - toisaalta pelkkään/lähinnä pelikäyttöön suosittelisin ehkä jo hinnankin puolesta jälkimmäistä.
[onko "BD" = BluRay ?]

Joop, tuo pelikäyttöhän se itsellä olisi... ei kiinnosta HD, leffojenkatsominen (muuta kuin perinteisen halpojen perus-devareiden), modaukset, wlanit tai monikanavaäänet.

Todella pitkään vain jahkannut, aluksi hinnan takia (vaikkei realistista ollutkaan odottaa samaa ~179€ kone + ohjain mitä vanhalla Xboxilla 2003 syksyllä; 1,5 v julkaisusta) ja nyttemmin sitä ajatusta vastaan, että pystyykö ostamaan kolme vuotta vanhaa masiinaa enää uutena.

Tokihan 'tuossa välillä' pelikonsolit palasivat tähän useamman vuoden elinikäänsä, mitä kulta-aikanaan (NES, SNES & vähäpätöisemmät kilpailijansa) olivat. Ja pelivaraakin niihin on näemmä näin jätetty, että selviävät markkinoilla, vaikka ties kuinka mones versio Xbox360:estä lie jo myynnissä.
-Niissä karvalakkimalleissa en itse näe mitään järkeä, en silloin uutuuksia 2005 jouluna & "eioota" itse myydessä (vihreitä arcade-bokseja ostettiin kultalusikkaperse-kersoille vasta sitten kuin paremmat, langattomat, jne:t loppuivat), enkä edelleenkään noita yllämainittuja ale-kovalevyttömiä miettiessä.

Kaveri oli vasta tilannut kai netAnttilasta tuon paremman mallivaihtoehdon ja komealtahan se kylkiäis-änäri '09 & uusi GTA näyttivät.. eukoke taas haluaisi guitar heron ja yllytti vasta tuollaisen hankintaakin, hm.. toisaalta eipä tuota vanhaakaan ole tullut aikoihin kerittyä päälle laittamaan. Toki kaikki FPS:t (syy X:n valintaan silloin 5 vuotta sitten) on melkeinpä tullut pelattua tuolla jo läpi, ja pari kehnoa jatko-osaa enää jäljellä hela repertuaarista. Pitäisikös oikeastaan mennä pelaamaan keskenjäänyttä Call Of Duty 2:sta samointein :)
Ice
Viestit:2812
Liittynyt:28 Elo 2002, 10:11
Paikkakunta:Helsinki
Viesti:

26 Loka 2008, 15:34

Kai sitä ensi viikolla pitäis viimein tuo 360 hankkia, itsellä kun se tulaa vain pelikäyttöön, ratkaisee eniten pelivalikoima. Näistä tärkein erottaja on Halo saagan lopetus. Ja toisaalta hinta.
Valtias

26 Loka 2008, 15:58

Itte ostan PS3:n joskus, koska siinä on parempi pelitarjonta. Äkspoksi on vain PC:n jatke, samat pelit molemmille laitteille, joten miksi ostaa kakkos-PC:tä?
Viimeksi muokannut Valtias, 26 Loka 2008, 18:53. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jussi
Viestit:10457
Liittynyt:28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta:Oulu (Rollo)

26 Loka 2008, 16:34

HALO 3.
korrosive
Viestit:131
Liittynyt:23 Maalis 2005, 09:34
Paikkakunta:Kotka

26 Loka 2008, 16:43

Xboxin omistajana sanon yllättäen, että kannattaa ostaa Xbox360. Koneen yksinoikeuspelit pyyhkivät Pleikan vastaavilla pöytää, kone on halvempi, ohjain parempi ja koneen mahdollisesti hajotessa takuut pelaavat useamman vuoden (ensimmäisiä koneita ruton lailla riivannut red ring of death tuo koneelle vuoden lisätakuun). Tämän syksyn aikana on Xboxille tullut/tulossa sellaista tavaraa, että ei paljon Sonyn Little Big Planetin julkaisu auta. Vielä kun keksisi jostain rahat Gears of War 2:een ja Fable 2:een. Fallout 3 kiinnostaisi myös, tämähän tulee myös PS3:lle.

Omasta mielestäni PS3:n ainoa valtti tällä hetkellä on Bluray, mutta jos ei kiinnosta maksaa riistohintaa leffoista, eikä näillä multimediahärpäkkeillä muutenkaan mitään tee, niin suosittelen Xboxia. Blurayn lisäksi omalle kohdalle ainoa syy Pleikan hankkimiseen on ollut Metal Gear Solid 4, mutta sen saa koneen kera kaverilta lainaan. Mahtava peli muuten!

Toisaalta jos ei ole rahasta kiinni, eikä pelaa muuta kuin multiplattereita, niin sitten on aika sama kumman koneen hankkii. Graafisesti multiplatterit tuppaavat olemaan aika samanlaisia, hivenen ehkä kallistuen Xboxin voitoksi näyttävyydessä.
Zarok
Viestit:349
Liittynyt:29 Touko 2003, 23:14
Paikkakunta:Tampere
Viesti:

26 Loka 2008, 17:29

HFP kirjoitti: X0:
+ Suurempi/parempi? pelivalikoima (kauemmin markkinoilla, mutta tämä on lähinnä mutua)
+ Halpa (Gigantti myi riisutuinta versiota jo 149e tarjouksessa)
(+ Modattavissa)
- Ei sovellu yhtä hyvin multimedialaitteeksi kuin PS3 (ei BD-asemaa, HD-äänitukea)
- Erikseen ostettava kovalevy kallis
- Vain Ethernet, WLAN erikseen ostettavalla lisäpalikalla
- Suuri hajoamisprosentti, varsinkin verrattuna Wiihin ja PS3:een.
Takerrutaas nyt vaikka näihin. PS3:sta ei ole pahemmin mielipiteitä tai kokemusta koska koko laitteella on aikalailla kaksi kiinnostavaa peliä, josta en todellakaan 500e rupea maksamaan (kone+2 peliä), mutta X360 on taloudesta löytynyt kohta vuoden.

Ei HD-äänitukea? Kyllähän tuosta optisen lähdön kautta tulee Dolby Digital/DTS pihalle, vai mitä tuolla nyt meinasit?

Erikseen ostettavan kovalevyn kalliuden kiertää ostamalla niitä alelaareista/ suosiolla ostamalla sen Premium-boksin, eikä sitä arcadea jolla ihmisiä koitetaan kusta silmään. Jos ei ennalta ole HD:tä / jostain saa sitä halvalla, ei Arcadeen kannata koskea. Piste. Rajoittaa ihan liikaa elämää koneen kanssa kovalevyn puute, ja erikseen ostettava kovo nostaa hinnan jo Premium-paketin tasolle, jossa on sitten muutakin kivaa mukana.

Modattavissa on todellakin monille suuri etu, mutta siihen en jaksa takertua, kun se ei luultavasti ole ketjun pointti.

Wlan-lisäpalikka maksaa sen 15e, ei pitäisi olla ostopäätöksen este :P Itselläkin tosin eetterissä kiinni, ja ärsyttää hieman tuo irtopalikan kauppaaminen.

Hajoamisprosentit ovat noissa uudemmissa Falcon-malleissa tippunut paljon, ja väitän edelleen että iso osa näistä on käyttäjien omaa tyhmyyttä (laitetaan kone paikkaan jossa ei riittävää ilmanvaihtoa/tuuletusaukot peitossa / jotain vastaavaa). Kuitenkin, laite on paljon vakaampi nykyään kun mitä sanotaan vaikka vuosi sitten. Eikä itsellä ole tosin vanhankaan boksin kanssa ainakaan vielä ole ollut ongelmia *koputtaa puuta*.

Suurempi ja parempi pelivalikoima on tottakai lähinnä mutua kun ei tiedä mistä peleistä pitää ja mistä ei, mutta kyllä ainakin omasta mielestä X360 pelivalikoima on aika huimasti laajempi ja tasokkaampi kun PS3, kun PS:llä lähinnä MGS4 kiinnostaisi. Aikalailla kaikki muu on multiplatformia.

Myös Xbox Live tuntuu ainakin pikaisen PSN:n kokeilun perusteella aika tuhottomasti paremmalta vekottimelta, ja livessä sitä kansaa oikeasti on ihan vitusti että peliä saa milloin vaan. Myös kavereitten kanssa on tullut pelattua TODELLA paljon, ja se on vaan aivan helvetin hauskaa sopivien pelien kanssa. :)
HFP kirjoitti: Jos BD kiinnostaa ja FullHD löytyy jo taloudesta, PS3 on mielestäni paljon kovempi juttu kuin X0 - toisaalta pelkkään/lähinnä pelikäyttöön suosittelisin ehkä jo hinnankin puolesta jälkimmäistä.
FullHD:stä saa kyllä melkeinpä ihan yhtä paljon irti pelikäytössä XO:n kanssa, katsoppa huviksesi joskus kuinka monta peliä 1080p natiiviresolla on PS3:lle, ei ole mikään huikea lukema. :) Tuosta tosin olen samaa mieltä, että jos BD:llä on käyttöarvoa, PS3 on loistava Blu-Ray soitin, ja maksaa saman verran kun standalone-vehkeet, eli tässä tapauksessa laite on loistava valinta. Kuitenkin, puhtaaseen pelikäyttöön suosittelisin ehdottomasti X360:sta, halvemman hinnan ja laajemman & laadukkaamman pelivalikoiman (IMO) johdosta.
Zagrath

26 Loka 2008, 17:31

Älkää hankkiko kumpaakaan, vaan pelatkaa 8-bittistä Nintendoa. Siinä on ainoa oikea pelikonsoli
Khamul
Viestit:420
Liittynyt:05 Maalis 2003, 23:10

26 Loka 2008, 17:47

Bluray/mediasoittimeksi PS3 - pelikonsoliksi Xbox.
HFP

26 Loka 2008, 18:58

Jussi, Blu-ray Disc = BD.
Zarok kirjoitti:Ei HD-äänitukea? Kyllähän tuosta optisen lähdön kautta tulee Dolby Digital/DTS pihalle, vai mitä tuolla nyt meinasit?
Tarkoitin siis noita uusia lossless-ääniraitoja, DTS-HD ja Dolby TrueHD. Tietysti X0:lla niille ei pahemmin käyttöä ole, koska BD-asemaakaan ei löydy. Ja myönnettäköön ettei itsellekään vielä ole noille käyttöä, koska tarvitsee vahvistin vielä päivittää. Mutta noin sijoituksena tulevaisuuteen nimenomaan mediakäytössä PS3 on mielestäni far superior.
Zarok kirjoitti:Erikseen ostettavan kovalevyn kalliuden kiertää ostamalla niitä alelaareista/ suosiolla ostamalla sen Premium-boksin, eikä sitä arcadea jolla ihmisiä koitetaan kusta silmään.
Juu, totta. Ja onpahan tuo Premium-versiokin kuitenkin huomattavasti halvempi kuin PS3.
Zarok kirjoitti:Hajoamisprosentit ovat noissa uudemmissa Falcon-malleissa tippunut paljon, ja väitän edelleen että iso osa näistä on käyttäjien omaa tyhmyyttä (laitetaan kone paikkaan jossa ei riittävää ilmanvaihtoa/tuuletusaukot peitossa / jotain vastaavaa).
Totta tämäkin, mutta mainitsemisen arvoista kuitenkin että kun muilla tämän konsolisukupolven laitteilla hajoamisprosentit ovat luokkaa <1% ja X0:lla puhutaan jopa kymmenistä prosenteista (kai se todellisuudessa on jotain 5-10% luokkaa).
Zarok kirjoitti:
HFP kirjoitti:Jos BD kiinnostaa ja FullHD löytyy jo taloudesta, PS3 on mielestäni paljon kovempi juttu kuin X0 - toisaalta pelkkään/lähinnä pelikäyttöön suosittelisin ehkä jo hinnankin puolesta jälkimmäistä.
FullHD:stä saa kyllä melkeinpä ihan yhtä paljon irti pelikäytössä XO:n kanssa, katsoppa huviksesi joskus kuinka monta peliä 1080p natiiviresolla on PS3:lle, ei ole mikään huikea lukema. :)
Lähinnä tuota BD-käyttöä / 1080p-videoita netistä tarkoitin. Peleissähän tuota 1080p-resoluutiota tosiaan on vielä kohtuullisen vähän - lähinnä noissa "pikkupeleissä" taitaa olla.

Mitään järkeä ei minun mielestäni ole omistaa FullHD-televisiota/videotykkiä, jos siinä ei ole kiinni joko tietokonetta BD-asemalla (noh, netanttiloistahan niitä pätkiä saa myös) tai PS3:a. Noh, toki varmaan tällä hetkellä suurin osa FullHD-talouksista Suomessa katselee jotain SubTV:n uusintoja 42" ruudulta ja valittaa suomi24:n keskustelupalstoilla että "kuva näyttää paskalta".
Zarok kirjoitti:Tuosta tosin olen samaa mieltä, että jos BD:llä on käyttöarvoa, PS3 on loistava Blu-Ray soitin, ja maksaa saman verran kun standalone-vehkeet, eli tässä tapauksessa laite on loistava valinta. Kuitenkin, puhtaaseen pelikäyttöön suosittelisin ehdottomasti X360:sta, halvemman hinnan ja laajemman & laadukkaamman pelivalikoiman (IMO) johdosta.
Jep, samoilla linjoilla.

Mitä tulee valitukseen BD-leffojen hinnasta, niin kannattaa varmaan mennä sitä keskustan Anttilaa kauemmas kalaan. 10-25e taitaa leffat maksaa - ja valikoimakin on 100-kertainen Suomeen verrattuna.
Sakari

26 Loka 2008, 19:57

HFP kirjoitti: Mitä tulee valitukseen BD-leffojen hinnasta, niin kannattaa varmaan mennä sitä keskustan Anttilaa kauemmas kalaan. 10-25e taitaa leffat maksaa - ja valikoimakin on 100-kertainen Suomeen verrattuna.
Laitapas muuten samantien vinkit parhaista ostopaikoista. Play.comista pari leffaa jo tilannut, mutta muitakin paikkoja tekisi mieli katsastella.
aegis^

26 Loka 2008, 21:06

Itse omistan molemmat, mutta kyllä 360 on tällä hetkellä pääasiallisessa käytössä ja nostaisinkin sen PS3:n yläpuolelle. 360:llä on vaan niin paljon paremmat yksinoikeuspelit, ohjaimet ja verkkopalvelut, ettei sitä PS3 ole päässyt horjuttamaan lipsuvine liipaisimineen. Näkeehän tuon hyllystäkin: XO:lle 14 peliä, PS3:lle vain Metal Gear Solid 4. Jälkimmäiselle on tosin tulossa vielä God of War 3 ja varmasti paljon muutakin herkkua (Nobi Nobi Boy FTW) kunhan kehittäjät oppivat laitteen hienoudet, että turhaksi ostokseksi ei voi väittää. Mediakoneena tietysti ylivoimainen ja huomattavasti hiljaisempi tuuletin.
Khamul
Viestit:420
Liittynyt:05 Maalis 2003, 23:10

26 Loka 2008, 22:04

Sakari kirjoitti:
HFP kirjoitti: Mitä tulee valitukseen BD-leffojen hinnasta, niin kannattaa varmaan mennä sitä keskustan Anttilaa kauemmas kalaan. 10-25e taitaa leffat maksaa - ja valikoimakin on 100-kertainen Suomeen verrattuna.
Laitapas muuten samantien vinkit parhaista ostopaikoista. Play.comista pari leffaa jo tilannut, mutta muitakin paikkoja tekisi mieli katsastella.
Aluekoodittomia leffoja amazon.com:sta
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit:1611
Liittynyt:23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta:Turku
Viesti:

26 Loka 2008, 22:07

korrosive kirjoitti:Fallout 3 kiinnostaisi myös, tämähän tulee myös PS3:lle.
Ja kuulemma kaikkien huonoimpana versiona, mitä tulee esim. graafisiin ominaisuuksiin. Tästä oli joku artikkeli jonkin virallisen PS-lehden sivuistoilla.

Mitä tulee ylipäätään PS3 vs. Xbox -asetteluun, niin vaikka HFP luetteli osan pointeista, niin eihän siinä nyt kaikkia puolia tullut luetelluksi. Esim. Xboxin parempi moninpelitilanne (Live-palvelu), achievementit ja esim. Windows-striimaus) jäivät puuttumaan, sekä jotkut ekslusiivit DLC-jutut (esim. GTA IV). En tosin osaa sanoa jäiko PS3-puolelta puuttumaan vastaavia hyviä puolia tai molempien osalta noita huonoja puolia, koska en tunne PS3:sta niin hyvin, että osaisin verrata.

Mutta Valtiaan "xbox on vain pc:n jatke" on kyllä ihan tuubaa. Ja kummallekin konsolille löytyy noita yksinoikeuspelejä, joita ei nähdä muilla alustoilla tai joita nähdään konsoliformaatin lisäksi esim. vain PC:llä.

Tosipelaaja tietysti hommaa kaikki alustat, me muut hankimme sen alustan jolle löytyy eniten niitä itselle sopivia pelejä.
Valtias

26 Loka 2008, 22:16

Serpent kirjoitti: Mutta Valtiaan "xbox on vain pc:n jatke" on kyllä ihan tuubaa. Ja kummallekin konsolille löytyy noita yksinoikeuspelejä, joita ei nähdä muilla alustoilla tai joita nähdään konsoliformaatin lisäksi esim. vain PC:llä.
Tiedän, me ollaan puhuttu tästä jo aiemmin. Odotin vain soraääntä että pääsen jatkamaan, hehe.

Eli henk.koht. PS:lle on parempi pelitarjonta koska pidän aasialaisista obskureista peleistä. Äkspoksin pelit ovat sitä tuttua ja turvallsita valtavirtaa, joten minun kohdalla valinta on helppo.
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit:1611
Liittynyt:23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta:Turku
Viesti:

26 Loka 2008, 22:19

Valtias kirjoitti:Eli henk.koht. PS:lle on parempi pelitarjonta koska pidän aasialaisista obskureista peleistä. Äkspoksin pelit ovat sitä tuttua ja turvallsita valtavirtaa, joten minun kohdalla valinta on helppo.
Jep. Pelitarjonta ja oma pelityyli(*) määrittävät konsolin "paremmuuden" paremmin kuin mikään muu seikka.

* = lähinnä viittaus moninpelaamiseen vs. yksinpelit, esim. Wii:llä on oma paikkansa siinä missä taas PS3 ja Xbox 360 tappelevat eri tavoin vaikkapa just nettipelihommissa.
HeBeHu
Viestit:126
Liittynyt:28 Loka 2002, 09:12
Paikkakunta:Rollo Rock City

26 Loka 2008, 22:29

Olen omistanut Xbox360:n n. pari vuotta. Yksi kone levisi ihaniin kolmeen punaiseen valoon, mutta tämä nykyinen on toiminut kivutta, vaikkei Falcon-olekaan.

Pahimmat napinan aiheet minulla itseasiassa onkin laitteen äänekkyys ja kiintolevy. Varsinkin yöaikaan kuulokkeet päässä pelatessa ja hallituksen nukkuessa toisessa huoneessa voi pelisessio jäädä lyhyeen, kun dvd-aseman mylvintä herättää nukkujan. Idlenä toosa on hiljainen, mistä nyt sinänsä ei hirveästi iloa ole...

Kiintolevyjen hinnat ovat sangen karseita (120Gb ~110€ Verkkiksessä). Omassa koneessani on tuo 20Gb kiintolevy, mikä käynee auttamatta pieneksi uuden dashboard-päivityksen kautta, kun pelejä pystyy asentamaan kiintolevylle. Tämä asennus negatoikin tuon ensimmäisen äänekkyyden aika tehokkaasti. Samoin latausajat lyhenevät.

Itselläni on konsoli tv-tason alapuolella oven takana piilossa poissa silmistä ja mielistä, sillä eihän tuo missään nimessä mikään silmiä hivelevän kaunis laite ole. Järjestely myöskin vähentää melua hiukan.

Jos Xbox360:n ohjaimen ristiohjain olisi parempi, olisi kyseessä varmaan paras ohjain akutta aikain. Mainio vekotin, eikä väsy kädet pitemmissäkään pelisessioissa. Ja eikä siitäkään ole tietenkään haittaa, että multiplatform pelit ovat järjestään parempia Xboxilla.

PS3:n aion ostaa jossain vaiheessa ihan vain Sonyn mainioiden 1st party yksinoikeuspelien takia. Osto todennäköisesti tapahtuu tosin vasta, kun PS3 Slim -versio julkaistaan. Tällä hetkellä ei ole muutenkaan aikaa pelata kaikkia noita X0:n pelejä. Niin, ja PS3:n taaksepäinyhteensopivuuden ryssiminen ärsyttää kiitettävästi, sillä PS2:llakin on pelejä pelaamatta! PS2:n ostokin taitaa siis olla edessä jossain vaiheessa...Aaargh!
Kallu

27 Loka 2008, 08:36

Ei jumalauta ku nyt teet kuten allekirjoittanut, meet kauppaan ja ostat Nokia N95 luurin ja asennat NES ja SNES emulaattorit ja rupeet pelailemaan Mariota, Turtlesia ja Zeldaa kännykällä.
Unohdetaan tommoset kalliit konsolit ihan kokonaan
aegis^

27 Loka 2008, 08:49

Achievementeista sen verran, että hetki sitten PS3 sai vastaavat, nimellä Trophy. Ominaisuus ei tietenkään ole vielä täysin käytössä, joihinkin peleihin se tulee päivityksellä ja pikkuhiljaa uudempiin jo sellaisenaan.

Ja kuten joku mainitsikin, niin japsitouhut ovat aina olleet sitä Playstationin tonttia. En ole tilannetta seurannut, kun en ole etenkään sikäläisestä RPG-kulttuurista koskaan innostunut, mutta eiköhän tilanne tule jatkumaan entisenlaisena.
HeBeHu
Viestit:126
Liittynyt:28 Loka 2002, 09:12
Paikkakunta:Rollo Rock City

27 Loka 2008, 08:53

Kallu kirjoitti:Ei jumalauta ku nyt teet kuten allekirjoittanut, meet kauppaan ja ostat Nokia N95 luurin ja asennat NES ja SNES emulaattorit ja rupeet pelailemaan Mariota, Turtlesia ja Zeldaa kännykällä.
Unohdetaan tommoset kalliit konsolit ihan kokonaan
...koska N95 on halpa!
aegis^ kirjoitti: Ja kuten joku mainitsikin, niin japsitouhut ovat aina olleet sitä Playstationin tonttia. En ole tilannetta seurannut, kun en ole etenkään sikäläisestä RPG-kulttuurista koskaan innostunut, mutta eiköhän tilanne tule jatkumaan entisenlaisena.
Paitsi, että tällä hetkellä X0 on de factor JRPG-kone. Final Fantasyn luojan Hironobu Sakaguchin uuden firman Mistwalkerin pelithän tulevat vain Xboxille näistä "next-gen" laitteista näitä on tullut jo Blue Dragon ja Lost Odyssey. Final Fantasy XIII:n pääteoshan tulee myös X0:lle länsimaissa. Muita X0:n yksinoikeus-RPG:tä on esimerkiksi Last Remnant, Star Ocean 4 ja Tales of Vesperia.
Viiksi-Vallu
Viestit:179
Liittynyt:16 Tammi 2004, 22:05
Paikkakunta:Oulu

27 Loka 2008, 09:05

Zarok kirjoitti:Wlan-lisäpalikka maksaa sen 15e, ei pitäisi olla ostopäätöksen este :P Itselläkin tosin eetterissä kiinni, ja ärsyttää hieman tuo irtopalikan kauppaaminen.
Mistä löytyy 15e tuota wlan-palikkaa?
vacuum99
Viestit:311
Liittynyt:17 Heinä 2007, 21:41
Paikkakunta:Tre

27 Loka 2008, 10:50

Kallu kirjoitti:Ei jumalauta ku nyt teet kuten allekirjoittanut, meet kauppaan ja ostat Nokia N95 luurin ja asennat NES ja SNES emulaattorit ja rupeet pelailemaan Mariota, Turtlesia ja Zeldaa kännykällä.
Unohdetaan tommoset kalliit konsolit ihan kokonaan
Hei toimiiks noi N73:kin? Parhautta.
Vastaa Viestiin