OMAT JUOMAT JA ALKOHOLI

Tuska Metal Fest - keskustelu
Vastaa Viestiin
xtyrantx

20 Huhti 2011, 16:26

OMAT JUOMAT JA ALKOHOLI
Omien alkoholi- tai muiden juomien tuominen tapahtumaan on kielletty. Aiempien vuosien erityisluvalla sallittu omien alkoholijuomien tuominen Tuskan festivaalialueelle olisi ollut tiensä päässä myös Kaisaniemessä, sillä yleinen, alkoholilakiin nojaava käytäntö festivaaleilla (eli viranomaisten päätöksissä) ei salli maksullisessa yleisötapahtumassa omien alkoholijuomien nauttimista. Tämän vuoden suhteen Tuskan festivaaliorganisaatio kävi pitkälliset keskustelut viranomaisten kanssa, mutta erityislupaa ei enää valitettavasti myönnetty.
YHDEN PÄIVÄN LIPPUJA EI VAIHDETA RANNEKKEISIIN, eli niillä ei pääsääntöisesti pääse ulos festivaalialueelta kesken päivän.
NARIKAT
Alueella on maksullinen narikka (2e per käynti).
Tämä yhdistettynä siihen että oluen hinta ja laatu, tulee todennäköisesti olemaan samaa riisto/kusetus luokkaa kuin FME:ssä antaa vahvan kuvan puhtaasta rahastuksen halusta mihin näköjään tuskakin on ajaantunut.

Osa tuskan brändiä ja viehätystä oli se että omia juomia sai muovi pulloissa tuoda. Näyttää siltä että tuskasta on tulossa yksi tusina festari muiden joukossa. Harmi.


Paka
Viestit:295
Liittynyt:22 Touko 2007, 17:23

20 Huhti 2011, 16:35

Lainaan itseäni ja totean:

Vittuperkele mitä uutisia. Alkoholijuomien kiellon olisin vielä hyväksynyt mutta että kaikki omat juomat kielletty? :crap:
J.N.

20 Huhti 2011, 16:38

xtyrantx kirjoitti: Tämä yhdistettynä siihen että oluen hinta ja laatu, tulee todennäköisesti olemaan samaa riisto/kusetus luokkaa kuin FME:ssä antaa vahvan kuvan puhtaasta rahastuksen halusta mihin näköjään tuskakin on ajaantunut.
.
Kuinka vitun tyhmä ihminen voi olla.
xtyrantx

20 Huhti 2011, 16:53

DiTerlizzi kirjoitti:
xtyrantx kirjoitti: Tämä yhdistettynä siihen että oluen hinta ja laatu, tulee todennäköisesti olemaan samaa riisto/kusetus luokkaa kuin FME:ssä antaa vahvan kuvan puhtaasta rahastuksen halusta mihin näköjään tuskakin on ajaantunut.
.
Kuinka vitun tyhmä ihminen voi olla.
:lol:
perai

20 Huhti 2011, 18:17

Aivan perseestä, mutta tuskan järjestäjäorganisaatiota tästä lienee turha syytellä.

Todellakin loi oman tunnelmansa tuskaan nurmikolla piknikin pitäminen ja ryyppääminen. Mahtaa melkoinen massa ravata porttien läpi ulkopuolelle tyhjentämään sitä viinatonkkaa. Mihinkään 6-7€ kaljatuoppeihin en alistu.
HiddenFear
Viestit:82
Liittynyt:22 Elo 2002, 23:48
Paikkakunta:Helsinki

20 Huhti 2011, 18:29

Alkoholijuomien tuomisen kieltäminen viranomaisen päätöksen perusteella on yksi juttu. Mihin perustuu mehujen, limujen ym. alkoholittomien juomien tuomisen kielto? :roll:
Paka
Viestit:295
Liittynyt:22 Touko 2007, 17:23

20 Huhti 2011, 18:48

HiddenFear kirjoitti:Alkoholijuomien tuomisen kieltäminen viranomaisen päätöksen perusteella on yksi juttu. Mihin perustuu mehujen, limujen ym. alkoholittomien juomien tuomisen kielto? :roll:
Nimenomaan! Esimerkiksi Ruisrokissa saa ihan hyvin tuotua omat limut yms. alueelle joten ei voi kuin ihmetellä tätä käytäntöä :curse:
Ravana Mirgorod

20 Huhti 2011, 19:39

No johan on uutisia! Luulisi avaamattomien muovisten limu tms pullojen kelpaavan, mutta ei jos ei..
Paka
Viestit:295
Liittynyt:22 Touko 2007, 17:23

20 Huhti 2011, 19:52

Tietty onhan siellä se Alepan kontti mutta ei sieltä saa Lidl:n vissyä :(
Japa

20 Huhti 2011, 21:11

Onneksi kämppä on sen verran lähellä että voi jonkun paskan bändin aikana käydä kotona ryypyllä.
Zarok
Viestit:349
Liittynyt:29 Touko 2003, 23:14
Paikkakunta:Tampere
Viesti:

20 Huhti 2011, 21:19

Paka kirjoitti:
HiddenFear kirjoitti:Alkoholijuomien tuomisen kieltäminen viranomaisen päätöksen perusteella on yksi juttu. Mihin perustuu mehujen, limujen ym. alkoholittomien juomien tuomisen kielto? :roll:
Nimenomaan! Esimerkiksi Ruisrokissa saa ihan hyvin tuotua omat limut yms. alueelle joten ei voi kuin ihmetellä tätä käytäntöä :curse:
Veikkaisin että se johtuu isolta osin siitä, että porukalla ruisrockissa on aika hemmetin usein aivan muuta kun "omat limut" niissä pulloissa... Helpompi kontrolloida sitä viinan salakuljetusta sinne alueelle, kun suoraan kielletään kaikki nesteet. Voin toki olla väärässäkin, mutta näin olen sen aina itse käsittänyt.
Germaniac
Viestit:638
Liittynyt:22 Elo 2002, 23:20
Paikkakunta:Tyranki
Viesti:

20 Huhti 2011, 21:34

Ensireaktio oli että ihan perseestä, mutta kun aloin miettiä tarkemmin niin enhän mä sinne ole edes mitään omia juomia roudaillut kuin viimeks ehkä 2003. Kaljaa kun ei saa(nut) muovipulloissa enkä juo mitään siiderin kusta kuin ehkä pakon edessä. Muutenkin aikataulut menneet bändien osalta niin että kiinnostavien bändien välissä ei ole ihan tuhottomasti luppoaikaa (mikäli nyt mitään muistan?), ja sekin aika sitten vietetty riistohintaisella kalja-alueella, tai sitten on oltu juomatta. Oikeestaan paljon siistimpi juttu toi että pääsee alueelta good ol' in-out in-out miten lystää.
Scandal
Imperiumi Assistant
Viestit:493
Liittynyt:24 Elo 2002, 19:48
Paikkakunta:Kallio, Helsinki
Viesti:

20 Huhti 2011, 22:34

Zarok kirjoitti:Veikkaisin että se johtuu isolta osin siitä, että porukalla ruisrockissa on aika hemmetin usein aivan muuta kun "omat limut" niissä pulloissa... Helpompi kontrolloida sitä viinan salakuljetusta sinne alueelle, kun suoraan kielletään kaikki nesteet. Voin toki olla väärässäkin, mutta näin olen sen aina itse käsittänyt.
Ruisrockissa sentään mennään lain kirjaimen mukaan ja avaamattomat limpparipullot päästetään sisälle. Saunassa eivät päästäneet - disclaimer, viimeksi kun kävin - läpi edes tyhjää vesipulloa -.- Toivottavasti tähän ei sentään lähdetä. Vesipisteistä ei ole hirveästi iloa, jos tyhjääkään pulloa ei saa viedä sisälle.
Trivoulge
Viestit:137
Liittynyt:05 Loka 2008, 21:43

20 Huhti 2011, 23:11

Scandal kirjoitti: Saunassa eivät päästäneet - disclaimer, viimeksi kun kävin - läpi edes tyhjää vesipulloa -.- Toivottavasti tähän ei sentään lähdetä. Vesipisteistä ei ole hirveästi iloa, jos tyhjääkään pulloa ei saa viedä sisälle.
Waaaat? Miulla oli puolen litran täysi limupullo repussa ja ihan hyvin pääsi sisälle. Luki järjestyssäännöissäkin että max 0,5l juomapullon saa tuoda kunhan se on avaamaton. Sie olit järkkärin mielestä varmaan ruma. :)
Scandal
Imperiumi Assistant
Viestit:493
Liittynyt:24 Elo 2002, 19:48
Paikkakunta:Kallio, Helsinki
Viesti:

21 Huhti 2011, 00:19

^Ehkä näin. Vm. 2009 Saunassa kolme päivää, kolme erilaista tuomiota portilla, lopputulos silti sama - mehutötsä tai vissypullo eivät kelvanneet, muttei myöskään tyhjä puolen litran muovipullo.
Phage
Viestit:224
Liittynyt:14 Huhti 2008, 14:57

21 Huhti 2011, 00:58

Joo-o. Piknik yhdistettynä hyvään musaan ja yleiseen karnevaalimeininkiin oli Tuskassa parasta ja ainutlaatuista. Joku voisi kertoa mitä hyötyä tästäkin viranomaispäätöksestä oikein oli. Seuraavaksi Persut kieltävät koko festarin johonkin keksimäänsä moraalipykälään vedoten. Uumoilin Tuskan kuolemaa Kaisaniemikauden päättyessä ja tämähän sinetöi asian.

Pitää sitten rannekkeella mennä alueelta ulos janon tullessa. Kalja-alueelle en lähde änkeämään. Vittu mitä pelleilyä tämä Suomen alkoholipolitiikka. Tuskassa ei edes ole ollut jäsjestyshäiriöitä.
Nostromo
Viestit:853
Liittynyt:14 Tammi 2004, 10:03
Paikkakunta:Vantaa

21 Huhti 2011, 08:28

Siis mitä vittua. Todellakin pilaa oikeastaan koko Tuskan tuollainen idioottimaisuus. Huomaa että kokoomushallitus haluaa iskeä vielä viimeisen kerran kansaa kasseille, saatanan katainen. Kirveelle olisi töitä.

Eli pitäkää paskanne ja yksi 3 pv:n lippu jää sitten ostamatta. Paskat.
Roni
Viestit:689
Liittynyt:23 Elo 2002, 07:25
Paikkakunta:Espoo
Viesti:

21 Huhti 2011, 11:22

Liittymättä pelkästään tuskaan, vaan koskien kaikkia festareita ylipäänsä - Jos tapahtumassa ei saa juoda omaa viinaa tai polttaa tupakkaa, niin en kyllä meinaa sellaista tapahtumaa omalla läsnäolollani sulostuttaa, olkoon kuinka hyviä bändejä tahansa paikalla.
Kalja-alueet on yleensä niin vituilleen sijoitettuja kaikkialla ettei sieltä kyllä bändejä seurata kovinkaan helposti. Itse tahdon säilyttää sen mahdollisuuden että voin kulkea lavan eteen juoma kädessä jos siltä tuntuu, joten sikakarsinat ei tule omalla kohdalla kysymykseenkään.
Tämä on selkeästi tulevaisuuden linja festareilla, mutta tietääpähän ettei tarvitse sitten kesän festareihin satsata omia pennosia. Joten eihän siinä, pitäkää tunkkinne.
Death Metal Maniac
Viestit:1828
Liittynyt:09 Marras 2002, 11:35
Paikkakunta:Espoo

21 Huhti 2011, 12:11

Haha, mulle tämä uutinen on täysin merkityksetön tämän vuoden osalta. Mielestäni muutenkin täysin yhdentekevää, että saako tuoda omia juomia vai ei. En aio kuitenkaan ostaa sitä kaupasta, enkä varsinkaan sikahinnoin sikakarsinasta. Vettä pitää kyllä nauttia ennen ja jälkeen (tai käydä hakemassa sitä jostain mistä sitä saa). Voin kyllä kuvitella, että tuo voi ottaa päähän, jos janottaisi, mutta minkäs teet. Bändit ja niiden näkeminen elävänä on mulle paljon tärkeämpi asia kuin alkoholi.

Sanokaa joku, että onko se Tuska about siellä missä Madonna soitti, vai missä helvetissä? En oo jaksanu ottaa selvää, enkä ole helsinkiläisiä. Toi on ainut "ongelma" tällä hetkellä.
TheFallenOne

21 Huhti 2011, 12:50

Onhan tämä suolesta, joutuu jäämään kotiin vaikka oli perjantaina tarkoitus mennä. Eniten tässä risoo ettei päivälipulla saa ranneketta, mitä helvettiä tuo oikein on? EW sitten seuraavalla klubikeikalla ja At the Gates ehkä joskus, 60e on aika paljon noista.


:offt: Suomen kielen riemu voittoa tämän kin threadin alku.
perai kirjoitti:Aivan perseestä, mutta tuskan järjestäjäorganisaatiota tästä lienee turha syytellä.
TheFallenOne

21 Huhti 2011, 12:51

Warning!!! kirjoitti:Sanokaa joku, että onko se Tuska about siellä missä Madonna soitti, vai missä helvetissä? En oo jaksanu ottaa selvää, enkä ole helsinkiläisiä. Toi on ainut "ongelma" tällä hetkellä.
Metrolla itään ja Kalasatamassa pois, jossain siinä ihan lähellä tuo alue on jos oikein olen ymmärtänyt. Ei siis Madonnan kanssa samassa paikassa.
Deleted User 12506

21 Huhti 2011, 13:07

TheFallenOne kirjoitti:
Warning!!! kirjoitti:Sanokaa joku, että onko se Tuska about siellä missä Madonna soitti, vai missä helvetissä? En oo jaksanu ottaa selvää, enkä ole helsinkiläisiä. Toi on ainut "ongelma" tällä hetkellä.
Metrolla itään ja Kalasatamassa pois, jossain siinä ihan lähellä tuo alue on jos oikein olen ymmärtänyt. Ei siis Madonnan kanssa samassa paikassa.
Google Maps kertoo
Faustus

21 Huhti 2011, 19:03

Kyllähän tuo ottaa päähän kun Tuskan parasta antia bändien ohella on ollut nurmikolla fiilistely ja viinin pusertaminen suoraan hanapakkauksesta kitusiin. Nyt nuo kummatkin edut lähtevät pois kertarysäyksellä (käsittääkseni uudella alueella ei ole nurtsia?)..

Toivottavasti narikka on tosiaan hoidettu niin että on mahdollista käydä nappaseen miestä väkevämpää alueen ulkopuolella ilman suurempia jonotuksia.
Bacchus
Viestit:30
Liittynyt:24 Helmi 2004, 13:23

21 Huhti 2011, 20:33

Ei perkele, kyllä nyt menee oma tuskareissu uusharkintaan. Menee helkkarinmoinen osa fiiliksistä juurikin tuon piknik-puolen menettämisestä. :crap: :curse:

Saatana, sevverran oon itsekäs paskiainen, että kun mä haluan huikan, mä haluan sen heti, eikä sitten kun on ensin siirtynyt jonkun pirun anniskelualueen läheisyyteen, jonottanut sisään ja vielä jonottanut sitä vitun kallista tuoppia! Vittu tän hetken fiilis on että pitäkää vittu tunkkinne!
natalie

22 Huhti 2011, 10:37

Iso osa frendistöäni on pistänyt Tuskan harkintaan, koska ovat tottuneet siihen leppoisaan piknik-menoon. Suomalainen holhousalkopolitiikka ei nyt ole Tuskan järjestäjien päätettävissä, mutta tuo muiden juomien kielto on suoraan vaarallinen. JOS sattuu olemaan kunnon helle, vesipisteet eivät riitä alkuunkaan. Ja jos ne eivät toimi, niin onnea vaan. Jengi käy ulkopuolella tankkaamassa niin viinaa kuin vettäkin.
Vastaa Viestiin