Chaosform etsii kitarista [Jyväskylä/Keski-suomi]

Muusikoiden keskustelu- ja ilmoitusalue
Vastaa Viestiin
Unlight
Viestit: 47
Liittynyt: 24 Elo 2002, 12:47
Paikkakunta: Jyväskylä

29 Maalis 2019, 19:06

Kolme-neljä vuotta yhdessä työstetty projekti alkaa tuottamaan tulosta, nyt itsejulkaisun muodossa jonka voi kuunnella spotifysta:

CHAOSFORM - KILL FOR HONOR.

Mutta, asiaan:
Eli, haetaan kitaristia hoitamaan kaikki vasemmasta kaiuttimesta kuuluvat osuudet. Tavoitteena olisi löytää tyyppi jolta hoituu kompit ja pystyy feikkaamaan soolot (V-kitaralla soitetut ns. polvisoolot ehdotonta plussaa!).

Tablat löytyy kaikkiin biiseihin, ja uutta matskua on liki toisen levyllisen verran jo olemassa, joten hommia joutuu tekemään.

Edellytämme kunnon työasennetta, treeneissä on käytävä (autottomille kyydit hoituu iliman muuta, ja vuorotyöläisiä ymmärretään), ja omat soittokamat on oltava (alkuun pääsee testailemaan lainakamoillakin).

Tarjoamme täysistä kusipäist... ASIALLISISTA JÄTKISTÄ koostuvan motivoituneen porukan, jolla katse eteenpäin. Kellaribändiksi ei jäädä, vaan ihmisten tietoisuuteen on suunta. Ja jos satut olemaan se oikea tyyppi, allekirjoittaneen (Kiirassoittimen Simo) kautta onnistuu kitarahuollot & customkitara sponssidiilillä =D

Kuuntele värssyt läpi, jos koet olevasi oikea tyyppi ja keihäs pysyy kädessä, niin ei muuta kuin viestiä kehiin joko sähköpostilla:

Simo.iiskola@kiirassoitin.com, tai Facebookissa: Chaosform


Vastaa Viestiin