Helloween

Raskaamman musiikin keskustelut
Vastaa Viestiin
Balm
Viestit: 1223
Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:33
Paikkakunta: Helsinki/Kajaani
Viesti:

05 Huhti 2017, 14:20

Munamankeli kirjoitti:Otan milloin tahansa tilalle patsastelua ja kelvollista laulua.
Jaa. Ei minusta esim. Bruce Dickinsonin tai Biff Byfordin showmieselkeissä ole mitään hävettävää. Mieluummin sitä katsoo kuin jotain purkkaa jauhavaa pipopäätä verkkatakissa. Jos ei kykene vetämään liveshowta laulun siitä kärsimättä, on jo vika esiintyjässä. Ei sen tarvitse kuntopiiriä toki ollakaan.


Koskenkorvasieni
Viestit: 1143
Liittynyt: 23 Elo 2002, 07:56
Paikkakunta: Pohjois-Espoo

05 Huhti 2017, 15:29

No tuo on viime kesältä ja en nyt ihan patsasteluksi sanoisi

[youtube]T5xblZ488uY[/youtube]
Koskenkorvasieni
Viestit: 1143
Liittynyt: 23 Elo 2002, 07:56
Paikkakunta: Pohjois-Espoo

07 Huhti 2017, 11:01

Heitetäänpä tähän väliin vähän yleismaailmallisempaa kommenttia yhtyeestä. Oma tutustumiseni bändiin tapahtui vuosituhannen vaihteen tietämillä, kun eräänä marraskuisena iltana kuuntelimme parhaan kaverini kanssa kännispäissämme Time Of The Oathia ja kappaletta Mission Motherland. Johan moisen tykkiriffittelyn innoittamana sitten piti hankkia kylkiäisiksi muutkin Deris-aikakauden levyt ja Keeperit siihen päälle. Itse tykkään omalla tavallani sekä Deriksen, että Kisken laulutyylistä, molemmilla on se oma laulutekniikkansa, joka toimii juri kyseisen laulajan aikakaudella lavytettyihin biiseihin enemmän kuin hyvin. Valitettavasti vain ikä, sekä elintavat näyttävät tehneet tehtävänsä Deriksen äänelle, sillä varsinkin tänä päivänä miehen livesuoritukset ovat aika hit or miss-osastoa ja monet Kisken biiseistä menevät miehen osalta kammottavaksi raakkumiseksi verrattuna vaikkapa 11 vuoden takaiseen Live On 3 Continents-devariin, High Livestä puhumattakaan. Uudempia studiolättyjä ei kauheasti ole tullut kuunneltua, mutta levyntekoprosessissa lienee helpompi saada laulajalta paras mahdollinen suoritus, verrattuna livetilanteeseen. Toivottavasti Deris tajuaisi luopua punkusta ja pikkusikareista ja alkaa huolehtimaan kunnostaan, mikäli siis meinaa jatkaa Weenissa laulamista.
Sabbathman
Viestit: 4953
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

07 Huhti 2017, 12:46

Koskenkorvasieni kirjoitti:Heitetäänpä tähän väliin vähän yleismaailmallisempaa kommenttia yhtyeestä. Oma tutustumiseni bändiin tapahtui vuosituhannen vaihteen tietämillä, kun eräänä marraskuisena iltana kuuntelimme parhaan kaverini kanssa kännispäissämme Time Of The Oathia ja kappaletta Mission Motherland. Johan moisen tykkiriffittelyn innoittamana sitten piti hankkia kylkiäisiksi muutkin Deris-aikakauden levyt ja Keeperit siihen päälle.
The Time Of The Oath on ainakin minulle henkilökohtaisesti tärkein Helloween-levy, valtavien Keeper-levyjen ja bändin uran pelastaneen Master-levyn vaikutuksesta huolimatta. Täydellistä hipova levyhän se on, täynnä jykeviä biisejä joista moni on mielestäni aivan ehdoton klassikko. Näin Helloweenin livenä ensi kertaa 1996 Nummirockissa ja sitten tuli se High Live -julkaisukin joka toimii hienona dokumenttina tuosta ajasta.

STEEL TORMENTOR, yksi Helloweenin top 5 -kappaleista...

[youtube]1Rce-Y6LKVo[/youtube]
SilentMan
Viestit: 18
Liittynyt: 22 Huhti 2013, 18:24

07 Huhti 2017, 13:37

Joo, tarkoitukseni oli verrata nimen omaan tätä päivää, joten 30 vuoden takaiset klipit eivät oikein sopineet tähän juttuun - enkä laulutaidoista puhunut mitään.

Itse innostuin Helloweenista Keeper II:n aikaan, pidin paljon Pink Bubblesista, mutta Keeper I ei ole innostanut koskaan. Chameleon on liian sekava, Master ja Oath ovat loistolättyjä mutta sitten on epätasaista. Ykkönen kaikista on Walls of Jericho.

Kiske on ok, mutta Deris on minulle se oikea Helloweenin keulakuva.
Munamankeli
Viestit: 1159
Liittynyt: 22 Huhti 2003, 12:10
Paikkakunta: Turku, Helsinki

07 Huhti 2017, 13:50

Koskenkorvasieni kirjoitti:No tuo on viime kesältä ja en nyt ihan patsasteluksi sanoisi
On muuten uskomattoman hyvä biisi. Tuskin soittavat tätä juhlakiertueella, mikä on harmi. Unisonicia kuulisi mielellään livenä.

Balmin kommenttiin totean, että Biff patsastelee juuri kuten pitääkin. Herramiesmäistä tallustelua lavalla, yleisö otetaan huomioon eleillä ja laulu raikaa. Patsastelua. Samaa mitä Kiske tekee. Bruce nyt on Bruce. Ei voi verrata muihin.
Balm
Viestit: 1223
Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:33
Paikkakunta: Helsinki/Kajaani
Viesti:

07 Huhti 2017, 14:26

Munamankeli kirjoitti:Balmin kommenttiin totean, että Biff patsastelee juuri kuten pitääkin. Herramiesmäistä tallustelua lavalla, yleisö otetaan huomioon eleillä ja laulu raikaa. Patsastelua. Samaa mitä Kiske tekee. Bruce nyt on Bruce. Ei voi verrata muihin.
Voitaneen siis todeta että kaikki paitsi Bruce patsastelevat. :)

Kuten totesinkin aiemmin, ei se siitä ole kiinni, kuka siellä kuntoilee eniten vaan ihan siitä lavapersoonasta. Jotkut sen osaa toisia paremmin. Kiske lienee kehittynyt livepaluunsa ensikeikkojen jälkeen. Oma kokemus näkemistäni Kiske-keikoista rajottuu yhteen ja silläkin tuli vain 3 biisiä.
Acemaster
Viestit: 546
Liittynyt: 07 Tammi 2008, 21:07
Paikkakunta: Tamperkele taas!!

07 Huhti 2017, 19:05

^ Noin juuri, taitaa kyse olla siitä mystisestä karismasta enemmän kuin lavamaneereista. Biffin habituksesta ja... jostain johtuen hänen patsasteluaan katsoo noin 100 x mieluummin kuin Michin.

Mielenkiintoista kyllä nähdä Helloween livenä koko laulajakaartin voimin. Näistä Kiske tosiaan häviää kahdelle muulle aika sata-nolla tuossa lavapresenssissä, mutta niin taitaa Deriskin hävitä vielä Kaitsulle, niin karismaattinen ja viihdyttävä kuin onkin. Hansen on äijä! :D Toivottavasti jaksaa laulaa luritella rundilla ahkerasti vielä, vaikkei Gammojen kanssa aina enää nappailekaan.

Hansenilta odottaisi noista herroista myös herran wuonna 2017 vähiten leipääntynyttä ja virkamiesmäistä suoritusta. On sentään semmoisia menon ja meiningin rippeitä vielä jäljellä herran suoriutumisessa, Kiske ja Deris taas vetävät joka ilta turvallisen perusshow'n.

V Hyvä että vie! En ollutkaan nyt ollut tietoinen ihan viimeisen 1-2 kuukauden tilanteesta.
Viimeksi muokannut Acemaster, 07 Huhti 2017, 19:42. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jussi
Viestit: 9695
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

07 Huhti 2017, 19:30

Acemaster kirjoitti:Toivottavasti jaksaa laulaa luritella rundilla ahkerasti vielä, vaikkei Gammojen kanssa aina enää nappailekaan.
"Nappailee" kai sillä, koska vie varamiespalvelulta koko ajan osuuksia kun siltä tuntuu & Frank jää kädet taskussa hengailemaan, mutta kun ei ole pariin-kolmeen vuoteen pystynyt koko keikkaa vetämään.

Noiden 2-3 biisin kanssa, mitkä maksimissaan saanee (yksin) laulettavaksi per ilta, en uskoisi olevan ongelmia Kaitsulla.
Koskenkorvasieni kirjoitti:Valitettavasti vain ikä, sekä elintavat näyttävät tehneet tehtävänsä Deriksen äänelle, sillä varsinkin tänä päivänä miehen livesuoritukset ovat aika hit or miss-osastoa ja monet Kisken biiseistä menevät miehen osalta kammottavaksi raakkumiseksi verrattuna vaikkapa 11 vuoden takaiseen Live On 3 Continents-devariin, High Livestä puhumattakaan.
No, en sanois että se Eagle Fly Free menee kauhean häävisti tuolla '96 High Livelläkään :roll: jotkut on sopineet, toiset ei.
Desibelius
Viestit: 18
Liittynyt: 11 Tammi 2017, 13:46

07 Huhti 2017, 22:01

Koskenkorvasieni kirjoitti:Valitettavasti vain ikä, sekä elintavat näyttävät tehneet tehtävänsä Deriksen äänelle, sillä varsinkin tänä päivänä miehen livesuoritukset ovat aika hit or miss-osastoa ja monet Kisken biiseistä menevät miehen osalta kammottavaksi raakkumiseksi verrattuna vaikkapa 11 vuoden takaiseen Live On 3 Continents-devariin, High Livestä puhumattakaan.


Melkein kaksi eri bändiä nämä Kisken ja Deriksen aikaiset Helloweenit. Hyvää kamaa molemmilla, mutta Deriksen ääni ei kovin hyvin istu 1984-89 materiaaliin. Olisi kiva kuulla, miten toimii toisin päin. Luultavasti Kiske kuitenkin vetää "omansa" - myös sen 91-ainokaisen, joka lienee Kids of The Century.

Omasta mielestä Kisken uudelleen laulamat vedot Hansen-eralta oli oikein hyviä. Future Worldin B-puolen Starlight kolahti, ja Victim of Fate taisi olla Dr. Steinin 4. biisi? Onko olemassa myös Judas Kisken laulamana?
Lane
Viestit: 280
Liittynyt: 09 Syys 2002, 16:40
Paikkakunta: Where the slime lives
Viesti:

07 Huhti 2017, 22:14

^ Judasia Kisken studioversiona ei kyllä ole vastaan tullut. Eikä pikaisella haulla tullut.

Mielestäni Helloweennin musiikki on kovasti suoristunut etenkin viimeisellä kolmella studiolevyllä. Ja ovat melko samanlaisia lättyjä fiilikseltään muutenkin. Vähän seisahtanutta fiilistä pukkaa noilta...
outofthedungeon
Viestit: 33
Liittynyt: 02 Syys 2016, 19:14
Viesti:

08 Huhti 2017, 07:33

Lane kirjoitti:Judasia Kisken studioversiona ei kyllä ole vastaan tullut. Eikä pikaisella haulla tullut.
Melko varmasti ainoastaan livenä vedetty Kisken kanssa varhaisilla keikoilla kun liittyi bändiin. Kuten vaikka tässä:
Jussi
Viestit: 9695
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

08 Huhti 2017, 13:44

Desibelius kirjoitti:Omasta mielestä Kisken uudelleen laulamat vedot Hansen-eralta oli oikein hyviä. Future Worldin B-puolen Starlight kolahti, ja Victim of Fate taisi olla Dr. Steinin 4. biisi? Onko olemassa myös Judas Kisken laulamana?
Jep, ei ole kuin nuo kaksi studiossa vedettynä, ja jotenkin päälleliimatun kuuloinen Starlight on erityisen karsea ollut tänne aina. 13-14 vuoden takaiset livetkin* kuulostivat paremmalta kuin Michi siinä. Victim Of Fate on tosiaan Dr. Stein -singlen CD-bonus ja paremmin onnistunut, mutta ei minusta pärjää sekään alkuperäiselle. GammaRaylla on muuten todella pätevä liveversio siitä Skeletons In The Closetille 2003 tallennettuna!

*on tuokin kun Rabbit-rundin lopussa 13 biisin setistä kaksi on uudelta levyltä & toinen niistä on Back Against The Wall :o kuraa... Ei voi käsittää miten se Just a Little Sign ei muka toiminut livenä, tai johtuiko Stefan Schwarzmannista sitten (samoin muut nopeammat The Tune, Listen To The Flies ym); onneksi se toinen biisi on levyn parhain, Open Your Life.
Munamankeli
Viestit: 1159
Liittynyt: 22 Huhti 2003, 12:10
Paikkakunta: Turku, Helsinki

08 Huhti 2017, 15:33

SilentMan kirjoitti:Joo, tarkoitukseni oli verrata nimen omaan tätä päivää, joten 30 vuoden takaiset klipit eivät oikein sopineet tähän juttuun - enkä laulutaidoista puhunut mitään.
Mutta kuitenkin päätitt vetää johtopäätökset vuosikymmenien takaisen esiintymisen perusteella? Nyt ei logiikka aukea.
SilentMan kirjoitti:Deris voi olla laulajana kuraa, mutta pesee lavakarismaltaan Kisken 6-0. Voi toki olla että mies on muuttunut iän myötä aktiivisemmaksi, mutta Kulttuuritalon Chameleon-hirvitys on vieläkin liian hyvin muistissa.
SilentMan
Viestit: 18
Liittynyt: 22 Huhti 2013, 18:24

08 Huhti 2017, 16:29

Eh, en siis ole nähnyt a) Kiskeä livenä sen jälkeen tai b) videoita miehen keikoilta? Hmm, erikoinen päätelmä sinulta... Mutta olkoon, ei jaksa vääntää, enpä arvannut että saan tällaisen keskustelun aikaan.
Viiksi-Vallu
Viestit: 174
Liittynyt: 16 Tammi 2004, 22:05
Paikkakunta: Oulu

10 Huhti 2017, 16:21

SilentMan kirjoitti:Kiske on ok, mutta Deris on minulle se oikea Helloweenin keulakuva.
Juurikin näin myös omalla kohdallani.
Desibelius
Viestit: 18
Liittynyt: 11 Tammi 2017, 13:46

13 Huhti 2017, 21:40

Jep, ei ole kuin nuo kaksi studiossa vedettynä, ja jotenkin päälleliimatun kuuloinen Starlight on erityisen karsea ollut tänne aina. 13-14 vuoden takaiset livetkin* kuulostivat paremmalta kuin Michi siinä. Victim Of Fate on tosiaan Dr. Stein -singlen CD-bonus ja paremmin onnistunut, mutta ei minusta pärjää sekään alkuperäiselle. GammaRaylla on muuten todella pätevä liveversio siitä Skeletons In The Closetille 2003 tallennettuna!
Ja nämä "kaksi" äänittivät kai samoihin aikoihin. Tosin tuosta ylimmästä falsetista on vaikea sanoa, kuka - tai mikä - siellä vinkuu..

Metalliluola
Viestit: 171
Liittynyt: 22 Tammi 2015, 10:51

24 Touko 2017, 13:46

30 vuotta power metallin alkulähteestä:

http://metalliluola.fi/helloween-julkai ... ta-sitten/
Munamankeli
Viestit: 1159
Liittynyt: 22 Huhti 2003, 12:10
Paikkakunta: Turku, Helsinki

24 Touko 2017, 21:26

Metalliluola kirjoitti:30 vuotta power metallin alkulähteestä:

http://metalliluola.fi/helloween-julkai ... ta-sitten/
Oho, onko siitä jo 30 vuotta? Hyvä kertaus ja arvio sekä bändin mutta ennen kaikkea eepisen levyn vaikutuksesta silloin ja nyt. Olihan se perkeleenmoinen paketti. Ja on yhä. Kaverin pikkuveli kuunteli Walls of Jerichoa, mutta se ei oikein uponnut ennen kaikkea raa'an laulusoundin takia. Keeper of the Seven Keys oli jotain aivan muuta. Harvassa olivat ne hevarit, joille tuo ei kelvannyt heti ensi kuulemalta.

Giants of Rockia mestaroiva promoottori oli ajan tasalla ja buukkasi hurjassa nosteessa olevan bändin kesäksi 1987. Tuosta päivästä on monta unohtumatonta muistoa ja vielä enemmän muistamattomia pätkiä. Isolla porukalla Turusta Hämeenlinnaan. Oli ne aikoja. Pääesiintyjänä Dio, mutta sitä ennen Hampurin jengi lämmitti helteisessä kelissä kärvistelevää yleisöä:
Walls Of Jericho
I'm Alive
Future World
A Little Time
You Always Walk Alone
Twilight Of The Gods
A Tale That Wasn't Right
Halloween
How Many Tears
Viimeksi muokannut Munamankeli, 26 Touko 2017, 21:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jussi
Viestit: 9695
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

24 Touko 2017, 22:02

Munamankeli kirjoitti:
Metalliluola kirjoitti:30 vuotta power metallin alkulähteestä:

http://metalliluola.fi/helloween-julkai ... ta-sitten/
Walls Of Jericho
I'm Alive
Future World
A Little Time
You Always Walk Alone
Twilight Of The Gods
A Tale That Wasn't Right
Halloween
How Many Tears
Oernst Of Life
Ootko ihan varma tuosta elämän Ernestistä? Kun tietääkseni sitä ei ole koskaan vedetty Kisken toimesta, eikä setlist.fm:n mukaan livenä ylipäätään 1985 jälkeen :? tuli muuten toissa vkl paikallisella Conspiracy plays King Diamond-keikalla DJ:n välimusiikeissa Running Wildien keskellä, propsit!

Artikkeliin voisin leikkiä jälkioikolukijaa:

”Keeper Of The Seven Keysille” yhtye rekrytoi uudeksi laulajaksi vain 17-vuotiaan Michael Kisken, jonka uskomattoman korkea ja kuulas ääniala avasi musiikille uusia väyliä.
-Kiske (s. 1968) oli 18-vuotias, ja pian 19 vielä kun äänittivät part 1:stä.

Innokas yhtye halusi julkaista tupla-albumin, mutta levy-yhtiö tyrmäsi ajatuksen kaupallisena itsemurhana. Bändi päätti sen jälkeen jakaa kiekon kahteen osaan, ensimmäiselle levylle tulivat Hansenin nopeammat sekä raskaammat sävellykset ja seuraavalle osalle Weikathin melodisempi materiaali. Kiske toi sessioihin aiemmin kirjoittamansa ”A Little Time”-biisin, joka tyylillisesti poikkesi selvästi aiemmasta Helloweenista ja on edelleen levyn parhaita sävellyksiä. Weikathilta levyllä kuultiin komea balladi ”A Tale That Wasn’t Right” sekä singlen B-puolelle jäänyt ”Livin’ Ain’t No Crime”.
-Livin' Ain't No Crime jäi vasta part 2:en (Dr Steinin) b-puoleksi, jos ekaan osaan viitattiin yllä biisien ja niiden tekemisen myötä.

Niiden voima ei jää kuitenkaan epäselväksi ensimmäisestä intro ”Initationin” saattelemasta ”I’m Aliven” iskusta aina kakkoskiekon päättävään ”Save Us” -ylistyslauluun.
-tämä on ehkä pilkunnussintaa, mutta varsinkin nykyajan vynil-muodissa luulisi että sitä katsotaan Ainoaksi Oikeaksi Alkuperäisformaatiksi? Ja se (KOTSK 2 LP) ei ole koskaan loppunut Save Usiin, joka oli CD- ja kasettibonus. Joissain niissäkin ennen nimikappaletta sijoitettuna.
Spacecake
Viestit: 524
Liittynyt: 25 Joulu 2002, 12:16
Paikkakunta: Tku

25 Touko 2017, 08:52

Yksi jos toinen metallin merkkipaalu viettää tai on hiljattain viettänyt 30-vuotisjuhlia. Oma ensikosketukseni Helloweeniin on vuodelta '88 - naapurin (ääliö)kaverini isoveli oli selvästikin metallimiehiä ja kitaraakin soitteli. Oli piirtänyt penaaliinsa bändin logon, joka oli niin erikoinen ja hauska, että jäi heti mieleen. Helloweenin musiikkia kuulin ensi kerran vasta 8 tai 9 vuotta myöhemmin. Tuohon aikaan oma diggailu oli vielä osastoa Frederik tai hieman myöhemmin NKOTB :P Paljon ehti tuossa välissä Helloweenissakin tapahtua.
Munamankeli
Viestit: 1159
Liittynyt: 22 Huhti 2003, 12:10
Paikkakunta: Turku, Helsinki

25 Touko 2017, 21:35

Jussi kirjoitti:
Munamankeli kirjoitti: How Many Tears
Oernst Of Life
Ootko ihan varma tuosta elämän Ernestistä? Kun tietääkseni sitä ei ole koskaan vedetty Kisken toimesta, eikä setlist.fm:n mukaan livenä ylipäätään 1985 jälkeen :?
Joo, on varmaa etteivät soittaneet. Tuli copy/pastena erään sivun lähdekoodista. Hämeenlinnan veto loppui How Many Tearsiin.

Artikkelin tekstistä jeesustelisin sen verran, että käsite 'power metal' oli 1980-luvulla vielä varsin epämääräinen, eikä sitä taatusti liitetty pääasiassa Manowariin ja muihin miekka+munakukkaro osaston tekijöihin. Muun muassa Metallica teki 'Power Metal' nimisen demon, Pantera levyn. Itse näin termin ensimmäisen kerran niinkin myöhään kuin Rumban julkaisemassa Armored Saint "Symbol of Salvation" arviossa. Olin ehkä lukenut tai kuullut aiemmin, mutta tuo jäi mieleen.

Joka tapauksessa Helloweenin merkitystä (power) metallille ei voi kylliksi alleviivata. Maineeseen ja saavutuksiin nähden levyjä on myyty vuosikymmenien kuluessa varsin maltillisesti. Mutta niin on myös monen muun ansiokkaan bändin. Toisaalta, aloin pohtia asiaa ja kahdeksan miljoonaa levyä on sittenkin varsin hyvin bändille, joka ei koskaan ollut radiosoittolistojen valtavirtaa. Pantera ja Wasp ovat samassa sarjassa.

Verrokiksi Kid Rockin "Devil Without a Cause" on myyty pelkästään jenkeissä 11 miljoonaa kappaletta. Monikohan mahtaa yhä kuunnella? Helloweenia sen sijaan veivataan tälläkin hetkellä treenikämpissä ympäri maailmaa.

The band has delivered countless headliner world tours, spectacular shows with the likes of Iron Maiden, Black Sabbath, Dio, Slayer, or Ozzy Osbourne to name just a few, and played at exotic locations in Borneo, Indonesia, Manaus, Brazil, or, at over 10,600 ft in the world’s highest capital, La Paz, Bolivia. The band’s spectacular show at the »Monsters of Rock« festival in Castle Donington in front of over 100,000 metal heads in 1988 was just as memorable as the massive MTV »Headbanger’s Ball« US tour with Anthrax and Exodus. Including genre masterpieces »Keeper of the Seven Keys« part I & II, they’ve released 15 studio- and three live albums to date, selling over eight million records and earning fourteen gold and six platinum awards.
http://pumpkins-united.helloween.org/en ... -2018.html
Mr Rami
Viestit: 652
Liittynyt: 23 Elo 2002, 09:02
Paikkakunta: Piispanristi

26 Touko 2017, 15:25

Niin se aika vierii. Helloweenin Keeperit olivat ensimmäisten hevilevyjen joukossa, joihin tuli tutustuttua siinä 90-luvun alkuvuosina. Muistaakseni ensikosketus bändiin oli Metalliliitossa soinut Eagle Fry Free Keeper kakkoselta. Se vakuutti ja herätti kiinnostuksen. Ensimmäiseksi Helloween-levyksi ostin kuitenkin Keeper ykkösen. Sen parissa tulikin vietettyä paljon laatuaikaa ja ihasteltua sävelmiä ja Kisken uskomattoman hienoa laulusuoritusta. Muistan, että levy oli armeijan tuvassakin kovassa käytössä ja herätti iltaisin "varusmiesjohtajien" parissa vaihtelevia reaktioita. Levy pyörähti juuri äsken pienen tauon jälkeen taas ympäri ja hienoltahan se edelleen kuulostaa. Aika on kohdellut sävelmiä hyvin.

Keikalla Helloween tuli nähtyä ensimmäistä kertaa 26.4.1996 Tavastialla The Time of The Oathin kiertueella. Kova meno oli vaikka Kiske oli korvautunut Deriksellä. Kieltämättä ainakin osa Kisken aikaisista biiseistä kuulosti Deriksen kurnuttamina aivan hirveiltä, mutta ehkä siinä oli osaksi myös negatiivista ennakkoasennetta. Harmittaa vieläkin, että keikan loppu piti jättää katsastamatta kun piti ehtiä illan viimeiseen bussiin Turkuun.
Trivoulge
Viestit: 136
Liittynyt: 05 Loka 2008, 21:43

06 Elo 2017, 14:45

Pumpkings united loppuunmyyty. Perhana, laiskuudesta sakotetaan. Jos jollain on ylimääräisiä lippuja niin tarjoudun ostamaan pois!
tdride
Viestit: 120
Liittynyt: 10 Marras 2002, 21:17

06 Elo 2017, 15:20

Luulisi että järjestäjä ainakin pohtii verhojen pois jätäämäistä katsomojen edestä. Sen verta nopeesti tuli keikka myytyä loppuun, että varmaan yllätti.

Andi julkaisi eilen Instassa videon, jonka takana oli flappitaululla (ainkin oletettavasti) kiertueen settilista. Mukana oli kyllä sen verta hienoja valintoja että yllätyin todella positiivisesti. Toivotaan että tuo se settilistan runko on. Kyseessä ei ole mikään edellisten kiertueiden setti muutamalla helmellä kuorrutettuna, kuten kyynisesti olisi voinut odottaa.
Vastaa Viestiin