TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Tuska Metal Fest - keskustelu
Post Reply
Spunkmeyer
Posts: 1436
Joined: Mon Nov 17, 2003 7:59 pm
Location: Helsinki

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by Spunkmeyer »

Aiemmin luvattiin, että Dimmu soittaa koko DCA-levyn. Toivottavasti tämä kans pitää paikkansa. Tähän mennessä Setlist.fm tuntee vaan tynkäsettejä.
Jack the Jester
Posts: 263
Joined: Wed Nov 01, 2006 5:35 pm

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by Jack the Jester »

Spunkmeyer wrote:Aiemmin luvattiin, että Dimmu soittaa koko DCA-levyn. Toivottavasti tämä kans pitää paikkansa. Tähän mennessä Setlist.fm tuntee vaan tynkäsettejä.
Toivottavasti tosiaan pitää paikkansa, vain sen takia nimittäin myös allekirjoittanut ajatteli katsella Dimmut. Onhan se nimittäin niin, että DCA on ilmeisesti oikein tekemällä tehty jo niin suuren yleisön makuun sopivaksi, että siitä kiistatta pitää myös tällainen allekirjoittaneen kaltainen ei-black-metalin-ystävä. Voi jo asettaa kyseenalaiseksi, paljonko levyllä on minkään suoranaisen bläkkiksen kanssa enää edes tekemistä. Niiden kaikkein tunnetuimpien hittibiisien (absurdia että black metal yhtyeellä voi edes sanoa olevan hittibiisejä, mutta tämä levy on niitä puolillaan) ohella esimerkiksi käy myös vaikkapa Blood Hunger Doctrine, joka voisi olla vaikka Nightwishin levyllä lähes sellaisenaan

Ymmärrän siis myös hyvin, miksi alaan vihkiytyneet ihmiset eivät levystä pidä..
BleedForMe

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by BleedForMe »

Onkos noita nimmarisessioita missään ilmoitettu etukäteen aikaisemmin? Tietäisi ottaa vähän levyä sun muuta mahdollisesti mukaan.
Hevi_akateemikko
Posts: 520
Joined: Sat Dec 18, 2004 11:10 pm
Location: Hell

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by Hevi_akateemikko »

BleedForMe wrote:Onkos noita nimmarisessioita missään ilmoitettu etukäteen aikaisemmin? Tietäisi ottaa vähän levyä sun muuta mahdollisesti mukaan.
Tuskan sivuilta (infoista) poimittua:
Ohessa vuoden 2014 nimmarointiaikataulu.

Perjantai 27.6.
Carcass n. klo: 15:40
Dimmu Borgir n. klo: 17:30
Children Of Bodom n. klo: 19:50

Lauantai 28.6.
Turmion Kätilöt n. klo: 14:50
Stone n. klo: 16:45
Anthrax n. klo: 18:00
Tankard n. klo: 19:45

Sunnuntai 29.6.
Orphaned Land n. klo: 14:40
Emperor n. klo: 16:30
Insomnium n. klo: 18:40
Kekkilä
Posts: 184
Joined: Tue Jun 01, 2010 10:38 pm

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by Kekkilä »

Jos jollakulla myynnissä La-Su tai 3 päivän lippu, laittakaa viestiä.
metallipää
Posts: 74
Joined: Wed Nov 23, 2011 7:05 pm

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by metallipää »

Pääseekö kaikkiin jatkoklubeihin mihin aikaan iltaa tahansa vai onko joissain joku tietty aika million pitää olla sisällä?
Ice
Posts: 2859
Joined: Wed Aug 28, 2002 7:11 am
Location: Helsinki
Contact:

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by Ice »

metallipää wrote:Pääseekö kaikkiin jatkoklubeihin mihin aikaan iltaa tahansa vai onko joissain joku tietty aika million pitää olla sisällä?
Jos klubi ei ole loppuunmyyty, niin toki baariin kuin baariin pääsee sisälle "milloin" vain, kunhan ottaa aukioloajat huomioon. Saattaahan tuolla Viikate ja Amot esim. myydä radiorock -kansalle liput loppuun, joten aika paljon riipuu siitä, minne olet suuntaamassa.
rotte
Posts: 746
Joined: Wed Sep 15, 2010 8:05 pm

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by rotte »

Anselmo. Ei vittu siinä on kyl äijä. :rawk:
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by heraklos »

Menikös yhdelläkään bändillä yli ns. virallisen soittoajan perjantaina? Kovasti haluttaisi ainakin Metal Churchilta kuulla lauantaina tunnin setti... :wink:
Tintti
Posts: 1017
Joined: Wed Jan 29, 2003 11:18 am
Location: Helsinki
Contact:

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by Tintti »

Eipä siellä, kuten Tuskassa yleensäkään, juurikaan minuuttia kahta enempää kukaan ylitellyt ja tosi vähän tuollaistakaan. Kuten ei pidäkään, tuollanen olisi ihan hv-tason toimintaa (etenkin jos soittaa jommalla kummalla päälavoista).

Oman starttailun piti alkaa soittelulla torstaina etkobileistä, jossa akustinen setti, mutta laulaja hukkasi äänensä Nummeen ja se siitä sit ja perjantaina homma käyntiin. Komediaklubi oli musta ihan jees idea, toteutus silti suht puisevaa läppää parilla sivuosumalla. Tai olisi tarvinnut olla enemmän nousukännissä/krapulassa. Poisonblackillä kyllä alkaa oleen ihan hyvä setillinen sinällään ok veisuja, mutta ei ole ihan ominta kauraa kuiteskaan. Oli hauska nähdä. Anselmo&kump. oli suorastaan vaivaannuttavan huono, olisi pitänyt kerrankin luottaa muilta etukäteen kuultuihin mielipiteisiin, niin ei olisi tarvinnut pettyä. En tiedä mikä on äijä%, mutta keikkana ei paljoa irronnut. Kävin sit katsoon Shearia muutaman biisin: olisi voinut olla lupaava, mutta tuntui puuttuvan hyvät biisit. Festarin pahin päällekkäisyys itselle oli Nails/Battle Beast, jossa harvinaisuusaspektilla ulkkarit voitti. Nails oli kyllä ihanan väkivaltaista, tykkäsin kovin. Soittivat myös hieman alle soittoaikansa niin ehdin vielä muutaman biisin Battle Beastia katsoon ja hyvähän se oli kuten aina (tosin Black Ninja on kyllä yhä niiden omalla mittapuulla minusta aika mitäänsanomaton kappale). Bodom oli Bodom, ei juuri mainittavaa, paitsi että Latvala taisi olla kuntoutunut sitten viime näkemän, ei ollut ihan niin pultsarin oloinen enää. Kyllähän tota sivusilmällä katseli. Onneksi tuli mentyä välissä katsoon Hamferd, ihan nollatuntemisella oli kyllä minulle helposti päivän positiivisin yllätys, todella väkevää tulkintaa etenkin laulajalta ja tykkäsinpä sävellyksistäkin. Carcass oli aika rohkealla settilistalla liikkeellä, ei kovin paljon vanhaa kuultu. Itselle silti kelpasi hyvin, ja nyt kun ei livenä ollut biiseissä erillisiä sneap-soundejakaan niin ei IMO voi kukaan väittää ettei noi uudetkin biisit bändiltä itseltään kuulostaisi. Toki jos olisi ollut eka Ruhokeikka niin olisi voinut ketuttaa noi biisivalinnat, kun olisi niitä klassikoitakin piisannut enempikin. Pride-hengessä todettakoon että Steer on ihqu. Dimmuja jaksoin jopa yli puolituntia, mutta jaksanut enää noita muutamaa omaa täsmäsuosikkia edes oottaa. En tajua tuon levyn painotusta/juhlistusta, helvetin muovista ja sisällöllisesti kermapinnan alle kuunnellessa lopulta tylsää. Olisivat vaikka ennemmin vetäneet Enthronen (lähes) kokonaan, huomattavasti käppäsempää sovitusta ja soundia, mutta olisi ainakin ne varsinaiset biisit olleet hitosti vahvempia.

Kaikkiaan ihan ennakko-oletusten tasoinen päivä, eli suht ok. Sää yllätti positiivisesti. Taisi muuten olla parhaat safkavaihtoehdot mitä itse tuolla muistan ikinä olleen, positiivinen juttu sekin. Jonottaa ei mun ainakaan paljoa tarvinnut.
Sir Juzzi
Posts: 1096
Joined: Thu Jan 22, 2004 12:36 pm

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by Sir Juzzi »

Piti alunperin lähteä eilen, paljolti kuuntelemaan tuo Borgirin DCA-veto. Päätin kuitenkin säästellä rahaa mahdollisesti jotain pientä ulkomaanreissua varten, joten nyt hiukan kiinnostaisi että mitäs muuta bändi tuon levyn lisäksi soitti? Youtubepätkien perusteella bändin suoritus on ollut varmaa mutta kasvotonta sen jälkeen kun Mustis ja Vortex laitettiin ulos, joten lienee sama meno nytkin?
Wictorey
Posts: 953
Joined: Thu Aug 22, 2002 7:13 pm
Location: Helsinki

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by Wictorey »

Joku tykytyky-veto Puritanical Euphoric Misanthropialta ja sitten Mourning Palace. Mahtoiko tulla muuta.

Jaha, ruoan kautta Stonea katsomaan. Sull' on mun luonto!
Hevi_akateemikko
Posts: 520
Joined: Sat Dec 18, 2004 11:10 pm
Location: Hell

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by Hevi_akateemikko »

Sir Juzzi wrote:Piti alunperin lähteä eilen, paljolti kuuntelemaan tuo Borgirin DCA-veto. Päätin kuitenkin säästellä rahaa mahdollisesti jotain pientä ulkomaanreissua varten, joten nyt hiukan kiinnostaisi että mitäs muuta bändi tuon levyn lisäksi soitti? Youtubepätkien perusteella bändin suoritus on ollut varmaa mutta kasvotonta sen jälkeen kun Mustis ja Vortex laitettiin ulos, joten lienee sama meno nytkin?
Ensinnäkin, Death Cult Armageddonia ei soitettu kokonaan. Tämä oli mulle paha pettymys!!! Olisiko 6-7 biisiä vedetty ko. levyltä. Näiden lisäksi tuli ainakin Kings of the Carnival Creation, Puritania, The Serpentine Offering, Dimmu Borgir, Gateways ja Mourning Palace. Vaikutti siltä, että bändillä oli hieman teknisiä ongelmia ja soundit oli välillä aika luokattomat. Keikka olis kai muuten ollut ihan ok, mutta kyllä tämä nyt jäi vähän miinukselle.

Perjantaina parasta oli kai Carcass. Bodom oli ok myös. Phil Anselmo kumppaneineen oli pahin rimanalitus aikoihin; ei vaan kertakaikkiaan keksi mitään hyvää sanottavaa keikasta.
Last edited by Hevi_akateemikko on Sun Jun 29, 2014 6:28 am, edited 1 time in total.
rss
Posts: 448
Joined: Sun Jan 15, 2006 10:43 pm
Location: VANTAA
Contact:

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by rss »

Anselmo veti Panteran parhaimpia biisejä, Hellbound!, mahtava!..muutenkin tykkäsin, vaikka sen omat biisit nyt meni ohi...Beastmilk myös oli aivan törkeän kova, laulajalla kyl niin hieno ääni, että ei mitn rajaa..Anthraxia odoteltu vuosia, että saisi nähdä ja ei kyllä pettänyt..tosin jonkun TNT nyt olisi voinut jättää pois ja korvata omalla biisillä...
Sir Juzzi
Posts: 1096
Joined: Thu Jan 22, 2004 12:36 pm

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by Sir Juzzi »

Hevi_akateemikko wrote:Ensinnäkin, Death Cult Armageddonia ei soitettu kokonaan. Tämä oli mulle paha pettymys!!! Olisiko 6-7 biisiä vedetty ko. levyltä. Näiden lisäksi tuli ainakin Kings of the Carnival Creation, Puritania, The Serpentine Offering, Dimmu Borgir, Gateways ja Mourning Palace. Vaikutti siltä, että bändillä oli hieman teknisiä ongelmia ja soundit oli välillä aika luokattomat. Keikka olis kai muuten ollut ihan ok, mutta kyllä tämä nyt jäi vähän miinukselle.
Kiitokset referoinnista! Vaikuttaisi siltä että ihan hyvä, etten ainakaan pelkästään tuon takia lähtenyt.
Lindeman
Posts: 90
Joined: Sat Jul 07, 2007 12:48 pm

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by Lindeman »

Hevi_akateemikko wrote:Ensinnäkin, Death Cult Armageddonia ei soitettu kokonaan. Tämä oli mulle paha pettymys!!! Olisiko 6-7 biisiä vedetty ko. levyltä. Näiden lisäksi tuli ainakin Kings of the Carnival Creation, Puritania, The Serpentine Offering, Dimmu Borgir, Gateways ja Mourning Palace. Vaikutti siltä, että bändillä oli hieman teknisiä ongelmia ja soundit oli välillä aika luokattomat. Keikka olis kai muuten ollut ihan ok, mutta kyllä tämä nyt jäi vähän miinukselle.
Setti muistaakseni meni näin.

Allegiance
Progenies of the Great Apocalypse
Lepers Among Us
Vredesbyrd
For the World to Dictate Our Death
Cataclysm Children
Unorthodox Manifesto
Eradication Instincts Defined [Orchestral rätinä Version]
--
The Serpentine Offering
Gateways
Puritania
Dimmu Borgir
Kings of the Carnival Creation
Mourning Palace
ICon E

Re: TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Post by ICon E »

^En muistanutkaan, että soittivat Unorthodox Manifeston. Mutta Kings of the Carnival Creation tuli ennen Dimmu Borgiria.
Post Reply