AXEL RUDI PELL

Raskaamman musiikin keskustelut
Post Reply
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Jussi »

Balm wrote:
Sabbathman wrote:Onhan toki kitaroissa sama väri, löytyyhän soundista ja tyylistä Blackmoren vaikutetta roimasti. Hyvä niin, Pell on käynyt oikeanlaisen "koulun" ja valmistunut sieltä kiitettävästi, siitä sitten rakennellut oman maailmansa ja tyylinsä...
Kitaroissa sama väri tarkoittanee kitaran maalin väriä, koska muuta samaa niistä olisi turha etsiä. Ja oma maailma tosiaan; kukaan muu ei soita yhtä paljon vääriä nuotteja ja niin hirveällä saundilla sekä rupella "tilusooloja" miten sattuu kuten Axel Rudi Pell. Melkoinen häväistys puhua samaan aikaan Blackmoresta ja Pellistä.
Jussi wrote:Balmi on hokenut tätä sen 10 vuotta :D etkä lie edes uudempia kuullutkaan (ei se niin muuttunut ole tietenkään pahemmin), mutta noin hitaassa (hyvällä sanoen = upeassa, jyräävässä, melodisessa, tunnelmallisessa, etc) kamassa kai edes voi soittaa paljon vääriä nuotteja tai tilusooloja. Oot kuitenni kuunnellut vain silloin 1996-1998 pahimman Ynkkävaiheensa aikaan (mie muuten tykkään kovasti Nightmaren & Pay The Pricen sooloista, aina säväyttäneet) etkä näillä 2000, 2002, 2004, 2006 tai 2008 -täyspitkillä.
Heh, tänään oulun saaristonkadun iltapäiväruuhkan valoissa seisoessani, tuli ylläpuhutun Diamonds Unlockedin pauhatessa tämän topicin viestit mieleen :)

Ja nimenomaan avaaja-Warriorin (Riot) aikana, että tätä ARP:n "signature-soundia" Balm varmasti tällä tarkoittaa, jonka kuulee oikeastaan yksinomaan noissa nopeissa, nykyään aika harvinaisissa kappaleissa. Eli tahtoo sanoa, että jos äijä vierailisi nopeilla sooloillaan jossain muun artistin levyllä, niin melko kyllähän sitä varmasti tunnistaisi Axelin. Ne ovat varmaan noita muusikon korviin kamalalta kidutukselta kuulostavia juttuja, mie en itse kuule niissä niin mitään vikaa kun asiasta ei löydy tietoa. Mutta joo: taidan nyt vasta ymmärtää mitä sillä tarkoitetaan; sellaista 'lurittelua'. Esimerkiksi Ynkälläkin on aika omanlaatuisensa, jonka kyllä tunnistaa. hrr...
Germaniac
Posts: 638
Joined: Thu Aug 22, 2002 8:20 pm
Location: Tyranki
Contact:

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Germaniac »

Jussi wrote:Esimerkiksi Ynkälläkin on aika omanlaatuisensa, jonka kyllä tunnistaa. hrr...
Jotain muutakin "omanlaatuista" tuossa videossa on, nimittäin Dio laulaa Ripper Owensin äänellä. Joidenkin sankareiden mielestä biisissä laulaa Dion lisäksi myös Halford. Huhhuh. :lol:
Kummitus
Posts: 414
Joined: Fri Apr 15, 2005 11:59 am

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Kummitus »

Germaniac wrote:
Jussi wrote:Esimerkiksi Ynkälläkin on aika omanlaatuisensa, jonka kyllä tunnistaa. hrr...
Vaikka suurekis ARR faniksi lukeudunkin niin elekää ny hyvät ihmiset "lurituksista" puhuessanne samaan ääneen YJM:stä ja ARP:stä puhuko :shock: On siinä ny pikkusen eroa, toinen osaa soittaa ja toinen...hmm niin no, ei niin hyvin :?
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Jussi »

Kummitus wrote:Vaikka suurekis ARR faniksi lukeudunkin niin elekää ny hyvät ihmiset "lurituksista" puhuessanne samaan ääneen YJM:stä ja ARP:stä puhuko
Nooh, ihan itse sie tuon analogian vedit artistien välille. Kun tarkoitin vain näitä henkilöille ominaisen kuuloisia tapoja soitella kitaraa (nopeasti) ja sen tuottamaa tunnistettavaa soundia. Ja sellainenhan tuo esimerkkivideossa onkin, minun mielestäni vielä kaupan päälle aivan kamalan kuuloinen.
Mutta niin se olisi ollut varmasti aiheenmukaisen artistinkin soittamana, Randyn klassisella leadivetäisyllä kun on saatu varmaan useankin nappulan leuat loksahtamaan viimeisen 30 vuoden aikana, eikä sitä helpolla ylitetä (saati edes toisteta).
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Axel Rudi Pell - The Crest

Post by Jussi »

etusivun uutiset wrote:AXEL RUDI PELL signed worldwide deal with SPV/Steamhammer again; New studio album "The Crest" will be released on April 26th, 2010.

With an impressive 20 releases in 21 years, the Axel Rudi Pell Band counts among the most consistent, lasting and creative acts in the whole of Europe. Very few German guitarists can point to as long and successful a career as the musician from Bochum, whose unmistakable signature marks not only his characteristic guitar style, but also his compositional skills. April 26th, 2010 (Germany: April 23rd, 2010) will see the arrival of his thirteens studio offering, "The Crest", a haunting studio album featuring ten brand-new compositions. “Our fans will get just the kind of songs they have come to know and expect from me and my band,” says Pell.

"The Crest" was recorded at W:A:T: Studios in Bochum by the tried and tested line-up consisting of Axel Rudi Pell, American vocalist Johnny Gioeli, keyboardist Ferdy Doernberg, bassist Volker Krawczak and drummer Mike Terrana. The album was produced by Axel Rudi Pell , with the engineering help of Torsten Sickert, and mixed by Charlie Bauerfeind at the Mi Sueno Studios (Teneriffe) and the Twilight Hall Studios (Grefrath). The majestic cover artwork was created this time by the english artist Martin McKenna.

The fans can look forward to their next tour in May 2010, festivals appearances in the summer and a second part of the tour in autumn 2010 - more details coming soon.

Axel Rudi Pell signed again a worldwide deal with SPV/Steamhammer. The label and the artist share a legacy now from 1987 `til today and is still counting.

www.axel-rudi-pell.de | www.spv.de
Kas, SPV on vielä hengissä (kai, kun tälläkin viikolla albumeja julkaisevat..) ja tlihavoitu kohtahan lämmittää 13. studioalbumista sanottuna fanin mieltä. Hieman muutoksia näemmä tuotanto- ja studiopuolella, katsotaan miten eivät varmaankaan vaikuta mihinkään.
mice
Posts: 154
Joined: Thu Sep 30, 2004 7:57 am

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by mice »

No niin, uutta levyä odotellessa sitten vaan.

Hyllystä löytyvät kaikki levyt Knights live -albumia lukuunottamatta, ja pakko-ostoshan tämä uusikin on. ARP on ainoita bändejä, jonka todella haluaisi vielä nähdä jossain vaiheessa. Kyllä nyt jonkun Nosturin luulisi saavan riittävän täyteen milloin tahansa.
Sabbathman
Posts: 5639
Joined: Thu Dec 03, 2009 2:40 am
Location: Seinäjoki

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Sabbathman »

mice wrote:Kyllä nyt jonkun Nosturin luulisi saavan riittävän täyteen milloin tahansa.
Aivan varmasti tulisi täyteen Nosturin, Turun Klubin tai Tampereen Klubin kokoinen paikka.

Pelkästään tämän topicin viestimäärä on jo ennenkuulumatonta ARP-keskustelua Suomen maalla, joten eiköhän tämä asia tästä vielä keikaksi muutu. Mahdottomampiakin toteutumisia on jo nähty. Mainostakaa ja painostakaa, levyjä kuunteluun kavereille ja DVD-iltoja pystyyn. Helppoa ja hienoa, aika ei mene kyllä hukkaan.

P.S. Kannattaa kuunnella Magic-levyn intro ja nimikkobiisi peräkkäin, ihme ja kumma että täydellisesti yhteensulautuvat kappaleet eivät ole jo levylläkin peräkkäin vaan intron perään tuleekin nopea aloitusralli (mikä sekin toimii hienosti, mutta se eeppinen nimibiisi sen hienon intron perään on niin majesteettia, ensimmäinen ARP-heavyeepos minkä olen kuullut)
VaultDweller

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by VaultDweller »

o/ Täältäkin löytyy yksi ARP-fani lisää massaan! Omistan tosin tällä hetkellä ainoastaan bändin lempilevyni, eli Nasty Reputationin, mutta hankinnassa on kyllä lähitulevaisuudessa lisää matskua bändiltä. Spotify:n kautta onneksi on luukutettu paljon ja tutustuttu sitä kautta muuhunkin tuotantoon. Ehdottomasti olisi hienoa saada Axel Suomeen, ehkä nyt tuon taannoisen MSG:n keikan viitoittamana voitaisiin tämäkin ihme nähdä sitten Suomessa?
Sabbathman
Posts: 5639
Joined: Thu Dec 03, 2009 2:40 am
Location: Seinäjoki

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Sabbathman »

VaultDweller wrote:o/ Täältäkin löytyy yksi ARP-fani lisää massaan! Omistan tosin tällä hetkellä ainoastaan bändin lempilevyni, eli Nasty Reputationin, mutta hankinnassa on kyllä lähitulevaisuudessa lisää matskua bändiltä. Spotify:n kautta onneksi on luukutettu paljon ja tutustuttu sitä kautta muuhunkin tuotantoon. Ehdottomasti olisi hienoa saada Axel Suomeen, ehkä nyt tuon taannoisen MSG:n keikan viitoittamana voitaisiin tämäkin ihme nähdä sitten Suomessa?
Saat pakonomaisen suosittelulistani:

Eternal Prisoner: Muutamia erittäin hienoja biisejä, hieno nimikkobiisi ja reissubiisi Wheels Rolling On...

Between The Walls: Heti kärkeen kovat rallit Talk Of The Guns ja Warrior, itämaiden maisemia maalaileva eeppinen Casbah, loistava Freen coveri Wishing Well...

Black Moon Pyramid: Heti kärkeen nopeaa tulitusta Gettin' Dangerous, klassikkorokkari Fool Fool, jälleen loistava massiivinen nimibiisi itämaiden mausteilla, Visions In The Night...

Magic: Taas kunnon aloitustykitys Nightmare, yksi parhaista isoista nimikkobiiseistä Magic, hyvää speed rallia Turned To Stone ja Prisoners Of The Sea, mielipiteitä jakava (mielestäni loistava) haikea balladi The Clown Is Dead, hieno päätösballadi The Eyes Of The Lost (jos pidät Rainbow Eyes -kappaleesta niin pidät tästäkin)...

Oceans Of Time: rokkirallit Ride The Rainbow ja Pay The Price, kansansuosikki Carousel, pitkät mutta aiempia hieman erityyliset pitkät eepokset Ashes From The Oath ja The Gates Of The Seven Seals...

The Masquerade Ball: yksi parhaista nopeista ralleista Earls Of Black, järkälemäinen The Masquerade Ball, klassikkotykitys Tear Down The Walls, reissubiisi Hot Wheels, ultimaalisen hieno Heepin coveri July Morning...

Shadow Zone: nopea ja yksi parhaista Edge Of The World, loistava myös reissubiisinä toimiva Coming Home, Dion ja Livgrenin jalanjäljissä Live For The King, jälleen järeä pidempi teos Time Of The Truth, majesteettinen päätösvoimailu Under The Gun...

Kings And Queens: taattua tavaraa Flyin' High, rokkaavat Cold Heaven ja Strong As A Rock, ehkä paras ARP balladi Forever Angel...biisien Heaven And Hell, Disciples Of Hell ja Gates Of Babylon faneille Legions Of Hell, loistavasti iskevä Take The Crown ja majesteettinen Sea Of Evil...

Mystica: rokkaavaa meininkiä Rock The Nation, Living A Lie ja Losing The Game, isokaliiberinen pääbiisi Mystica...

Diamonds Unlocked: jos olet tutustunut alkuperäiskappaleisiin, pidät näistä varmasti ja ihmettelet kuinka ovatkin kuin Axel Rudi Pellin omaa musiikkia...

Uusin levy...nyt juuri muistan että lähes täyteen ladattu loistavaa meininkiä, heti alkuun ilman varsinaista introa (mutta introlla kuitenkin) jykevä Higher, Ain't Gonna Win, Riding On An Arrow, Tales Of The Crown, Northern Lights...

Axel Rudi Pell on niin sanottua taattua takuuvarmaa & toimivaa tavaraa, tähän asti mitä olen itse kuunnellut ja mitä olen muiden kokemuksista havainnut, niin levy levyltä myy, toimii ja jää mieleen hyvänä musiikkina. Rockin parhaita perinteitä kunnioittaen, suurimpia vaikutteita muistaen, omia tyylittelyjä ja mausteita käyttäen.
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: The Crest 23.4.2010

Post by Jussi »

Massiivinen infopaketti 23.4. ilmestyvästä The Crest -(studio)albumista no. 13!
With an impressive 20 releases in 21 years, the AXEL RUDI PELL band counts among the most consistent, lasting and creative acts in the whole of Europe. Very few German guitarists can point to as long and successful a career as the musician from Bochum, whose unmistakable signature marks not only his characteristic guitar style, but also his compositional skills.

On April 26, 2010 (Germany: April 23, 2010), Axel will release his thirteenth studio offering, "The Crest", a haunting album featuring ten brand-new compositions.

"'The Crest' sounds absolutely typical of me and my band," says Axel. "In a way, the new tracks mark a return to our roots. And I'm proud to say that there isn't one double-bass number on 'The Crest'."

The guitarist and songwriter knows that this decision will not be considered archaic, but makes him one of the spearheads of a thoroughly contemporary development: for months, there have been reports from America, the U.K. and Scandinavia that an increasing number of bands are relying on drum arrangements which adapt to the melody of a song.

His 13th studio album impresses with varied compositions at the interface of melodic metal and hard rock. The collaboration between Pell and his American vocalist, Johnny Gioeli, which was established some twelve years ago, has experienced yet another magic moment on "The Crest". The American's raw, charismatic voice is a perfect complement to the deeply melodic numbers by the AXEL RUDI PELL band, who in turn prepare the ground perfectly for their frontman, allowing him to unfold his timbre to perfection. "Naturally, I came up with the main features of the melody and lyrics, but I'd be ill-advised if I didn't listen to Johnny's suggestions," says Pell. "There's real teamwork in our band."

"The Crest" also features an innovation: for the first time, Axel Rudi Pell has taken care of the production himself. Between November 2009 and January 2010, he, bassist Volker Krawczak, keyboardist Ferdy Doernberg and drummer Mike Terrana recorded the nine tracks (plus intro) at the W.A.T. Studios in Bochum. Pell worked on the vocals in great detail with frontman Gioeli via Skype, and Gioeli recorded his parts in the U.S. The album was mixed, as usual, by Charlie Bauerfeind at the Mi Sueno Studios in Tenerife and at the Twilight Hall Studios in Grefrath, Germany, the hallowed halls of their colleagues BLIND GUARDIAN.

In view of the album's compositional density, it wouldn't seem fair to highlight individual tracks. At the same time, it must be mentioned that Axel Rudi Pell has come up with a continuation of his classic "Oceans Of Time" in the eight-minute "Dark Waves Of The Sea" (including unmistakable quotes from the original), and that the album features an impressive instrumental in "Noblesse Oblige (Opus # 5 Adagio Contabile)". And, of course, there's another great Pell ballad on the album, entitled "Glory Night".

So as usual, the band have done their homework brilliantly, and soon after the release of "The Crest", the AXEL RUDI PELL band will introduce their latest release as part of their 2010 tour: the first leg will kick off in May, followed by a number of big festivals during the summer, before the second leg is set to start in autumn. Following the enthusiastic reactions to their shows with HEAVEN & HELL in summer 2009, Pell is open to suggestions regarding another tour with a renowned act. "We had a lot of fun with HEAVEN & HELL, so I'd definitely consider a similar concept."

"The Crest" track listing:

01. Prelude Of Doom (intro)
02. Too Late
03. Devil Zone
04. Prisoner Of Love
05. Dreaming Dead
06. Glory Night
07. Dark Waves Of The Sea (Oceans Of Time Pt. II: The Dark Side)
08. Burning Rain
09. Noblesse Oblige (Opus #5 Adagio Contabile)
10. The End Of Our Time
Tuolla on myös uusi kappale "Devil Zone" streamattavissa ja hyvältähän tuo kuulostaa, Gioeli erityisesti aina vain. Kansi näkyy myös.

Saas nähä, mitä Axelin oma tuotanto tekee jäljelle vai tekeekö mitään. En usko vanhan aisaparinsa Ulrich Pöesseltin päässeen myöskään liikaa vaikuttamaan aikana ennen Bauerfeindia... Tuo tuplabasarittomuuskaan ei niin oudolta kuulosta, kun ei edelliselläkään ollut takuunopeaa avaajaa vaan "Higher".
Mr Rami
Posts: 646
Joined: Fri Aug 23, 2002 6:02 am
Location: Piispanristi

Re: The Crest 23.4.2010

Post by Mr Rami »

Jussi wrote:Massiivinen infopaketti 23.4. ilmestyvästä The Crest -(studio)albumista no. 13!
Nami. Vaikka taas onkin luvassa tuttua kaikesta päätelleen edelleen tuttua ja turvallista Pelleä, jotenkin näitä levyjä silti odottaa erityisen paljon vesi kielellä ja korvat höröllä. Näytebiisikin lupasi tutusti hyvää, joten mikäs tässä on odotellessa.

Saas nähdä miten tämän levyn "innovaatio" sitten lopputuotteessa kuuluu.
mice
Posts: 154
Joined: Thu Sep 30, 2004 7:57 am

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by mice »

Hyvältä kuulostaa jälleen kerran. Bändi pitäisi nyt vaan koittaa saada lopultakin Suomeen ja vakuuttaa, että kyllä Pell jonkun klubin ehdottomasti täyteen saa.
Sabbathman
Posts: 5639
Joined: Thu Dec 03, 2009 2:40 am
Location: Seinäjoki

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Sabbathman »

Jos ei vielä kesällä niin sitten syksyksi edes se yksi klubikeikka Suomen maalle.

Nosturi.
clairvoyant
Posts: 997
Joined: Thu Mar 20, 2003 1:16 pm
Location: Kuusamo
Contact:

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by clairvoyant »

Eikös Axelilla ollut joku välttämätön tarve päästä himaan aina keikkojen välillä yöksi? Tämmöistä legendaa muistan kuulleeni ainakin. Onnistuiskohan tuo Suomen klubikeikalta...
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Jussi »

Älä nyt ala mitään Rock n' Rolf -urbaanilegendoja ARP:iin yhdistämään :) vanha variksenpelätti on salaliittovapaa.
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by heraklos »

:offt: Eikös Jörg Michael sanonut Rolfista jotakin sensuuntaista :?: , että jos Rolf on Saksan ulkopuolella, pelkää hän taivaan putoavan niskaan, ja ettei siksi juuri ole keikkaillut muualla kuin kotimaassaan. :lol: Tiedä häntä, mutta ei RW:ta Suomessa näkynyt enää vuoden 1990 jälkeen.

Pelliin liittyen sen verran vielä, että mieluusti näkisi miehen bändeineen Suomessa. Taas kun on tullut kuunneltua Axelia, niin Between The Walls nosti päätään miehen tuotannosta. En muistanut levyn olevan niinkin hyvä kuin se on. :shock:
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Jussi »

Balmi kertoo sulle kohta, mitä Jörg on Rolfista sanonut ja mitä ei, muttei ainakaan noin. Hyvä esimerkki taas, miten jutut muuttuvat matkalla :roll:

BTW on aina jäänyt jotenkin väliinputoajaksi minulle, tiedä sitten tarkkaa syytä miksi. Mutta Magic & Eternal Prisoner ovat ensimmäisinä kuuleminani ARP-levyinä (Oceans Of Timen ohella) jääneet merkittävimmiksi Jeff Scott Soton aikaisiksi. Black Moon Pyramid taas on niin roiman ylipitkä että hengästyttää kuunnella kokonaan, aina vain.

Mutta aika läheltä liippasi, heitin juuri Live In Germanyn (1995) soimaan, tuon rundilta sentään.
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by heraklos »

Jussi wrote:Balmi kertoo sulle kohta, mitä Jörg on Rolfista sanonut ja mitä ei, muttei ainakaan noin. Hyvä esimerkki taas, miten jutut muuttuvat matkalla :roll:
Muistaakseni Soundissa oli joskus 90-luvun puolivälin jälkeen juttua jotenkin tuohon suuntaan. Saattaapi olla, että muisti tekee tepposet. :lol:

ARP:hen liittyen: minulle juuri tuo Eternal Prisoner on jotenkin väliinputoaja. :wink: Ei Nasty Reputationkaan mikään tunnelman kohottaja ole.
Balm
Posts: 1200
Joined: Thu Aug 22, 2002 7:33 pm
Location: Helsinki/Kajaani
Contact:

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Balm »

heraklos wrote::offt: Eikös Jörg Michael sanonut Rolfista jotakin sensuuntaista :?: , että jos Rolf on Saksan ulkopuolella, pelkää hän taivaan putoavan niskaan
No ei varmasti sanonut. Se, että Jörg sanoi Rolfin olevan ujo, tarkoittanee enemmänkin miehen ujoutta muita ihmisiä kohtaan.
heraklos wrote: , ja ettei siksi juuri ole keikkaillut muualla kuin kotimaassaan. :lol: Tiedä häntä, mutta ei RW:ta Suomessa näkynyt enää vuoden 1990 jälkeen.
Running Wildin viimeinen keikka ikinä oli viime vuonna Saksassa, viimeinen keikka ulkomailla oli 2005 Espanjassa.

Semmostapittää.

P.S. Ne oli gallialaisia jotka pelkäsivät taivaan putoavan niskaansa.
clairvoyant
Posts: 997
Joined: Thu Mar 20, 2003 1:16 pm
Location: Kuusamo
Contact:

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by clairvoyant »

Jussi wrote:Älä nyt ala mitään Rock n' Rolf -urbaanilegendoja ARP:iin yhdistämään :) vanha variksenpelätti on salaliittovapaa.
No tämä oli kyllä kolmannen käden tietoa, myönnettäköön. Onhan se mahdollista että siinä joku on ymmärtänyt väärin/vääristellyt.
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Jussi »

^^ Ylläolevaan palatakseni, ne Rolfin alien-salaliitto-pelkotilahuhut olivat erotetun fanclubinvetäjän kertomia juttuja aina, jotka ovat sitten jatkaneet elämäänsä. Kasparek itsehän on jo tuolloin 1990-luvulla kertonut tylsiä taloudellisia syitä vähäisen keikkailun syyksi, ihan viisaasti kun hyvän musiikin menekkiä tuolloin 1994-2000 kultaisina vuosina katsotaan.

Ajatelkaa, sellainenkin rundi kuin kevään 1999 GammaRay / Iron Savior / Edguy keräsi vain tappiota eurooppaa kiertäessään. Ei jumalauta, että olisi kova. Kun illan aikana tulisi ehkä 1-3 heikkoa biisiä maksimissaan, mutta minkäs teet kun ei väkeä käynyt ydinalueellaansakaan.

ns: Axel Rudi Pell - Casbah (incl. Eternal Prisoner) (live '95)
mice
Posts: 154
Joined: Thu Sep 30, 2004 7:57 am

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by mice »

Uusin studioalbumi julkaistaan ylihuomenna, Saksassahan tuo kai julkaistiin jo viime viikon perjantaina. Hiljaista on ollut tämän suhteen keskustelu, mutta täytyy toivoa, että levy olisi kolahtanut keskiviikkona postiluukusta. Vuoden odotetuin julkaisu!
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by Jussi »

Mitäs tässä tämän tiuhempaa keskustelua kun albumia ei ole vielä julkaistu? Pitänee laittaa heti tilaukseen niin saapuu kun saapuu, eikös cdonissa ollut vielä ne postimaksuttomat ajatkin... odotukset ovat kyllä taatun hyvälle materiaalille. Jo Tales Of The Crownkin meni omilla ARP-listoillani kahden edeltäjänsä edelle.
mice
Posts: 154
Joined: Thu Sep 30, 2004 7:57 am

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by mice »

Eipä saadakaan vielä tällä viikolla kuunteluun. Suomen jakelija saakin Crestin vasta aikaisintaan loppuviikosta varastoonsa, joten odoteltaisiinko ensi viikon keskiviikkona sitten levyä kotiin. Toivottavasti ainakin silloin.
mice
Posts: 154
Joined: Thu Sep 30, 2004 7:57 am

Re: Axel Rudi Pell 2010

Post by mice »

Eikä vieläkään huomenna. Äxän sivut kertovat, että julkaisu 12.5 eli nyt odotellaan ensi viikon keskiviikoksi. Kyllä nyt piinataan.
Post Reply