Imperiumin levyarviot

Impe.fi ja Messulauta uudistuivat. Risut & ruusut ja tänne.
Post Reply
Skriiveri
Imperiumi Crew
Posts: 550
Joined: Wed Mar 24, 2004 10:15 am
Location: Espoo
Contact:

Re: Edenbridge - MyEarthDream - albumin arviota kaivataan

Post by Skriiveri »

Scandal wrote:
dragothica wrote:Arvostelkaapa Edenbridge - MyEarthDream joskus, -- miksei tästä uusimmasta ole jo arviota?.
Eedensillasta tai mistään muustakaan mitään en tiedä, mutta luultavimmin syy on 1) Imperiumi ei ole saanut arvostelukappaletta levystä, tyhjästä on siis paha nyhjästä tai 2) Promo on saatu, arvio on kyllä tulossa muttei vielä valmis. Nämä ovat ne yleisimmät syyt. Toki rosvosektorilta löytyy 3) Arviokappaletta ei ole, mutta joku toimituksen jäsen on levyn ostanut omilla rahoillaan - tällöin arvio tulee jos on tullakseen, jos vain aikaa riittää ja levystä irtoaa tarpeeksi sanottavaa. Imperiumi ei kuitenkaan "päätä" (yleisesti ottaen) mitä levyjä arvostellaan - jos arviokappale on toimitettu, se mitä todennäköisemmin myös arvioidaan. Omalla rahalla ostetuista levyistä arvion ilmaantuminen on reilusti epätodennäköisempää, joskaan ei täysin mahdotonta.

Ps. jakelijaa (ja/tai levy-yhtiötä) voi yleensä syyttää siitä, että arvostelukappaleita ei näy.
Ja kyllä Itellan piikkiinkin hävikkiä menee. Levylähetyksiä tuntuu katoavan mallia jatkuvasti.

Meistä se kuitenkaan ei ole kiinni, etteikö Edenbridgen ja monien muiden arvosteluita ole tullut. Jos arviokappale toimitetaan ja levy noudattelee hiemankin Imperiumin linjaa, niin varmasti arvio kyllä tehdään, kun palstatilakin on rajaton.

Ulkopuolinen voi edelleen kokea kenties itsekkäänä sen, ettei media hanki itse arvostelukappaleita, jos niitä ei ole toimitettu suoraan. Kyllähän aina "just sen yhden" voisi jonkun mielestä hankkia, mutta entäs muut levyt, joita ei ole toimitettu? Homma perustuu aika pitkälti pyytettömyyteen ja rahareikä olisi sietämätön, jos kaikki puuttuvat ja vähänkin mielenkiintoiset levyt pitäisi hankkia muuta kautta.

Ääritilanteessa (ainakin jotkut) lafkat saattaisivat oppia, että eihän noille edes kannata promoja toimittaa, jos kerran ostavat levyt muutenkin. Waretuksiin Imperiumissa ei alennuta.
Ice
Posts: 2859
Joined: Wed Aug 28, 2002 7:11 am
Location: Helsinki
Contact:

Post by Ice »

Hauskaa tuossa uuden Mötley Cruen arviossa, Starbuck puhelee Generation Swinen seuraajsta, mutta tulihan välissä New Tattookin?! :D
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Post by Jussi »

? Ei kait siinä pieleen mennä:
..ei olekaan yhtä kokeellinen tai ”moderni” kuin yhtyeen ensimmäinen reunion-levy Generation Swine.
Totta, Vince takaisin. New Tattootahan ei voisi sanoa edes 'toiseksi reunion-levyksi' (mikäli sellaisia voi enempää sanan vars. tarkoitusmuodossa ollakaan kuin yksi), kun sillähän rummut paukutti Randy Castillo-vainaa.
Tämä levy on looginen seuraaja Generation Swinen käynnistämälle modernille aikakaudelle.
Totta tuokin. Vaikka SB tarkoittaa varmaan notta Vincen kanssa, sillä omasta mielestäni 1994 s/t aloitti jo tätä "modernia aikakautta" Mötiköille. Mutta sehän ei tuohon liittynytkään.
Ice
Posts: 2859
Joined: Wed Aug 28, 2002 7:11 am
Location: Helsinki
Contact:

Post by Ice »

^Voihan sen noinkin sanoa, hauskutti vain, että kaikki vertaukset oli juuri GSneen, eikä sitä paljolti parempaan New Tattoohun, jota ei mainittu sanallakaan. Josta johtui hajatelma, että liekkö levy mennyt ohi korvien Starbukilta.
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Post by Jussi »

Eihän sitä tuon enempää vertauksia / puheluja GS:sta ollutkaan, ja siihenhän viitataan vain ensimmäisenä 'Vince era mark II'-levynä, eikä mitenkään heikkona ja negatiivisena vertailukohtana (joksi kyllä joutaisi, vaikka ei kyllä New Tattookaan nyt kauhean montaa helmeä enemmän ole) kuitenkaan.
ExNihilo

Re: Edenbridge - MyEarthDream - albumin arviota kaivataan

Post by ExNihilo »

dragothica wrote: Hienoa, että viimeinkin arvostelitte tuon levyn, mutta ei kyseinen levy kuitenkaan ihan noin huono ole kuten arvostelussa väitetään.
Kiitoksia palautteesta vaikka en kyseisen levyn arvioija olekaan. Totean, että levyarvio on aina yhden ihmisen subjektiinen mielipide eikä sen sisältöä kannata välttämättä ottaa täytenä totuutena. Toimituksen kautta kulkee tusinoittain levyjä ja arvostelijan sen hetkinen näkemys on vahvasti sidoksissa moniin eri seikkoihin ja jonkinlaista osviittaa levyn sisällöstä kannattaa hakea monesta eri lähteestä. Imperiumin arvioissa pyritään perustelemaan syyt miksi levy saa tietyn arvosanan ja arviointitekstistä nämä seikat tulee ilmi. Yleisesti ottaen, arvioija ei ole mielipiteensä kanssa sen enempää oikeassa kuin muutkaan mutta parhaansa mukaan perustelee näkemyksensä.

Musiikki on mielivaltaista, ei tätä voi tulkita kuin pituushyppyä jossa paremmuus mitataan selkeällä tavalla. Arviota sanotaan arvioksi sen takia että musiikkia ei voi tulkita absoluuttisesti yhdeltä kantilta vaan siinä oikeasti vaikuttaa suuresti henkilön omat mieltymykset.
dragothica wrote:8-/10 olisi kelvannut kyllä arvosanaksi mutta ei todellakaan jo annettu 6/10.
Imperiumin arvosteluasteikko on nollasta kymmeneen, minkä puolesta viittaisi siihen että osoitettu levy on keskimääräistä levyä parempi.
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Post by heraklos »

Mapen arvioon Battleroarista kiinnittyi huomio mainintaan laulaja Jioti Parchadiksestä. Jioti laulaa tulevalla Herman Frankin soololevyllä Loyal To None, joten jos ko. laulaja nappaa, niin kannattaa tutustua tuohon ex-Accept -kitaristin levyyn.
IC
Imperiumi Assistant
Posts: 103
Joined: Fri Aug 23, 2002 9:38 am
Location: TURKU
Contact:

Post by IC »

heraklos wrote:Mapen arvioon Battleroarista kiinnittyi huomio mainintaan laulaja Jioti Parchadiksestä. Jioti laulaa tulevalla Herman Frankin soololevyllä Loyal To None, joten jos ko. laulaja nappaa, niin kannattaa tutustua tuohon ex-Accept -kitaristin levyyn.
Jioti Parchadishan laulaa nykyisin Victoryssä: http://www.imperiumi.net/alb_2.php?id=4461
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Post by heraklos »

Victory vaan taitaa olla telakalla tällä hetkellä. Siksi Herman Frankillakin on aikaa työstää soololevyään.
Metalman

Re: Edenbridge - MyEarthDream - albumin arviota kaivataan

Post by Metalman »

ExNihilo wrote: Imperiumin arvosteluasteikko on nollasta kymmeneen, minkä puolesta viittaisi siihen että osoitettu levy on keskimääräistä levyä parempi.
Mikä on imperiumin arvioden keskiarvo? Taitaa 6 olla kuitenkin imperiumissa arvioitujen levyjen keskiarvon alapuolella eli keskimääräistä arvioitua levyä huonompi.

Sekavasti kirjoitettu toivottavasti joku tajuaa mitä tarkoitan.

Edit: Miellän myös arvosanan 6 (asteikolla 0-10) huonommaksi kuin arvosanan 3 (asteikolla 0-5). Puhtaasti matemaattisesti ajateltunahan nuo ovat samat.
Olen myös melko varma että suurin osa ihmisistä ajattelee myös näin.
Serpent
Imperiumi Crew
Posts: 1617
Joined: Fri Aug 23, 2002 2:16 pm
Location: Turku
Contact:

Re: Edenbridge - MyEarthDream - albumin arviota kaivataan

Post by Serpent »

Metalman wrote:Mikä on imperiumin arvioden keskiarvo? Taitaa 6 olla kuitenkin imperiumissa arvioitujen levyjen keskiarvon alapuolella eli keskimääräistä arvioitua levyä huonompi.
Tästä voisin jaaritella parinkin sivun verran tekstiä, kun tätä on analysoitu eri arvostelijaporukoiden ja muidenkin kanssa vuosien varrella varsin paljon, mutta yritän tiivistää.

Asteikolla 1-10 (jos nolla on yhtä kuin "arvosanaton"), keskiarvo olisi tietysti 5,5, joka siis pitäisi olla arvosana - ja ainakin allekirjoittaneelle onkin - täysin keskitasoiselle tekeleelle. Se teoriasta.

Käytännössä homma menee niin, että jokainen arvostelija ruotii pääasiassa "omia genrejään" eli niitä, joista oletettavasti parhaiten tajuaa ja tietää; ei laidasta laitaan genrestä toiseen. Tässä on se "vääristävä" tekijä, että kun arvostellaan tiettyä genreä, niin siihen suhtautuu todennäköisesti positiivisemmin kuin kaikkeen muuhun maailman musiikkiin ja tässä tärkeä huomioitava seikka: Imperiumin asteikko ei ole vain "metallimusiikin asteikko hengessä hevi on paskimmillaankin parasta". Ts. 6/10 metallilevy on huonompi kuin, sanotaan nyt vaikka 7/10 pop-levy tai 8/10 klassisen musiikin levy. Tämän pitäisi olla kaikille itsestäänselvyys.

Tästä johtuu kuitenkin se, että genren X arvostelu arvostelijalla Y voi johtaa siihen, että suurin osa siitä "omasta" mastkusta menee sinne 6-9/10 linjoille, eikä suinkaan hajoa skaalalle 1-10 kuin hyvin harvinaisissa tapauksissa.

Selkeää?

Syitä siihen, miksei jokainen arvostele ns. laidasta laitaan genrejä, on monia. Keskeisimmät ja tärkeimmät ovat tietysti tuntemuksen ja sitä kautta suhteutuksen puute. Ei varmaan ilahduttaisi ketään, kun black metal -arvostelija A rupeaisi arvostelemaan jotain power metalia tai goottirockia, josta myöntäisi esim. tietämättömyytensä tai jopa inhonsa. Tällöin arvosanat vääristyisivät helposti toiseen suuntaan eli keskitasoa alemmas.

Toinen on tämä tuntemus. Vaikka arvostelijaa A ei ärsyttäisikään ym. genret, joita hän joutuisi arvostelemaan, niiden arvosteleminen voisi helposti mennä (entistä enemmän) ympäripyöreäksi diipadaapaksi, josta tuskin lukijakaan saisi mitään irti ja numerot olisivat helposti jotain varovaisia 5-6/10 tason heittoja, kun ei oikein tiedä onko kama hyvää vai huonoa, tai jotain siltä väliltä.

Ts. suutari pysyköön lestissään, vaikka se hieman kenties "vääristääkin" numeroita parempaan suuntaan. Jos vaikka meikäpoika jakaa muiden samankaltaisten musiikinkuuntelijoiden kanssa maun siitä, että surina-BM-levy Z on 8/10 tason laadukas tuotos, voisi se olla power metal -jannulle hirveintä paskaa mitä maa päällään kantaa ja antaisi sille 1/10, niin keitä moinen arvostelu edes hyödyttäisi? Power metal -jannuja ko. levy tuskin kuitenkaan kiinnostaisi ja taas ko. genrekunnan fanittajat ärsyyntyisivät entistä enemmän "paskoista levyarvioista tietämättömän arvostelijan toimestan" jne. Ja vice versa tietysti, genrekuntiin katsomatta.

Toivottavasti tämä nyt selvensi hieman arvostelupolitiikkaa. Vastaan toki pidemminkin tai lisää jos tarve vaatii.
Metalman wrote:Edit: Miellän myös arvosanan 6 (asteikolla 0-10) huonommaksi kuin arvosanan 3 (asteikolla 0-5). Puhtaasti matemaattisesti ajateltunahan nuo ovat samat.
Olen myös melko varma että suurin osa ihmisistä ajattelee myös näin.
Tämä on ihan psykologiaa ja osittain tuo kutosen "huono arvostus" johtuu oman peruskoulumme arvosteluasteikosta, jossa kutonen on iskostettu olemaan välttävä suoritus - ei niinkään siitä onko se sama kuin 3 asteikolla 1-5. Nämä vain ovat näitä asioita, josta on hyvä pyrkiä yksilötasolla irti ja keskittyä entistä enemmän itse tekstin lukemiseen kuin pelkän arvosanan tiiraamiseen.
Shrike
Imperiumi Crew
Posts: 74
Joined: Fri Aug 23, 2002 9:42 am
Location: Munkkivuori

Post by Shrike »

Komppaan Serpenttiä hewisti. Hyvin sanottu.

Omalta kohdaltani sanoisin vielä, viitaten tuohon "keskity tekstiin, ei arvosanaa" -kohtaan, että se arvosana on usein suuntaa antava eikä mikään absoluuttinen totuus. Eikä se absoluuttinen voisi ollakaan, kun musiikki rakentuu niin monista erilaisista osista... tai sitten pitäisi ruveta arvostelemaan erillisillä arvosanoilla kaikkia näitä osia. Kun emme kuitenkaan ole mikään MBnetin testilaboratorio tai Hi-End-benchmarkkauksen edelläkävijä, ei tuollaisessa ole mitään järkeä.
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Edenbridge - MyEarthDream - albumin arviota kaivataan

Post by Jussi »

Serpent wrote:Nämä vain ovat näitä asioita, josta on hyvä pyrkiä yksilötasolla irti ja keskittyä entistä enemmän itse tekstin lukemiseen kuin pelkän arvosanan tiiraamiseen.
Miekin tuen sanomaa ja mietin samalla, etteikö sen monen peräänitkemän ARVOSANAN poisheivaaminen olisi kenties ihan perusteltua ainakin harkinnan tasolla?

Niiden -yleensä printti-julkaisujen arviot, jotka ilman ko. nronantoa tehdään, ovat jotenkin "arvokkaampia" siinä, että tavallaan pakotetaan lukemaan se teksti, jos pösilökin haluaa siitä jotain irti. Ei voi vain arvosanaa tsekata. Tietystihän ne noissa mainituissa esimerkeissä ovat usein lyhyitä kuin helevetti, emmie sillä tarkoita. Mutta teksti tekstinä & arvio siinä.
Serpent
Imperiumi Crew
Posts: 1617
Joined: Fri Aug 23, 2002 2:16 pm
Location: Turku
Contact:

Re: Edenbridge - MyEarthDream - albumin arviota kaivataan

Post by Serpent »

Jussi wrote: Miekin tuen sanomaa ja mietin samalla, etteikö sen monen peräänitkemän ARVOSANAN poisheivaaminen olisi kenties ihan perusteltua ainakin harkinnan tasolla?
Valitettavasti ei. Tässä on takana muitakin syitä kuin vain lukijoiden / loppuasiakkaiden miellyttäminen (esim. ulkomaiset levylafkat eivät saa tekstistä välttämättä mitään irti, kun taas joku "8/10" on selkeästi käsitettävissä, vaikkei kieli taittuisikaan) ja lisäksi enemmistö lukijoista luultavasti haluaa tekstin lisäksi myös numeron. Tähän löytyy puoltamusta myös kirjoittajasaralta.

Pelkkä teksti voi olla joskus hieman abstraktia ja kehuista tai haukuista on suoraan vaikea päätellä onko levy nyt "ihan ok 6/10" vai kenties "hyvä ja miellyttävä 8/10", koska teksteissä painotetaan eri asioita, vaihdellen kirjoittajasta bändiin ja kyseessä olevaan levyyn. Tutumpaa laatubändiä saattaa helposti arvostella hiema toisenlaisin sanankääntein kuin uutta ja tuntematonta bändiä, joten joskus määritelmä mallia "ihan hyvä" voi tarkoittaa toisen kohdalla pienoista pettymystä, toisen kohdalla taas selkää kehua.

Eli numerolla on tärkeä funktionsa, mutta itse tekstihän sen varsinaisesti määrittää millä tavalla tuo numero muodostuu tai mihin arvoihin se perustuu. Ja onhan se kirjoittajallekin mukavampaa summata, etenkin ns. hankalien levyjen kohdalla, että mitä mieltä siitä levystä nyt lopulta oltiinkaan. Tuskin kukaan kirjoittaja ainakaan nauttii siitä, että ilmaisee itseään epäselvästi.
Nigu

Post by Nigu »

http://www.imperiumi.net/alb_2.php?id=4082

"Nyt samaa potentiaalia omaa Gojiran kakkoslevy, From Mars To Sirius."

From Mars To Sirius on kylläkin kolmas.
Mr.Pressure-Points

Post by Mr.Pressure-Points »

Tahtoisin kiittää The Heuntedin Versuksen arviosta. Todella laadukas, kielellisesti rikas, sujuva, informatiivinen ja syväluotaava arvio. Arvostelija selkeästi tuntee bändin hyvin ja arvostelun rakenteeseenkin on kiinnitetty huomiota. Arvio on kirjoitettu juuri sopivasti "fanin" näkökulmasta ilman sen suurempaa aiheetonta hehkuttamista.

Tänks, oli ilo lukea ja levy heilahti ostoslistalle.
Ice
Posts: 2859
Joined: Wed Aug 28, 2002 7:11 am
Location: Helsinki
Contact:

Post by Ice »

Therionin uusin arvio live... ei toimi.
Maxim
Imperiumi Crew
Posts: 1863
Joined: Sun Aug 25, 2002 10:05 am

Post by Maxim »

Ice wrote:Therionin uusin arvio live... ei toimi.
Fixed.
____________
~ Prepared ~
chemicalGOD

Post by chemicalGOD »

EDIT: teiniangstiurpoilut siivottu. Voi sitä myötähäpeän määrää :roll:

[tässä siis oli lapsellista napinaa jostain Antti Korpisen Catamenian levyarvostelusta, pahoittelut vaan Korpiselle ja koko Imperiumille. Teini-ikä on joskus vaikeaa :D]
Last edited by chemicalGOD on Sat Jan 07, 2012 8:25 pm, edited 2 times in total.
mape
Site Admin
Posts: 2761
Joined: Thu Aug 22, 2002 6:39 pm
Location: Espoo
Contact:

Post by mape »

^ Katsos! Ensin miehekkäästi laitetaan bändimailista viestiä, että turpaan tulee jos tavataan ja sitten yritetään vielä laudalla alkaa piipittämään. Siinäpä sitä Catamenia tekee itselleen lahes yhtä tyttömäistä promootiota kuin eräskin nimeltämainitsematon manageri hetkonen sitten.

Ymmärrän kyllä, että negatiivinen kritiikki alkaa vituttaa jos vyön alla on kahdeksan albumia eikä urasta ole vieläkään tullut hevon vittua. Vikahan ei ole tietenkään itsessänne eikä musiikissanne. Saanen silti ystävällisesti informoida arvon kuukautisvuoto-orkesteria, että Korpisen Antti ei todellakaan pyytänyt tämän(kään)kertaista ulostustanne arvosteltavakseen, vaan minä sen hänen riesoikseen lähetin ja siten lienen vastuussa tällä kertaa saamastanne epämieluisasta julkisuudesta. Suosittelen opettelemaan saksaa, jos miellyttävämpiä arviota lukea tahdotte; jostain syystähän Massacre teidät on alun perin kiinnittänyt. Kai Germaniassa joku teistä tykkää.

Silloin kun minä olin pienempi, Oulusta ei tuollaisia piilosta huutelijoita edes löytynyt. Niin, että jos tekee mieli ruveta paukuttamaan, niin paukutetaan sitten oikeaa tahoa. Osoitteen saat kysymällä, jos tappelemisen takia matkustaminen kiinnostaa.

Marko Ollila
chemicalGOD

Post by chemicalGOD »

EDIT: teiniangstiurpoilut siivottu. Voi sitä myötähäpeän määrää :roll:

[tässä siis oli lapsellista napinaa jostain Antti Korpisen Catamenian levyarvostelusta, pahoittelut vaan Korpiselle ja koko Imperiumille. Teini-ikä on joskus vaikeaa :D]
Last edited by chemicalGOD on Sat Jan 07, 2012 8:26 pm, edited 1 time in total.
Korpinen
Imperiumi Crew
Posts: 381
Joined: Fri Aug 23, 2002 2:22 pm
Location: Tampere
Contact:

Post by Korpinen »

chemicalGOD wrote:Tässä nyt ei ollut kyse pelkästään tuosta yhdestä tapauksesta, vaan yleisesti sanoin. Ja ikävä tuottaa pettymys, ihan fanina sanoin tuosta arvostelusta. En tiedä mitä Catamenian heput teille on s-postia laittaneet, se ei todellakaan minun asiani ole, eikä jaksa kiinnostaa, mutta ei selvästikään kestä sanoa mitään kun tulee heti paskaa niskaan..
Anna palaa vaan kun kerran aloitit!

Ja WTF: "ei kestä sanoa mitään kun tulee heti paskaa niskaan"?? Yhyy! Kukakohan tässä sen paskan nakkelun aloitti? Asiallista palautetta, tai vaikka asiatontakin otan erittäin mielelläni vastaan, kunhan se on perusteltua.

Seison vahvasti kirjoittamani Catamenia-arvion takana, enkä millään sulata sitä, että pyrkisin siinä vain ja ainoastaan lyttäämään ko. albumia. Saati että yleisesti ottaen tekemäni arvostelut tähtäisivät tuohon lyttäämiseen.
Serpent
Imperiumi Crew
Posts: 1617
Joined: Fri Aug 23, 2002 2:16 pm
Location: Turku
Contact:

Post by Serpent »

Sääliksi käy Korpista. Bändi olisi todennäköisemmin saanut enemmän "paskaa niskaan", jos levy olisi päätynyt minun arvosteltavakseni. Iloitkaamme kaikki ettei.

Levyarvioista ei edelleenkään kannata ottaa herneitä nenään: jos levystä itse pitää, mitä väliä on mitä arvostelu sanoo? Jos arvio taas on samoilla linjoilla itsensä kanssa, niin hienoa, sittenhän voi ehkä saada saman arvostelijan jutuista enemmänkin irti vastaisuudesta.

Kaikkia ei voi, eikä pidä miellyttää. Jos itse on tuotokseensa tyytyväinen, hyvä. Mitä väliä muilla? Jos levyjä kuitenkin myydään ja keikkaa on, aina parempi. Jos ei, on ehkä syytä katsoa peiliin, eikä etsiä syntipukkeja vain arvostelijoista.

Mitään hyvää ei olla fanipoikamentaliteetista vielä tässä maailmassa siinnyt, ehkä jotain keikkajärjestelyä lukuun ottamatta.

Ja ettei jäisi nimettömänä huuteluksi, laitetaan tuo nimi vielä alle.

Jerry Kurunen
Skriiveri
Imperiumi Crew
Posts: 550
Joined: Wed Mar 24, 2004 10:15 am
Location: Espoo
Contact:

Post by Skriiveri »

chemicalGOD wrote:Korpisen Antin arvostelut on yleensä ollut täyttä paskaa. Tuntuu, että tavoitteena on vaan haukkua mahdollisimman monta levyä lyttyyn.
Paskaa? Siksikö, etteivät mielipiteesi ja makusi kohtaa hänen kanssaan?

Ja vaikka kuinka tuntuu, enpä usko, että se on kenenkään arvostelijan tavoite. Ainakaan Imperiumissa.
chemicalGOD wrote:mutta ei selvästikään kestä sanoa mitään kun tulee heti paskaa niskaan..
Totta kai kestää sanoa. Mutta kannattaa varautua, että palautteeseen vastataan yhtä asiallisesti kuin sitä annetaan, joten turha ottaa marttyyrin viittaa harteille. Tuossa palautteessa en nähnyt mitään asiallista.
chemicalGOD

Post by chemicalGOD »

EDIT: teiniangstiurpoilut siivottu. Voi sitä myötähäpeän määrää :roll:

[tässä siis oli lapsellista napinaa jostain Antti Korpisen Catamenian levyarvostelusta, pahoittelut vaan Korpiselle ja koko Imperiumille. Teini-ikä on joskus vaikeaa :D]
Last edited by chemicalGOD on Sat Jan 07, 2012 8:27 pm, edited 1 time in total.
Post Reply