Levyalevinkit

Raskaamman musiikin keskustelut
Post Reply
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Levyalevinkit

Post by Jussi »

EDIT: Ehkä sieltä tuollaistakin allaolevaa vuoden 1. vko suo, mutta sitä odotellessa kerro toki muillekin mitä & missä saisi mielestäsi hyvään hintaan.
_____________________________________________
www.taloussanomat.fi 12.12.2006 wrote:Markkinointi ja media

Levykauppoihin suunnitellaan alekampanjaa


11.12. 11:19 Suomalaiset levy-yhtiöt suunnittelevat yhteistä levyjen alennusmyyntikampanjaa tammikuuksi. Järjestelyistä päävastuussa oleva Ääni- ja kuvatallennetuottajat (ÄKT) on vielä varsin vaitonainen asiasta.

ÄKT:sta kerrotaan, että asiasta tiedotetaan joulun jälkeen. Nyt sieltä myönnetään, että "siitä on puhuttu" ja että varsin monet levy-yhtiöt ovat osoittaneet kiinnostusta tammialeen.
Levy-yhtiöistä mukana on muun muassa Universal Music, jonka tuotepäällikön Pekka Säilän mielestä Ruotsista napattu idea on hyvä.

– Se on verrattavissa kirjakauppojen tammialeen, Säilä kertoo.
Joulukauppaa tarjonta ei Säilän mukaan vaaranna, koska tarjolle tulee esimerkiksi sellaisia levyjä, joita ei muuten ole saatavilla – ei niinkään joulun uutuuksia.
Varmasti kaikille tervetullut juttu, mikäli tällaista laajemmin tapahtuu. Enpä ole oikeastaan ikinä ajatellutkaan kaiken tammialekrääsän keskellä, että musiikki ei pahemmin liene tällaisen piiriin ole kuulunut.

Tuo kirjakauppojen joulunjälkeinen ale taas on tullut aiemminkin hyödynnettyä, yleensä tämän törkeän ylihintaisen kirjallisuuden ollessa edes siedettävän rajoilla. Musiikkibiografiaa sieltäkin tosin vain tarttuu..
Last edited by Jussi on Sat Dec 30, 2006 10:53 pm, edited 1 time in total.
Deleted User 729

Post by Deleted User 729 »

Veikkaisin että tää on vaan uusi markkinointikamppis jo olemassa oleville, ns. NicePrice -levyille.
stratowiruz
Posts: 115
Joined: Tue Aug 27, 2002 7:54 am

Post by stratowiruz »

Kartelli? %)
Central Processing Unit

Post by Central Processing Unit »

stratowiruz wrote:Kartelli? %)
Elä sano.

K.
Paukke
Posts: 55
Joined: Fri Feb 17, 2006 1:45 pm
Location: Seinäjoki

Post by Paukke »

Olisihan se kiva että levytkin pääsisivät laajemmalti aleryntäyksen kohteeksi. Aina niitä kirjoja ja vaatteita ollaan sieltä haettu, niin miksei musiikkiakin?
Paukke
Posts: 55
Joined: Fri Feb 17, 2006 1:45 pm
Location: Seinäjoki

Post by Paukke »

\o. wrote:
Paukke wrote:Olisihan se kiva että levytkin pääsisivät laajemmalti aleryntäyksen kohteeksi. Aina niitä kirjoja ja vaatteita ollaan sieltä haettu, niin miksei musiikkiakin?
Mukavaa olisi, kyllä. Tammikuussa sitten vain kaveritkin mukaan ja yhdessä jonottamaan 7,95 hintaisia Black Sabbathin, Don Huonojen, CMX:n ja Paskahalvauksen levyjä.
Ehe, no vaikka sitten niin ;)
luonnonoikku

Post by luonnonoikku »

Sorry off-topic, mutta miksi tammikuulle asti odottelemaan? Stupido Shopissa on tällä hetkellä pirusti alelevyjä ja halvimmat levyt lähtee seitsemällä egellä. Eikä kyse ole mistään midprice-levyistä, vaan alelaareista löytyy paljon ihan viimevuosina levyteltyjä levyjä. Esimerkiksi System Of A Downin Mezmerize lähtee yhdeksällä eurolla.

Tämä ei ollut mainos, jossa minulla olisi oma lehmä ojassa. :)
Paukke
Posts: 55
Joined: Fri Feb 17, 2006 1:45 pm
Location: Seinäjoki

Post by Paukke »

Joo onhan näitä alelaareja jo nyt koluttavana. Itse löysin Jarkko Martikaisen ja Wasaran -levyt sittarista 6e kappalehintaan. Pidän sitä jo aika halpana. Paikallisen Citymarketin valikoimasta löytyy ympäri vuoden poistoteline jota aika-ajoin tsiikailen. Löytöjä ihan mukavasti olen sieltä tehnyt. Vinkkinä muilleki, menkää paikalliseen Citymarkettiin hakemaan melkein uutuuslevyjä pilkkahintaan 8)
Westend
Posts: 327
Joined: Tue Apr 20, 2004 11:10 am

Post by Westend »

Citymarketissa mainostivat 60 000 kappaleen varastoa 5.95 euron hintaan. Seinäjoella näytti löytyvän ainakin Bodomin uutta AYDYä, Offspringin kokoelmaa, PMMP:n toiseksi uusinta, Niskalaakia (ja ei tietenkään Itku Pitkästä Ilosta -levyä). Mukaan tarttui vain Yön Legenda.
Stårmbringer
Posts: 731
Joined: Fri Feb 17, 2006 5:43 pm
Location: vaasa / Mustasaari

Post by Stårmbringer »

Vaasan citymarketeissa myös paljon ihan uutuus levyjäkin 5,99 euroa. Ostin pois Moonsorrowin verisäkeet, Diablon Eterniumin ja Mimicin. Poppis osastolta jäi käteen kirkan uusi tupla kokoelma ja Indican viimeisin tuotos. Juu oli siellä vaikka mitä mm. Hellacoptersia, Viikatetta, RHCPtä, Amorphista, Kilpeä, Stratovariusta, Sonata Arcticaa, COBbia, Neil Youngia, Totoa, Eric Claptonia ja vaikka mitä!! Niin ja myös lukuisia erikoispainoksia kera DVDn mainituista + lukuisista muista joita en jaksa rustata. 5,99 euroa on varsin kohtuu hinta :twisted:
cthulhu-fhtagn

Post by cthulhu-fhtagn »

Pitääkö sitä perkele vaasaan lähteä. Espoon ja helsingit citymarketit eivät vastaavaa tavaraa tuohon hintaan myy. Täytyypä huomenna tehdä kuitenkin kierros, jos vaikka jotain jäi huomaamatta :?
lindtommi
Posts: 22
Joined: Sun Aug 25, 2002 9:24 am
Location: Tre

Post by lindtommi »

Westend wrote:Mukaan tarttui vain Yön Legenda.
Huhhuh.
Shrapnel
Imperiumi Assistant
Posts: 86
Joined: Sat Dec 21, 2002 12:03 pm
Location: Helsinki

Post by Shrapnel »

lindtommi wrote:
Westend wrote:Mukaan tarttui vain Yön Legenda.
Huhhuh.
Kiteytetty varsin osuvasti.


Sokoksella oli samaa alemeininkiä, mukaan napsahti uusin rollarit, uusin red hot chili peppers ja profane omen, 6€ kipale.
Muistelisin nähneeni myös Diablon mimicin ja jotain Stratovariuksen viimeisimmän tapaista myös. Heviä oli aika vähän kuitenkin tarjolla.
Tuzah
Posts: 118
Joined: Fri May 09, 2003 1:10 am
Location: Oulu, paska kaupunni
Contact:

Post by Tuzah »

Westend wrote:Citymarketissa mainostivat 60 000 kappaleen varastoa 5.95 euron hintaan.
Onpa kyllä halpa! Tämähän sopii jopa meikän kukkarolle.
HailAndKill
Posts: 1310
Joined: Mon Dec 01, 2003 9:26 am
Location: Porvoo

Post by HailAndKill »

Onhan tämä alehintataso ihan ok juttu, mutta kun nuo valikoimat silti näyttävät (valitettavasti) juuri sellaiselta ettei esim meikäläinen sieltä tule löytämään juurikaan mitään mielenkiintoista. Ok, voisihan sitä jonkin sortin yleissivistyksen kannalta jotkut Rollarit yms käydä hankkimassa, mutta taidanpa pitää vanhat tutut hankintakanavat auki vastaisuudessakin. Toisaalta tuskinpa kukaan niitä tämän alejutun takia onkaan sulkemassa.

Älkää nyt ymmärtäkö väärin, että taas kerran täällä valitetaan, sillä onhan se pirun hyvä, että edes joskus hinnat laskevat, mutta kun pääpaino ja -tarkoitus kuitenkin lienee sen tunnetumman kaman ulostamisessa hivenen halvempaan hintaan. SoaD:iakin käsittääkseni löytyy tätä nykyä suht monesta alelaarista ilmestymisajankohtaa halvemmalla ja ovathan nuo RHCP:T yms kuiteskin sitten oma lukunsa.
Stårmbringer
Posts: 731
Joined: Fri Feb 17, 2006 5:43 pm
Location: vaasa / Mustasaari

Post by Stårmbringer »

Oli siellä sittarin alelaarissa kyllä sitä tuntemattomampaakin levyä. Woodcut recordsin levyjä ainakin taisi olla ja muidenkin pienempien lafkojen julkaisuja yksittäisinä kipaleina. Näköjään muuten oli Totokin löytänyt tiensä Frontiers levylafkalle. Ajattelin vaan että pitäisikö hakea pois tuo viimeisin heitin levy kun 5,99 lähtis digipack versio. Onko joku tutustunut tuohon levyyn??
Iron Mike
Posts: 350
Joined: Fri Aug 23, 2002 5:11 am
Location: HELL-sinki
Contact:

Post by Iron Mike »

Freessä oli 2kpl/10 eur Balsagothia(Atlantis ja powercosmic) ja Halfordia.
Ja anttilassa Rammstein Völkerball 11,95.
Stårmbringer
Posts: 731
Joined: Fri Feb 17, 2006 5:43 pm
Location: vaasa / Mustasaari

Post by Stårmbringer »

Vaasan anttilasta mukavaan hintaan Overkillin Wrecking Everything-Live 1,99 euroa.
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Post by Jussi »

Hmm.. jos eivät nämä eri puolilla valtakuntaa rantautuvat 5,99€ -erät ole jo tätä otsikon mukaista? Uutuuksia tuppaavat kyllä halvalla. Rollon CM:ään nyt ei tuo ollut muuan pv sitten vielä kerinnyt kun siellä olin, mutta vuosia alelootassa ollut Manowarin Sign Of Hammerin korjasin mielelläni yllämainittuun sopuhintaan.
Levyhyllyhän ei ole koskaan 'valmis'.
teuvo

Post by teuvo »

lindtommi wrote:
Westend wrote:Mukaan tarttui vain Yön Legenda.
Huhhuh.
Pashaa saa aivan ilmaiseksikin.
lindtommi
Posts: 22
Joined: Sun Aug 25, 2002 9:24 am
Location: Tre

Post by lindtommi »

Tuzah wrote:
Westend wrote:Citymarketissa mainostivat 60 000 kappaleen varastoa 5.95 euron hintaan.
Onpa kyllä halpa! Tämähän sopii jopa meikän kukkarolle.
Onhan se halpa, mutta ainakaan itselläni ei ole moiselle varastolle tilaa.
Blackrider

Post by Blackrider »

Stårmbringer wrote:Vaasan anttilasta mukavaan hintaan Overkillin Wrecking Everything-Live 1,99 euroa.
Tuo tuntuu olevan vähän jokapaikassa kaikenlaisilla poistohyllyillä, hinnat välillä kymmenensenttiä ja kymmenen euroa, samoin killbox 13
Ice
Posts: 2859
Joined: Wed Aug 28, 2002 7:11 am
Location: Helsinki
Contact:

Post by Ice »

Malmin Cittarissa oli vain osa niistä entisistä midprice levyistä tuossa 5.99e hintaluokassa. Ei mitään mainittavaa tosiaankaan.
luonnonoikku

Post by luonnonoikku »

Jussi wrote:Hmm.. jos eivät nämä eri puolilla valtakuntaa rantautuvat 5,99€ -erät ole jo tätä otsikon mukaista? Uutuuksia tuppaavat kyllä halvalla.
Jussi hoi! Ehkä siun kannattaisi muokata otsikko sellaiseksi, että tässä keskustellaan yleisesti ottaen levyalennusmyynneistä. Varsinkin kun jutustelu on sellaiseksi mennyt.

Mut joo, itse kävin eilen metsästämässä Sokoksen alelaarista Profane Omenin levyä, mutta en sitä löytänyt, damn! Tyhjin käsin ei siltä tarvinnut lähteä, vaan ostin Ministryn Rantologyn, joka irtosi kuudella eurolla. Ei paha. Stupido Shopissakin piti pistäytyä ja heräteostoksena ostin Tiger Armyn samannimisen levyn (10.90).
Jussi wrote:Levyhyllyhän ei ole koskaan 'valmis'.
Periaatteessa mullapa on, koska hyllystä ja pöydältä alkaa tila loppua. Ratkaisu? Täytynee ostaa uusi hylly.
HailAndKill
Posts: 1310
Joined: Mon Dec 01, 2003 9:26 am
Location: Porvoo

Post by HailAndKill »

Makkaratalon Anttilassakin oli suht samaa tavaraa kuin aiemmin. Kyllähän sitä hyllyntäytettä olisi saanut ok-hintaan, mutta ei jaksanut ruveta sen ihmeemmin selailemaan. Siellä oli muuten loppuunmyynti alkanut eli tietääkö joku pks:n suunnalla asuva, että mihin kyseinen Top Ten siirtyy?

Stockalta olisi kuuteen euroon irronnut aiemmin mainittujen levyjen lisäksi esim DT:n Octavarium.
Post Reply