Mustan Kuun Lapset / Amanita Virosa / Mysteria Mortis [Rus]

Tapahtumailmoitukset Ilmoita kinkerisi myös sivustolle: https://www.impe.fi/admin/gigs
Vastaa Viestiin
Keikkajäbä
Viestit: 13
Liittynyt: 30 Touko 2016, 00:15
Viesti:

11 Maalis 2018, 18:05

Synkkyys valtaa Vantaan. Evening Of Darkness tuo illan täynnä vahvoja akteja Dark metallista pakanalliseen metalliin.

Mustan Kuun Lapset
1993 Hollolassa perustettu, yksi suomenkielisen black/dark metallin pioneereja. Nykyisessä musiikkityylissään esiintyy vaikutteita aina perinteisestä heavysta popmusiikkiin asti. MKL on julkaissut viisi albumia joista viimeisin, paljon positiivista palautetta kerännyt "Saatto", ilmestyi 2017 helmikuussa. Maaliskuussa 2018 MKL julkaisee uuden kappaleen nettisinkun muodossa esitelläkseen nykykuntonsa ohella uuden rumpalinsa.

Amanita Virosa
Kuusihenkinen melodinen ja aggressiivinen death/black metal ryhmä Mikkelistä työntää kaalit suuhun ja kaivaa veret nenästä jo kymmenettä vuotta.

Mysteria Mortis [Rus]
Vuonna 2011 perustetun venäläisen folk-metal yhtyeen musiikissa ja teksteissä yhdistyvät niin slaavilaiset, skandinaaviset kuin kelttiläiset folkin perinteet vahvoihin melodisen death metallin vaikutteisiin. Laulukielenä voi venäjän lisäksi kuulla niin englantia kuin jopa norjaa.

Liput 12€ (ovelta)

Mahdollisista ennakkolipuista ilmoitetaan myöhemmin.

K18 - A oikeudet

Bar Rock Bear sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla Ilolassa. Leinelän juna-asemalta on about 7 minuutin kävelymatka. Esim. Tikkurilasta on todella nopeaa ja helppoa tulla tapahtumapaikalle! Paikalta pääsee helposti pois bussilla. Helsinki-Kerava bussi liikkuu noin tunnin välein koko yön. Ihan baarin vierestä.

Ei narikkamaksua erikseen!

Nietostie 11 Vantaa Bar Rock Bear

Tervetuloa!

Facebook eventti:

Bloody Blender Productions
Finnbacka Fairy Tales


Vastaa Viestiin