24.2. Käpylä HKI: Kvarter, Nykyaika, Silver Speed

Tapahtumailmoitukset Ilmoita kinkerisi myös sivustolle: https://www.impe.fi/admin/gigs
Vastaa Viestiin
Saigon
Viestit: 39
Liittynyt: 18 Maalis 2005, 09:46

05 Helmi 2018, 09:48

Ravintola Cactuksessa tarjolla lauantaina 24.2. taas ainoastaan parasta rock'n'rollin ihmeellisestä ja monipuolisesta maailmasta!

"Tuttujen naamojen", menevää punkrokkia soittava, Nykyaika on ehtinyt kypsyä parin vuoden olemassaolonsa aikana äärimmäisen tiukaksi paketiksi, jossa voi kuulla kaikuja (punk in finland foorumin mukaan) Misfitsistä ja 77-punkista, mutta "vähintäänkin erikoislaatuiset" (lähde: punk in finland foorumi) sanoitukset nostavat sen aivan omaan kategoriaansa.

Silver Speed on niin ikään Suomen punk-eliitistä/piffiltä "tuttujen naamojen" kokoonpano, jonka tavoitteena ristisiittää Zeke ja Fear. Hyvin on siinä onnistuttu, tässä vauhdissa hattu lähtee takuulla päästä.

Kvarter on yhtye, josta pahamainen musiikkikriitikko Oskari Onninen kirjoitti ylistävästi ”Kvarter on paras mahdollinen Sergion paluu, joka ei ole Sergion paluu.”. Se, että Oskari kehuu jotain bändiä takaa sen, ettei ihan keskitietä kuljeta. Periaatteessa Kvarter on "esittelyn" mukaan post-punkkia, mutta se on paljon enemmän. Välillä tulee mieleen, että tämä on kuin 80-luvun Rush, joka sopisi stadioneille soittamaan ja välillä tunnelmoidaan Dark Thronen Under the Funeral Moonin kaltaisessa kylmän kliinisessä brutaaliudessa. Kuulostaa ehkä erikoisuuden hakuiselta turauttelulta, mutta tämä todella äärimmäisen harvoin keikkeileva yhtye on oikeasti ällistyttävän upea ja ainutlaatuinen. Se uppoaa varmasti niin progressiivisen aikuisrockin ystäviin, post punkin tylyyttä kaipaaviin ja ylipäätänsä kaikkiin niihin musiikinystäviin, jotka osaavat antaa tunteilleen vallan muuallakin kuin jossain maakellariin lukitussa tynnyrissä. Kvarterin viime vuotinen (ensimmäinen) Helsingin keikka oli yksi vuoden huipputapauksista. Toivottavasti Cactuksen keikasta tulee yhtä maaginen.

Yhtyeiden väliajoilla yleisön viihdytyksestä huolehtii aina yhtä briljantti DJ Rödis!

Tervetuloa siis lauantaina 24.2. Cactukseen nauttimaan äärimmäisen korkealaatuisesta kattauksesta. Liput ainoastaan 7€.

Musanäytteet:

Nykyaika:

Silver Speed: https://silverspeed.bandcamp.com/releases

Kvarter (ok, nää musalinkit eivät kyllä tee oikeutta bändin upeudelle): https://soundcloud.com/kvarter

Facebook:


Saigon
Viestit: 39
Liittynyt: 18 Maalis 2005, 09:46

22 Helmi 2018, 20:21

Noin soittojat:

22:15 Nykypäivä
23:15 Silver Speed
00:15 Kvarter

Liput ovelta käteisellä, mieluiten tasarahalla.
Vastaa Viestiin