Dark River Festival Kotkan Honkalassa 10.-11.8.2018

Tapahtumailmoitukset Ilmoita kinkerisi myös sivustolle: https://www.impe.fi/admin/gigs
Vastaa Viestiin
mega
Viestit: 877
Liittynyt: 23 Elo 2002, 09:49
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

12 Joulu 2017, 11:24

DARK RIVER FESTIVAL KOTKAN HONKALASSA 10.-11.8.2018

Omaehtoisuuteen, persoonallisuuteen ja sympaattisuuteen niin artistivalinnoissaan kuin tunnelmassaan panostava Dark River Festival järjestetään Kotkan Honkalassa elokuun 10.-11. päivä. Tapahtuma viettää ensi vuonna 15-vuotisjuhlaansa ja teemaksi on valikoitunut nostalgia ja paikallisuus.

Menneiden vuosien yleisösuosikkeja edustaa surmacoren pioneeri Rytmihäiriö, joka on samalla yksi nyt julkaistavasta neljästä pääesiintyjästä. Paikallisia suuruuksia edustavat mm. Kaunis Kuolematon, Kreyskull ja Evil Drive. Loput kolme pääesiintyjää julkistetaan myöhemmin.

”Kautta aikain ensimmäiset Riverit syntyivät halusta tarjota paikallisille bändeille tilaisuus nousta lavalle ja esitellä samalla raskaan rockin ystäville kokonainen ilta tuttuja tai vähemmän tunnettuja yhtyeitä. Ensi kerta vietettiin sisätiloissa epäinhimillisissä lämpötiloissa, mistä viisastuneena Dark River Festivalista kuoriutui ulkotapahtuma, ja sillä tiellä ollaan kuljettu siitä lähtien”, festivaalipäällikkö Henri Eerola kertoo.

”Varsin nopeasti elokuiseen kattaukseen löysi tiensä myös ulkopaikkakuntalaisia yhtyeitä, mutta festivaalin ja esiintyjien kokoluokka oli alkuvuodet omakustannepohjaisia. Onkin mieltä ylentävää todeta, että sittemmin Honkalassa on vieraillut likipitäen jokainen silmäätekevä raskas rock -yhtye joukossaan kansakunnan suosikkeja aina Viikatteesta Stam1nan kautta Maj Karmaan.”

”Mopoiän saavuttaminen tarkoittaa Dark River Festivalille kahta asiaa: paikallisuutta ja parhaita muistoja. Ensinnäkin marssitamme lavalle enemmän kotipaikkakunnan yhtyeitä kuin vuosiin joukossaan historian ensimmäisissä Rivereissä sekä monissa myöhemmissä bileissä esiintynyt Domination Black. Pääesiintyjinä vuonna 2018 toimivat puolestaan menneiden vuosien yleisönsuosikit. Nyt ilmoitetun Rytmihäiriön rinnalle kiinnitetyt muut nimekkäät pääesiintyjät selviävät tulevina viikkoina yhtye kerrallaan”, Eerola toteaa salamyhkäisenä ja jatkaa: ”Kotka-Hamina -akselin ulkopuolelta kylään saadaan valtakunnan tulisin Guns N’ Roses -tribuutti Bad Apples pääkaupunkiseudulta sekä viime elokuussa telttayleisön lainakappaleillaan hurmioon saattanut Duo Kaikkonen & Liekkala.”

Dark River Festival 2018 kiinnitykset:
Rytmihäiriö
Evil Drive
Domination Black
Sundaysong
Kaunis Kuolematon
Kreyskull
Return To Void
Bad Apples Plays Guns N' Roses
Kaikkonen & Liekkala Duo

Päiväkohtaiset aikataulut sekä lipunmyynnin aloitus hintatietoineen ilmoitetaan heti kun mahdollista.

http://www.facebook.com/kymidarkriver
http://www.kymidarkriver.com/


mega
Viestit: 877
Liittynyt: 23 Elo 2002, 09:49
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

17 Huhti 2018, 07:53

DARK RIVER FESTIVALIN OHJELMA VALMIS, TURMION KÄTILÖT PERJANTAIN PÄÄESIINTYJÄKSI

Omaehtoisuuteen, persoonallisuuteen ja sympaattisuuteen niin artistivalinnoissaan kuin tunnelmassaan panostava Dark River Festival järjestetään Kotkan Honkalassa elokuun 10.-11. päivä. Tapahtuma viettää tänä vuonna 15-vuotisjuhlaansa ja siksi teemaksi on valikoitunut nostalgia ja paikallisuus.

Perjantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty aina viihdyttävästä show’staan tunnettu Turmion Kätilöt. Muita menneiden vuosien yleisösuosikkeja ja pääesiintyjiä edustavat surmacoren pioneeri Rytmihäiriö, tukkahevin kotimainen kova luu Reckless Love sekä videopelimetallin yksinvaltias Machinae Supremacy Ruotsista. Paikallisista suuruuksista Kreyskull on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä, mutta tilalle on saatu korvaamaa entisistä MyGrain ja Amoral sekä nykyisistä Panorama For the Imperium -miehistä koostuva Oceanhoarse. Kymiläistä osaamista tapahtumassa edustavat mm. Domination Black, Kaunis Kuolematon ja Evil Drive.

Dark River Festivalin päiväkohtaiset esiintyjät:

PERJANTAI:
Turmion Kätilöt
Rytmihäiriö
Evil Drive
Oceanhoarse
Kaunis Kuolematon

LAUANTAI:
Reckless Love
Machinae Supremacy
Domination Black
SundaySong
Return To Void
Bad Apples plays Guns N' Roses
Duo Kaikkonen & Liekkala

Kahden päivän ennakkolippu maksaa 36€ ja yhden päivän 22€ Portilta kahden päivän lipettejä saa taas hintaan 40€ ja yhden päivän lipetti kustantaa puolestaan 25€ Ennakkoliput ovat myynnissä Lippupalvelun sivuilla osoitteessa https://www.ticketmaster.fi/artist/dark ... uja/892724

http://www.facebook.com/kymidarkriver
http://www.kymidarkriver.com/
Vastaa Viestiin