29.4 Vantaa: RETRIAL, ANGEL SWORD, YMIR'S BLOOD, NIGHTSTRYKE

Tapahtumailmoitukset Ilmoita kinkerisi myös sivustolle: https://www.impe.fi/admin/gigs
Vastaa Viestiin
demian
Viestit: 60
Liittynyt: 05 Syys 2008, 15:59
Paikkakunta: Helsinki

26 Huhti 2017, 22:32

29.4. RUSSIAN INVASION @ Bar Rock Bear, Vantaa
Liput: 6e

Retrial (RUS)
Säteilyhälytys! Pietarin post-apokalyptisin yhtye pakeni karanteenista jo 7 vuotta sitten ja veivaa progen ja hard rockin mutatoimaa thrashia nyt ensimmäistä kertaa Suomen radioaktiivisilla jätemailla.
https://soundcloud.com/retrialspb

Angel Sword
New Wave of Traditional Heavy Metal - To the Bone! Katupölyssä ja pappien oksennuksessa kieritetty Angel Sword julkaisee keväällä uuden "Kallio Rock City" -nimeä kantavan seiskatuumaisen, jolta kuullaan materiaalia myös keikalla.

https://angelsword.bandcamp.com/

Ymir's Blood
Tuoreen täyspitkän juuri julkaissut kolmikko yhdistelee uniikilla tavalla viikinkihenkeä, raskasta doomia ja Into Glory Ride/Hail to England -kauden Manowaria. Crush your cans to beerbarian metal!

https://ymirsblood.bandcamp.com/

Nightstryke
Järvenpääläinen Nightstryke on kotimaisen perinnehevin tuoreimpia nimiä. NWOBHMista reilulla kädellä ammentava bändi julkaisi viime vuonna erittäin lupaavan The First Stryke -debyyttidemonsa ja laittoi sen jälkeen livekokoonpanonsa kuntoon. Bar Rock Bearin keikka on Nightstryken ensiesiintyminen, jota ei kannata missata!

https://nightstryke.bandcamp.com/

Soittoajat:

21:00 Ymir's Blood
22:00 Angel Sword
23:00 Retrial
24:00 Nightstryke

Paikalle pääsee Rautatieasemalta helpoiten I- tai P-junalla 25 minuutissa. Leinelän asemalta on reilun 10 minuutin kävely. Keikat loppuvat siten että viimeiseen ei-yöjunaan (klo 01:21 Leinelän asemalta) ehtii vielä helposti.


Vastaa Viestiin