Simonetti´s Goblin: Dawn of the Dead Live 24.5. Savoy, Hki

Tapahtumailmoitukset Ilmoita kinkerisi myös sivustolle: https://www.impe.fi/admin/gigs
Vastaa Viestiin
KAT
Viestit: 166
Liittynyt: 11 Huhti 2008, 18:54
Paikkakunta: Tauko bar - Fortuna all night long

31 Maalis 2017, 08:12

24.5.2017 Savoy, Helsinki
Simonetti´s Goblin: Dawn of the Dead Live Experience
Ennakkoliput: 35€ + ennakkolipun ostokulut - Lippupiste (www.lippu.fi) sekä lippu + levy-paketit Svart Recordsin verkkokauppa (www.svartrecords.com)

George R. Romeron suurteoksen Dawn of the Dead Suomen valkokangas-ensi-ilta Claudio Simonettin Goblin -yhtyeen livesäestyksellä

Dawn of the Deadia, George Romeron ansaitussa kulttimaineessa kylpevää temaattista jatko-osaa Night of the Living Dead -zombieklassikolle, ei sensuurin vuoksi koskaan tuotu teattereihin Suomessa. Maailmalla elokuvaa levitettiin muutamanakin erilaisena versiona, ja nyt, teoksen 40-vuotispäivän kynnyksellä, on vihdoin kotimaan valkokangasesityksen aika. Tilaisuudessa nähdään Dario Argenton tuottama eurooppalainen versio, ja juhlahetken säestää tämän version soundtrackin tehnyt legendaarinen Goblin -yhtye elävänä.

Tilaisuudessa kuullaan myös useampi Claudio Simonettin elokuvaa varten tekemä sävellys, joita ei ole aiemmin kuultu missään elokuvan versiossa. Svart Records toteuttaa konsertista vinyylijulkaisun, jota on mahdollisuus ennakkotilata tapahtumassa. Konserttiin myydään myös 100 ennakkolipun ja levyn pakettia, jonka voi hankkia Svart Recordsin verkkokaupasta. Levyjulkaisu toteutetaan yhteistyössä Simonettin kanssa ja julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Elokuvakonsertti järjestetään 24.5.2017 Savoy-teatterissa Helsingin sydämessä. Legendaarinen Savoy toimi vuoteen 1986 asti elokuvateatterina ja on sittemmin ollut elokuvafestivaaleja lukuunottamatta pääasiassa konserttisalikäytössä.

Ennen konsertin alkua kauhu- ja scifiklassikoita vinyyliltä soittaa Flashback Future DJ's

Liput elokuvakonserttiin maksavat 35€ (+ ennakkolipun ostokulut) ja ne tulevat myyntiin 23.3.2017 kello 09.00 Lippupisteen verkkokauppaan (www.lippupiste.fi). Tämän lisäksi Svartin verkkokaupasta (www.svartrecords.com) voi tilata tilaisuudessa nauhoitettavan levyn sekä ennakkolipun sisältävää pakettia. Konsertin järjestää Svart Records ja Svart Music yhteistyössä Savoy-teatterin, elokuvalehti Episodin sekä raskaan musiikin erikoislehti Infernon kanssa.

Linkki Lippupisteen sivulle:
http://www.lippu.fi/simonettis-goblin-l ... uid=535134

Linkki Svart Recordsin ennakkomyyntisivulle:
https://www.svartrecords.com/2017/03/17 ... aa03aaca95

https://www.facebook.com/Goblin-Claudio ... 229212354/

http://www.savoyteatteri.fi/
www.inferno.fi
www.episodi.fi
www.svartrecords.com
www.svartmusic.comsvart music
Viestit: 29
Liittynyt: 10 Kesä 2016, 15:19

05 Touko 2017, 13:08

Svartin nettikaupassa osoitteessa https://www.svartrecords.com/product/da ... perience/# vielä jokunen lippu jäljellä. Paikat ovat permannon riveiltä 7-10. Samasta osoitteesta voi toki myös hankkia tilaisuudessa nauhoitettavan soundtrack-levyn sekä lipun yhteispakettina.

Tässä tapahtuman traileri by Turo Sinijärvi:
... e=youtu.be
svart music
Viestit: 29
Liittynyt: 10 Kesä 2016, 15:19

23 Touko 2017, 15:33

Huomenna 24.5.2017 Savoy-teatterissa Claudio Simonetti´s Goblin säestämässä legendaarista George A. Romeron Dawn of the Dead-leffaa. Svartin lippujen ennakkomyynti on loppunut, mutta lippu.fille saatiin tänään vielä puristettua kymmenen lisäpaikkaa permannolta yhteistyökumppaneiden sekä itsensä Simonettin kiintiöstä. Enempää permannolle ei tule enää paikkoja, joten nyt viedään viimeisiä.

Näillä näkymin parvelle löytyy paikkoja vielä huomenna oveltakin, joten kannattaa vinkata kaverille, jos ovat kahden vaiheilla.

Huomisen aikataulu:

18.00 Doors open - Flashback Future DJ-set
19.00 George A. Romero´s Dawn of the Dead w/ Claudio Simonetti´s Goblin
21.00 Show over
22.00 Late Night of the Living Dead After party @ Bar Loose w/ Claudio Simonetti´s Goblin. Free Entrace

http://www.lippu.fi/simonettis-goblin-d ... =erdetaila
Vastaa Viestiin