JYRMYn levykirppis @ Ilokivi, Jyväskylä 8.4.

Tapahtumailmoitukset Ilmoita kinkerisi myös sivustolle: https://www.impe.fi/admin/gigs
Vastaa Viestiin
Narquelie
Viestit: 313
Liittynyt: 24 Elo 2002, 23:31
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

18 Maalis 2017, 14:21

JYRMY:n perinteinen levykirppis tulee taas!

On tullut aika kiikuttaa nurkissa lojuvat äänitteet, rokkiroinat, pelit, vempeleet ja muumimukit myyntiin! Varaa maksuton myyntipöytä ja tule tekemään taskurahaa, tai tule tuhlaamaan sitä, sillä mikä siivittäisikään paremmin lauantaikohmeloa kuin heräteostokset ja levyjen pläräily!

Kirppis järjestetään Ilokiven yläkerrassa lauantaina 8.4. klo 13-16. Pöydän varaaminen on maksutonta ja varaukset tulee laittaa osoitteeseen helena@jyrmy.org 7.4. mennessä. Tarkemmat ohjeet saat varauksen yhteydessä.

Jyrmyn kirppiksellä voit myydä mitä tahdot. Äänitteiden lisäksi omistajaa vaihtaa niin bändipaidat kuin villasukatkin, eikä tyylillä ole merkitystä. Jyrmyn DJ:t sekä kahvitarjoilu takaa leppoisan tunnelman levyjen selailuun.

Tervetuloa!

Milloin: 8.4. klo 13-16
Missä: Ilokiven yläkerta (osoite: Keskussairaalantie 2)
FB:

HUOM! Paikalla voit myös liittyä JYRMY:n jäseneksi, jolloin pääset mukaan jäsentoimintaan (saunaillat ym. get-togetherit) sekä ilmaiseksi JYRMY:n järjestämiin keikkatapahtumiin, tietenkään unohtamatta mahdollisuutta osallistua yhdistystoimintaan (tapahtumien tuotanto ym). Voit liittyä jäseneksi myös netissä: http://www.jyrmy.org/jaseneksi/


Vastaa Viestiin