TESTAMENT, EXODUS And DEATH ANGEL 'The Bay Strikes Back 2020' European Tour

Tapahtumailmoitukset Ilmoita kinkerisi myös sivustolle: https://www.impe.fi/admin/gigs
Vastaa Viestiin
Sabbathman
Viestit: 5320
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

29 Heinä 2019, 19:59

TESTAMENT, EXODUS And DEATH ANGEL To Join Forces For 'The Bay Strikes Back 2020' European Tour

July 29, 2019

http://www.blabbermouth.net/news/testam ... pean-tour/

TESTAMENT, EXODUS and DEATH ANGEL will join forces for "The Bay Strikes Back 2020" European tour. The trek will kick off on February 6 in Copenhagen, Denmark and will hit 25 cities before concluding on March 11 in Hannover, Germany.

TESTAMENT's Chuck Billy commented: "It's finally happening!!!! All of us have spoken over the years of how killer it would be to tour together and bring Bay Area thrash metal across the world and we are starting in Europe. I'm sure I can speak for all three bands in saying that we are proud of where we all came from and we are still delivering some of the best thrash metal we can to the fans. Be ready for 'The Bay Strikes Back' tour 2020.”

Added EXODUS's Gary Holt: "I am fired up to FINALLY return to Europe with EXODUS! Along with our Bay Area friends TESTAMENT and DEATH ANGEL! An epic tour for the ages! Looking forward to crushing everyone Bay Area style! See you there!!! I cannot wait!"

DEATH ANGEL's Rob Cavestany said: "We couldn't be more excited to announce our upcoming tour with TESTAMENT and EXODUS! Bay Area thrash attack IN full force! All three bands have been close friends for decades and our mutual respect is of the highest level. That said, we will surely push each other to go beyond expectations each and every night. This is a first — the three of us have never toured together in the same package... it's about time! See you in the pit!"

Tour dates:

Feb. 06 - DK Copenhagen, Amager Bio
Feb. 07 - SE Stockholm, Arenan Fryshuset

Feb. 10 - FI Helsinki, The Circus :metal:

Feb. 11 - FI Tampere, Pakkahuone :metal:

Feb. 13 - DE Hamburg, Docks
Feb. 14 - DE Oberhausen, Turbinenhalle
Feb. 15 - DE Wiesbaden, Schlachthof
Feb. 16 - NL Utrecht, Tivoli
Feb. 18 - DE Berlin, Huxleys
Feb. 19 - PL Wroclaw, Orbita Hall
Feb. 20 - AT Vienna, Arena
Feb. 21 - DE Munich, Backstage
Feb. 22 - DE Filderstadt, Filharmonie
Feb. 25 - IT Milano, Live Club
Feb. 27 - ES Barcelona, Razzmatazz
Feb. 28 - ES Madrid, Palacio Vistalegre
Feb. 29 - FR Toulouse, Bikini
Mar. 01 - FR Paris, Elysee Montmartre
Mar. 03 - UK Bristol, O2 Academy
Mar. 04 - IE Dublin, National Stadium
Mar. 06 - UK London, Forum
Mar. 07 - UK Manchester, Academy
Mar. 08 - UK Glasgow, Barrowland
Mar. 10 - BE Brussels, AB
Mar. 11 - DE Hannover, Capitol


mikaw
Viestit: 145
Liittynyt: 31 Heinä 2004, 19:27
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

02 Elo 2019, 23:24

Sinne siis. Tässä kohtaa ei ehkä haittaa se ajan nopea kulkeminen :).
Sardonicus
Viestit: 29
Liittynyt: 25 Syys 2008, 03:51
Paikkakunta: Tampere

03 Helmi 2020, 09:49

Tämähän on kohta. Kyllähän tänne lähdetään asenteella kuin Sabbathman konsanaan.
Sabbathman
Viestit: 5320
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

04 Helmi 2020, 22:51

Sardonicus kirjoitti:
03 Helmi 2020, 09:49
Tämähän on kohta. Kyllähän tänne lähdetään asenteella kuin Sabbathman konsanaan.
See you on the battlefield!
KuvaKuva Kuva
Aukkis
Viestit: 161
Liittynyt: 19 Marras 2008, 15:08
Viesti:

11 Helmi 2020, 09:19

Helsingin keikka tuli nähtyä. Death Angel veti hyvin, mutta biisivalinnat painottuivat liikaa uuteen matskuun. Exodus oli kova, hiton hienoa nähdä Holt takaisin remmissä! Kaksi Holtitonta keikkaa olin aiemmin nähnyt ja tämä Holtillinen ne kyllä pesi.

Testamentilla oli jäänyt myrskyn vuoksi omat soittokamat, taustalakana ja niiden myötä myös osa soittomotivaatiosta laivamatkalle. Tasan tunnin keikka ilman encoreja painottuen tuttuun ja turvalliseen klassikkokamaan. Hyviä biisejä joo, mutta aiemmilla keikoilla olivat soittaneet mm. sellaisia vetoja kuin Persecuted won't forget tai Greenhouse effect. Ilmeisesti Exodukselta lainatuilla kamoilla halusivat pelata ihan varman päälle, mutta jonkin yllärin olisi sekaan toivonut.

Tietääkö kukaan mistä Exoduksen Altus ja Souza olivat yleisöön päin niin raivoissaan Toxic Waltzin aikaan? Yleisöstä katsottuna lavan vasempaan reunaan miehet hyvin tuiman näköisinä mulkoilivat ja välittivät voimakasta verbaalista kehotusta toiminnan lopettamiseen, oli se sitten mitä olikaan.
SUPERJUDGE
Viestit: 40
Liittynyt: 06 Loka 2004, 21:10

11 Helmi 2020, 22:51

Aukkis kirjoitti:
11 Helmi 2020, 09:19
Ilmeisesti Exodukselta lainatuilla kamoilla halusivat pelata ihan varman päälle, mutta jonkin yllärin olisi sekaan toivonut.
Raging Waters oli kyllä ylläri. Eivät ole sitä pahemmin viime vuosina soitelleet.
Aukkis kirjoitti:
11 Helmi 2020, 09:19
Tietääkö kukaan mistä Exoduksen Altus ja Souza olivat yleisöön päin niin raivoissaan Toxic Waltzin aikaan? Yleisöstä katsottuna lavan vasempaan reunaan miehet hyvin tuiman näköisinä mulkoilivat ja välittivät voimakasta verbaalista kehotusta toiminnan lopettamiseen, oli se sitten mitä olikaan.
En nyt ihan lähellä ollut, mutta vähän ennen tätä järkkärit ottivat vastaan yhden crowd-surffaajan. Koska tuo on ilmeisesti kiellettyä toimintaa, veikkaan että järkkärit olivat heittämässä pihalle kyseistä nuorukaista. Tämä ymmärrettävästi ei miellyttänyt Exoduksen tyyppejä.

Muuten oikein kiva ilta. Miksauspöydän lähistöllä oli yllättävän hyvät soundit, ja yleisö oli varsin hyvin mukana.
Lane
Viestit: 287
Liittynyt: 09 Syys 2002, 16:40
Paikkakunta: Where the slime lives
Viesti:

12 Helmi 2020, 08:51

Helsingissä Death Angel veti oikein hyvän keikan, mutta tosiaan olisin tahtonut enemmän vanhaa matskua. 'Thrown to the Wolves' toimii silti kybällä livenäkin!

Exodus oli kyllä jäätävän kova, vaikka tulikin todistettua keikka kauempaa. Tosin sielläkin meinasi mennä lyömiseksi, kun joku nappi-lihas alkoi riehua. Ilmeisesti oli jo aiemmin aiheuttanut jotain kohtausta, kun järkkärit olivat saman tien paikalla ja herra Hulk raahattiin ulos. Saundit olivat raa'at!

Testament... Tämä oli meikälle se odotetuin. Nopeaan tahtiin vedetty setti joka koostui mukavasti pitkälti vanhasta kamasta. Maistui, vaikka saundit olivat välillä aika puuroa, kitaroiden osalta ainakin (lainakamat...), siinä edessä. Exoduksen Holt kirjoitteli, että pari bändinsä jätkää kärsi merisairaudesta lautalla. Ei ihme, jos Testamentille olisi käynyt samoin (lyhyt setti)...

Kaiken kaikkiaan ilta oli mukava aikamatka. Meininkiähän nimittäin piisasi!
Aukkis
Viestit: 161
Liittynyt: 19 Marras 2008, 15:08
Viesti:

12 Helmi 2020, 17:05

SUPERJUDGE kirjoitti:
Raging Waters oli kyllä ylläri. Eivät ole sitä pahemmin viime vuosina soitelleet.
Aivan totta, se unohtuikin. Billyhän sen spiikkasikin tuohon merimyrskyyn liittyen, joten spontaaniutta siinä mielessä löytyi.

Kiitos myös tuohon crowd surffaukseen liittyvästä huomiosta, enpä hoksannutkaan että se Exodusten ukkojen reaktioihin liittyi. Selittääkin asian hyvin.

Tampereella Testament vetänyt näemmä saman pidemmän setin kuin muissa Pohjoismaissakin. Toisaalta ihan hyvä, että samassa maassa vedetyt setit poikkesivat toisistaan, vaikkakin mieluummin olisin tuon Tampereen setin pällistellyt. Noh eipä sitä merisairastumisia voi ennustaa!
Sabbathman
Viestit: 5320
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

12 Helmi 2020, 22:12

Tampereella oli rajut ryminät! Kaikki kolme bändiä kovassa iskussa, Death Angel oli eniten heavy metal ja illan yllättäjä, Exodus oli suoraviivaisinta thrashia ja ehkä väkivaltaisin ja Testament puolestaan täydellinen paketti kaikkea tätä. Vaikea sanoa kuka vei illan kruunun, pääasia että nyt oli kolmen teräsnyrkin muodostama kokonaisuus jonka jälkeen oli ikään kuin kanttu vei. Mahtavat soundit oli saatu joka bändille, Death Angel ehkä se kuunneltavin, Exodus kaikkein rujoin ja Testamentilla terävin kärki kaikessa. Mielettömän timmiä soitantaa ja menoa joka ryhmältä, tyytyväisyys oli taattu. Death Angel ja Exodus tulittivat noin tunteroiset keikat, Testament sen täyden puolitoistatuntisen keskityksen.

Testamentin keikan aikana joku aidan yli itsensä saanut lyötiin oikein käsirautoihin! Chuckin vetoomuksin ja väen huudoin siitäkin selvittiin ja kaveri pääsi takaisin yleisöön mistä oli tullutkin, eihän siellä mitään puukkoja heiluteltu.

Reilu pari tuntia jumitettiin Klubilla ja Dog's Homessa, sitten ryskyen yöjunalla kotiin ja aamuysin jälkeen työmaalle reippain askelin. Pitkän päivän jälkeen fysiokäynti + avantosauna...Nyt on sellainen tunne että eipä ole aikoihin ollut. Tätä se on parhaimmillaan!

BAY AREA THRASH FUCKING METAAAAAAAAAAAAAL!!!
Firechief
Viestit: 30
Liittynyt: 12 Helmi 2015, 18:01

13 Helmi 2020, 13:03

Testamentilla oli kirjaimellisesti Raging Waters Helsingin keikkaa edeltävänä yönä. Tuossa tarkemmin tapahtumista ja settilistan muutoksista Billyn itsensä kertomana:

https://www.is.fi/viihde/art-2000006405364.html
Vastaa Viestiin