Ilostuttaa! JeeeEeeeeeeEEee!!!

Valikoidut off-topic-aiheet
Vastaa Viestiin
heraklos
Viestit: 1576
Liittynyt: 22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

10 Loka 2017, 20:20

Nyt onkin sitten koettu sähköinen rytminsiirto eli kardioversio. Onpa mukava, kun sydän on sinusrytmissä lähes vrk:n eteisvärinän jälkeen.


Frostheim
Imperiumi Assistant
Viestit: 339
Liittynyt: 15 Loka 2002, 22:08
Paikkakunta: Vantaa Victim of the Insane
Viesti:

18 Loka 2017, 17:24

AIIIIISSSAAKELI!!! Just kun olin jo heittänyt kaiken toivon uuden työn suhteen (viimeisen 3 vuoden aikana lähettänyt arviolta 300 työhakemusta), niin tänään tärppäsi! Soppari uuteen paikkaan allekirjoitettu, ja ens viikon keskiviikkona aloitus. Pääsen vuosien kituuttamisen jälkeen pois asiakaspalvelusta, eikä tarvitse enää tehdä puhelinduunia, ei enää kuunnella urputuksia linjoja pitkin asioista, joihin en voi mitenkään vaikuttaa. Voi jösses mite! Palaan siis toimistossa väkertämisestä takaisin varastotyön maailmaan. Olkoonkin että palkka hitusen pienempi, niin työ sijaitsee 2 km päässä asuinpaikastani, eli ei tartte enää latailla säännöllisesti kallista seutuarvoa bussilippuunkaan. Vakkarityö, ma-pe ja päiväsaikaan. Tässä vaiheessa elämää kaipaan ainoastaan selkeälinjaista ja suoraviivaista rutiinihommaa ilman mitään helkutin asiakasrajapintoja, "haasteiden voittamista" tai monia rautoja tulessa. Tämmöinen sopii nyt tässä vaiheessa ihan hyvin. Ja ehkä kaikenlainen arjessa jaksaminen, luovuus sekä elämänilo ja -halukin hiljalleen lähtevät vuosien syvyyksissä virumisen jälkeen taas nousuun. 8)
Viiksi-Vallu
Viestit: 167
Liittynyt: 16 Tammi 2004, 22:05
Paikkakunta: Oulu

19 Loka 2017, 13:01

Frostheim kirjoitti:AIIIIISSSAAKELI!!! Just kun olin jo heittänyt kaiken toivon uuden työn suhteen (viimeisen 3 vuoden aikana lähettänyt arviolta 300 työhakemusta), niin tänään tärppäsi! Soppari uuteen paikkaan allekirjoitettu, ja ens viikon keskiviikkona aloitus. Pääsen vuosien kituuttamisen jälkeen pois asiakaspalvelusta, eikä tarvitse enää tehdä puhelinduunia, ei enää kuunnella urputuksia linjoja pitkin asioista, joihin en voi mitenkään vaikuttaa. Voi jösses mite! Palaan siis toimistossa väkertämisestä takaisin varastotyön maailmaan. Olkoonkin että palkka hitusen pienempi, niin työ sijaitsee 2 km päässä asuinpaikastani, eli ei tartte enää latailla säännöllisesti kallista seutuarvoa bussilippuunkaan. Vakkarityö, ma-pe ja päiväsaikaan. Tässä vaiheessa elämää kaipaan ainoastaan selkeälinjaista ja suoraviivaista rutiinihommaa ilman mitään helkutin asiakasrajapintoja, "haasteiden voittamista" tai monia rautoja tulessa. Tämmöinen sopii nyt tässä vaiheessa ihan hyvin. Ja ehkä kaikenlainen arjessa jaksaminen, luovuus sekä elämänilo ja -halukin hiljalleen lähtevät vuosien syvyyksissä virumisen jälkeen taas nousuun. 8)
Onpa hienoa kuulla, onnittelut työpaikasta!
LRZ
Viestit: 508
Liittynyt: 10 Tammi 2004, 21:15
Paikkakunta: Espoo

20 Loka 2017, 10:33

Toi kuulostaa kyllä hyvältä. En tiedä, minkälaisia asiakaspalvelutöitä olet joutunut tekemään, mutta itsellekin se oli suuri helpotus aikanaan, kun pääsi niistä eroon. Enää ei tarvitse olla kuin meidän työntekijöiden ja ainoan asiakasyrityksen tiettyjen ihmisten kanssa tekemisissä.

Itse taas olen viimeksi eilen saanut yhteydenottoa, jos mahdollinen työpaikan vaihto kiinnostaisi. Eilinen tarjous kuulosti hyvältä, mutta olisin joutunut arvioimaan omaa osaamistasoani liikaa ylöspäin, että olisin voinut edes harkita sitä. Ja lisäksi, kun mut tällä hetkellä työllistävää projektia on jälkellä noin 11 kuukautta, olen kyllä aika sitoutunut viemään tämän loppuun. Ja firmakin yrittää sitouttaa pysymään projektin loppuun asti ihan sievoisella summalla.
eddie666
Viestit: 630
Liittynyt: 01 Syys 2008, 23:45
Paikkakunta: Turkkunen

21 Loka 2017, 00:45

Frostheim kirjoitti:. Olkoonkin että palkka hitusen pienempi, niin työ sijaitsee 2 km päässä asuinpaikastani, eli ei tartte enää latailla säännöllisesti kallista seutuarvoa bussilippuunkaan. Vakkarityö, ma-pe ja päiväsaikaan. )
Ja sitten voit vielä laskea sen erotuksen mikä aiemmin meni työmatkoihin. 'Ylimääräinen' vapaa-aika on sekin jonkin arvoista :)
Frostheim
Imperiumi Assistant
Viestit: 339
Liittynyt: 15 Loka 2002, 22:08
Paikkakunta: Vantaa Victim of the Insane
Viesti:

21 Loka 2017, 09:46

Viiksi-Vallu kirjoitti:Onpa hienoa kuulla, onnittelut työpaikasta!
Kiitokset! \o/
LRZ kirjoitti:Toi kuulostaa kyllä hyvältä. En tiedä, minkälaisia asiakaspalvelutöitä olet joutunut tekemään, mutta itsellekin se oli suuri helpotus aikanaan, kun pääsi niistä eroon. Enää ei tarvitse olla kuin meidän työntekijöiden ja ainoan asiakasyrityksen tiettyjen ihmisten kanssa tekemisissä.
Tämä vanha työ oli siis finanssialan firma (kulutusluottoja, säästötilejä, ulkoistettua laskutusta), jonka puhelinaspassa tuli nyt oltua 3 vuotta ja 2 kuukautta. Ainoa työ jonka aikoinaan sain järkättyä oltuani miltei 7 kk työttömänä, ja otin siinä vaiheessa epätoivoisesti vastaan mitä vain sattui saamaan. Suoraan sanottuna omantunnon vastainen homma, josta en kehdannut pahemmin kellekään ikinä edes puhua, ja josta uumoilin jo aloittaessani, että tästä ei varmaan hyvää seuraa. Täysin vääränlainen työhän tuo lopulta oli, ajoi henkisesti hajoamiseen saakka ja uuden burn-outin partaalle, ja kun minkäänlaista rahoitusalan koulutustakaan ei ole (eikä aihepiiri voisi edes vähempää kiinnostaakaan). Työporukassakin koin itseni aina ulkopuoliseksi; hiukan liian erilaiset ihmiset samassa tilassa, etteivät henkilökemiatkaan koskaan aivan kohdanneet. Viimeinen niitti oli, kun koin olosuhteet huomioiden tehneeni niin parhaani kuin voin ja sykkineeni kuin pieni eläin, ja kaikesta huolimatta huomattavasti myöhemmin mun jälkeeni taloon tullut nuorempi väki painaa toimenkuvissa ja hierarkioissa ohitseni, ja minut pidetään ikään kuin väkisin puhelinlinjassa. Koin että tähänastista työpanostani ei tunnisteta saati arvosteta, kiitosta ei heru eikä etenemismahdollisuuksiakaan suoda. Oli vain pakko päästä pois, ihan mihin tahansa. Parantelin tuossa viime viikolla CV:n ja työhakemukseni tekstejä ja asetteluja ja laitoin nyt alkuviikosta uusia hakemuksia menemään. Ja viimein, voi jösses viimein! Nyt pääsen pois ja aivan toisaalle! Olo ei ole pitkään aikaan ollut näin helpottunut. Mielialakin ampui kertarysäyksellä syvyyksistä jonnekin pilviin, huh. :shock:
eddie666 kirjoitti:Ja sitten voit vielä laskea sen erotuksen mikä aiemmin meni työmatkoihin. 'Ylimääräinen' vapaa-aika on sekin jonkin arvoista :)
Todellakin juu! Rahallisestihan tilanne aikalailla plus miinus nolla, mutta mitä tässä tosiaan lopulta voitetaan on parikin tuntia päivässä lisää omaa aikaa, ja kun töissä ei tule enää samalla tavalla olemaan henkistä kuormitusta kuin ennen (olen aktiiviliikkuja ja tottunut fyysiseen työhön), niin energiaa ja intoa tulee taatusti jäämään työpäivän jälkeen vielä luovaakin harrastelua varten aiempaa enemmän (musiikki, grafiikka, kirjoittaminen). Kaikenlaisten proggistenkin parissa tulee siis jaksettua jatkossa paremmin taas. :)
LRZ
Viestit: 508
Liittynyt: 10 Tammi 2004, 21:15
Paikkakunta: Espoo

23 Loka 2017, 14:13

Frostheim kirjoitti: Täysin vääränlainen työhän tuo lopulta oli, ajoi henkisesti hajoamiseen saakka ja uuden burn-outin partaalle, ja kun minkäänlaista rahoitusalan koulutustakaan ei ole (eikä aihepiiri voisi edes vähempää kiinnostaakaan). Työporukassakin koin itseni aina ulkopuoliseksi; hiukan liian erilaiset ihmiset samassa tilassa, etteivät henkilökemiatkaan koskaan aivan kohdanneet. Viimeinen niitti oli, kun koin olosuhteet huomioiden tehneeni niin parhaani kuin voin ja sykkineeni kuin pieni eläin, ja kaikesta huolimatta huomattavasti myöhemmin mun jälkeeni taloon tullut nuorempi väki painaa toimenkuvissa ja hierarkioissa ohitseni, ja minut pidetään ikään kuin väkisin puhelinlinjassa. Koin että tähänastista työpanostani ei tunnisteta saati arvosteta, kiitosta ei heru eikä etenemismahdollisuuksiakaan suoda. Oli vain pakko päästä pois, ihan mihin tahansa. Parantelin tuossa viime viikolla CV:n ja työhakemukseni tekstejä ja asetteluja ja laitoin nyt alkuviikosta uusia hakemuksia menemään. Ja viimein, voi jösses viimein! Nyt pääsen pois ja aivan toisaalle! Olo ei ole pitkään aikaan ollut näin helpottunut. Mielialakin ampui kertarysäyksellä syvyyksistä jonnekin pilviin, huh. :shock:
Tuossa tilanteessa uudesta paikasta pitää olla todella tyytyväinen. Onnittelut! Ei ollut kadehdittava tuo tilanteesi edellisessä paikassa.

Ja tuo lyhyt työmatkakin on tosi hyvä juttu. Vapaa-ajalla on merkitystä omaan jaksamiseen ja sen tuhlaaminen työmatkoihin on todella vittumaista.
Frostheim
Imperiumi Assistant
Viestit: 339
Liittynyt: 15 Loka 2002, 22:08
Paikkakunta: Vantaa Victim of the Insane
Viesti:

26 Loka 2017, 17:30

LRZ kirjoitti:Tuossa tilanteessa uudesta paikasta pitää olla todella tyytyväinen. Onnittelut! Ei ollut kadehdittava tuo tilanteesi edellisessä paikassa.
Todellakin juu! Ei edes muistu mieleeni, milloin olisin viimeksi ollut työpaikan vaihtumisesta niin mielissäni kuin nyt. Kaksi päivää takana ja hyvää vauhtia talon tavat ja toimenkuvan kuviot hahmottumassa. Tästä ei ole kuin suunta eteenpäin vain. :)
LRZ kirjoitti:Ja tuo lyhyt työmatkakin on tosi hyvä juttu. Vapaa-ajalla on merkitystä omaan jaksamiseen ja sen tuhlaaminen työmatkoihin on todella vittumaista.
Tosi on. Vaikka tänäänkin sotkin fillarilla molempiin suuntiin tuolla lumisateessa ja liukkailla/sohjosilla teillä, niin fiilikset silti aivan katossa. Vanhasta kituuttamisesta kun pääsi vain pois niin ei tunnu enää esim. sääolosuhteetkaan missään. Näillä näkymin päivät taitavat olla jatkossa klo 7-15, niin toikin että pääsee jo kolmelta kotiin sopii itselle paremmin kuin hyvin. \o/
heraklos
Viestit: 1576
Liittynyt: 22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

26 Loka 2017, 18:32

Perukirjatilaisuus on nyt sitten pidetty. Voi huokaista helpotuksesta.
Sabbathman
Viestit: 4729
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

22 Joulu 2017, 10:25

Kiitollisena mietin mennyttä vuotta, huikea vuosi kaiken kaikkiaan, monet taistot on käyty, monet asiat menneet nappiin joten saa olla hattu kourassa. Nyt hiljenee liikenne työmaallakin jo. Pikkuhiljaa valmistaudutaan joulun viettoon. Lasten lahjat on hommailtu jo matkan varrella, muuta ei tarvikaan miettiä sitten. Itsehän en tarvitse yhtään mitään, hyllyissä ja rinnan alla on jo tarpeeksi. Nyt ei puutu muuta kuin mennä saunan ja pikkukaupan kautta kotiin rauhoittumaan, nojatuoliin mukaan soveltuva juoma reflektoinnin mahdollistajaksi...

Samaan aikaan kun itse valmistaudun joulun viettoon niin käy mielessä että mitä muille kuuluu. Viime aikoina on kuultu aikamoisia tarinoita ja kohtaloita niin töissä kuin mediankin kautta joten joulunajan suurin toivomus on nyt että ainakin lapsiperheissä olisi hyvä olla...
Night
Viestit: 308
Liittynyt: 20 Helmi 2009, 19:55
Paikkakunta: Riihimäki

15 Kesä 2018, 08:41

Kuva

En tiedä, repeilin ehkä turhankin kovaan ääneen tälle töissä.
Vastaa Viestiin