Harmittaa! ArrrghGHhghghghGHh

Valikoidut off-topic-aiheet
Vastaa Viestiin
Sir Juzzi
Viestit: 1110
Liittynyt: 22 Tammi 2004, 14:36

27 Syys 2018, 11:01

Murresanojen käyttäminen kirjoitetussa tekstissä näyttää yleensä aika typerältä. Aika paljon ärsyttää mm. se, miten vaikkapa Hynysen ja kumppaneiden haastatteluissa tavataan usein jättää 'minä' muotoon 'mie', vaikka virke olisi muilta osin käännetty puhekielisestä originaalistaan kirjakieliseksi.


Sabbathman
Viestit: 4884
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

02 Loka 2018, 14:46

Pete Parkkosen biisistä kun tekis joku heavybändi coverin "Kohta Pataan!"
Frostheim
Imperiumi Assistant
Viestit: 346
Liittynyt: 15 Loka 2002, 22:08
Paikkakunta: Vantaa Victim of the Insane
Viesti:

11 Loka 2018, 21:52

Nyt harmittaa. Viime ke kävi kung fu -treenien alkulämmittelysparrissa tapaturma, ja nyt on oikean käden peukalossa keskinivelen nivelsidevaurio. Tällissä napsahti irti jänne, jonka mukana vielä parin millin pala luuta. Pihtiote kädestä mennyttä nyt joksikin aikaa, tilalla ollen jomotusta, pistävää kipua ja toimintakyyvttömyyttä. Ensi to leikkaus ja luvassa pitkä tauko treeneistä ja instrumenttien soittamisesta. Tietokoneilutkin jäänevät vähemmälle. Ja juuri kun vakinaistettiin nykyisessä työssä rekryfirmasta suoraan asiakasyrityksen kirjoille, ja syksystä eteenpäin olen toiminut lajini Vantaan ryhmän help instructorinakin, niin sitten käy jotain tällaista. Ensimmäisen kerran elämässäni mitään murtuu tai napsahtaa, vaikka kamppailuja tykitellyt koko elämäni. Noh, kait sitä toisaalta voi ajatella olleensa kohtalaisen onnekas, jos näin käy vasta tässä kolmeseiskan kynnyksellä. Mutta silti. Voihan pasce sanon mä. Lekurin mukaan operaatio itsessään tulee olemaan helppo, mutta toipumisaika kuntoutuksineen kaikkineen pitkä. Haaveeni seuraavan taitotason suorittamisesta vielä ennen joulua meni sekin nyt väistämättä ensi vuoden puolelle. :(

Pakollisen downshiftin myötä on pakko kehittää kaikenlaista aktiviteettia pääkopalle sekä yrittää toteuttaa sellaisia proggiksia ja omaa kivaa, joissa peukalo ei ole ratkaisevassa roolissa. Hyllyssä on läjäpäin lukemattomia kirjoja, musaa voi oman soittamisen sijasta aina kuunnella (ja pari arviotakin vielä tossa hollilla), C# -ohjelmointia tässä omin nokkineni aloitellut ja työn alla on pienimuotoista indie game developmentiakin, ja teen kävelylenkkejä ja bongailen lintuja. Mitä tahansa sellaista, jonka myötä en mökkihöperöidy totaalisesti ja ala haista liian pahalta. Ajattelin myös ihan vain nukkua ja levätä nyt kun voi. :idea:

EDIT_19.10.2018: Leikkaus takana, hyvin meni kaikki, kivutkin alkavat lääkkeiden myötä hiljalleen lieventyä, nyt sit vain parannellaan, eiköhän tää tästä.

EDIT_29.10.2018: Tikit poistettu ja kädessä uusi tuki. Ihon alla vielä luutumista auttamassa kaksi metallipiikkiä, jotka poistetaan marraskuun lopussa. Jonkinlainen titaaniankkuri tjsp. tulee jäämään käden sisälle loppuelämäksi.
Sir Juzzi
Viestit: 1110
Liittynyt: 22 Tammi 2004, 14:36

30 Loka 2018, 15:07

Joku välinpitämätön yksikkö ihmissaastaa oli sitten kolauttanut jollain autoni lokariin pikku vekin, eikä tietenkään jättänyt asiasta mitään tunnustusta yhteystietoineen. Jälki ei ole kummoinen, mutta sellaisessa paikassa, jossa se taittaa tehokkaasti valoa ja pistää aina silmään. Ja tottakai tällainen tulee ensi kertaa nyt, kun on hädin tuskin puolen vuoden ikäinen auto alla. Ihan sama miten korjaat, rahaa palaa lähemmäs tonni. Nyt pitäisi sitten päättää, nieleekö vitutuksensa ja vakuuttelee itselleen, että jos sen korjaa, niin uusi samanlainen voi tulla vielä samalla viikolla, vai käyttääkö veronpalautukset säästämisen tai hauskanpidon sijaan pellin oikomiseen.
heraklos
Viestit: 1630
Liittynyt: 22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

08 Marras 2018, 15:54

Vitun kolesterolilääke on laittanut mahan ihan sekaisin. Ei taida IBD tykätä pitemmän päälle. Kunnon akuuttia odotellessa. Ykköstyypin diabeteksen ja korkean kolesteroliarvon takia pitäisi käyttää tuota lääkettä. Ennemmin kuolen sydänkohtaukseen kuin IBD:n aiheuttamiin komplikaatioihin. Kahden viikon päästä pääsen keskustelmaan asiasta diabeteslääkärini kanssa puhelimitse. Oli sentään paha kolesteroli tippunut 4.1:een kuudesta.
Vastaa Viestiin