WHITESNAKE - '1987' 30th Anniversary & 2018 studioalbumi

Raskaamman musiikin keskustelut
Sabbathman
Viestit: 4731
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

25 Helmi 2015, 19:15

Ei löytynyt ketjua, joten uusi pystyyn...Tässä viimeisimpiä uutisia:

Viimeisin livepaketti...
WHITESNAKE's 'Live In '84 - Back To The Bone' DVD/CD Due In November

September 25, 2014

http://www.blabbermouth.net/news/whites ... -november/

WHITESNAKE fans worldwide now have something to be excited about! To
celebrate the 30th anniversary of WHITESNAKE's multi-platinum "Slide
It In" album, Frontiers Music Srl, the Italian-based label, will
release "Live In '84 - Back To The Bone", a complete celebration of
the group's awe-inspiring lineup during what many feel was the
incredible beginning of what singer David Coverdale called his desire
to make WHITESNAKE more "electrifying" on record and on stage.

Set for release in Europe on November 7 and in North America on
November 11, this set will be available on DVD and a deluxe CD/DVD
edition.
Tällöin vielä luulin että tulossa on aivan uusi studioalbumi...
New WHITESNAKE Guitarist JOEL HOEKSTRA Says Next Album Will Contain
'Great, Straight-Ahead Rock And Roll'

October 31, 2014

http://www.blabbermouth.net/news/new-wh ... -and-roll/

Former NIGHT RANGER guitarist Joel Hoekstra, who recently joined
WHITESNAKE as the replacement for Doug Aldrich, spoke to the
Myglobalmind webzine about the status of the recording sessions for
WHITESNAKE's new studio album, tentatively due early next year.

"There is a litte bit of work to do, recording-wise, in terms of
overdubs," he said. "We are very close to sticking a fork into it and
entering into mix mode. I am heading out to [singer] David's
[Coverdale] here shortly and we are shifting into promo gear for a
bit. Pictures and videos and things of that nature."

Speaking about the direction of the new WHITESNAKE material, Joel
said: "The only thing that I can tell you is that it is really cool.
It's great, straight-ahead rock and roll. Blues-inspired rock that you
have known and grown to love coming from WHITESNAKE."
Sitten tänään tuli tämmöinen jymyuutinen:
WHITESNAKE's DAVID COVERDALE Pays Tribute To His Time With DEEP PURPLE On 'The Purple Album'

February 25, 2015

http://www.blabbermouth.net/news/whites ... ple-album/
Aika ylläri ettei tullutkaan uutta studiolevyä nyt kun on uusi kitaristikin Joel Hoekstra...mistä sitä tietää vaikka sellainen tulisi piankin, onhan Doug Aldrichin kanssa työstetty biisejä iso liuta ja jatkettu tämän uuden kaverin kanssa...

Toisaalta todella hieno juttu että palataan Purpleen vielä kerran ja noinkin komealla biisilistalla! Uskon (ja toivonkin) että tuo "re-imagination" tarkoittaa hieman iisimpiä tulkintoja ainakin Coverdalen osalta, ne takavuosien rajummat rääkäisyt kun eivät ole enää nykyäänellä kovin upeasti toteutettavissa...Kansikuva on oikeastaan aika pirun hieno, vaikkei se ketään yllätäkään enää.
Viimeksi muokannut Sabbathman, 17 Elo 2017, 22:20. Yhteensä muokattu 2 kertaa.


Heinrich von Totschlag
Viestit: 737
Liittynyt: 27 Heinä 2003, 23:13
Paikkakunta: Hauptstadt Höllesinki

25 Helmi 2015, 21:24

Sabbathman kirjoitti:Uskon (ja toivonkin) että tuo "re-imagination" tarkoittaa hieman iisimpiä tulkintoja ainakin Coverdalen osalta, ne takavuosien rajummat rääkäisyt kun eivät ole enää nykyäänellä kovin upeasti toteutettavissa...
Ensireaktio: nyyh.

Sen jälkeen sitä kysyy, onko tälle muuta syytä kuin eläkekassan kartuttaminen. Kun Coverdalen (ihan kuin Gillaninkin) ääni on nykyään mitä on, voiko sieltä tulla muuta kuin easylisteningkeskikaljajazz-versioita vanhoista biiseistä?

Tai no, voihan se olla myös turboahdettu, triggeröity ja superkompressoitu versio. Mutta ehkä ei kuitenkaan.

Kun ja jos näitä vanhoja hautoja pitää ryöstää, niin miksei sitä voi tehdä panemalla ulos vanhoja, julkaisematta jääneitä studio- tai livenauhoja? Todennäköisesti siksi, että DC ei itse pääsisi sanelemaan, miten levyn rojaltit jakautuvat. Nyt se taitaa olla mahdollista.

Sinänsä kaikki Coverdalen aikaiset DP:t ovat hyvin kuunneltavia. Ei pahaa sanaa miehen Purple-aikakaudesta. Jos tämä poikii sen, että ukko lähtee kiertämään näitä biisejä laulaakseen, alkaa jo semisti kiinnostaa tämä.
Sabbathman
Viestit: 4731
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

25 Helmi 2015, 21:48

Heinrich von Totschlag kirjoitti:Ensireaktio: nyyh.

Sen jälkeen sitä kysyy, onko tälle muuta syytä kuin eläkekassan kartuttaminen. Kun Coverdalen (ihan kuin Gillaninkin) ääni on nykyään mitä on, voiko sieltä tulla muuta kuin easylisteningkeskikaljajazz-versioita vanhoista biiseistä?

Tai no, voihan se olla myös turboahdettu, triggeröity ja superkompressoitu versio. Mutta ehkä ei kuitenkaan.


Tuskin kumpaakaan ääripäätä, taitaa tulla melko samanhenkisiä "uusiocovereita" Whitesnaken nykyisen hard 'n' heavy rock -otteen mukaisesti, toivottavasti Coverdale ei yritä liikaa vaan menisi mieluummin nykyäänensä rajoissa. Olen edelleen todella tyytyväinen Good To Be Bad ja Forevermore -albumien biiseihin, soundeihin ja myös laulusuorituksiin. Mutta livenä nuo klassikoihin kuuluvat riekut eivät enää edes meinaa lähteä joten säästelköön siinä alueella nytkin.
Heinrich von Totschlag kirjoitti:Kun ja jos näitä vanhoja hautoja pitää ryöstää, niin miksei sitä voi tehdä panemalla ulos vanhoja, julkaisematta jääneitä studio- tai livenauhoja? Todennäköisesti siksi, että DC ei itse pääsisi sanelemaan, miten levyn rojaltit jakautuvat. Nyt se taitaa olla mahdollista.
Purplelta ainakin on livejulkaisuja tullut enemmän kuin laki sallii (vähän kuin Jimi Hendrixiltä) ja monessa on mukana Coverdalekin. Ja onhan hiljan tullut Whitesnaken Live At Donington 1990 ja viimeksi Live '84 - Back To The Bone. Mutta se mitä itsekin toivon olisi nimenomaan vanhoja livetallenteita Whitesnaken alkuperäisjäsenten aikakaudelta, eniten säväyttäisi täysi livevideo tai edes livealbumi esim. Ready An' Willing tai Come An' Get It -kiertueilta.
Heinrich von Totschlag kirjoitti:Sinänsä kaikki Coverdalen aikaiset DP:t ovat hyvin kuunneltavia. Ei pahaa sanaa miehen Purple-aikakaudesta. Jos tämä poikii sen, että ukko lähtee kiertämään näitä biisejä laulaakseen, alkaa jo semisti kiinnostaa tämä.
Burn ja Stormbringer säväyttävät tässä osoitteessa todella kovaa, täydellisyyttä hipovia levyjä musiikillisesti, laulullisesti ja soundillisesti. Whitesnaken vetämä Burn/Stormbringer/Burn -kombo ainakin toimi livenä v. 2008, laulutkin meni ihan OK (ei toki lähellekään kuten moni toivoisi, mutta kuitenkin). Totta munassa Coverdale-Purplen aikaisia biisejä livepakettiin vaan!
ovassa-8
Viestit: 211
Liittynyt: 06 Tammi 2003, 21:42
Paikkakunta: Hyvinkää Rock City

25 Helmi 2015, 21:58

Juurikin tuo videopala, uudelleenlämmitelty Stormbringer oli kompressoitu, kylmä, nykypäivän hard rockiksi siloiteltu munaton kammotus. Ei tällaisissa uudelleen coveroinneissa ole mitään järkeä edes originaalilaulajan toimesta, yksinkertaisesti alkuperäiset on vedetty niin hyvin purkkiin, ja biisejä coveroitu jo useasti läpi vuosikymmenten.
Ismo
Imperiumi Assistant
Viestit: 807
Liittynyt: 21 Kesä 2007, 15:46
Paikkakunta: Helsinki

25 Helmi 2015, 23:21

Toivottavasti en kuule tältä levyltä ikinä nuottiakaan. Alkuperäiset ovat pyhiä! Niin hyviä soittajia kuin nykyään ns. Whitesnakessa onkin, eivät ne kuitenkaan pärjää mitenkään kenellekään 70-luvun Purplessa.
Munamankeli
Viestit: 1158
Liittynyt: 22 Huhti 2003, 12:10
Paikkakunta: Turku, Helsinki

26 Helmi 2015, 08:53

Ismo kirjoitti:Toivottavasti en kuule tältä levyltä ikinä nuottiakaan. Alkuperäiset ovat pyhiä! Niin hyviä soittajia kuin nykyään ns. Whitesnakessa onkin, eivät ne kuitenkaan pärjää mitenkään kenellekään 70-luvun Purplessa.
Kuuntelin eilen Stormbringerin nappikuulokkeilla. Pahalta kuulosti. Juuri äsken sama homma hieman paremmilla kupeilla. Kuulosti vielä pahemmalta. Alun säkeistössä Coverdalen ääni on niin huonossa kuosissa, että meinaa mennä usko jo kättelyssä. Kitaristit eivät paranna tilannetta. Basisitin look on kuin nuorelta Jon Lordilta, soitosta on vaikea sanoa mitään. Koko paketti on niin tuotettua ja tasapaksua jytinää, ettei tästä saa tolkkua. Toki Tommy Aldridgen työskentelyä on aina mukava seurata. Reitetty pelti näytää päheältä. Ei toimi levyllä, mutta täydellinen paketti jäähallia pienempään ympäristöön.
Jeaqar
Viestit: 279
Liittynyt: 21 Marras 2006, 14:15

26 Helmi 2015, 10:36

Stormbringerin versioinnin kuuntelin ja voi siitä vähän sanoa: paskaa lähes kaikin puolin. Etenkin rummut ovat muoviläpsyttimen kuuloisia. Enemmän se häiritsee kuin Coverdalen väkinäinen kähinä. Robottimainen studiosuorittaminen korostaa muita heikkouksia. Levyä ei yhtään enempää ole tarve kuulla.
mape
Site Admin
Viestit: 2775
Liittynyt: 22 Elo 2002, 21:39
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

26 Helmi 2015, 10:36

Sabbathman kirjoitti:Toisaalta todella hieno juttu että palataan Purpleen vielä kerran
Ei todellakaan muuten ole.
Jussi
Viestit: 9414
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

26 Helmi 2015, 11:13

Minusta Covilla on vanhoilla päivilläänkin täysi oikeus tuohon; kuitenkin jättänyt tuon DP-matskun todella vähäisellekin huomiolle, kun ei ole WS:n perustamisen jälkeen juuri ns. taakseensa katsonut tähän mennessä. Ei esim. oman mark-DP:nsa reunioneja tmv.

Ja Mmankeli, ei kai Aldridge ole enää bändissä?
ChosenTwo
Viestit: 105
Liittynyt: 09 Loka 2013, 20:20
Paikkakunta: Vaasa
Viesti:

26 Helmi 2015, 11:26

Jussi kirjoitti:Ja Mmankeli, ei kai Aldridge ole enää bändissä?
En ole Munamankeli, mutta kyllähän Aldridge siellä kannuja hakkaa nykyäänkin, vaikka on pariin otteeseen jo bändistä välissä lähtenyt.

Aldrichia on kyllä ikävä. Ei mikään suosikkikitaristini, mutta kyllähän tuolta irtosi Whitesnaken vaatima kitaratilutus. Beach oli ainakin Stormbringerin perusteella saanut ylennyksen lead-kitaristiksi ja tuo ei vain ihan täysin Whitesnakessa toimi. Mies kun vetelee lähinnä kammella ja tappingilla. Tämä sopi erittäin hyvin, kun hän antoi vain tulitukea Aldrichille, mutta vaikea kyllä kuvitella, että toimii Whitesnake-leadina. Etenkin kun uusi kepittäjä Hoekstra vaikuttaa todella laimealta tapaukselta (Whitesnake-standardeilla). Kumpikohan esim. kykenee vetämään Crying In The Rainin soolon vakuuttavasti?
Teutates
Viestit: 298
Liittynyt: 08 Syys 2003, 13:04

26 Helmi 2015, 11:45

ChosenTwo kirjoitti:Aldrichia on kyllä ikävä. Ei mikään suosikkikitaristini, mutta kyllähän tuolta irtosi Whitesnaken vaatima kitaratilutus. Beach oli ainakin Stormbringerin perusteella saanut ylennyksen lead-kitaristiksi ja tuo ei vain ihan täysin Whitesnakessa toimi. Mies kun vetelee lähinnä kammella ja tappingilla. Tämä sopi erittäin hyvin, kun hän antoi vain tulitukea Aldrichille, mutta vaikea kyllä kuvitella, että toimii Whitesnake-leadina. Etenkin kun uusi kepittäjä Hoekstra vaikuttaa todella laimealta tapaukselta (Whitesnake-standardeilla). Kumpikohan esim. kykenee vetämään Crying In The Rainin soolon vakuuttavasti?
Whitesnaken parhaat kitaristit ovat olleet Marsden ja Moody joten minusta Whitesnake ei nimenomaan vaadi mitään tilutusta. Stormbringerin soolonkin Beach tyrii tyylitajuttomalla tappingillä.
Tailgunner
Viestit: 383
Liittynyt: 21 Kesä 2009, 13:52

26 Helmi 2015, 13:27

"Vuoden turhin julkaisu 2015" voittaja löytynyt jo Helmikuussa.
ChosenTwo
Viestit: 105
Liittynyt: 09 Loka 2013, 20:20
Paikkakunta: Vaasa
Viesti:

26 Helmi 2015, 15:38

Teutates kirjoitti:Whitesnaken parhaat kitaristit ovat olleet Marsden ja Moody joten minusta Whitesnake ei nimenomaan vaadi mitään tilutusta. Stormbringerin soolonkin Beach tyrii tyylitajuttomalla tappingillä.
Löytyy kyllä kaikki nuo vanhemmatkin Whitesnaken levyt hyllystä, mutta ei ole Sykesin voittanutta. Todella sääli, että tuo yhteistyö jäi vain yhteen (täydelliseen) levyyn.
Teutates
Viestit: 298
Liittynyt: 08 Syys 2003, 13:04

26 Helmi 2015, 15:46

ChosenTwo kirjoitti:Löytyy kyllä kaikki nuo vanhemmatkin Whitesnaken levyt hyllystä, mutta ei ole Sykesin voittanutta. Todella sääli, että tuo yhteistyö jäi vain yhteen (täydelliseen) levyyn.
Onhan 1987 ja Slip Of The Tongue ihan asiallisia levyjä ja biisitkin hyviä. Ikävä vaan ,että David laulaa omimman äänialansa ulkopuolella joka heijastuu sellasena "kireytenä". Vanhoilla levyllä ääni on pakottomampi ja rennompi. Toinen asia mikä puuttuu on kitaraharmoniat jotka olivat olennainen osa Whitesnaken soundia.

Tosin tuo 80-luvun Whitesnake pesee bändin kaksi viimeisintä miten päin vaan.
Gambler
Viestit: 204
Liittynyt: 30 Heinä 2004, 17:11
Paikkakunta: Joensuu

26 Helmi 2015, 16:57

Näin ikiaikaisena WS & DC hc-fanina... Ensireaktio oli itsellänikin uutista lukiessa että " :shock: ja "eih!". Kuitenkin kun kuuntelin tuon Stormbringerin, mielentila hieman keveni. Tuohan on erinomainen! Jyrkkä versio soitannollisesti ja minusta tuo Coverdalen pahasti rupeutunut ääni raskaasti efektoituna käy tuohon paremmin kuin hyvin. Uutta materiaalia olisi kuunneltu täälläkin enemmän kuin mielellään, mutta näillä se on mentävä. Mikäpä lie johtoajatus sitten maestron päässä tälle julkaisulle, sitä kai voidaan vain arvailla? Minä puolestani toivon, että Reb Beach on nostettu nyt lopullisesti lead-kitaristiksi, koska sen mies soittotaitonsa puolesta toudellakin ansaitsee. Imo soittaa tuonkin Doug Aldrichin liki heittämällä suohon, jos esim Wingerin suorituksia DA:n soittoihin vertailee... Toisaalta sitten en odottaisi kuuta taivaalta enää noiden kokonaan uusien julkaisujenkaan suhteen, sen verran keskivertopötpöttelyä nuo pari edellistä studiolättyä ovat olleet. Jopa fanilasien läpi katsottuna. Ja DC:n äänen röpöytyminen nyt lie kaikille jo faktatietoa. Toki olisi kivempi lukea uutisia vaikka Sykes & DC kollabraatiosta tai helvetti vaikka uudesta Coverdale & Page levystä, mutta tuskinpa tulee enää koskaan tapahtumaan. Toisaalta huvittaa tuo kitinä noistakin "geneerisistä soundeista" kun suurimmalle osalle porukasta tuntuu kuitenkin hyvin Battle Beastit ja muut hengenheimolaisensa maistuvan... :roll: Näillä siis mennään, pakko kai noita ei ole kenenkään kuunnella ja muutenkin mielensäpahoittajat voivat kai kuunnella niitä "vanhoja hyviä" versioita. Muutenkin maailmassa joka on turhia coverlevyjä pullollaan, kyllä tänne vielä sopii yksi lisää. Antaa tulla vain, kyllä mie kuuntelen.
Ismo
Imperiumi Assistant
Viestit: 807
Liittynyt: 21 Kesä 2007, 15:46
Paikkakunta: Helsinki

26 Helmi 2015, 17:36

Jussi kirjoitti:Minusta Covilla on vanhoilla päivilläänkin täysi oikeus tuohon; kuitenkin jättänyt tuon DP-matskun todella vähäisellekin huomiolle, kun ei ole WS:n perustamisen jälkeen juuri ns. taakseensa katsonut tähän mennessä. Ei esim. oman mark-DP:nsa reunioneja tmv.
Tottahan toki Dave saa tehdä mitä haluaa. Mutta ei se pysty onneksi ketään pakottaa diggaamaan. Pointti on se että toivottavasti edes yksi ihminen löytää tätä kautta Burnin, Stormbringerin ja Come taste the bandin. Vanhat fanit skipannevat nämä uudet versiot ilman omantunnontuskia.
Munamankeli
Viestit: 1158
Liittynyt: 22 Huhti 2003, 12:10
Paikkakunta: Turku, Helsinki

26 Helmi 2015, 19:55

Teutates kirjoitti:
ChosenTwo kirjoitti:Löytyy kyllä kaikki nuo vanhemmatkin Whitesnaken levyt hyllystä, mutta ei ole Sykesin voittanutta. Todella sääli, että tuo yhteistyö jäi vain yhteen (täydelliseen) levyyn.
Onhan 1987 ja Slip Of The Tongue ihan asiallisia levyjä ja biisitkin hyviä.
Hmm... miten Slip of the Tongue liittyy Sykesiin? Paitsi että sävellystyössä mukana olleelle Vandenbergille kävi vielä Sykesiä kehnommin. Vai tuli ja raiskasi miehen biisit. Sen sijaan Sykesin 1987-sävellyksiin Vandenberg ei ehtiny sen kummemmin puuttua. Mitä nyt yhteen sooloon.
Kummitus
Viestit: 344
Liittynyt: 15 Huhti 2005, 14:59

26 Helmi 2015, 20:54

Gambler kirjoitti: ...Toisaalta huvittaa tuo kitinä noistakin "geneerisistä soundeista" kun suurimmalle osalle porukasta tuntuu kuitenkin hyvin Battle Beastit ja muut hengenheimolaisensa maistuvan... :roll:
Tämoli hyvin sanottu :D
Jussi
Viestit: 9414
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

26 Helmi 2015, 23:09

Munamankeli kirjoitti:Sen sijaan Sykesin 1987-sävellyksiin Vandenberg ei ehtiny sen kummemmin puuttua. Mitä nyt yhteen sooloon.
Meinasin kysyä, että mihin sooloon, kun mielsin '87:n Here I Go Againin sinkkumiksauksen Dann Huffin soittamana ainoaksi kuriositeetiksi, Campbellin Give Me All Your Loven vastaavan '88 ohella. Mutta niinhän se oli kuin olikin albumille ehtinyt.

En muistanut tuota Tommyn paluuta Frazierin & Tichyn jälkeen, kun katsoin vasta nyt näin videon, niin siksi aamupvllä kännykän varasta ihmettelin rumpalipestiä. Mutta tämän voin allekirjoittaa itsekin!
Gambler kirjoitti:Tuohan on erinomainen! Jyrkkä versio soitannollisesti ja minusta tuo Coverdalen pahasti rupeutunut ääni raskaasti efektoituna käy tuohon paremmin kuin hyvin. Uutta materiaalia olisi kuunneltu täälläkin enemmän kuin mielellään, mutta näillä se on mentävä.
Michi
Viestit: 155
Liittynyt: 16 Heinä 2010, 16:44

27 Helmi 2015, 07:14

Gambler kirjoitti:Näin ikiaikaisena WS & DC hc-fanina... Ensireaktio oli itsellänikin uutista lukiessa että " :shock: ja "eih!". Kuitenkin kun kuuntelin tuon Stormbringerin, mielentila hieman keveni. Tuohan on erinomainen! Jyrkkä versio soitannollisesti ja minusta tuo Coverdalen pahasti rupeutunut ääni raskaasti efektoituna käy tuohon paremmin kuin hyvin. Uutta materiaalia olisi kuunneltu täälläkin enemmän kuin mielellään, mutta näillä se on mentävä. Mikäpä lie johtoajatus sitten maestron päässä tälle julkaisulle, sitä kai voidaan vain arvailla? Minä puolestani toivon, että Reb Beach on nostettu nyt lopullisesti lead-kitaristiksi, koska sen mies soittotaitonsa puolesta toudellakin ansaitsee. Imo soittaa tuonkin Doug Aldrichin liki heittämällä suohon, jos esim Wingerin suorituksia DA:n soittoihin vertailee... Toisaalta sitten en odottaisi kuuta taivaalta enää noiden kokonaan uusien julkaisujenkaan suhteen, sen verran keskivertopötpöttelyä nuo pari edellistä studiolättyä ovat olleet. Jopa fanilasien läpi katsottuna. Ja DC:n äänen röpöytyminen nyt lie kaikille jo faktatietoa. Toki olisi kivempi lukea uutisia vaikka Sykes & DC kollabraatiosta tai helvetti vaikka uudesta Coverdale & Page levystä, mutta tuskinpa tulee enää koskaan tapahtumaan. Toisaalta huvittaa tuo kitinä noistakin "geneerisistä soundeista" kun suurimmalle osalle porukasta tuntuu kuitenkin hyvin Battle Beastit ja muut hengenheimolaisensa maistuvan... :roll: Näillä siis mennään, pakko kai noita ei ole kenenkään kuunnella ja muutenkin mielensäpahoittajat voivat kai kuunnella niitä "vanhoja hyviä" versioita. Muutenkin maailmassa joka on turhia coverlevyjä pullollaan, kyllä tänne vielä sopii yksi lisää. Antaa tulla vain, kyllä mie kuuntelen.
Erittäin hyvin sanottu siellä perällä!

Vaikka en ihan täysin jaakaan sedän intohimoa DC:n tekemisiä kohtaan, olen muuten täysin samoilla linjoilla. Jännä juttu tuo soundit ja tuotanto kyllä... :P

Tuo Stormbringer-versio oli aikamoinen paukku puun takaa! Siitäkin huolimatta, että lie vire lähellä norjametallia jo (pun intended), ja studiossa varmasti auteltu Deividin laulua. Sampetti että vaan TOIMII! Ja olipa kiva kuulla Rebinkin soittavan sooloa, tyylikkästi omalle tyylilleen uskollisena, esikuvalle arvostavan kumarruksen kera.

Tuskin tapahtuu nuo Coverdale & Paget ja varsinkaan Sykesin kanssa enää ikinä mitään, mutta uutta matskua veikkaan tämän ryhmän jossain vaiheessa tuottavan. Tai no ainakin niin, että Joel ja Reb on messissä. Kassels sit ketä rytmiryhmässä silloin haha!
Pete Bondurant
Viestit: 132
Liittynyt: 15 Joulu 2011, 13:37

27 Helmi 2015, 10:25

Classic Rock lehden haastattelussa Coverdale kertoo, että otti Lordin (ei Putansuu) kuoleman jälkeen yhteyttä Blackmoreen mahdollisen yhteistyön merkeissä.

"“The tragic loss of Jon made me finally realise that life is too fucking short to hold animosity, bitterness and resentments.

“So I decided to reach out to Ritchie to share the sense of grief and loss of Jon with him, and to express my gratitude to him for bringing me on board Deep Purple.

“During the conversation we did discuss the idea of getting back together in some way, which was Jon’s wish.”
He says he didn’t pursue the idea because:

“After several discussions with Ritchie’s manager I felt I didn’t share their vision of the project. I sincerely wished them well and respectfully withdrew.”

Samoista syistähän 90-luvun alkupuolen MK III re-unioni kaatui, kun Richien anoppi/manageri alkoi esittämään jos jonkinlaisia vaatimuksia, mistä sitten Coverdale ja Hughes vetivät herneet nenään ja marssivat ulos.

Olisin melkein toivonut jonkinlaista akustista yms. riisutumpaa tulkintaa DC:ltä Purple-klassikoista kun Robert Plantkin on hienosti sovittanut ja päivittänyt Zeppelinin biisejä omalla äänelleen sopivaksi. Mitä sitä enää rokkaamaan paita auki, kun ei lähde ja se on jo tehty tähän tapaan:Yksi maailman kovimmista live-tallenteista koskaan.

Ja Purple saa tuupata mun puolesta niitä live-levyjä niin paljon kuin haluaa. Ei niitä ole pakko ostaa. MK III:sen ja varsinkin MK IV:n keikoista löytyy sellaisia vetoja että oksat pois! En aina ihan ymmärrä miksi ihmiset parjaa, jopa edesmennyt Lord, tätä Bolinin aikaa. Hieno, joskin erilainen levy kestää vertailun jos nyt ei niihin klassikoihin niin melkein. Ennemmin kuuntelen sitä kuin jotain väsynyttä House of Blue Lightia tai Slaves and Masterisia. Ja kannattaa tutustua MKIV:n aikaisiin live-vetoihin, jos ei jo ole.
mad-mike
Viestit: 407
Liittynyt: 14 Huhti 2012, 17:17

28 Helmi 2015, 00:22

Ensireaktio oli WAU!. Kansikin säväytti yksinkertaisella hienoudellaan. Sitten vilkaisin tuon videon Stormbringeristä ja reaktioni oli Davidin laulun alettua täysin järkyttynyt. itkua suorastaan pukkasi kun sitä kuuntelin, mutta uskon että vaatii vain tottumista, koska vertailuklohtanahan on alkuperäinen Purplen Strombringer niin kyllähän reaktioni ymmärtää.

Odotan innolla siltikin levyä ja uskon että tykkään siitä kunhan sille antaa vain mahdollisuuden eikä nimenomaan vertaa biisejä misään nimessä alkuperäisiin.

Antaa tulla vaan, täällä kyllä hankitaan levy hyllyyn!
Michi
Viestit: 155
Liittynyt: 16 Heinä 2010, 16:44

04 Maalis 2015, 16:52

Hyvä pointti kyllä tuo DA soittaa, joku muu säveltää, tuolla toisessa topikissa.

Mut vetäähän se muittenki kirjottamia juttuja aika mallikkaasti sillä livellä :shock: :wink: että... pah, jaksa mittailla enää täsä, eikös tuosta vasta julkaistu kohtuullisella otannalla ihan virallinen tutkimuskin?!
Gambler
Viestit: 204
Liittynyt: 30 Heinä 2004, 17:11
Paikkakunta: Joensuu

04 Maalis 2015, 17:16

Vetää vetää. Nimenomaan mukautumiskykyinen kaveri on. Eikä tuolla aiemmin ollutkaan tarkoitus dissata miestä kitaristina, kovaha se o...Ei siittä mihinkään pääse. 8) Mikä ehkä sitten purkautuikin jossain määrin itselle pettymyksenä, kun ei se matsku kahdella viimeisellä studiolevyllä sitten oikein hetkauttanut vanhaa fanipoikaa ja soundinsakin oli, kuten toisaalla todettu, omaan korvaan aika mehh... :roll: Ja sitten toisaalta se 87-kama, biisiensä puolesta, kuin kitaransa, kuin jopa kitarasoundinsa...Se on liki pyhää... :twisted: Niin tältä pohjalta kommenttiani muodostin...Mutta tuon sanottuani rupesin tuossa miettimään, että siitä on muuten melkoisesti aikaa kun olen viimeksi koettanut noita Forevermorea ja Good To Be Bad:ia kuunnella...Pitäsköhän niitä ottaa tässä työn alle, josko nykykorva niistä kuitenkin vielä jotain löytäisi...Hmmm, pitäs. Muilta osin, jätän mittailun muille mittamiehille minäkin...
Michi
Viestit: 155
Liittynyt: 16 Heinä 2010, 16:44

05 Maalis 2015, 10:47

Gambler kirjoitti:Vetää vetää. Nimenomaan mukautumiskykyinen kaveri on. Eikä tuolla aiemmin ollutkaan tarkoitus dissata miestä kitaristina, kovaha se o...Ei siittä mihinkään pääse. 8) Mikä ehkä sitten purkautuikin jossain määrin itselle pettymyksenä, kun ei se matsku kahdella viimeisellä studiolevyllä sitten oikein hetkauttanut vanhaa fanipoikaa ja soundinsakin oli, kuten toisaalla todettu, omaan korvaan aika mehh... :roll: Ja sitten toisaalta se 87-kama, biisiensä puolesta, kuin kitaransa, kuin jopa kitarasoundinsa...Se on liki pyhää... :twisted: Niin tältä pohjalta kommenttiani muodostin...Mutta tuon sanottuani rupesin tuossa miettimään, että siitä on muuten melkoisesti aikaa kun olen viimeksi koettanut noita Forevermorea ja Good To Be Bad:ia kuunnella...Pitäsköhän niitä ottaa tässä työn alle, josko nykykorva niistä kuitenkin vielä jotain löytäisi...Hmmm, pitäs. Muilta osin, jätän mittailun muille mittamiehille minäkin...
No nii, netsin väärinymmärysten kautta päästiinkin olemaan samaa mieltä. Lukuunottamatta sitä, että ei taida pitää noita kahta levyä mun kuunnella. Jos tekee mieli Dougia kuunnella, RS on sitä varten. Jos DC:tä, ni kuuntelen sit tulevaa Whitepurple-plattaa.

1987 on yksi jahdatuimpia hard rock skebasoundeja kautta (kasarikamarunkkaus)foorumien btw wink-wink (hymiöiden maksimimäärä ylitetty).
Vastaa Viestiin