Pantera/Philip Anselmo/Rex Brown jne...

Raskaamman musiikin keskustelut
Sabbathman
Viestit: 4935
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

28 Joulu 2014, 19:24

Vanhana Pantera-fanina julistan heti ensi alkuun että olen nähnyt Panteran livenä Nummirockissa 1998. Olitkos sinä siellä? Ai etkö ollut? Samaan hengenvetoon tuumailen että alan olemaan jo kyllästynyt Pantera Reunionista puhumiseen, sitä on jatkunut jo vuosia kaikenmaailman haastatteluissa. Asiasta jauhetaan enemmän tai vähemmän lähes jokaikisessä haastattelussa, olipa se sitten Philip Anselmo, Rex Brown, Vinnie Abbott tai Zakk Wylde. Mitä enemmän puhetta, sen enemmän se alkaa tuntumaan paskapuheelta.

Philip lähti Panterasta omille teilleen ja on pysynyt omilla teillään (varsin hyvällä menestyksellä), monien peräänkyselyjen jälkeen Vinnie ja Dimebag perustivat lopulta Damageplanin (helvetin kova se New Found Power - kuuntele vaikka!), suuta soiteltiin puolin ja toisin mediassa, vitusti väärinkäsityksiä ja turhia paskapuheita, Dimebag ammuttiin (katsoitteko sen paikan päältä kuvatun videon?,) Philipin ja Vinnien välit ovat edelleen 10 vuoden jälkeen päin persettä (vaikka Philip haluaisikin jo sovitella), Rex on toipuillut holismistaan ja tehnyt Panteran ajoista kirjan, Philip ja Rex ovat viime aikoina soitelleet Panteran biisejä toistensa keikoilla, onpa siellä myös vanha kunnon Zakk soitellut mukana varsin hyvin ja porukka on ollut pähkinöinä. Itse ainakin pidin siitä meiningistä mitä Youtubessa näkyi ja kuului. Philip, Rex ja Zakk ovat siis hyvää pataa keskenään ja homma toimii; Vinnie soittelee Hellyeahissa (who really cares?), juopottelee usein (ja kehuskelee sillä), myyskentelee telkkareitaan ja vessanpönttöjään (mediatilan kaipuussaan) ja jaksaa kerta toisensa jälkeen mehustella sillä kuinka Pantera on nyt suurempi kuin koskaan - ja silti ei kiinnosta haudata vanhoja kaunoja muiden kanssa ja alkaa soittelemaan Panteran biisejä vanhojen kavereiden kanssa. Eipä sillä, vaikka kaunat haudattaisiinkin ja talo tarjoaisi kaikille pitkän rivin, siltikään Dimebagia ei saada takaisin eikä näin ollen Vinnien mukaan mitään Pantera-reunionia koskaan toteutuisikaan.

Mutta koska kaikki --- perkele --- väsyvät termiin "Pantera Reunion"?!?

Suomipojat ovat tehneet Pantera-tribuuttia jo kymmenen vuotta, monien mielestä jo liiankin kauan, monille kuitenkin se on edelleen valtava henkireikä ja ainoa mahdollisuus kuulla Panteran jykeviä biisejä livenä. Itse en ole vieläkään nähnyt yhtäkään Dimebag Beyond Forever -keikkaa (mitäs en aina jaksa lähteä keikoille, syytänpä itseäni), en edes tuota 13.12. Nosturin jättikeikkaa johon minua Jyväskylässä melko aggressiivisestikin (pääni menetyksen uhalla) vaadittiin osallistumaan.

Pointti tässä ranttauksessa nyt lienee se, että kunpa kaikki lopettaisivat puhumasta mistään Pantera Reunionista koska sellainen ei ole enää millään kaavalla laskettuna mahdollista. Mutta aina voi puhua Pantera-tribuutista, musiikin elossa pitämisestä, musiikin juhlasta. Aina voi puhua kaunojen teilauksesta ja kättä päälle -lyömisestä. Aina voi puhua siitä että josko soitettaisiin yhdessä, nyt 10 vuoden jälkeen, rakkaan veljemme kanssa tehtyä musiikkia, uskolliselle kansalle joka suorastaan huutaa sen perään vuosi vuoden perään.

Eli lyhyesti: Fuck Pantera Reunion, tervetuloa Pantera Tribute feat. Vinnie Abbott, Philip Anselmo, Rex Brown & Zakk Wylde!
Viimeksi muokannut Sabbathman, 22 Marras 2017, 20:13. Yhteensä muokattu 1 kertaa.


Leprosy
Viestit: 386
Liittynyt: 16 Joulu 2002, 11:33

28 Joulu 2014, 20:00

Sabbathman kirjoitti:kunpa kaikki lopettaisivat puhumasta mistään Pantera Reunionista
Lakkaa sit puhumasta siitä. :P

Itse en ollu nuorisolaisena tosiaankaan mikään Pantera-fani, mutta silti oli aika lähellä että olisi 2001 Tattoo the Planetissa nähnyt. Silloin ei ihmeemmin ees häirinny perumiset, mutta nyt kun on oppinut pitämään Panterasta, pikkasen häiritsee että jäi sitten näkemättä. Siltikään en haluaisi mitään puolivillaista "re-unionia" nähdä, kun ei se kumminkaan olisi sama asia tänä päivänä mitä se joskus oli. Ei, vaikka Dime olisi hengissä.

Kill Devil Hillin molemmat levyt on muuten helvetin hyviä. Rexin tatsi, saundi ja tyylitaju on edelleen vähintään samaa tasoa kuin Panteran ja Downin aikoihin eli ainakin basistien kantsii tsekata ulos, mutta kehtaa sitä muillekin suositella helposti.
HeadCrusher
Viestit: 204
Liittynyt: 19 Elo 2014, 18:49
Paikkakunta: Oulu

28 Joulu 2014, 20:32

Sabbathman kirjoitti: Pointti tässä ranttauksessa nyt lienee se, että kunpa kaikki lopettaisivat puhumasta mistään Pantera Reunionista koska sellainen ei ole enää millään kaavalla laskettuna mahdollista.
Eli teit juuri aiheen Pantera reunionista, mutta et kuitenkaan haluaisi keskustelua aiheesta?

Ja sitten itse aiheeseen -->

Minulle kyllä ainakin kelpaisi tälläinen Pantera reunion, olisi se sitten Pantera tribute tai Pantera reunion. Eikä jopa mahdollinen uusi albumikaan haittaisi, mutta tämä taitaa olla jo toiveajattelua. Mutta Pantera reunionia pidän kyllä mahdollisena jopa todennäköisenä.
Viimeksi muokannut HeadCrusher, 29 Joulu 2014, 01:07. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
jannezki
Viestit: 1879
Liittynyt: 07 Heinä 2011, 19:44
Paikkakunta: Savo

28 Joulu 2014, 22:29

HeadCrusher kirjoitti:
Sabbathman kirjoitti: Pointti tässä ranttauksessa nyt lienee se, että kunpa kaikki lopettaisivat puhumasta mistään Pantera Reunionista koska sellainen ei ole enää millään kaavalla laskettuna mahdollista.
Eli teit juuri aiheen Pantera reunionista, mutta et kuitenkaan haluasi keskustelua aiheesta?
Sainpas iltanaurut :lol:
tdride
Viestit: 120
Liittynyt: 10 Marras 2002, 21:17

29 Joulu 2014, 00:55

Sabbathman kirjoitti:Vanhana Pantera-fanina julistan heti ensi alkuun että olen nähnyt Panteran livenä Nummirockissa 1998. Olitkos sinä siellä?
Totta ******* olin! Muisto ei koskaan katoa siitä kun Dime KÄVELEE LAVALLE JA VETÄÄ WALKIN RIFFIÄ!11! (keikan aloitusbiisi) Se vaan tuli jotenkin tyhjästä jne.
PS. eikös Pantera feetannu Slayerii eikä toisin päin?

Olisi periaatteessa hienoa nähdä Pantera-tribuutti vaikka Wyldellä maustettuna. Toisaalta taas Pantera henkilöityy niin vahvasti Dimeen että ajatus tuntuu typerältä. Varmaan kuitenkin lähtisin kattoon jos tilaisuus tulis.Ja Rexin kirjasesta:
Imperiumissa oli annettu yllättävän huono arvosana Rexin kirjalle (7). Itse antaisin arvosanan 9. On kirja parempi kuin arvosanan 8½ saanut Black Tooth Grin... - mikä oli "ihan jeez". Rexin näkemys on kuitenkin "official" ja hyvin lukukelpoiseksi tekstiksi painettu. Toki on selvää, että kyseessä on vahvasti subjekstiivinen näkemys - mikä ei sinänsä ole moite, koska Rex itse nostaa tämän näkökannan esille. Suosittelen Pantera-faneilla. En usko että kukaan heistä kirjaan pettyy.

Bonuksena pitää mainita muutama Rexin heittämä Metallica-juttu, jotka olivat ainakin itselleni uutta tietoa bändistä ('tallicasta), josta luulin lukeneeni/tietäväni "kaiken mahdollisen".

Ja lopuksi: Imperiumi arvioi suomenkielisen teoksen ja "valitti" kuvien puutteesta. Itse omistan enklanninkielisen versiöönin ja siinä on kuvia runsaasti, löytyy jopa niitä hotteja glamkuvia Rockerista 80-luvulta!

Ja loppujen lopuksi: Rexin Vinnieen kohdistama dissaus on kyllä yllättävän kovaa. Kertoo ainakin osittain enemmän dissaajasta kuin sen kohteesa.

Anselmon kirjaa ootellessa...
Sabbathman
Viestit: 4935
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

29 Joulu 2014, 01:45

jannezki kirjoitti:
HeadCrusher kirjoitti:
Sabbathman kirjoitti: Pointti tässä ranttauksessa nyt lienee se, että kunpa kaikki lopettaisivat puhumasta mistään Pantera Reunionista koska sellainen ei ole enää millään kaavalla laskettuna mahdollista.
Eli teit juuri aiheen Pantera reunionista, mutta et kuitenkaan haluasi keskustelua aiheesta?
Sainpas iltanaurut :lol:
:P Ha he ho, ollaanpas sitä nyt hauskoja!

Sanotaan nyt varmuuden vuoksi vielä että en siis halua puhetta/hehkutusta/markkinointia mistään varsinaisesta reunionista koska se nyt vaan tämän bändin tapauksessa ei ole mahdollista ilman Dimebagia (siis tarkoittaen "ei Dimebagia, ei Panteraa"), vaan mieluummin olisi asiallisempaa kuulla puhetta tribuutista jossa nämä äijät itsekin soittaisivat yhdessä tätä hienoa musiikkia, musiikin vuoksi ja Dimebagin kunniaksi. Miksi antaa vain joidenkin muiden porukoiden soittaa näitä biisejä kun voisi tehdä sen itsekin? Dimebagin yksi parhaista kavereista Zakk olisi puhelinsoiton päässä. Kenenkään ei tarvi ryhtyä Panteraksi Panteran paikalle eikä kukaan sellaista halua vaan kyse on siitä miksi helvetissä tätä hienoa musiikkia ei voisi pitää elossa myös tekijöidensä omasta toimesta, olettaen että jos ne 10 vuoden takaiset kaunat saataisiin haudattua, huomioiden mikä kysyntä tälläiselle tribuutille olisi edelleen?

Kyselyitä on tullut jo 10 vuoden ajan, viime vuosina vain entistä kiivaammin. Eli aika on ns. kypsä tälle, jos vain saisivat sovittua vanhat paskat pois alta vihdoin ja viimein. Muuten ne kyselyt jatkuvat edelleen ja hienot biisit jäävät hiljalleen unholaan jos ei niitä erilaiset ja eritasoiset cover-ryhmät soittele kuppiloissa. Tämänkään tribuutin ei tarvisi missään nimessä kestää yhtä maailmankiertuetta kauempaa. Yksi kunnon rundi, massit heille, musiikkia meille, kaikki olisivat vihdoin tyytyväisiä. Ei siis varsinaista reunionia, ei edes Pantera-bändinimen alla olemista, vain kunnon tribuutti Dimebagille ja hänen mahtavalle musiikilleen.
tdride kirjoitti:Eikös Pantera feetannu Slayerii eikä toisin päin?

Olisi periaatteessa hienoa nähdä Pantera-tribuutti vaikka Wyldellä maustettuna. Toisaalta taas Pantera henkilöityy niin vahvasti Dimeen että ajatus tuntuu typerältä. Varmaan kuitenkin lähtisin kattoon jos tilaisuus tulis.
Sen ainakin muistan että Pantera soitti Slayerin jälkeen ennen Dream Theateria ja Panteran keikan aikana Tom Araya kävi lavalla naukkaamassa Philipin tarjoamaa juomaa.

Totta hitossa olisi hienoa nähdä nimenomaan tribuutti-keikka, vaikka Wyldellä maustettuna. Saisi siinä olla joitain muitakin kitaristeja mukana. Tottakai Pantera henkilöityy Dimeen, sitä suuremmalla syyllä toivonkin että nämä ukot saisivat välinsä kuntoon ja lyöttäytyisivät yhteen ainakin yhden isomman rundin ajaksi. Medioissa murjottamista ja menneillä mehustelua parempi tapa kunnioittaa musiikkia on soittaa sitä!
vacuum99
Viestit: 317
Liittynyt: 17 Heinä 2007, 21:41
Paikkakunta: Tre

29 Joulu 2014, 10:28

Paskaa molemmat.

Pantera teki kuitenki neljä hyvää tai erinomaista levyä ja yhden saatanan kovan liven, joten pystyn elämään pelkästään niiden kanssa aivan hyvin ilman mitään Panteran uudelleenkokoamista tai tribuuttikeikkoja.

Vertaisin tätä uudelleenlämäyttelyä vaikka näin: Bodomin kiraristisankari ammuttaisiin traagisesti keikalla ja loput bändistä pestais tilalle laulajakitaristin jostain Ensiferumista. Juuh onpa vitusti sama bändi ja jannu, joka on tehny nolla prosenttia bändin biiseistä oliski yhtäkkiä bändin kanssa keikoilla.

Paska vertaus.
Sabbathman
Viestit: 4935
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

29 Joulu 2014, 11:15

vacuum99 kirjoitti:Pantera teki kuitenki neljä hyvää tai erinomaista levyä ja yhden saatanan kovan liven, joten pystyn elämään pelkästään niiden kanssa aivan hyvin ilman mitään Panteran uudelleenkokoamista tai tribuuttikeikkoja.
Täysin samaa mieltä. Minullekin riittää nuo kovat levyt aivan hyvin.

Peräänkuulutankin nyt sitä että nämä reunion-puheet pitäisi jo loppua koska mitään reunionia ei voi koskaan tulla. Mutta samaan hengenvetoon toivon että tälle asialle pitäisi (ja kannattaisi) kuitenkin tehdä jotain että nämä kyselemiset loppuisivat. Panteran tarina bändinä toki päättyi Dimen kuolemaan, mutta jonkinlainen tribuuttirundi tekisi ainakin valtaosan faneista tyytyväiseksi ja toisi tälle asialle maailmanlaajuisesti kaivatun ympyrän sulkeutumisen. Eli kannattaisi tehdä se tribuuttirundi vihdoin ja viimein kun kerran sen perään maailmalla jaksetaan huutaa edelleen niin päästäisiin siitä jo yli. Tai sitten jokainen ukko löisi oman naulansa tämän arkun kanteen ja päätettäisiin nämä loputtomat "my door is open" -mahdollisuuksien pyörittelyt.
Tailgunner
Viestit: 384
Liittynyt: 21 Kesä 2009, 13:52

29 Joulu 2014, 11:41

Sabbathman, en ollut mutta olen nähnyt Panteran Priestin ja Megadethin lämppäteinä Helsingin jäähallissa Cowboys ja Vulgar levyjen myötä sekä Donington Monsters of rock festareilla 1994. Hyväksytäänkö nämä? :roll: En kyllä haluaisi mitään väsähtänyttä väkisin väännettyä levyä Wylden kanssa mutta muutama festariveto olisi varmaan ihan ok vanhojen muistelona.
anselmo
Viestit: 662
Liittynyt: 13 Heinä 2006, 15:43
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

29 Joulu 2014, 11:47

vacuum99 kirjoitti: Vertaisin tätä uudelleenlämäyttelyä vaikka näin: Bodomin kiraristisankari ammuttaisiin traagisesti keikalla ja loput bändistä pestais tilalle laulajakitaristin jostain Ensiferumista.
Heh, hymähdin tälle!

En ole Pantera fanipoika ja tunnen nämä reunionhuhut lähinnä pintapuoleisesti (pakostihna näihin on esim. blabbermouhtissa törmännyt), joten valaiskaapa joku casea paremmin tunteva, että mistä tuo Wylden liittäminen reunion-huhuihin on lähtenyt?
Jonkun toimittajan heittona? Bändin jäljellä olevien tyyppien sanomisista? Wylden sanomisista?
Mihinkö tuo perustuu? Siihen että Wylde ja Dime oli kavereita? Onko tuo Wylden soitto nyt sitten
lähellä Dimen soittoa?
Hyvin tuo on ainakin jäänyt elämään; eipä ole tullut törmättyä reunion-spekulaatiohin joissa ei olisi Wyldeä jotenkin mainittu.
Viimeksi muokannut anselmo, 29 Joulu 2014, 14:31. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sabbathman
Viestit: 4935
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

29 Joulu 2014, 12:23

Tailgunner kirjoitti:Sabbathman, en ollut mutta olen nähnyt Panteran Priestin ja Megadethin lämppäteinä Helsingin jäähallissa Cowboys ja Vulgar levyjen myötä sekä Donington Monsters of rock festareilla 1994. Hyväksytäänkö nämä? :roll:
Hah hah, tottakai hyväksytään! Oi jospa olisin saanut olla mukana...1994 soittivat Helsingissä mutta eipä ollut rahaa sellaiseen reissuun...onneksi sitten Nummirockiin pääsin mukaan.
Tailgunner kirjoitti:En kyllä haluaisi mitään väsähtänyttä väkisin väännettyä levyä Wylden kanssa mutta muutama festariveto olisi varmaan ihan ok vanhojen muistelona.
Joo ei missään nimessä mitään levytyksiä, mutta nimenomaan joku festivaalirundi niin saataisiin tämä asia lopulliseen kuosiin eikä ketään jäisi enää kaivelemaan.
P.K.
Viestit: 1106
Liittynyt: 05 Joulu 2008, 13:53

29 Joulu 2014, 12:55

Enemmän kiinnostaisi tribuutti niille 80-luvun oikeille ekoille levyille, eikä näille ns. virallisen totuuden ysärilevyille!
Teutates
Viestit: 298
Liittynyt: 08 Syys 2003, 13:04

29 Joulu 2014, 15:00

P.K. kirjoitti:Enemmän kiinnostaisi tribuutti niille 80-luvun oikeille ekoille levyille, eikä näille ns. virallisen totuuden ysärilevyille!
Siis noille ennen takinkääntöä julkaistuille? Pitäispä muuten kuunnella noita tarkemmin.

Pantera on kyllä ihan hyvä bändi vaikka on perinnöllään luonut melkoisen hirviön. Puuduttavaksihan nuo levyt Cowboysista alkaen käyvät yksitoikkoisuutensa ja nyanssien ja dynamiikan vähyyden ja olemattomuuden vuoksi ,mutta sillon sun tällön ihan jees. Minusta bändi ja Dime on kuitenkin ehken yliarvostettuja.
cfe
Viestit: 2243
Liittynyt: 03 Syys 2002, 16:00
Paikkakunta: tre
Viesti:

29 Joulu 2014, 15:33

Dimen vuosittainen muistelo on ajanut jo 10v reunion asiaa ja alkaa olla samanlainen perinne kuin hevijoululaulut.
vacuum99
Viestit: 317
Liittynyt: 17 Heinä 2007, 21:41
Paikkakunta: Tre

29 Joulu 2014, 15:48

Sabbathman kirjoitti:
vacuum99 kirjoitti:Pantera teki kuitenki viisi hyvää tai erinomaista levyä ja yhden saatanan kovan liven, joten pystyn elämään pelkästään niiden kanssa aivan hyvin ilman mitään Panteran uudelleenkokoamista tai tribuuttikeikkoja.
Täysin samaa mieltä. Minullekin riittää nuo kovat levyt aivan hyvin.
edit. levyjen määrä
vacuum99
Viestit: 317
Liittynyt: 17 Heinä 2007, 21:41
Paikkakunta: Tre

29 Joulu 2014, 15:52

Teutates kirjoitti:
P.K. kirjoitti:Enemmän kiinnostaisi tribuutti niille 80-luvun oikeille ekoille levyille, eikä näille ns. virallisen totuuden ysärilevyille!
Pantera on kyllä ihan hyvä bändi vaikka on perinnöllään luonut melkoisen hirviön. Puuduttavaksihan nuo levyt Cowboysista alkaen käyvät yksitoikkoisuutensa ja nyanssien ja dynamiikan vähyyden ja olemattomuuden vuoksi ,mutta sillon sun tällön ihan jees. Minusta bändi ja Dime on kuitenkin ehken yliarvostettuja.
No Cowboys nyt ainakin on ihan älyttömän yliarvostettu nimenomaan kokonaisuutena. Myöskään Vulgar ei kestä kokonaisuutena loppuun asti (aika monta hittiä kuitennii). Täten Far Beyond ja Trendkill niistä minä nautin.
gabriel
Viestit: 247
Liittynyt: 27 Syys 2006, 19:49
Paikkakunta: tampere

29 Joulu 2014, 20:53

On kaksi bändiä mitkä eivät saa palata. Toinen on Sentenced ja toinen on Pantera. Kaikki muut kadonneethan ovat jo tulleet takaisin. Kiss ehkä seitsemän kertaa :roll: Jäi kyllä harmittaan, kun ei livenä tullut koskaan Panteraa nähtyä. Lähellä oli kerran, mutta sitten nuo WTC-torneja vihaavat hipit pilasivat kaikki.
Pete Bondurant
Viestit: 132
Liittynyt: 15 Joulu 2011, 13:37

30 Joulu 2014, 10:10

P.K. kirjoitti:Enemmän kiinnostaisi tribuutti niille 80-luvun oikeille ekoille levyille, eikä näille ns. virallisen totuuden ysärilevyille!
Mikähän tässä on se suurin syy/este, ettei näitä levyjä voida julkaista. Varjellaanko siinä tätä "perintöä" Abbotien toimesta, mihin ei haluta liittää powermetal aikaa kun se ei sovi tosimiesten metalliin tai historiaan. Hyvin ovat onnistuneet siinä jos näin on, koska jossain vaiheessahan eräässä metallialan julkaisussa "Cowboys From Hell" äänestettiin yhdeksi parhaista debyytti albumeista...

Ainakin jäljellä olevat Panteran jäsenet ovat nyttemmin puhuneet tästä ajasta ihan avoimesti sitä mitenkään salailematta tai enää häpeilemättä, niin tuskin niiden julkaisusta mitään haittaakaan olisi. Asia on pikemmin päinvastoin kun ihmiset pääsisivät kuulemaan bändin musiikillisen evoluution siksi Panteraksi, mikä lopulta tuli tunnetuksi. Arvostus nousisi monien korvissa. Hieno levy.

Jossain vaiheessahan Priestin sedätkin välttelivät jostain syystä Rocka Rollaa, mutta nykyään varsinkin Rob Halford on sitä kovasti kehunut ja sanonut ettei ilman sitä levyä Priest olisi kehittynyt siksi Priestiksi mikä nykyään tunnetaan. Saattoi olla managementinkin toive, ettei tällainen levy sovi siihen heavy metal imagoon. Hieno levy.

Vai johtuuko tämä jostain levy-yhtiö tai julkaisu asioista?

Muutenkin Power Metal on itselle Panteran yksi parhaista levyistä, heti siinä VDoP:n jälkeen. Ostin joskus 90-luvun puolessa välissä oman kopioni second hand swampista 2-CD versiona, missä mukana myös "I am the Night". Julkaisun virallisuudesta ei mitään käryä.

Aluksi nauroin tälle ketjun avaus viestille, mutta niin vain tuli tähänkin kirjoitettua...
P.K.
Viestit: 1106
Liittynyt: 05 Joulu 2008, 13:53

30 Joulu 2014, 10:25

Ainakaan oikeuksista ei ole kiinni. Bändin omalla lafkalla ne on julkaistu joten kyse on jostain muusta, kuten imagojutut?

Rocka Rollan (ja Sad Wingsin) kohdalla taisi joskus olla harmina erityisesti Gull Records. Levyhän on enemmän progressiivistä rockia kuin heviä, että en ihmettele jos joskus 80-luvulla on levystä annetut kommentit vähemmän mairittelevia.
Jussi
Viestit: 9663
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

30 Joulu 2014, 11:00

P.K. kirjoitti:Ainakaan oikeuksista ei ole kiinni. Bändin omalla lafkalla ne on julkaistu joten kyse on jostain muusta, kuten imagojutut?
Näin kai se on, kun piti alkaa olla >( silloin '90 ja Philipilläkin harmitti niin pihkurasti. Tuolla muuten on ihan päteviä arvioita 1983-88 albumeista, vaikka kirjoittaja on kuupo:

http://www.nolifetilmetal.com/pantera.htm

Kuvauksen perusteella minun pitäisi kuunnella Power Metalia enemmän, ei huonot referenssit.

For whatever reason this album is despised by many a Pantera enthusiast and often mislabeled as "glam metal" by some. In fact it is as the title suggests, just balls-to-the-wall heavy, American, power metal. File alongside Metal Church and Vicious Rumors.
P.K.
Viestit: 1106
Liittynyt: 05 Joulu 2008, 13:53

30 Joulu 2014, 11:23

Onhan Power Metal levy nimensä mukaisesti enemmän sellaista 80-luvun US power metal-osastoa. Niissä kolmessa ekassa on aika selkeä glam-meininki imagoa myöten mikä varmana nolotti myöhemmin kovis-imagolla.
Spacecake
Viestit: 521
Liittynyt: 25 Joulu 2002, 12:16
Paikkakunta: Tku

30 Joulu 2014, 19:06

Aiheen otsikkoon vastaten: toivottavasti paskapuhetta. Ja Wylde ei ole Dymen veroinen kitaristi, joten senkin keskustelun voi todellakin lopettaa.
mad-mike
Viestit: 407
Liittynyt: 14 Huhti 2012, 17:17

31 Joulu 2014, 11:15

P.K. kirjoitti:Enemmän kiinnostaisi tribuutti niille 80-luvun oikeille ekoille levyille, eikä näille ns. virallisen totuuden ysärilevyille!
Komppaan. Itselle kun tuo kasari-Pantera uppoaa enemmän vaikka hyllystä löytyykin nup CFH ja VDOP lätytkin. Noiden jälkeen ilmestyneet eivät enää uppoa kun ovat enemmän suoraan sanoen huutamista.

Mutta tuo kasari-Panteran tribuutti tuskin koskaan tulee olemaan olemassa.
Heinrich von Totschlag
Viestit: 737
Liittynyt: 27 Heinä 2003, 23:13
Paikkakunta: Hauptstadt Höllesinki

31 Joulu 2014, 12:16

Sabbathman kirjoitti:Eli lyhyesti: Fuck Pantera Reunion, tervetuloa Pantera Tribute feat. Vinnie Abbott, Philip Anselmo, Rex Brown & Zakk Wylde!
Kerrotko vielä lyhyesti, mitä eroa näillä on kuin nimi?

Muuta kuin että jälkimmäinen ei mahdu keikkapaikkojen esiintyjätauluihin ja vetää vähemmän väkeä.
Sabbathman
Viestit: 4935
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

31 Joulu 2014, 13:43

En pysty selittämään tätä asiaa enää paremmin, nettikirjoittelussakin on tietty raja jonka jälkeen asian riittävän selkeä ilmaisu menee liian vaikeaksi. Parempi vain viettää nyt rauhallinen uuden vuoden juhla ja siitä sitten eteenpäin.

Jos (ja toivottavasti kun) tulee jompi kumpi, Pantera feat. Abbot, Anselmo, Brown & Wylde/Friends tai Pantera Tribute feat. Abbot, Anselmo, Brown & Wylde/Friends, niin katsotaan ja väännetään sitten lisää tästä asiasta, eiksje.
Vastaa Viestiin