Paradise Lost - Tragic Idol

Raskaamman musiikin keskustelut
Vastaa Viestiin
Maxim
Imperiumi Crew
Viestit: 1876
Liittynyt: 25 Elo 2002, 13:05

04 Kesä 2015, 10:09

Warning!!! kirjoitti:Gothicilla ei todellakaan ole yhtä ainutta täytebiisiä
Muutoin huikean loistava levy, mutta kyllä se Falling Forever on täydellisen kökkö täytebiisi. Oli sitä jo levyn tullessa ja on sitä yhä. :)


Ewokki
Viestit: 130
Liittynyt: 03 Elo 2006, 14:40
Paikkakunta: Joensuu

04 Kesä 2015, 17:18

Muuten hyvänkuuloinen levy tämäkin uusin, mutta piru vie tuon oman korvan kanssa. Vokaalit tässä jo liian old-school-ärinää, tökkii sitten niihin. Pienestä se siis on kiinni. Itteesä ei voi huijata... :D

Eli tänne kolisee Icon-Tragic Idol-väli myös vokaalien puolesta (tosin sisällöltään Host ja suurin osa One Secondista kans tökkii).
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit: 1609
Liittynyt: 23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta: Turku
Viesti:

05 Kesä 2015, 12:38

Warning!!! kirjoitti:Hitto on taas Serpent "kujalla" mielipiteittensä kanssa!!! Paradise Lostin eka ja toka levyt ovat sellaisia ajattomia teoksia, että ei millään modernilla levytyksellä ole mitään jakoa niihin verrattuna!
Tukehdu parsaasi. Eka Paradise Lost on huono levy. Ei ole hyviä biisejä, eikä rumpalin soittoa jaksa kuunnella.
Warning!!! kirjoitti:Esim. Gothicilla ei todellakaan ole yhtä ainutta täytebiisiä... sen vaan sanon. Ainut mistä bändiä voisi kritisoida on hiukan kökkö rummutus noihin aikoihin, mutta minä osaan kääntää senkin voitoksi.
"Hiukan" on lievä understatement. Kaverilla on käytännössä yksi filli koko levyllä mitä nyt kahtena eri versiona. Hyvä jos ei sua rumpalina häiritse. Minua häiritsee, vaikken ole rumpali. Gothic on silti ihan hyvä levy. Eternal on huippubiisi.

Uutta ja vanhaa Paradise Lostia ei ole hirveän mielekästä verrata keskenään, kun sen verran paljon on bändi siinä välissä muuttunut ja minusta kyllä vain parempaan suuntaan. Vanhoilla PL-levyillä on hyviä juttuja, mutta enemmän minä olen pitänyt bändin tummasävyisemmästä, mutta muuten pehmeämmästä ilmaisusta. Sanoituksetkin ovat vasta jostain DT:ltä lähtien eteenpäin olleet jollain tapaa hyviä.
Death Metal Maniac
Viestit: 1811
Liittynyt: 09 Marras 2002, 11:35
Paikkakunta: Espoo

05 Kesä 2015, 15:24

Serpent kirjoitti:
Warning!!! kirjoitti: Uutta ja vanhaa Paradise Lostia ei ole hirveän mielekästä verrata keskenään, kun sen verran paljon on bändi siinä välissä muuttunut ja minusta kyllä vain parempaan suuntaan
Tuossa oli se olennainen sana.

Aivan turha näistä onkin lopulta vääntää. Minä en juuri koskaan ole nähnyt mitään bändin kehittymisiä minään kovin hyvinä. Yleensä alkupään kamat on aina parhaita.. Niin Paradise Lostilla, Arcturuksella, Emperorilla, ENSLAVEDILLA, Autopsyllä kuin My Dying Bridelläkin (jota muuten en ole oikeastaan kuunnellut yhtään sitten Angel and the dark river-levyn.. pitäskö? En tiedä.)

Poikkeuksina ehkä Voivod ja Bathory, jotka ovat oikeasti onnistuneet alkuvuosien jälkeen tekemään musastaan entistä mielenkiintoisempaa, jne. Eipä heilläkään kuitenkaan kaikki myöhemmät teokset mitään timantteja ole.... anyways, let's cut the crap. Joku tykkää aanuksesta toinen vaginasta, kolmas dp:stä.
Lappis
Viestit: 444
Liittynyt: 28 Marras 2002, 16:34
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

05 Kesä 2015, 16:43

^ Eihän se nyt noin mustavalkoista ole. Miksi jokotai-linjalla? Vagina, anus, DP, you name it, kaikki menee. Se on sitä avarakatseisuutta katos
Sabbathman
Viestit: 4705
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

06 Kesä 2015, 11:35

Nyt uuden albumin myötä kaiken kattava PL-teema käyntiin, sukellus ensin tietenkin alkupään tuotantoon...mainio demokokoelma potki kuulokäytävät ensin sopivan rouheaksi, siitä onkin hyvä jatkaa vanhaan kunnon ykköslevyyn johon tutustuin jo silloin '93 kun kaikki oli vain ysäripoppia ja grungea...

[youtube]t9XzCWeIn-E[/youtube]

Missähän hitossa tuo mun selkäpätsi oikein menee...se oli monelle kauhistus elokuussa '94 kun ysiluokka alkoi...
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit: 1609
Liittynyt: 23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta: Turku
Viesti:

12 Kesä 2015, 13:39

Warning!!! kirjoitti:Minä en juuri koskaan ole nähnyt mitään bändin kehittymisiä minään kovin hyvinä. Yleensä alkupään kamat on aina parhaita.
Paljoltihan se on siitä kiinni, missä vaiheessa mistäkin bändistä on innostunut. Jos alkupäästä innostunut ja sen jälkeen tyyli muuttuu, ei ihme, jos se tuntuu pakalta. Vastaavasti jos on hypännyt myöhempään vaiheeseen, niin ei se alkupää niin paljon kiinnosta. Kun itse "löysin" Paradise Lostin jossain Iconin kohdalla, niin ei se eka levy vaan kuulosta yhtään hyvältä. Gothic kyllä menee, tietyin rajoituksin, mutta enemmän yksinkertaisesti pitänyt myöhemmistä vaiheista.

Toisaalta Enslaved on poikkeus: pidin alusta alkaen, mutta silti pitänyt enemmän bändin myöhemmistä vaiheista. Kävi niin sanotusti Pink Floydit kohdallani.
Pike Bishop
Viestit: 180
Liittynyt: 07 Joulu 2011, 10:22

12 Kesä 2015, 15:43

Serpent kirjoitti:Paljoltihan se on siitä kiinni, missä vaiheessa mistäkin bändistä on innostunut. Jos alkupäästä innostunut ja sen jälkeen tyyli muuttuu, ei ihme, jos se tuntuu pakalta. Vastaavasti jos on hypännyt myöhempään vaiheeseen, niin ei se alkupää niin paljon kiinnosta. Kun itse "löysin" Paradise Lostin jossain Iconin kohdalla, niin ei se eka levy vaan kuulosta yhtään hyvältä. Gothic kyllä menee, tietyin rajoituksin, mutta enemmän yksinkertaisesti pitänyt myöhemmistä vaiheista.
Sama täällä. Itsekin innostuin bändistä tuon Iconin kuultuani ja vaikka nuo aikaisemmatkin tuli hyllyyn hommattua niin aika vähälle kuuntelulle ovat jääneet. Edellinen Tragic Idol oli juuri sitä Paradise Lostia, joka mulle kolahtaa eniten. Siksi vähän häiritsee tällä uudella levyllä tuo murinavokaalien suuri määrä, varsinkin kun biisit ovat muuten helvetin hienoja.
Sabbathman
Viestit: 4705
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

13 Kesä 2015, 10:09

On ollut ilo ja ylpeys edetä Paradise Lostin valtavan ja monipuolisen tuotannon läpi, kohti entisestään synkkeneviä maisemia aina tähän uusimpaan levyyn saakka. Paradise Lost lähti raskaasta ja kolkosta death metallista liikkeelle, muuntui nopeassa tahdissa oman tyylinsä kuningasbändiksi ja kävi hakemassa mahtavia melodioita ja tunnelmia aika kaukaakin, lopulta palasi muutaman levyn matkalla vanhan kaltaiseen järeyteen ja mustanpuhuvaan sävyyn jossa yhdistyy menneet ja uudet tuulet aivan huipulla tavalla. Symbol Of Life- ja Paradise Lost-levyistä lähtenyt "paluu" saavutti tietynlaisen huipentumansa viimeistään Tragic Idol-levyllä, nyt mukana on sitten death metal-sävyjäkin joihin sekä Greg että Nick vihkiytyivät uudelleen tässä muutaman vuoden aikana.

Mitä tulee Nickin lauluihin, olen oppinut arvostamaan hänen hiljalleen kehittyneitä laulajan taitojaan todella paljon, kuulaammat äänensävyt ovat hienossa tikissä, raspissa riittää karismaa vaikka muille jakaisi - ja nyt tämä ördäyksen uudelleenherätys on enemmän kuin onnistunut, tässä on sitä vanhaa magiaa mikä iski lujaa jo parikymmentä vuotta sitten.

Paradise Lostilla on ollut levyissään todella miellyttävät soundit, soittimet erottuvat edukseen, rumpupommitukset ja basson murinat ovat hienossa balanssissa. Nyt tässä uudella levyllä on ehkä vielä enemmän dynamiikkaa kuin aiemmin - volumea pitää kääntää isommalle että alkaa kuulumaan, mutta sitten kuuluukin niin jumalattoman mahtavasti kaikki että hilse lentää.

Eikös se Kerry King vittuillu tälle Adrian Erlandssonille jotain? Ei tarvi kyllä vittuilla, kun rummutus on tätä luokkaa...

Cain's Offering hallitsee heavy metallin valoisempaa puolta, ainakin vielä - Europen War Of Kings on vielä tuossa soittimen päällä odottamassa vuoroaan. Paradise Lost hallitsee heavy metallin synkempää puolta, ainakin vielä - Moonspellin Extinct on vielä tuossa soittimen päällä odottamassa vuoroaan...

---

Olen odotellut tätä julkaisua myyntiin tavanomaisiin kauppoihin, unohtanutkin tämän jo matkan varrella...hyvä settilista koko uralta...

Tragic Illusion Live At The Roundhouse London

[youtube]dCbjX9AfOtM[/youtube]
Munamankeli
Viestit: 1151
Liittynyt: 22 Huhti 2003, 12:10
Paikkakunta: Turku, Helsinki

15 Kesä 2015, 15:29

Sabbathman kirjoitti: Eikös se Kerry King vittuillu tälle Adrian Erlandssonille jotain? Ei tarvi kyllä vittuilla, kun rummutus on tätä luokkaa...
Jep, sanoi sällin iskevän homomaisen pehmeästi. Mitä tulee tähän uusimpaan julkaisuun niin tässä vaiheessa se tuntuu hieman tasapaksulta. Alkaa vallan mahtavasti, mutta sitten meno jotenkin tasaantuu, vaikka paikoin tapaillaankin maagisia sfäärejä. Pitää kuunnella vielä muutama kerta.
hj-
Viestit: 25
Liittynyt: 07 Marras 2010, 01:43
Viesti:

26 Kesä 2015, 22:29

Tässä kun on "hippasen" tullut luukutettua tätä uutukaista niin oikeestaan vain se 2:s biisi on vähän sellanen kökkö omaan korvaan, muuten ihan saatana järjettömän hyvä levy.
Tais viimex Carcassin paluu levy tehdä saman vaikutuksen..

Tosin tämän mediabök/doggypäk/whatever levyn bonari live biisi on kyllä ihan totaalisen turha paske..

Ja kauhukseni huomasin että Gothic on hävinnyt levyhyllystä johonkin vuosien kuluessa että kai tuota nyt jostain saa vielä ostettua (CDnä..).. :|

EDIT:
Warning!!! kirjoitti:Tähän vielä muistutuksena miten helvetin mahtava levy "GothiC" olikaan....... Itselleni ainakin täysin ajaton. ParasDise Lost!
No kyllä!

Heti ekan sävelen jälkeen koko levy tulvi mieleen vaikka en kai ole edes 10 vuoteen kuunnellut.. :rawk:
Ewokki
Viestit: 130
Liittynyt: 03 Elo 2006, 14:40
Paikkakunta: Joensuu

27 Kesä 2015, 10:39

Sabbathman kirjoitti: Olen odotellut tätä julkaisua myyntiin tavanomaisiin kauppoihin, unohtanutkin tämän jo matkan varrella...hyvä settilista koko uralta...

Tragic Illusion Live At The Roundhouse London

[youtube]dCbjX9AfOtM[/youtube]
Siis tästä löytyy CD mutta tiukassa on saada omaksi, virallista ? Tuo pitää saada kuunteluun ehottomasti.
Sabbathman
Viestit: 4705
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

29 Syys 2015, 21:30

Ehkä viimeinen Paradise Lostin livejulkaisu joka kannattaa hommata...

Paradise Lost (Symphony Of The Lost) 2CD & DVD

http://www.omerch.eu/shop/paradiselost/ ... D&cat=4499

PRE-ORDER – Released 20/11/2015

This product is available as a preorder item and will be shipped week commencing 13/11/2015. You will be charged for this purchase when you checkout. If you order a pre-order item and regular items they will be shipped to you when all the items are available.
Featuring the Orchestra of State Opera Plovdiv and Rodna Pesen Choir.
Recorded live at The Ancient Roman Theatre of Philippopolis in Plovdiv, Bulgaria.

CD One (with orchestra):

1. Tragic Idol
2. Last Regret
3. Your Own Reality
4. Over The Madness
5. Joys Of Emptiness
6. Victim Of The Past
7. Soul Courageous
8. Gothic

CD Two (without orchestra):

1. The Enemy
2. Erased
3. Isolate
4. Faith Divides Us, Death Unites Us
5. As I Die
6. One Second
7. True Belief
8. Say Just Words
9. The Last Time

DVD

First Half (with orchestra): 41:16
Second Half (without orchestra): 41:29
Documentary: 26:17
Region free
Stereo Sound - 5.1. Surround Sound

Paradise Lost (Symphony Of The Lost) Limited Edition Vinyl

http://www.omerch.eu/shop/paradiselost/ ... P&cat=4499

LP One (with orchestra):

Side A

1. Tragic Idol
2. Last Regret
3. Your Own Reality
4. Over The Madness

Side B

1. Joys Of Emptiness
2. Victim Of The Past
3. Soul Courageous
4. Gothic

LP Two (without orchestra):

Side C

1. The Enemy
2. Erased
3. Isolate
4. Faith Divides Us, Death Unites Us
5. As I Die

Side D

1. One Second
2. True Belief
3. Say Just Words
4. The Last Time

DVD

First Half (with orchestra): 41:16
Second Half (without orchestra): 41:29
Documentary: 26:17
Region free
Stereo Sound - 5.1. Surround Sound
alspe
Viestit: 487
Liittynyt: 11 Touko 2005, 20:13
Paikkakunta: Tampere

01 Loka 2015, 14:47

Kenellekään tuskin yllätys, että melko monta biisiä uudelta levyltä taitavat soittaa tulevassa konsertissa, jopa lähes kaikki biisit. Varmasti genressään hyvää kamaa, mutta en tiedä onko se niin hyvää että se syrjäyttää hirveän määrän muita biisejä. Omaan korvaan mm. Requiemilla on niin paljon hyviä biisejä, jotenkin se vanha hyvin melodinen tyyli oli mieluista että vähän harmittaa uutukaisen laahaus ja sen paikka settilistassa tuossa laajuudessa. Ei uudella levyllä Iconin kaihoisia ja surumielesiä melodiakulkuja.

Saa nähdä tulee täältä Mansesta lähdettyä, vähän kiinnostaa, toisaalta ei. :?
Munamankeli
Viestit: 1151
Liittynyt: 22 Huhti 2003, 12:10
Paikkakunta: Turku, Helsinki

13 Loka 2015, 14:44

alspe kirjoitti:Kenellekään tuskin yllätys, että melko monta biisiä uudelta levyltä taitavat soittaa tulevassa konsertissa, jopa lähes kaikki biisit. Varmasti genressään hyvää kamaa, mutta en tiedä onko se niin hyvää että se syrjäyttää hirveän määrän muita biisejä.
Tänään se nähdään ja etenkin kuullaan. Settilistat lupaavat paljon, esim. sunnuntaina Göteborgissa:
No Hope in Sight
Widow
The Painless (First time played live since 1992)
Terminal
Erased
Praise Lamented Shade
Victim of the Past
Enchantment
Flesh from Bone
Beneath Broken Earth
As I Die
Requiem

Encore:
Return to the Sun
Faith Divides Us - Death Unites Us
An Eternity of Lies
Say Just Words
Munamankeli
Viestit: 1151
Liittynyt: 22 Huhti 2003, 12:10
Paikkakunta: Turku, Helsinki

15 Loka 2015, 11:42

Munamankeli kirjoitti:
alspe kirjoitti:Kenellekään tuskin yllätys, että melko monta biisiä uudelta levyltä taitavat soittaa tulevassa konsertissa, jopa lähes kaikki biisit. Varmasti genressään hyvää kamaa, mutta en tiedä onko se niin hyvää että se syrjäyttää hirveän määrän muita biisejä.
Tänään se nähdään ja etenkin kuullaan.
Olipa helevetin kova keikka. Sopivasti uutta ja paljon vanhaa. Välispiikit brittäisen kuivaa huumoria. Uuden levyn kuolonmetallinen tunnelma oli painajaismaisen raskasta, mistä moni nuorempi bändi voi vain haaveilla. Vanhat äijät viitsivät ja jaksavat. Nuorempaa kaartia edustanut keikkarumplai Waltteri Väyrynen oli liekeissä ja piti soitollaan homman kuosissa. Tapasin sattumalta rumpujen päälle ymmärtävän kaverini ennen keikkaa, ja hän kehui nuorukaisen taitoja. Minä rummuista mitään ymmärrä, vaan olihan se näyttävää ja tarkkaa soittoa. Yleisöä odottamaani enemmän. Sali täynnä vaikka oli tiistai. Yllättävän paljon naisia paikalla. Erittäin hyvä keikka ja kaikkiaan mukava ilta. Seuraavana aamuna toimistolla suu täynnä kuivaa heinää.
Sabbathman
Viestit: 4705
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

15 Loka 2015, 16:06

Munamankeli kirjoitti:Olipa helevetin kova keikka. Sopivasti uutta ja paljon vanhaa. Välispiikit brittäisen kuivaa huumoria. Uuden levyn kuolonmetallinen tunnelma oli painajaismaisen raskasta, mistä moni nuorempi bändi voi vain haaveilla. Vanhat äijät viitsivät ja jaksavat. Nuorempaa kaartia edustanut keikkarumplai Waltteri Väyrynen oli liekeissä ja piti soitollaan homman kuosissa. Tapasin sattumalta rumpujen päälle ymmärtävän kaverini ennen keikkaa, ja hän kehui nuorukaisen taitoja. Minä rummuista mitään ymmärrä, vaan olihan se näyttävää ja tarkkaa soittoa. Yleisöä odottamaani enemmän. Sali täynnä vaikka oli tiistai. Yllättävän paljon naisia paikalla. Erittäin hyvä keikka ja kaikkiaan mukava ilta.
Loistava mini-rapsa! Tuli heti fiilis että oi jospa olisin saanut olla mukana...
Munamankeli kirjoitti:Seuraavana aamuna toimistolla suu täynnä kuivaa heinää.
:rotfl:
Sabbathman
Viestit: 4705
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

28 Maalis 2017, 22:33

Paradise Lost on kyllä menneen 15 vuoden ja 6 albumin aikana palannut entistä synkempiin ja rankempiin vesiin...luottobändihän tämä on joten odotellaan uutta levyä mielenkiinnolla.
PARADISE LOST Begins Recording New Album

March 28, 2017

http://www.blabbermouth.net/news/paradi ... 017-album/

British gothic metal pioneers PARADISE LOST have entered Orgone Studios in Woburn, Milton Keynes, United Kingdom to begin recording their new album for a tentative late 2017 release via Nuclear Blast. The follow-up to 2015's "The Plague Within" is once again being helmed by Jaime Gomez Arellano, who has previously worked with GHOST, CATHEDRAL and TURISAS, among others.
JSM
Viestit: 657
Liittynyt: 11 Elo 2003, 13:58
Paikkakunta: Desolate woods

21 Huhti 2017, 17:08

Tuleva levy on nimeltään Medusa ja julkaistaan loppukesästä. Bändin mukaan kuulemma hitaampaa (eli entistä doomimpaa) musiikkia luvassa. Jopa sludgea on hieman kuultavissa levyllä.

Uutinen.
Sabbathman
Viestit: 4705
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

06 Kesä 2017, 19:22

Nyt on komea kansikuva, lievä 70's retro-fiilis...
PARADISE LOST Unveils 'Medusa' Album Artwork

June 6, 2017

http://www.blabbermouth.net/news/paradi ... m-artwork/

British gothic metal pioneers PARADISE LOST will release their new album, "Medusa", on September 1 via Nuclear Blast. With this fifteenth full-length release, the legends are returning to their early beginnings, delivering their heaviest record of the past fifteen years, melding crushing doom metal with Nick Holmes's harsh death growls and raw organic sounds, heralding a new era of pure Northern misery.

The artwork was created by Branca Studio and shows the infamous Gorgone Medusa from Greek mythology, carrying venomous snakes as hair and turning anyone into stone who would dare to look into her eyes.

PARADISE LOST guitarist Greg Mackintosh states about the artwork: "Whilst we were writing 'Medusa' and realizing what the new songs were becoming, we had to find an artist to reflect this direction. After searching around for a while, I found Branca Studios. They have a keen eye for design and their modern take on retro artwork really fit the bill. What they have come up with is a blending of colorful-yet-retro styling, whilst maintaining the classic PARADISE LOST feel."

About the choice to make her the figurehead of this new album, Holmes adds: "I was intrigued about a greater meaning and thinking more along the lines of what Medusa represents metaphorically. 'Medusa' as a title works in many ways. From a nihilist perspective, when I read the description of 'Medusa' on the Wikipedia page: 'Attempts to avoid looking into Medusa's eyes represents avoiding the ostensibly depressing reality that the universe is meaningless.' The title was pretty much in the bag!"

In other news, PARADISE LOST has announced a very special release show that will take place in Stuttgart at the iconic LKA Longhorn. Only on this night of September 1, PARADISE LOST will perform its entire new album. A short time later, PARADISE LOST will embark for an extensive European journey and bring their label mates and U.S. doomsters PALLBEARER, as well as SINISTRO from Portugal.

Regarding the sound of "Medusa", Nick told Italy's Linea Rock: "I would say if you've ever heard every album by PARADISE LOST, it's closest to the 'Shades Of God' album, our third album. It's an album carrying on from that, but hopefully it's a lot more sophisticated and it's better produced and better played than that album." Lead guitarist Gregor Mackintosh added: "Style-wise, it's more between 'Gothic' and 'Shades Of God' era, with modern touches to it as well."
Firechief
Viestit: 20
Liittynyt: 12 Helmi 2015, 18:01

24 Kesä 2017, 19:13

Nick Holmes, Greg Mackintosh ja Waltteri Väyrynen Ilta-Sanomien haastattelussa ja videolla:

http://www.is.fi/musiikki/art-2000005266053.html
HeBeHu
Viestit: 122
Liittynyt: 28 Loka 2002, 09:12
Paikkakunta: Rollo Rock City

25 Kesä 2017, 10:59

Firechief kirjoitti:Nick Holmes, Greg Mackintosh ja Waltteri Väyrynen Ilta-Sanomien haastattelussa ja videolla:

http://www.is.fi/musiikki/art-2000005266053.html
Torilla tavataan!
The Avenger
Viestit: 130
Liittynyt: 21 Helmi 2009, 13:56

07 Heinä 2017, 17:28

[youtube]ufs-kLZFyjU[/youtube]


Uusi biisi, ja onpahan loistava! Bändi elää uutta kultakautta, örinät ja tempon pudottaminen ovat olleet täysin oikea ratkaisu.
Munamankeli
Viestit: 1151
Liittynyt: 22 Huhti 2003, 12:10
Paikkakunta: Turku, Helsinki

07 Heinä 2017, 17:58

Hyvä biisi, Holmes tavallistakin synkemmällä tuulella, sopivan raskaat kitarat ja erinomaiset rumpusoundit. Paradise Lost se vaan jaksaa vuodesta toiseen. Jotain hyvää tulevassa lokakuussa.
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit: 1609
Liittynyt: 23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta: Turku
Viesti:

03 Elo 2017, 10:08

Mitä tuossa kertaallen ehdin alkuviikosta levyn pyörittää läpi, niin lupaava kokonaisuus. Yhdistelmä vanhaa 90-lostia ja toisaalta viime vuosien tyylittelyä. Ainakin äkkiseltään tuntui paremmalta kokonaisuudelta kuin tuo edellinen The Plague Within. Lupa odottaa hyvä levyä.
Vastaa Viestiin