Rage - Seasons Of The Black

Raskaamman musiikin keskustelut
Vastaa Viestiin
Rasulo
Viestit: 59
Liittynyt: 24 Huhti 2009, 22:36

04 Touko 2017, 00:09

Uutta levyä odotellessa. Veikkaan että taattua laatua on tulossa.

Ihmettelin noita Jussin kommentteja Reflectionsin bonuskappaleista. Minun vuoden 1990 CD:ssä Faith on Waiting for the Moonin ja Saddle The Windin välissä. Wild Seed (joka muuten on ässä eikä mitään kuraa) on levyllä viimeisenä, mutta ei sitäkään mainosteta bonukseksi kansipapereissa. Mutta uskottava se on, kun Wikipediakin niin väittää. Remasterissa olisi näköjään myös Extended Power -EP bonuksena, mutta sekin on minulla CD:nä. Divareista näitä sai ihan vasta, 15-20 vuotta sitten.

Reflections on minusta todella epätasainen levy, mutta silti näitä kuuluu kuunnella koko albumin mittaisena. Tyyli on mahtipontinen verrattuna seuraavien vuosien riisutumpaan Rageen. Esim. juuri Faith vedetään ihan överiksi. Dust on ehkä levyn kohokohta minulle ja toisena Waiting For The Moon.

Secrets In A Weird World on tasaisempi ja korkeatasoisempi levy, kunhan pääsee pahimman kömmähdyksen yli, tarkoitan siis jyräksi tarkoitettua mutta munatonta kappaletta nimeltä Make My Day. Invisible Horizonsista lähtien levy on hittiä toisensa perään. Remasterissa olisi kai piirretyt kannet, jotka jostakin syystä hyllytettiin, mutta se Rambon ja Cobran mieleen tuova aurinkolasit ja otsanauha -kansikin on, no, cool. ;)


Jussi
Viestit: 9440
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

04 Touko 2017, 10:58

^ siis CD-bonus, eli jo sellaisella alkuperäiselläkin julkaisulla ovat mukana vrt. ettei noita kahta ollut kasetti- tai LP-painoksissa.

Eivät siis ole myöhempien, noiden 2002 remasterien bonuksiksi erikseen listattuja & nuo CD-bonarit saattoivat usein olla missä kohtaa albumia tahansa.

Tosin esimerkiksi ekalta, Reign Of Fearilta kun puuttuu muilta kuin CD:ltä se pisin kappale, Scaffold niin se on kyllä viimeisenä. Samoin kuin Perfect Manin 14(!) biisistä kasetilta ja vinyyliltä heivatut Symbols Of Our Fear (yksi parhaista taas, kuten Faith) ja Neurotic ovat (ceedee-) levynsä viimeiset.
Rasulo kirjoitti:Secrets In A Weird World on tasaisempi ja korkeatasoisempi levy, kunhan pääsee pahimman kömmähdyksen yli, tarkoitan siis jyräksi tarkoitettua mutta munatonta kappaletta nimeltä Make My Day. Invisible Horizonsista lähtien levy on hittiä toisensa perään. Remasterissa olisi kai piirretyt kannet, jotka jostakin syystä hyllytettiin
SIAWW on mulla just remasterina ja tuo bändinaamakuva on kyllä siinäkin, Reflectionsista mullakin on orig. press eikä noita em. bonareita ole tosiaan merkitty :)

Joskushan näin tehtiin, esim. GammaRay merkkasi seuraavana vuonnakin '91 Countdownin "CD-bonus" sinne takakannen listaan. Huonoa markkinointia samalta Noiselta, jos ei mainosteta kalliimman formaatin ekstrabiisejä :?
Jussi
Viestit: 9440
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

27 Touko 2017, 15:54

Uusi video, heti eka soitollakin 150% parempi biisi kuin edellinen My Way! Bonuslevyllä on uudelleenäänitettyä Avengeria sitten:
[youtube]f_OB6hO9ONE[/youtube]
Rageheads: Here's our the first single of our new album, entitled 'Blackened Karma'. Watch the video of this song, here:

Get the digital single 'Blackened Karma' here: http://nblast.de/RageDigital

"This song attracted our attention already whilst the pre-production so we decided to take this as our first single back then", remembers Peavy and tells about the shooting of the video: "We recorded the video in Madrid, Spain with the famous company of Sôber guitarist Jorge Escobedo Sober (From Hell Pictures). The lyrics as well as the clip deal with the so-called 'Butterfly effect'. In the end, all of our actions will come back to us and I think this is really well shown in pictures with the story of the robber and murderer in our video."

In addition, the album is now available for pre-order. You can purchase it in the following formats:

2CD-Digibook
CD
2LP (black) in gatefold

NB Mailorder EXCLUSIVE:
2LP (NB anniversary green) in gatefold
Digibook + belt bag

Get your copy here: http://nblast.de/RageSeasonsBlackNB
Or get the digital version of the new album, here: http://nblast.de/RageDigital

Below you can see the track listing of the new album as well as the bonus tracks:

Album CD:
01. Season Of The Black
02. Serpents In Disguise
03. Blackened Karma
04. Time Will Tell
05. Septic Bite
06. Walk Among The Dead
07. All We Know Is Not
08. The Tragedy Of Man - Gaia
09. The Tragedy Of Man - Justify
10. The Tragedy Of Man - Bloodshed In Paradise
11. The Tragedy Of Man - Farewell

»Avenger Revisited« (Bonus CD)
01. Adoration
02. Southcross Union
03. Assorted By Satan
04. Faster Than Hell
05. Sword Made Of Steel
06. Down To The Bone

These bonus tracks originate from the time when RAGE was still called AVENGER.

Peavy comments: "It was really nice to re-record the songs from my first years of being a musician! I remember quite well how the songs were created. I always thought that it's a pity that most of the people don't know these songs, just because they were released with another band name. For me it was always clear that these songs are kind of timeless and when we played them together it was really awesome! Back then, we couldn't realise our ideas as good as today. When you listen to the new recordings you will recognize how fantastic these songs really are!"

Share, Comment and enjoy!

-Peavy, Marcos and Lucky.
edit V: siitä vaan vastaavaa 21:en nimibiisisinkkua sitten soimaan ja nauttimaan melodioista D: ja eipä jollain Terranan viimeisellä, Speak Of The Deadilla ole kuin pari hääviä biisiä.
Viimeksi muokannut Jussi, 06 Kesä 2017, 11:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
clairvoyant
Viestit: 983
Liittynyt: 20 Maalis 2003, 15:16
Paikkakunta: Kuusamo
Viesti:

06 Kesä 2017, 09:29

Ei vakuuta.

Kai sitä vaan Smolskin (Terranasta puhumattakaan) aikana niin tottui odottamaan mielenkiintoisia yksityiskohtia soitossa ja hyviä melodioita, että tämä näköjään tälläkin levyllä jatkuva totaalisen tasapaksu tuuttaaminen ei herätä oikein mitään tunteita. Hohhoijaa.
Asamael
Viestit: 407
Liittynyt: 31 Touko 2004, 20:27
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

06 Kesä 2017, 22:29

clairvoyant kirjoitti:Ei vakuuta.

Kai sitä vaan Smolskin (Terranasta puhumattakaan) aikana niin tottui odottamaan mielenkiintoisia yksityiskohtia soitossa ja hyviä melodioita, että tämä näköjään tälläkin levyllä jatkuva totaalisen tasapaksu tuuttaaminen ei herätä oikein mitään tunteita. Hohhoijaa.
No kyllä mäkin voisin Soundchaser-meininkeihin palata mutta kyllä se loppuaika Smolskin kanssa rupes olemaan niin väsynyttä tahkoamista että mieluummin nyt sitten tätä.
Jussi
Viestit: 9440
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

05 Heinä 2017, 12:19

Vähän yllättävästikin toinen näyte on Avenger Revisited-bonuslevyltä, mutta hyvin rytisee ja Lucky pysyy mainiosti nuoren Jörg Michaelin tahdissa :o memorabiliakuvasto on myös hauska lisä:
[youtube]TMCJz-BJoCs[/youtube]
Metalliluola
Viestit: 171
Liittynyt: 22 Tammi 2015, 10:51

01 Elo 2017, 09:16

Miten uusi Rage toimii? Tässä yksi näkökulma:

http://metalliluola.fi/rage-seasons-of-the-black-2017/
Jussi
Viestit: 9440
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

05 Elo 2017, 16:09

Äxä sai vasta keskiviikkona oman digibookini Ouluun, mutta SOTB on harvinaisen paljon, varmaan lähemmäs kymmenkunta kertaa ehtinyt jo soimaan tässä loppuviikosta.

Aluksi vaikutti ensikuunteluilla siltä, miten jo ennakkotiedot saivat tuntumaan, että se ei pärjäisi edelliselle The Devil Strikes Againille ollekaan. Siitä huolimatta, että Blackened Karma yllä pesee edelleen mennentullen vastaavan, My Way -singlen siltä, ei mukamas meinannut löytyä niin iskeviä raitoja kuin Back On Track, The Final Curtain & Ocean Full Of Tears ovat.

Mutta kyllä Season Of The Black heti ensimmäisenä pian vakuutti bassareilla ja tilusooloillaan, Wagnerin fiilistellessä jälleen ysärilevyjen tyyliin mollihenkisemmillä laulumelodioilla, kuten myös Time Will Tellin klassiset taustalaulut Marcos Rodriquezilta ovat jälleen kuin 21 v. takaiselta End Of All Daysilta. Septic Bite yhtenä parhaista biiseistä vetää puolestaan sekä sitä edeltäneen Black In Mindin, että myös '93 The Missing Linkin suuntaan, tai ainakin sen loppueepoksen Lost In The Icen. Serpents In Disguise ei myöskään ole hullumpi kappale; bridgen koukku "take a second look, your heroes are just crooks" osuu hyvin maaliin populistipolitiikkoja seuraaviin pösilöihin.

All We Know Is Not on myös klassista Ragea, eikä lopetuksena olevan neliosaisen The Tragedy Of Manin kappaleista Justifyn ja Farewellin melodioiden tarvitse myöskään juuri hävetä ~20 albumin discografiassa. 8+ antaisin arvosanaksi Impe-asteikolla ite.
Avenger EP:n 6 biisiä olivat tervetullut muistutus, miten kovia ralleja teini-Peavy on jo 1984 tehnytkään; päteviä versioita!
Ice
Viestit: 2662
Liittynyt: 28 Elo 2002, 10:11
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

06 Elo 2017, 11:03

Ei tuo nyt suuremmin innostanut, muutama ok ralli mutta kokonaisuutena vaisuhko kutosen tekele IMO. Farewell paras noista biiseistä, kun taas Bloodshed in Paradisen kertsi täyttä kuraa, jota ei kyllä uudestaan enää halua kuulla. Muutenkin kertsit ovat levyn heikointa antia, ja esi. aloittavan biisikolmikon kertsit kuin yhden ja saman jatkoa lähes identtisillä laulumelodioilla. Avengerin biisejä ei kai ennemmin ole tullut kuultua, mutta eipä nuo perussimppelit kaahaukset juuri iskeneet, toki hyvä lisäys päivittää ne nykyaikaan.
Jussi
Viestit: 9440
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

06 Elo 2017, 13:34

^ mites sulla nuo edelliset, The Devil Strikes Again ja 21? Kun niitä edeltäneestä Strings To a Webistä tykättiin muistaakseni molemmat.

Todella kuivasta Carved In Stonestakin on jo 9 vuotta ja voisi kai senkin pitkästä aikaa tässä soittaa läpi :shock:
Ice
Viestit: 2662
Liittynyt: 28 Elo 2002, 10:11
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

06 Elo 2017, 13:56

Jussi kirjoitti:^ mites sulla nuo edelliset, The Devil Strikes Again ja 21? Kun niitä edeltäneestä Strings To a Webistä tykättiin muistaakseni molemmat.

Todella kuivasta Carved In Stonestakin on jo 9 vuotta ja voisi kai senkin pitkästä aikaa tässä soittaa läpi :shock:
Eipä noita ole juuri julkaisunsa jälkeen tullut kuunneltua, joten ei juuri muistikuvia niistä, Strings... tosiaan oli positiivinen yllätys tullessaan, muttei sitäkään ole tullut kuunneltua vuosiin. No pitää jossain vaiheessa kuunnella sitten noikin, poislukien Carved.. jota ei kyl enää jaksa.
Jussi
Viestit: 9440
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

27 Loka 2017, 19:47

En olisi uskonut sen viime keikan jälkeen, Nosturista Elmun baariin, että Ragea nähtäisiin ainakaan nyt seuraavalla rundilla lainkaan omalla keikallaan suomessa, mutta niinpä vain tulevat keskiviikkona 24.1.2018 Yo-talolle Tampereelle ja torstaina 25.1. On The Rocksiin Helsinkiin. Harmi että viikkokeikkoja taas, mutta parempi kuin ei mitään.

Periaatteessa sitä on jo nähnyt tällä kiertueella, mutta se oli ao. festarikeikka 2,5 kk sitten ja yhtä hienoa oli kuin Helloweenin lämppärinäkin Circuksessa viime talvena. Erityisesti 1996-98 valinnat + '03 Great Old Ones lämmittivät mieltä. Pitää katsoa jos noille pääsisi jommallekummalle taas!
Rage @ Leyendas del Rock 10.8.2017 kirjoitti: Don't Fear the Winter

Great Old Ones

Spirit of the Night

Blackened Karma

End of All Days

From the Cradle to the Grave

Straight to Hell

Black in Mind

My Way

Higher Than the Sky / Holy Diver
Balm
Viestit: 1221
Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:33
Paikkakunta: Helsinki/Kajaani
Viesti:

27 Loka 2017, 21:57

Jos olisi Nosturiin tulossa, ei kiinnostaisi väheijää, mutta On the rocksiin ehkä joutuu menemään! Tuollainen intiimimpi venue tuo mielenkiintoisen vivahteen keikkaan.
Jussi
Viestit: 9440
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

08 Tammi 2018, 11:49

Olipa mukava alku viikolle huomata, että sitähän joutuu parin vkon päästä ke-pe työreissulle pk-huudeille; On The Rocksiin siis torstaina 25. pv suunta :P

Settilistatkin näyttävät mukavasti vaihdelleen jossain määrin tässä SOTB-rundin aluksi ja on siistiä, että aloittavat yhdellä uuden levyn parhaista, Justifyllä!

edit V: no niin tietysti, kerrankin kun taas olisi käynyt töiden suhteen säkä keikan osuessa :x
Viimeksi muokannut Jussi, 08 Tammi 2018, 15:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Balm
Viestit: 1221
Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:33
Paikkakunta: Helsinki/Kajaani
Viesti:

08 Tammi 2018, 14:50

Jussi kirjoitti:Olipa mukava alku viikolle huomata, että sitähän joutuu parin vkon päästä ke-pe työreissulle pk-huudeille; On The Rocksiin siis torstaina 25. pv suunta :P
Tiketin sivuilla lukee, että keikka on peruttu.
heraklos
Viestit: 1587
Liittynyt: 22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

08 Tammi 2018, 15:47

Tampereen keikka ilmeisesti on vielä voimissaan, kaiketi. Helsingistähän pääsee näppärästi Onnibussilla Treelle, ja Tampereelta Helsinkiin. Siis yöaikaankin nimenomaan Tampereelta Helsinkiin.
anselmo
Viestit: 656
Liittynyt: 13 Heinä 2006, 15:43
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

22 Tammi 2018, 09:25

Muutama yö Tampereen keikkaan.
Mikäs taho nämä järjestikään? Ei ole nimittäin mainostus kovin aktiivista ollut.
Hyvä jos sata henkeä saa tiiviin yksityiskeikan keskiviikkona.
Settilista on huippu; olen Ragen kerran nänhnyt, festariolosuhteissa, ja
tuolloin vanhin biisi mitä soittivat oli Higher Than the Sky. Se oli samalla
myös ainoa ysärille tehty biisi setissä. Plajon jäi omia suosikkeja kuulematta.
Jussi
Viestit: 9440
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

22 Tammi 2018, 12:26

Joo menkäähän paikalliset ja muutoin pääsevät ihmeessä ke mestoille; On The Rocksista vastasivat että edelleen jatkuvan remontin vuoksi peruttu tuo torstai :| prkl, olisin mielellään jättänyt firman escaperoomit väliin silloin. Ei kuitenkaan nyt keskiviikkona sieltä reissun päältä ala enää kylää vaihtamaan, hyvä kun Tapiolasta ehtii uudella metrolla edes keskustaan töiden päälle.
Asamael
Viestit: 407
Liittynyt: 31 Touko 2004, 20:27
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

22 Tammi 2018, 13:03

Sormet ja kaikki mahdolliset ulokkeet on nyt ristissä että tuo toteutuisi. Ite oon laittanu hommat sen verran isolleen että otin jopa torstain vapaaksi töistä, joten saisi tuo Rage nyt itsensä Roosterin lavalle könytä! Informaation vähyys vaan epäilyttää. Luulisi että Rooster nyt tuota haluasi mainostaa jos ovat kerran buukanneet, vai eikö siellä vaan ketään ns. napostele hommat? Itelle sopii sinänsä erittäin mainiosti intiimi & vähäyleisöinen keikka. Ainoa ongelma sellaisissa on vaan että jatkossa bändin vierailut voivat jäädä vähemmälle.
heraklos
Viestit: 1587
Liittynyt: 22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

22 Tammi 2018, 14:04

Jussi kirjoitti:Joo menkäähän paikalliset ja muutoin pääsevät ihmeessä ke mestoille; On The Rocksista vastasivat että edelleen jatkuvan remontin vuoksi peruttu tuo torstai :| prkl, olisin mielellään jättänyt firman escaperoomit väliin silloin. Ei kuitenkaan nyt keskiviikkona sieltä reissun päältä ala enää kylää vaihtamaan, hyvä kun Tapiolasta ehtii uudella metrolla edes keskustaan töiden päälle.
Ei vaikka keikka loppuu jo ennen kello 23:a? Onnibussilla olisi hienosti päässyt...Toki oma vaivansa siinä on.
Balm
Viestit: 1221
Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:33
Paikkakunta: Helsinki/Kajaani
Viesti:

22 Tammi 2018, 15:15

Kuulemma Rooster-vetokin on peruttu.
Jussi
Viestit: 9440
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

22 Tammi 2018, 15:22

^ näin kuului Treelta :( mutta toki odotettavaa, ettei sinne pistokeikalle sittenkään mennä, kun tuolle Hkille kävi jo kehnosti.
heraklos kirjoitti:
Jussi kirjoitti:Joo menkäähän paikalliset ja muutoin pääsevät ihmeessä ke mestoille; On The Rocksista vastasivat että edelleen jatkuvan remontin vuoksi peruttu tuo torstai :| prkl, olisin mielellään jättänyt firman escaperoomit väliin silloin. Ei kuitenkaan nyt keskiviikkona sieltä reissun päältä ala enää kylää vaihtamaan, hyvä kun Tapiolasta ehtii uudella metrolla edes keskustaan töiden päälle.
Ei vaikka keikka loppuu jo ennen kello 23:a? Onnibussilla olisi hienosti päässyt...Toki oma vaivansa siinä on.
En edes halua ajatella, monelta olisin ollut Tapiola Gardenissa takaisin hotellilla; toki aamukasilta alkavaa (ja noine illanviettoineen jotain 14-15 h kestävää) työpäivää aloittamassa. Rage toki nähty kerran vuoteen viimeisen parin v. aikanakin, joten ei ihan noin palava reissaaminen olisi ollut kyseessäkään :roll:
Jussi
Viestit: 9440
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

29 Maalis 2018, 17:36

Peavyn, Mannin & Efhtin REFUGE julkaisee kesäkuun alussa osuvasti nimetyn Solitary Men -albumin, itsensä Andreas Marschallin kansikuvalla :o
Frontiers kirjoitti:BREAKING NEWS: Refuge, the German metal band featuring current and former Rage members Peavy Wagner, Manni Schmidt & Christos Efthimiadis, will release their album, SOLITARY MEN on June 8, 2018! First single, tracklisting, and pre-orders COMING SOON!
edit: 18.4. Uusi biisi! Kotoisalta kuulostaa ja on mahtavaa saada Mannin soolot takaisin :)

Vastaa Viestiin