U.D.O.

Raskaamman musiikin keskustelut
Vastaa Viestiin
Sabbathman
Viestit: 4729
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

02 Syys 2010, 01:10

No niin, Saksan tankki julkaisee tammikuussa jälleen seuraavan levynsä, ostoonhan se menee taas ilman ennakkokuunteluita.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=145382

U.D.O.: New Album Title, Release Date Revealed - Sep. 1, 2010

U.D.O., the German metal band led by former ACCEPT frontman Udo Dirkschneider, has set "Rev Raptor" as the title of its new album, due on January 14, 2011 via AFM Records. 17 new songs were written for the CD, with 11 of them set to appear on the final product.

:evilmosh: METAL IS OUR RELIGION :bmbeer:
Viimeksi muokannut Sabbathman, 08 Elo 2012, 08:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.


Ekan kiven heittäjä
Viestit: 193
Liittynyt: 29 Elo 2002, 17:15

02 Syys 2010, 05:38

Kuulematta ostoon. Ja ei muuten varmaan pese uutta Acceptia! :nazi:
Metal Heart
Viestit: 123
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 16:05

02 Syys 2010, 10:52

Ei tästä nyt oikein osaa innostua. Mulla on vielä Dominatorkin hankkimatta. Nämä Udo/Kaufmann levytykset on olleet jotenkin tasapaksuja tapauksia kaikki. Pari hittiä, pari tusinabiisiä, peruspehmoilut. Uus Accept pesee ne kaikki kevyesti.
Sabbathman
Viestit: 4729
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

02 Syys 2010, 14:28

Metal Heart kirjoitti:Ei tästä nyt oikein osaa innostua. Mulla on vielä Dominatorkin hankkimatta. Nämä Udo/Kaufmann levytykset on olleet jotenkin tasapaksuja tapauksia kaikki. Pari hittiä, pari tusinabiisiä, peruspehmoilut. Uus Accept pesee ne kaikki kevyesti.
Kannattaa ottaa tarkempaan kuuntelusyyniin Mastercutor ja Dominator. Vuorotellen muutama kerta läpi, mielipiteesi voi muuttua. Löytyy paljon mahtavia biisejä, ei todellakaan mitään tasapaksuutta. Esimerkiksi Mastercutorin "peruspehmoilu" nimeltään "Tears Of A Clown" on kaukana peruspehmoilusta. Samalta levyltä esim. "The Wrong Side Of Midnight" on valtava jyräbiisi. Kokeile nyt uusiksi uusimpia U.D.O. levyjä, kyllä mullakin soi paraikaa uusin Accept tässä kun tätä kirjoittelen ja silti sanon että U.D.O. on vähintään yhtä kova bändi edelleen.
heraklos
Viestit: 1576
Liittynyt: 22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

02 Syys 2010, 16:48

Livenähän tuo U.D.O. toimii ja miksei kitarariffitkin levyllä, mutta konerummut saisi jättää pois ja tuoda parannusta soundimaailmaan. Tottakai myös kitarasooloihin voisi enemmän panostaa, etteivät olisi sellaisia rääppäisyjä. Holylla ja Man And Machinella oli vielä hyviä kitarasooloja, sitten ne hävisivät.

Ja ettei menisi mollaamiseksi, niin pitää kuitenkin mainita, että itselleni tuo Mastercutor toimii todella mainiosti ja olisi vieläkin parempi, jos The Wrong Side Of Midnight EP:n biisit Streets Of Sin ja Man A King Ruler olisivat itse Mastercutor-levyllä Tears Of A Clownin ja Instigatorin sijaan, ja viimeksi mainitut EP:llä.

Toivon hartaasti, että hommaisivat jonkun muun tuottajaksi seuraavalle levylle kuin Stefan "rumpuohjelmoija" Kaufmannin. Olisi mukava kuulla Francesco Jovinon oikeasti soittavan rumpuja U.D.O:n levyillä.

Toki uusi levy ostoon menee. Niin ja tuon TOR-"trilogian" jälkeen voisi keksiä muitakin nimiä levyille.
Line

02 Syys 2010, 16:53

Sabbathman kirjoitti: Kannattaa ottaa tarkempaan kuuntelusyyniin Mastercutor ja Dominator. Vuorotellen muutama kerta läpi, mielipiteesi voi muuttua. Löytyy paljon mahtavia biisejä, ei todellakaan mitään tasapaksuutta. Esimerkiksi Mastercutorin "peruspehmoilu" nimeltään "Tears Of A Clown" on kaukana peruspehmoilusta. Samalta levyltä esim. "The Wrong Side Of Midnight" on valtava jyräbiisi. Kokeile nyt uusiksi uusimpia U.D.O. levyjä, kyllä mullakin soi paraikaa uusin Accept tässä kun tätä kirjoittelen ja silti sanon että U.D.O. on vähintään yhtä kova bändi edelleen.

Ehdottomasti kannattaa kuunnella näitä levyjä... Vendetta ja Stilness of time koneeseen ja nuppi kakkoon niin kylä lähtee :evilmosh:
Jussi
Viestit: 9414
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

02 Syys 2010, 20:02

Sabbathman kirjoitti:
Metal Heart kirjoitti:Ei tästä nyt oikein osaa innostua. Mulla on vielä Dominatorkin hankkimatta. Nämä Udo/Kaufmann levytykset on olleet jotenkin tasapaksuja tapauksia kaikki. Pari hittiä, pari tusinabiisiä, peruspehmoilut. Uus Accept pesee ne kaikki kevyesti.
Kannattaa ottaa tarkempaan kuuntelusyyniin Mastercutor ja Dominator. Vuorotellen muutama kerta läpi, mielipiteesi voi muuttua. Löytyy paljon mahtavia biisejä, ei todellakaan mitään tasapaksuutta. Esimerkiksi Mastercutorin "peruspehmoilu" nimeltään "Tears Of A Clown" on kaukana peruspehmoilusta. Samalta levyltä esim. "The Wrong Side Of Midnight" on valtava jyräbiisi.
Tasapaksuja ne ovat täälläkin olleet, hankalaa löytää edes sitä paria helmeä, eli palattu omalla kohdallani samalle tasolle kuin Solid/No Limits -kaksikolla toistakymmentä vuotta sitten. Varsinkin viimeksimainittu Wrong Side Of Midnight on niin saamarin tylsä ettei mitään rajaa. Kuunteles itse niitä Udon hyviä uudemman tuotannon biisejä kuten Azrael, Recall The Sin, Shout It Out, Like a Lion, Animal Instinct, Blind Eyes tai Run!
heraklos kirjoitti:Livenähän tuo U.D.O. toimii ja miksei kitarariffitkin levyllä, mutta konerummut saisi jättää pois ja tuoda parannusta soundimaailmaan. Tottakai myös kitarasooloihin voisi enemmän panostaa, etteivät olisi sellaisia rääppäisyjä. Holylla ja Man And Machinella oli vielä hyviä kitarasooloja, sitten ne hävisivät.
Samaa mieltä tästä, eli suoraan sanottuna lopettivat upeiden slaavilaismelodioiden käyttämisen :)
Sabbathman
Viestit: 4729
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

02 Syys 2010, 22:08

Jussi kirjoitti:Kuunteles itse niitä Udon hyviä uudemman tuotannon biisejä kuten Azrael, Recall The Sin, Shout It Out, Like a Lion, Animal Instinct, Blind Eyes tai Run!
:o Oho, sähän latasit kunnon biisiliudan!

Azrael - Levynsä ehdottomasti paras biisi, valtava tunnelma.

Recall The Sin - Mun henkilökohtainen #1 suosikki U.D.O.n 90-luvun tuotannossa, klassikko jonka tunnistaa välittömästi kun se alkaa ja biisi on loistava alusta loppuun.

Like A Lion - Man And Machine levyltä yksi parhaista, kärkijoukossa U.D.O.n 2000-luvun biisien joukossa.

Animal Instinct - Sama kuin yllä.

Blind Eyes - Thunderballin tunnelmointibiisi, todella hyvä biisi. Muutenkin U.D.O.n parhaita levykokonaisuuksia, tuon levyn kiertueella näin bändin ensimmäistä kertaa livenäkin (Nosturi)
Ekan kiven heittäjä
Viestit: 193
Liittynyt: 29 Elo 2002, 17:15

03 Syys 2010, 18:41

Metal Heart kirjoitti:Ei tästä nyt oikein osaa innostua. Mulla on vielä Dominatorkin hankkimatta. Nämä Udo/Kaufmann levytykset on olleet jotenkin tasapaksuja tapauksia kaikki. Pari hittiä, pari tusinabiisiä, peruspehmoilut. Uus Accept pesee ne kaikki kevyesti.
Täsmälleen näinhän se on mennyt jostain Holystä asti. Kandeis ehkä tiputtaa vähän levytystahtia tms. jos sillä saisi vähän tasokkuutta levyihin. Joka levyllä tosiaan pari ihan vitun hyvää ja pari suorastaan noloa biisiä. Slovarit yleensä aika tasokkaita. Kyllä minä silti jokaisen levyn hankin.
Vilpuri

04 Syys 2010, 00:05

Itse olen tykännyt Dominatorista sekä Mastercutorista, poislukien läpsyttelyrummut. Jotenkin silti on sama tunne kuin selvinpäin kotona, tuliko liian äkkiä?
Jos oikein alkaa syvällisesti pohtimaan niin nämä uusimmat levyt eivät kelvollisuudestaan huolimatta pärjää aiemmalle tuotannolle.
Toisaalta taas tulee mieleen ajatus, että näinköhän odotan vähän liikaa aina uudelta levyltä, koska uusimmatkin levyt siis ovat olleet hyviä.

Todennäköisesti pakkohankinta ja ihan hyvä levy, taas kerran. Ja livenä kuningas, taas kerran.
heraklos
Viestit: 1576
Liittynyt: 22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

04 Syys 2010, 00:24

Kyllähän noita hyviä biisejä on koko U.D.O:n uran huomioiden tullut monia, mutta tosiaan hiukan voisi väljentää julkaisutahtia. Tiedä sitten, onko tässä ideana hieman hyötyä Euroopan Accept-huumasta.

Olisipa tuo soundimaailma tällä kertaa lähellä Acceptin uuden levyn soundimaailmaa. Sisältäisipä tuo uusi levy vaihteeksi hyviä kitarasooloja. Olisipa välimallin laulut jätetty pois tulevalta levyltä.

Yksi asia on varma: on hienoa kuulla Udon parantunutta vokalisointia verrattuna vaikkapa vuoteen 2002.
Nostromo
Viestit: 771
Liittynyt: 14 Tammi 2004, 10:03
Paikkakunta: Vantaa

08 Syys 2010, 09:56

Nyt näin uusimman(hyvän) Accept-lätyn jälkeen tullut mieleen että voisi ottaa näitä Udojakin haltuun enemmän, jotenkin äijän bändi jäänyt itseltä jokseenkin sivuun.

Toki Animal Housen alussa hankin mutta oikeastaan 90/00-luvut Udot aika tuntemattomia kuten Acceptiakaan en enää 80-luvun levyjen jälkeen hankkinut.

Eli, mikä on konsensuksen määrittelemä Udo-levyjen laatujärjestys?
Nicholas
Viestit: 439
Liittynyt: 24 Helmi 2004, 18:51
Paikkakunta: Tku

08 Syys 2010, 10:22

Minulla se kovin on alun kolmikko Animal House, Mean Machine ja Faceless World. Sopivan erilaisia kaikki ja loistavia biisejä.

Myöhemmillä levyillä on hyviä biisejä, mutta kokonaisuudet eivät täysin kanna. Onhan esim. Holylla ja Solidilla hetkensä, mutta eivät niin hyviä kuin alun levyt.

Minullakin kyllä Thunderballia lukuunottamatta vähän 2000-luku jäänyt vähemmälle, joten sen voisin ottaa tarkempaan syyniin.
heraklos
Viestit: 1576
Liittynyt: 22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

08 Syys 2010, 13:36

Nostromo kirjoitti: Eli, mikä on konsensuksen määrittelemä Udo-levyjen laatujärjestys?
Veikkaisin, että tuota konsensusta ei taida edes olla olemassa, niin paljon vaihtelevat ihmisten käsitykset, mikä on parasta ja mikä ei. Ehkäpä kuitenkin enemmistö pitää U.D.O:n ensimmäistä aikakautta parempana kuin nykyistä aikakautta.

Tässäpä tulee valtavirrasta poikkeava käsitys:

1. Mastercutor
-monipuolinen:
-vastaavasti löytyy kenties rankin UDO-biisi Dead Man's Eyes
-yksi parhaimmista UDO-balladeista One Lone Voice
-levyn helmiä minulle on kaikki muut biisit paitsi The Instigator, Master Of Disaster, Tears Of A Clown
-plussaa myös bonusbiiseistä Borderline ja Screaming Eagles
-suosittelen myös EP:tä The Wrong Side Of Midnight, jolta löytyy rankahkot biisit Streets Of Sin ja Man A King Ruler

2. Man And Machine
-musiikillisesti ehkä lähinnä Acceptia ja superbiiseinä nimikkoraita Man And Machine, Private Eye, Animal Instinct, Like A Lion, Network Nightmare ja Unknown Traveller

3. Faceless World
-mainiota hard rockia ja levyllä on myös monia hyviä biisejä
-Blitz Of Lightning on aika lähellä parasta U.D.O.-kipaletta, kitarasoolo on aivan upea

4. Mean Machine
-tämä levy muuten sijoittui paremmin kuin Animal House 80srocks.netin kasarilevyäänestyksessä

5. Solid
-oikein positiivinen yllätys UDOn comeback-levyksi, jos vertailukohtana pitää vaikkapa Acceptin umpisurkeata Predatoria, jossa myös Kaufmann sävelsi biisejä

6. Holy
-yllätti positiivisesti No Limitsin jälkeen

Loput levyt jätän listaamatta, mutta sen sanon, että Mission No. X -levyä ei kannata missään nimessä ostaa. Se on aivan hirveätä kuraa ja soundimaailma on äärimmäisen kliininen. Hyi hitto! :crap:

Itselleni tuo Animal House ei enää toimi. Kokonaisuus ei jaksanut ajan hammasta, vaikkakin onhan tuolla nyt Animal House, Go Back To Hell, In The Darkness ja Warrior, jotka nousevat edukseen "massasta". Tämän levyn suhteen olen aika yksin, sen tiedän; monet kun pitävät tätä juuri bändin parhaana levytyksenä.
Nicholas
Viestit: 439
Liittynyt: 24 Helmi 2004, 18:51
Paikkakunta: Tku

08 Syys 2010, 14:08

heraklos kirjoitti: 4. Mean Machine
-tämä levy muuten sijoittui paremmin kuin Animal House 80srocks.netin kasarilevyäänestyksessä
Loistava levy ja jostain syystä Udo ylenkatsoo tätä levyä settilistassaan. U.D.O.:n nähnyt livenä vuodesta 1991 lähtien n. 10 kertaa ja kertaakaan ei muistaakseni ole Mean Machinea kunnioitettu livesoitannalla.
heraklos
Viestit: 1576
Liittynyt: 22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

08 Syys 2010, 14:12

Nicholas kirjoitti:
heraklos kirjoitti: 4. Mean Machine
-tämä levy muuten sijoittui paremmin kuin Animal House 80srocks.netin kasarilevyäänestyksessä
Loistava levy ja jostain syystä Udo ylenkatsoo tätä levyä settilistassaan. U.D.O.:n nähnyt livenä vuodesta 1991 lähtien n. 10 kertaa ja kertaakaan ei muistaakseni ole Mean Machinea kunnioitettu livesoitannalla.
Tuo on kyllä erittäin häpeällistä! 1991 tosin bändi soitti jopa kaksi biisiä Mean Machinelta, joita ei valitettavasti näytetty syksyllä 1991 Giants Of Rockin TV-lähetyksessä. Break The Rules ja Painted Love olivat tuolloin settilistassa.

Live From Russia -levyllä on myös Break The Rules -biisin liveveto, mutta Suomessa ei tosiaan ole Mean Machinelta tullut biisejä vuoden 1991 jälkeen.

http://www.udofinland.com/hameenlinna91.html
KooL
Viestit: 107
Liittynyt: 04 Touko 2004, 09:33
Paikkakunta: Järvenpää

08 Syys 2010, 16:36

heraklos kirjoitti:Mission No. X -levyä ei kannata missään nimessä ostaa. Se on aivan hirveätä kuraa ja soundimaailma on äärimmäisen kliininen. Hyi hitto!
Noh... älä ny noin jyrkkä ole... :)

Kyllä tuokin levy toimii (ainakin) allekirjoittaneelle siinä kuin muutkin U.D.O:n tuotokset, eli siis hyvin...!!! Onhan tuollakin lätyllä sentään kelpo avauskaksikko nimiraidan ja 24/7:n muodossa, perushyvät / -kepeät Mean Streets ja Cry Soldier Cry sekä hyvä uusiksi lämmittely Way Of Life -biisistä, joka tosin ei taida paljoakaan erota originellista.
heraklos
Viestit: 1576
Liittynyt: 22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

15 Loka 2010, 07:18

Jaahas, U.D.O:n uuden levyn julkaisua on siirretty maaliskuun 18. päiväksi. Syynä on se, että Kaufmannin selkäongelmat ovat palanneet. Enemmän uutisesta löytyy informaatiota tuolta.
Ekan kiven heittäjä
Viestit: 193
Liittynyt: 29 Elo 2002, 17:15

15 Loka 2010, 08:12

heraklos kirjoitti:
Nostromo kirjoitti: Eli, mikä on konsensuksen määrittelemä Udo-levyjen laatujärjestys?
Veikkaisin, että tuota konsensusta ei taida edes olla olemassa, niin paljon vaihtelevat ihmisten käsitykset, mikä on parasta ja mikä ei. Ehkäpä kuitenkin enemmistö pitää U.D.O:n ensimmäistä aikakautta parempana kuin nykyistä aikakautta.

Tässäpä tulee valtavirrasta poikkeava käsitys:

1. Mastercutor
-monipuolinen:
-vastaavasti löytyy kenties rankin UDO-biisi Dead Man's Eyes
-yksi parhaimmista UDO-balladeista One Lone Voice
-levyn helmiä minulle on kaikki muut biisit paitsi The Instigator, Master Of Disaster, Tears Of A Clown
-plussaa myös bonusbiiseistä Borderline ja Screaming Eagles
-suosittelen myös EP:tä The Wrong Side Of Midnight, jolta löytyy rankahkot biisit Streets Of Sin ja Man A King Ruler

2. Man And Machine
-musiikillisesti ehkä lähinnä Acceptia ja superbiiseinä nimikkoraita Man And Machine, Private Eye, Animal Instinct, Like A Lion, Network Nightmare ja Unknown Traveller

3. Faceless World
-mainiota hard rockia ja levyllä on myös monia hyviä biisejä
-Blitz Of Lightning on aika lähellä parasta U.D.O.-kipaletta, kitarasoolo on aivan upea

4. Mean Machine
-tämä levy muuten sijoittui paremmin kuin Animal House 80srocks.netin kasarilevyäänestyksessä

5. Solid
-oikein positiivinen yllätys UDOn comeback-levyksi, jos vertailukohtana pitää vaikkapa Acceptin umpisurkeata Predatoria, jossa myös Kaufmann sävelsi biisejä

6. Holy
-yllätti positiivisesti No Limitsin jälkeen

Loput levyt jätän listaamatta, mutta sen sanon, että Mission No. X -levyä ei kannata missään nimessä ostaa. Se on aivan hirveätä kuraa ja soundimaailma on äärimmäisen kliininen. Hyi hitto! :crap:

Itselleni tuo Animal House ei enää toimi. Kokonaisuus ei jaksanut ajan hammasta, vaikkakin onhan tuolla nyt Animal House, Go Back To Hell, In The Darkness ja Warrior, jotka nousevat edukseen "massasta". Tämän levyn suhteen olen aika yksin, sen tiedän; monet kun pitävät tätä juuri bändin parhaana levytyksenä.
Tosiaankin on valtavirrasta poikkeava, ihmettelen lähinnä Mastercutorin paalupaikkaa. Olet kuitenkin ilmeisesti kuunnellut bändiä "alusta asti"?
Ja miten voi puhua mistään rankasta, jos ei mainita Timebomb- levyä. On niin saatanan äkäistä kitarointia ja tehokkaita biisejä täynnä. Oikea U.D.O:n Painkiller, perkele!
Kun nyt diskografiaa katson, onhan tuo määrä korvannut laadun 4 ekan levyn jälkeen, mutta kyllä sieltä tuplalevyn verran on kuitenkin ykköshittejä tullut onneksi. Laitan nyt Stillness of timen soimaan ja moshaan.
heraklos
Viestit: 1576
Liittynyt: 22 Maalis 2004, 19:37
Paikkakunta: Tampere, Hervanta

15 Loka 2010, 09:38

Jep, alusta asti olen U.D.O:a (1988)ja aika alusta Acceptia (1981) alkanut kuunnella. Ikinä en myöskään ole ollut sellainen tyyppi, joka liikaa antaisi nostalgialle valtaa, vaan ainakin pyrin kuuntelemaan uutta levyä ikään kuin puhtaalta pöydältä ja jos uusi levy on hyvä mielestäni, niin se on sitten hyvä. :wink:

Sanotaan nyt sen verran, että Timebomb-levystä en ole oikein ikinä pitänyt. Minusta siinä levyssä ei ole syvyyttä, vaikka rankkaa onkin. Jos haluan syvyyttä ja rankkuutta, niin laitan joko U.D.O:n Mastercutorin taikka Acceptin Death Row'n soimaan.

En nyt jaksa tässä sen tarkemmin lähteä analysoimaan Mastercutor-levyä, kun amatööriarvostelun olen tehnyt jo tuolla. Siitä löytyy kuitenkin niitä syitä, miksi sitä pidän parhaimpana tuotoksena U.D.O:lta.
Ekan kiven heittäjä
Viestit: 193
Liittynyt: 29 Elo 2002, 17:15

15 Loka 2010, 11:23

heraklos kirjoitti:Jep, alusta asti olen U.D.O:a (1988)ja aika alusta Acceptia (1981) alkanut kuunnella. Ikinä en myöskään ole ollut sellainen tyyppi, joka liikaa antaisi nostalgialle valtaa, vaan ainakin pyrin kuuntelemaan uutta levyä ikään kuin puhtaalta pöydältä ja jos uusi levy on hyvä mielestäni, niin se on sitten hyvä. :wink:

Sanotaan nyt sen verran, että Timebomb-levystä en ole oikein ikinä pitänyt. Minusta siinä levyssä ei ole syvyyttä, vaikka rankkaa onkin. Jos haluan syvyyttä ja rankkuutta, niin laitan joko U.D.O:n Mastercutorin taikka Acceptin Death Row'n soimaan.

En nyt jaksa tässä sen tarkemmin lähteä analysoimaan Mastercutor-levyä, kun amatööriarvostelun olen tehnyt jo tuolla. Siitä löytyy kuitenkin niitä syitä, miksi sitä pidän parhaimpana tuotoksena U.D.O:lta.
Jeah, hauska lukea muitakin mielipiteitä. Teinpä tuossa ihan pikatsekkauksen ja palauttelin mieleen Mastercutoria, vaikka aikanaan on pyörinytkin lautasella paljon. Esim. Investigator ja Crash Bang Crash ovat mielestäni niin tyhjänpäiväisiä biisejä kun voi ikinä vaan olla. Investigator on hyvä esimerkki biisistä, missä on otettu rakenne juuri tyypillisestä Accept/U.D.O- biisistä ja laitettu nuotit biisiin todennäköisesti arpakuution avulla. Näitä on jokaisella levyllä 4 ekan jälkeen ollut se 1-3 kpl. Esim. vaikka Way Of life Mission no X:llä, Ride The Stormi Holyllä näin pikakelauksella. No Limitsillä paikkaa edustaa esim. Lovemachine. Levy on aika tilkkutäkki sekin biiseiltään hienosta With a Vengeancesta huolimatta.

Meikän pikatuomio: Mastercutor on nimibiisillään, One lone Voicellaan, Tears Of The Clownillaan ja varsinkin Vendettallaan HYVÄ levy. Paras? Never.
:tut:

Edit: Ei oikeastaan olekaan kuin KESKINKERTAINEN.
Jussi
Viestit: 9414
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

15 Loka 2010, 20:53

Paska se on, mutta tämä oli ehkäpä epäreilua:
Ekan kiven heittäjä kirjoitti:No Limitsillä paikkaa edustaa esim. Lovemachine.
Kun coveria tarjotaan :P on siellä todella paljon niitä heikkoja originaalejakin esimerkiksi. Mutta parhaansa on myös laina: Azrael. Raise The Crown tulee sillä kakkosena ennen jyrkkää tasonpudotusta.
Jussi
Viestit: 9414
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

13 Joulu 2010, 18:20

Mitä Manot edellä.. Hyvä syy boikotoida postikulujen kuningasta, EMP:tä. Udo-ressukin vain tuossa levittelee käsiään että minkäs teet, kusipäät takana pakottivat. :)
UDO DIRKSCHNEIDER Records Christmas Song - Dec. 12, 2010

Former ACCEPT and current U.D.O. frontman Udo Dirkschneider has recorded a Christmas song for the biggest European music and merchandise mailorder company EMP. Laid down at DocMaKlang studio in Osnabrück, Germany, the track "Jingle Balls" was written by various staff members of EMP and is a new interpretation of the Christmas song "Jingle Bells" and the ACCEPT anthem "Balls To The Wall".

"Jingle Balls" will be released in the middle of December under the band name EVIL DISPOSITION.

U.D.O. will partner with EMP for a special promotion surrounding the release of the band's next album, "Rev-Raptor", which is tentatively due in May 2011. This special collaboration will consist of a countdown on EMP's web site an entire week before the CD's release, including a message from Udo and advance snippets of each of the songs from the new album.

The release date of "Rev-Raptor" was pushed back by a few months as a result of back problems experienced by guitarist Stefan Kaufmann, the same issue that forced him to quit playing drums for ACCEPT back in the day. Stefan recently received medical treatment for this condition and had recovered enough to have played with the band on November 6 at the Rock Antenne festival at Schwabenhalle in Augsburg.

As previously reported, 17 new songs were written for "Rev-Raptor", with 11 of them set to appear on the final product.

U.D.O.'s last album, "Dominator", entered the official chart in Germany at position No. 27. This marked the highest German chart entry in U.D.O.'s history.

Photo below (from left to right): Matthias Lohmoeller (producer), Florian Drees (EMP, vocals), Udo Dirkschneider, Oliver Kirchner (EMP, guitar), Christian Albers (EMP, bass), Philipp Mannel (EMP, drums)
Germaniac
Viestit: 660
Liittynyt: 22 Elo 2002, 23:20
Paikkakunta: Triangulariteetti
Viesti:

13 Joulu 2010, 18:29

Mikä pakkomielle sillä Udolla on niihin kasseihin, aina (ihan joka kerta) on joku balls-biisi!
Judez
Viestit: 770
Liittynyt: 23 Kesä 2009, 15:27

13 Joulu 2010, 19:39

heraklos kirjoitti:
Nostromo kirjoitti:
3. Faceless World
-mainiota hard rockia ja levyllä on myös monia hyviä biisejä
-Blitz Of Lightning on aika lähellä parasta U.D.O.-kipaletta, kitarasoolo on aivan upea
Jostain syystä tämä on mulle paras levy UDO:lta, ei ole niin paljoa tullut kuunneltua vaikkapa Animal Housea, puhumattakaan ysärin loppupuolen levyistä, vaikka sielläkin monia hyviä vetoja löytyy. Mulle ei vaan ole jäänyt hirveesti käteen UDO:n ysärimatskusta muuten, mutta tarttuvia biisejä omaava Faceless World on ihan eri maata (Toki toltakin lätyltä löytyy väliinputoajat). Ehkä Faceless Worldin hard rock-tyylinen suunta sit uppoo mulle niin hyvin, vaikka rakastan kovasti myös Acceptin 1982-1986 ajan levyjä.
Vastaa Viestiin