Slayer - Repentless

Raskaamman musiikin keskustelut
Vastaa Viestiin
Sir
Viestit: 119
Liittynyt: 24 Elo 2002, 09:07
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

09 Elo 2007, 10:56

http://www.ultimate-guitar.com/news/gen ... layer.html
Tom Araya has told Worcester magazine that the next Slayer album may be their last. In an interview discussing the Slayer/Marilyn Manson coheadlining tour, the metal legend also discussed what the future may hold for Slayer and Araya feels that the end may be near. Read an excerpt from the article:

History has shown those who precede Slayer don't have an easy time of it, as rabid fans have been known to chant the band's name throughout entire sets of opening acts. While on one hand it will be a blessing for Marilyn Manson that Araya and company will go on first each and every night, following a performance by the most potent live band in metal's history isn't going to be a cakewalk.

"A lot of bands opt for us closing, but there have been a few that wanted to close, like the Slipknot tour we did in 2004," Araya says. "We always look at the opening spot as a prime-time spot, you know what I mean? Everybody's there for prime time, which is 8 or 9 o'clock. We have no qualms as far as opening for anybody, because that means that they have to follow." Araya continues, confidently declaring, "I don't want to sound big-headed, but to us, that's considered signing your death warrant. I think that Manson's got his work cut out for him."

The 46-year-old singer/bassist does admit after spending more than half of his life entrenched within a band as aggressive as Slayer, that the end of the road may loom on the horizon. "Well, there have been remarks made about seeing an old man head-bang," laughs Araya. "And I have to agree. I think the Stones can do that, probably go out and do their stuff in their 80s, but it just wouldn't look right [for us], you know what I mean?

"It's actually pretty strenuous," he continues, "that's why I don't see it going any further than a certain point in time. We have one more record to do, which is our deal with [super producer Rick] Rubin, and we'll have to sit down and discuss the future. But I can't really see myself doing this at a later age."
:shock:


NiiloNihilisti

09 Elo 2007, 11:11

Vanahoja ukkojahan nuo jo on. Ei ihmekään jos meinaa loppua puhti kun joka keikalla irrotellaan Angel of Deathin tahdissa.
jollyroger

09 Elo 2007, 11:39

Eihän tuo yllätyksenä kyllä tule. Slayer keikan vetäminen täysillä läpi on varmasti fyysisesti erittäin raskasta ja kun sitä ikää alkaa tulemaan. Voi olla pojilla nuo niska laitteistot jo hommansa kohta tehneet. Itseasiassa hyvä että lopettavat "huipulla". Meinaan että olisi se ikävä Slayer keikalla olla ja katsoa Hannemanin pään liikkumattomana koko keikan. Jollei vedetä täysillä niin ei vedetä ollenkaan. Mukavampi on muistella sitten joskus että oli se Slayer vaan ja on vieläkin kovin livebandi ikinä.
Mutta olisihan se hienoa jos Slayer olisi vain jatkunut ja jatkunut. Mutta se ei vain ole mahdollista.
Ben_D
Viestit: 96
Liittynyt: 08 Kesä 2004, 07:45
Paikkakunta: Espoo

09 Elo 2007, 11:47

Bash kirjoitti:Jo oli aikakin. Kaippa ovat keränneet taas riittävästi valuuttaa noilla kahdella pomppuhevilevyllään taas joksikin aikaa. Comebackia odotellessa :roll:.
Was?
Jeeves
Viestit: 61
Liittynyt: 22 Heinä 2006, 23:54
Paikkakunta: helsinki

09 Elo 2007, 12:01

Kyllähän siinä saattaa kyynel jos toinenkin tirahtaa, kun Slayer lopettaa. Tälläkin hetkellä aika haikeat viilikset vaikka ei se lopettaminen nyt ihan vielä ole kovin ajankohtainen asia.

Vielä kerran tai pari bändi Suomeen niin olen tyytyväinen. Kerran olen Slayerin nähnyt (12.11.06) ja oli aika saatanan kova.

Mutta, bändin levyt eivät kuole koskaan. Viisi ekaa +livealbumi ovat suorastaan pyhiä mulle. Niihin ei kyllästy koskaan.
-Untamo-
Viestit: 510
Liittynyt: 15 Touko 2006, 20:25
Paikkakunta: Delfinaario

09 Elo 2007, 12:11

Sanotaan nyt näin että jos GHUA olisi jäänyt viimeiseksi albumiksi niin täältä suunnasta olisi tullu vaan tervemenoa.
Mutta Christ Illusion oli jopa Sleijah-asteikolla ihan suht hyvä tekele!
Vika levy saanee sitten olla Reign in Blood volume 2.
Mr.Hell

09 Elo 2007, 12:28

eihän karhutkaan jaksa aina riehua.kyllä niidenkin pitää jossain vaiheessa pysähtyä syömään puolukoita :lol: :lol: :lol:
Central Processing Unit

09 Elo 2007, 12:34

Hyvä vaan jos lopettavat ajoissa. Olis se vähän säälittävää jos Sleikan livet menis saman tasoseks haahuiluks kun Ozzyn meininki.

Kyllä ton tietyn väsymisen kuulee meikästä noissa uudemmissa levyissäkin. Ihan jees kamaa, mut kun vertaa divine interventionia edeltävään kamaan, niin ei mielestäni painita läheskään samassa sarjassa.

Kunniallinen lopetus uralle.

K.
Dante
Viestit: 483
Liittynyt: 09 Huhti 2004, 19:48
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

09 Elo 2007, 12:35

Eihän tämä nyt mikään ylläriuutinen ole, ottaen huomioon ukkojen iät ja musiikin vaativuuden, mutta harvoinpa sitä bändit tiukassa kunnossa ovat lopettelemassa. Tiedä vaikka tekevät useammankin levyn vielä, suunnitelmathan ovat Arayan mukaan avoimet vielä.
toleranssi

09 Elo 2007, 12:36

Jaapa jaa. Mielet ehtii vielä muuttua. Ehkä lopettavat, ehkä eivät. Vähän on kaksijakoiset fiilikset. Toisaalta aina on tuntunut että Slayer on Mötorheadoin kaltainen ikuinen väsähtämätön tapppokone. Ainoa 80-luvun huipuista, joka ikääntyy hyvin (siis niistä neljästä). Toisaalta taas on hienoa että lopettavat kun homma alkaa olla tekijöiden puolesta tehty. Täysillä tai ei ollenkaan.

Se onkin sitten Slayer ensimmäinen suurista kun lopettaa. Anthrax, Metallica ja Megadeth vielä jotenkin nytkyttelee. Melko samankaltaisesti on bändien ura mennyt laadun puoleta. Olisin voinut lyödä vetoa että Anthrax on ensimmäinen pensseleiden viskoja.
Dante
Viestit: 483
Liittynyt: 09 Huhti 2004, 19:48
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

09 Elo 2007, 12:48

toleranssi kirjoitti:Se onkin sitten Slayer ensimmäinen suurista kun lopettaa. Anthrax, Metallica ja Megadeth vielä jotenkin nytkyttelee. Melko samankaltaisesti on bändien ura mennyt laadun puoleta. Olisin voinut lyödä vetoa että Anthrax on ensimmäinen pensseleiden viskoja.
:offt: On vähän sellaiset fiilikset etteivät Ian ja Benante anna periksi ennen kuin ovat tehneet ainakin yhden levyn uuden vokalistin kanssa. Ihan vaan todistaakseen vähintään itselleen, ettei bändi hajonnut reunion-pelleilyyn.
Deathklaat
Viestit: 1160
Liittynyt: 31 Maalis 2007, 23:54

09 Elo 2007, 13:38

Näitä lopettamispuheita kuului Slayerin leiristä jo 90-luvun loppupuolellakin. "Meillä on enää n. 5 vuotta jäljellä, sitten ei jakseta enää", viitaten myös tuolloin raskaisiin keikkoihin joita "ei enää vanhat jaksa". Mutta vielähän nuo jatkavat jytistämistä.

Arayan kannalta lopettamishalut kyllä ymmärtää kun ääni ei enää millään meinaa kestää keikkailua.
Zacharias
Viestit: 140
Liittynyt: 22 Maalis 2005, 13:45

09 Elo 2007, 13:50

Tulipahan vaan mieleen, että silloin varmaan tuntee itsensä WANHAKSI, kun nämä ikuisesti olemassa olleet bändit (Manowar, Slayer, Metallica, Iron Maiden, Helloween jne) ovat siirtyneet ajasta ikuisuuteen.
Shadowplay
Viestit: 793
Liittynyt: 24 Elo 2002, 08:55

09 Elo 2007, 14:29

Zacharias kirjoitti:Tulipahan vaan mieleen, että silloin varmaan tuntee itsensä WANHAKSI, kun nämä ikuisesti olemassa olleet bändit (Manowar, Slayer, Metallica, Iron Maiden, Helloween jne) ovat siirtyneet ajasta ikuisuuteen.
No jaa. Onhan noita 60-70 luvun orkestereita useita jotka eivät vaikuta. Levyt ja mystiikka elää vahvasti legendassa. Toisaalta odottaa kauhulla päivää jona Iron Maiden lakkaa olemasta :woot:
Johnny Guitar
Viestit: 587
Liittynyt: 15 Syys 2006, 10:16
Paikkakunta: Hell is sinking

09 Elo 2007, 14:34

mikään ei ole ikuista, ei edes Slayer. Reign in Blood ja Seasons in the Abyss pysyvät silti ikuisena itselleni.
Cabos777

09 Elo 2007, 14:36

No voi vitti..Silti, eipä tuo nyt kai ihan heti tapahdu. Viime levyjen välillä oli 5 vuotta, joten seuraavakaan ei luulisi pariin vuoteen ilmestyvän ja siihen vielä kunnon kiertueet päälle, eli meneehän tuohon vielä vuosi tolkulla aikaa.

Heh, taitaapa slayer-coverbändejä nousta pilvin pimein joka saareen ja notkelmaan sitten kun vanhat herrat lopettaa. Slaytanicsilla ainakin luulisi keikkoja riittävän :P :P
Nicholas
Viestit: 439
Liittynyt: 24 Helmi 2004, 18:51
Paikkakunta: Tku

09 Elo 2007, 16:22

Hatebreeder - Noose kirjoitti:Kyllähän tämä vähän yllätyksenä tulee. Luulin että Slayer jaksaisi vielä vaikka kuinka kauan. Vaikka aika unelmointiahan tuo on. Lopettihan Sentencedkin.
Provinssirockissa tehdyssä haastattelussa Hanneman muistaakseni sanoi, että heillä on enää 8 vuotta tehokasta peliaikaa jäljellä. Kommentoi, että heidän musiikkiaan soitetaan hieman eri tahdilla kuin Black Sabbathin.

Ikäväähän tuo olisi, jos bändi hajoaisi, mutta aikansa kutakin. Kunniaa päätökselle, jos niin tekevät. Aikansa ja alansa suurimpia!
electro surgery

09 Elo 2007, 16:34

Kädet alas, kunniakkaimman uran titteli noista "Neljästä Suuresta" menee helpostikin Slayerille, ja jos vielä tajuavat pistää pillit pussiin ennen lopullista muumioitumista niin supporttia löytyy. Toki ainakin yksi live-veto olisi hienoa nähdä vielä ja eihän sitä tiedä vaikka Christ Illusionin selvän virkistymisen seurauksena pistäisivät vielä jotain kovaa pihalle albumin muodossa!? Mutta jokatapauksessa tuotanto 83-90 on melkeimpä kovin värisuora koko metallin historiassa.
JSM
Viestit: 689
Liittynyt: 11 Elo 2003, 13:58
Paikkakunta: Mundane abode

09 Elo 2007, 16:45

Kyllä sitä on Slayerinkin joskus lavalta poistuttava ja parempi nyt kun on keikkakunto on vielä jokseenkin kohdallaan ettei viimeiset keikat ole luokkaa "siellä Slayerin papat vetää niskat jumissa, sormet jäykkinä, selkä kyyryssä, kipein polvin ja kolottavin lonkin hidastettuja versioita biiseistään". :D :|
Ei kaikista ole Lemmyiksi ja Dioiksi, rokkaamaan ansiokkaasti vielä yli 60-vuotiaana. Hankalammaksi iäkkäänä rokkaaminen muuttuu, mitä rankemmaksi musiikki muuttuu.
Acidophilus

09 Elo 2007, 18:47

JSM kirjoitti: Ei kaikista ole Lemmyiksi ja Dioiksi, rokkaamaan ansiokkaasti vielä yli 60-vuotiaana.
Kyllähän se näin on. Slayer on Maidenin ohella minulle se lapsuuden ajan Kaikkein Kovin Juttu, nämä kaksi ovat pitäneet riman korkealla jo kolmattakymmenettä vuotta ja se ei ole pieni juttu se!!!
Surullinen uutinen toisaalta, mutta taas toisaalta ihan hyvä jos eivät ozzyiksi ala, kuten joku jo kirjoittikin. Kunpa vielä kerran näkisi livenä...
mattih

09 Elo 2007, 18:59

Hyvä hyvä, mullan alle vain maatumaan. Olisin tosin toivonut tämän tulleen jätkille mieleen jo useampi vuosi sitten.
HiddenFear
Viestit: 84
Liittynyt: 22 Elo 2002, 23:48
Paikkakunta: Helsinki

09 Elo 2007, 20:10

bigfag kirjoitti:hyvä uutinen!!! slayerin ideat alkaa jo olla vähissä. sen todistaa jo edellinen christ illusion levy... sama levy on tehty jo suurinpiirtein 20 vuotta sitten, eli vanhan kierrätystä..
ja slayeriä on ihan turha verrata metallicaan! kaksi aivan eri bändiä! olen molemmat nähny 4 kertaa livenä ja voin sanoa, että metallica on näistä se joka kehittelee vielä jotain mielenkiintoista. ei se, että on tunnollinen juurilleen tarkoita, että bändi pysyy kovana ja mielenkiintoisena, sorry...
"Oot ilmeisesti aika keharijäbä"
Kojak Jr.

09 Elo 2007, 21:29

Harvoin tulee kaikenmaailman pällien provoiluihin tartuttua, mutta nyt on kyllä pakko.
bigfag kirjoitti:hyvä uutinen!!! slayerin ideat alkaa jo olla vähissä. sen todistaa jo edellinen christ illusion levy... sama levy on tehty jo suurinpiirtein 20 vuotta sitten, eli vanhan kierrätystä..
Kerroppas, mistä kohden vaikkapa Reign in Blood ja Christ Illusion ovat samanlaisia?
bigfag kirjoitti:ja slayeriä on ihan turha verrata metallicaan! kaksi aivan eri bändiä! olen molemmat nähny 4 kertaa livenä ja voin sanoa, että metallica on näistä se joka kehittelee vielä jotain mielenkiintoista. ei se, että on tunnollinen juurilleen tarkoita, että bändi pysyy kovana ja mielenkiintoisena, sorry...
Meinaat siis tosissaan, että Metallican pari edellistä levyä on Slayerin vastaavia laadukkaampia? No, mikäs siinä, jos käsittää sanan "paska" sanan "mielenkiintoinen" synonyyminä. Onneksi Metallican hemmot ovat itse huomanneet, että Blackin jälkeinen aikakausi on melkoista kuraa, eikä sen ajan biisejä kannata juuri keikoilla soitella.

Sitä en kiistä, etteikö Metallica olisi livenä yhä täyttä timangia. Mutta ne uudet ideat ovat kyllä loppuneet jo kauan sitten, ainakin hyvät sellaiset.
Jukkis
Viestit: 301
Liittynyt: 14 Huhti 2005, 22:47
Paikkakunta: Above you

09 Elo 2007, 21:57

Aika miehekäs päätös ja uskoisin että Sentencedin lisäksi yksi niistä bändeistä joiden sana sitten kans pitää. Mutta sitten Slayer vs. Metallica...miksi helvetissä tämä kortti on yleensäkään aina vedettävä esiin? No, vedänpä itsekin omani:

Sorry nyt vaan, kundit, mutta komppaan bigfagia. Slayeria kun ei näköjään saisi koskaan missään nimessä arvostella, tai jos niin tekee niin sitten on "ihan kehari". Voi vittu sentään, noinko pyhä lehmä se todellakin on? Ehkäpä olen sitten vain sokea tai kuuro, mutta omasta mielestäni Slayerin parhaat ajat olivat kuitenkin jo muinaisella 80-luvulla.

No vittu joo, tulipas sanottua. Ja nyt voivatkin sitten kaikki raskaasti tatuoidut ikuiset rokkarit BLS -paita päällään ja fanilasit silmillä alkaa rauhassa vittuilemaan.
:moon:
Jukkis
Viestit: 301
Liittynyt: 14 Huhti 2005, 22:47
Paikkakunta: Above you

09 Elo 2007, 22:29

LasPhlegas kirjoitti:p.s. Mullei oo yhtään tatskaa ja BLS on paskaa.
Kaljat on sitten mun piikkiin jos jossain joskus nähdään!
:beer:
Vastaa Viestiin