ALICE COOPER

Raskaamman musiikin keskustelut
Vastaa Viestiin
Sabbathman
Viestit: 4732
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

20 Helmi 2011, 21:25

ALICE COOPER Completes Work On 'Welcome 2 My Nightmare' - Feb. 20, 2011

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=154234

Legendary rocker Alice Cooper has completed work on his new album,
"Welcome 2 My Nightmare". Cooper made the revelation during his
"Nights With Alice Cooper" syndicated radio show, saying that
"'Welcome 2 My Nightmare' is done. It's just sitting there." Like the
1975 original "Welcome To My Nightmare" LP, was produced by Bob Ezrin,
who also worked on the singer's "Billion Dollar Babies", "School's
Out" and "Love It to Death" releases.

"We thought the story was good, but we started talking about 'Welcome
To My Nightmare', which I think is our biggest triumph," Cooper told
Billboard.com last October. "He mentioned, 'What if Alice had another
nightmare?' And we wrote three songs right there. He got really
involved in it. Bob is even darker than I am."

Cooper told Billboard.com that he and Ezrin were working on at least
13 songs, including the ballads "I Am Made of You" and "Something to
Remember Me By". In addition, Cooper recorded three new songs with
original bandmates Dennis Dunaway (bass), Neal Smith (drums) and
Michael Bruce (guitar).

"When I listen to the first 'Nightmare', I've got all kinds of things
going on," Cooper said. "There's a lot of hard rock on it, but it'll
go way off in a weird direction in one song and then way off in other
direction for another song. So where 'Welcome To My Nightmare' left
off, this one starts right up. When it comes out it'll have an entire
new production around it, probably as big as the original 'Nightmare'
show. It'll be a big moment in my career."

"Welcome 2 My Nightmare" is scheduled for release later this year on
Bigger Picture Records.
Tulee kyllä mahtavat ennakkofiilikset tästä levystä, Welcome To My Nightmare on levynä ja varsinkin DVD:nä todella loistavaa...Hienoa että keksivät jatkaa siitä mihin 36 vuotta sitten jäätiin ja nyt mukana vielä alkuperäisen bändin jäseniä ja Bob Ezrin. Voi tulla yksi hienoimpia levyjä Alicen uralla. Itse löysin Alicen alunperin 80- ja 90-luvun hard rock -levyjen kautta (levyjä jotka ovat genrensä parhaimmasta päästä), mutta live-DVD-kokoelmaa kartuttaessa löysin Alice Cooperin "uudelleen", vanhan ja uuden kokonaisuutena jossa on mukana biiseihin sovitettu kauhushow. Yksi parhaimpia artisteja kautta aikain, livenä järjettömän kova ja mahtavasoundinen joka kerta. Myös Iron Maiden joutui tekemään täysillä 2 tuntia hommia jotta saivat kohotettua illan tunnelmat samoihin mittoihin kuin Alice teki vain tunnin mittaisen setin aikana...

Voi olla että jo heinäkuussa kuullaan ja nähdään jotain uutta, mutta tottakai tämän levyn myötä alkaa kunnon hallikiertue jossa Alice on pahimmillaan...Vasta kolme keikkaa nähneenä voin jo sanoa että aina lavalla on ollut jotain uutta meininkiä ja biisilista on sopivasti erilainen, tottakai ne ydinklassikot on aina esillä mutta ei niistäkään joka kerta aivan kaikki, aina on vaihtelua.

Alicekin on jo 63 tänä vuonna - edelleen kuitenkin kovakuntoinen nokkamies kuten esim. Dio oli. Onko viimeinen levy tämä Welcome 2 My Nightmare...mene ja tiedä, meininki tuntuu jatkuvan pysäyttämättömänä voimana eteenpäin, levy-kiertue-levy-kiertue...

:evilmosh: ALICE COOPER :metal:


JSM
Viestit: 657
Liittynyt: 11 Elo 2003, 13:58
Paikkakunta: Desolate woods

20 Helmi 2011, 21:49

Tästä voi tulla hyvä levy tai sitten täysin mitäänsanomaton ja kalpea varjo ensimmäisestä. Positiivista on vanhojen jäsenten ja Bob Ezrinin mukanaolo.
jarke

20 Helmi 2011, 22:20

Pelokkaan odottavat tunnelmat mulla. Welcome to my nightmare on yks parhaista albumeista ikinä. Alice on yksi parhaista artisteista ikinä, mutta esim viime kertainen Along came a spider levy oli hyvästä teemastaan huolimatta aika köykäinen levy. Ei noussut esiin kuin pari biisiä. Siinä olisi ollut hyvät mahikset vetää pakkopaita kireälle ja psykoilla täysillä, mutta ei...

Toivotaan että tämä levy on kova, rahoitus kunnon spektaakkelikiertueelle onnistuu ja että se saadaan myös suomeen.

ALICE COOPER!
Ice
Viestit: 2662
Liittynyt: 28 Elo 2002, 10:11
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

20 Helmi 2011, 22:26

Hyvä juttu että uutta Alicea on tulossa, vaikka en olekaan mitenkään tykästynyt noihin herran 70-luvun juttuihin vaan ennemminkin Trashin aikakaudesta eteenpäin. Näistä levyistä kaikki ovatkin joko hyviä tai erinoamisia, ja ihan helevetisti on tulltu luukutettua tuota edellistäkin levyä, josta kyllä pidän paljonkin, kunhan niihin jatkuviin clip-clappeihin tottui. Livenähän tuo on vielä kokematta ja pitäisi kyllä kokea ennen kuin....
Jeaqar
Viestit: 279
Liittynyt: 21 Marras 2006, 14:15

21 Helmi 2011, 08:28

Aina saa skeptisesti suhtautua vanhojen klassikkolevyjen nimellä ratsastamisella. Montako hyvää niitä oikeasti sitten on? Tosin Alice Cooperin kanssa muutenkin saa olla aina varuillaan, että tuleeko sieltä ylipäätään mitään hyvää. Viimeisen 20 vuoden aikana ilmestyneistä levyistä itselleni on Dirty Diamonds uponnut ylivoimaisesti parhaiten. Samoin The Last Temptationilla on omat hetkensä, vaikka hieman vaihtoehtorokin suosion perässä hiihdetäänkiin.

Ezrin toki on kovuuden tuottaja, joten voihan sieltä jotain hyvää toki tulla.
Tintti
Viestit: 1030
Liittynyt: 29 Tammi 2003, 13:18
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

21 Helmi 2011, 08:39

Jeaqar kirjoitti:Aina saa skeptisesti suhtautua vanhojen klassikkolevyjen nimellä ratsastamisella. Montako hyvää niitä oikeasti sitten on?
Mietin eilen samaa ja en kyllä keksi yhtään, kuten en myöskään wanhojen bändien pöhötyksissään tekemistä mammuttiteokissta. Toki saa olla eri mieltäkin.

Itelle varmaan kovin näistä "tuoreemmista" on tuo Brutal Planet, helvatan modernia tavaraahan se oli, kosiskellen siihen maailman aikaan muodikkaiden alternative/jopa nu-metal-sävyjen kanssa, joten tajuan jos ei kaikille putoa. Itestä tuo on kuitenkin varsin mainio tapaus ja biisimateriaali lähes kokonaan tasaisen vahvaa. Ohan noista biiseistä useampi kait pysynyt settilistoissa ja mielestäni ihan aiheesta.
Daliz
Viestit: 170
Liittynyt: 23 Syys 2010, 17:00

21 Helmi 2011, 11:48

Tintti kirjoitti:Brutal Planet
Hieno levy! Kuten myös mielestäni Dragontown sen jälkeen.

Innolla odotellaan uutta lättyä ja katsomaan menen jos suomeen taas eksyy. Theatre of Death joulukuu 09 Espoossa oli ainakin varsin hyvä setti. Siellä ei kuultu kyllä Along Came a Spiderin biisejä, oliko kaikki yksi, Vengeance is Mine?

Vaan onhan niitä levyjä sen verran paljon että sieltä saisi useammankin erittäin hyvän settilistan väsättyä.
jarke

21 Helmi 2011, 12:16

Daliz kirjoitti:
Tintti kirjoitti:Brutal Planet
Hieno levy! .
Komppi! Ihan hemmetin hyvä lätty!
blackforever

21 Helmi 2011, 16:27

Itse tykkään kaikista Alicen levyistä paitsi ne Zipper catches skinit sun muut 80 luvun alun söhellykset ovat vähän jääneet vähemmälle kuuntelulle.

Varsinkin nuo teemalevyt, Welcome to my nightmare, Brutal Planet, Dragontown, The Last Temptation, ja mitäs näitä nyt oli....parhautta. Sanoitukset ovat vain niin mahtavia synkkine huumoreineen (koskee kyl koko tuotantoa). Tuo koko Alice Cooperin alter-ego konsepti on vaan niin huikea! Dragontownin I just wanna be God, tulee vaan heti mieleen pahis Alice istumassa jossain valtaistuimellaan maailman huipulla....ugh. :evilmosh:

Ja sitten ne live esiintymiset. Todella mukava kun menee katsomaan omaa suosikkiaan kun vielä tuohon visuaaliseenkin puoleen on satsattu niin paljon. Tuntuu että keikoiltakin saa niin paljon enemmän irti. Koko ajan jotain tapahtuu. Todella viihdyttävää. 2009 ja 2010 todistin Theatre of Deathia ja tuntuu että ei riitä! Pakko saada lisää. Suomeen jos/kun/toivottavasti tulevat niin satavarmana menen!

Ei kyllä Alice paljoa lepäile kun jälleen uutta albumia ja kiertuetta työstävät! Innolla odotan uutta levyä ja melkoinen söhellys saa olla että tämä fani pettyy! Alice on vaan niin.....Alice \m/

Along Came a Spider oli mahtava. Se tarina...kokonaisuutena ainakin omasta mielestä oikein toimiva levy. "women wrapped in silk, with one leg missing, eight legs, one body, silk, Spider..

Brilliant!"
Sabbathman
Viestit: 4732
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

25 Helmi 2011, 21:37

Eli sopivasti menee. Levy on valmis, miksausta vaille. Nyt kesän keikat, sitten uusi levy ja uusi show sen ympärille.

ALICE COOPER Says New Album 'Probably' Won't Be Released Before The Fall - Feb. 25, 2011

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=154522

During yesterday's (Thursday, April 24) press conference to announce nominees and performers for the third annual Revolver Golden Gods awards, legendary rocker Alice Cooper was asked by VH1 Radio Networks' Dave Basner when Alice's recently recorded album, "Welcome 2 My Nightmare", will be released.

"Well, we have a whole big tour of big outdoor festival shows coming up and I didn’t want to get that confused with that album," Cooper said. "So even though the album's in the can right now ready to go, [producer] Bob's [Ezrin] got to mix it and everything like that. I don't really want it to come out until probably next fall and then we'll be able to do the brand new show with it."
Sabbathman
Viestit: 4732
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

27 Kesä 2011, 22:07

Soittivat sitten ilman teatteria aika pirun kovan setin Lontoon 100 Clubilla...huh huh
Tintti
Viestit: 1030
Liittynyt: 29 Tammi 2003, 13:18
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

27 Kesä 2011, 22:34

Ihme setti, helvetisti covereita. Oliko toi jotenkin spesiaalikeikka, ei kai elinvoimainen bändi nyt muuten moista? I´m eighteen kyllä hymyilytti vierailijoineen :)
Sabbathman
Viestit: 4732
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

27 Kesä 2011, 23:22

Tintti kirjoitti:Ihme setti, helvetisti covereita. Oliko toi jotenkin spesiaalikeikka, ei kai elinvoimainen bändi nyt muuten moista? I´m eighteen kyllä hymyilytti vierailijoineen :)
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=159923
Deathklaat
Viestit: 1160
Liittynyt: 31 Maalis 2007, 23:54

20 Heinä 2011, 10:08

Aika hienoa ennakkotilaustarjousta pukkaa:
Get Welcome 2 My Nightmare A Month Early
UK magazine, Classic Rock, is offering an exclusive "Alice Cooper Fan Pack" edition. This "Fan Pack" will offer fans a chance at an early release of Alice's new album, Welcome 2 My Nightmare as well as some other great exclusive content.

It offers a unique opportunity for fans to get the new Alice Cooper album one month before the official UK release date. The pack includes a highly-collectable special issue of Classic Rock's magazine dedicated to Alice Cooper's career, Welcome 2 My Nightmare Album with bonus tracks, artwork poster, make up kit and exclusive Alice pin badge.

You can pre-order your copy today!
Linkki varsinaiselle tilaussivulle.

Lisäksi, jos laittaa tilauksen sisään ennen 15.8, saa jonkun julisteen johon on kuulemma painettu kaikkien ennakkotilaajien nimet... noh, itselle tuolla kaikella ylimääräisellä krääsällä ei ole niin väliä, mutta bonusbiisit (joita ei ole normaalilla myyntiversiolla) sekä se että levyn saa kuukauden normaalia julkaisupäivää aiemmin ovat kyllä houkuttavia täkyjä.
Jussi
Viestit: 9414
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

20 Heinä 2011, 12:08

Tuolla Maiden-lämppäyskeikalla toissa vkolla ihmetyttänyt kolmen kitaristin ratkaisu, ja näistä eritoten muita (Alicea lukuunottamatta, mutta hän onkin iätön ikoni) selvästi vanhempi paksu koppalakkikeijo piti henkilöllisyyden puolesta mennä silloin heti kotia päästyäni wikipediaan penkomaan. Ja kas, kyseessähän oli itse Steve Hunter: jonkinmoinen legenda-sessiokitaristin perikuva ja Cooperinkin vanha tuttu. Sitä mie en tiedä, miksi lavalle asti on nyt päästetty.
Ismo
Imperiumi Assistant
Viestit: 807
Liittynyt: 21 Kesä 2007, 15:46
Paikkakunta: Helsinki

20 Heinä 2011, 17:58

^Jätä se sana "jonkinmoinen" pois. Legenda mikä legenda. Ainoa syy miksi Stadikalle olisi voinut lähteä, oli Steve Hunter. Mutta lämppäyskeikka ja pari muuta kitaristia peittämässä Steven kuvioita, niin eipä tuota jaksanut lähteä katsomaan
Domnul Cadavru
Viestit: 13
Liittynyt: 12 Elo 2009, 20:14
Paikkakunta: Turku
Viesti:

22 Heinä 2011, 23:50

Ei pahan hintainen tuo ennakkotilaus. Jos tästä puhelimen näytöltä oikein tajusin niin karvan vajaa 16 puntaa. Menee todella vakavaan harkintaan tämä. Uutta levyä odotan innolla. Valitettavasti Spider kun ei toiminutkaan pidemmän päälle. Aluksi levy oli kova, ja tiiviisti soittimessa, mutta nyt sitä ei oikein enää jaksa.

Kiinnittikö joku erityistä huomiota Hesan keikalla siihen Frankensteinin aikana lavalla pyörineeseen hirviöön? Hirviö oli aika lailla Eddien mittainan, ja liikkui samalla tavalla. Oiskohan ollu Maidenilta lainassa, ja toimittanu ikäänkuin hatunnoston virkaa tms..? Olen nyt neljä keraa nähnyt Alicen livenä, ja vahdannut 5 keikkaa DVD:ltä ja VHS:ltä, enkä muista tuollaista ennen nähneeni. Siksipä mieleen juolahti että liittyykö jotenkin Maideniin.
Sabbathman
Viestit: 4732
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

23 Heinä 2011, 03:15

Domnul Cadavru kirjoitti:Kiinnittikö joku erityistä huomiota Hesan keikalla siihen Frankensteinin aikana lavalla pyörineeseen hirviöön? Hirviö oli aika lailla Eddien mittainan, ja liikkui samalla tavalla. Oiskohan ollu Maidenilta lainassa, ja toimittanu ikäänkuin hatunnoston virkaa tms..? Olen nyt neljä keraa nähnyt Alicen livenä, ja vahdannut 5 keikkaa DVD:ltä ja VHS:ltä, enkä muista tuollaista ennen nähneeni. Siksipä mieleen juolahti että liittyykö jotenkin Maideniin.
Tuollaista iso Frankensteinin hirviötä ei ole ollut kyllä missään aiemmin, ei ainakaan virallisilla live-julkaisuilla. Kyse on vaan yksinkertaisesti siitä että Alice Cooperilla on jokaisella kiertueella jotain uutta nähtävää verrattuna edelliseen kiertueeseen. No, okei, 2010 Porissa ja muualla nähtiin se iso kyklooppi joka on esiintynyt viimeksi ainakin vuoden 1975 Welcome To My Nightmare -videolla...

2009 Espoossa käytössä oli useampia teloituksia (giljotiini, hirtto, rautaneito, myrkkyruisku), 2007 Härmässä nähtiin vain hirttäjäiset...

Tuskin maltan odottaa seuraavaa kiertuetta, showsta on luvattu paljon.
Domnul Cadavru
Viestit: 13
Liittynyt: 12 Elo 2009, 20:14
Paikkakunta: Turku
Viesti:

23 Heinä 2011, 11:09

Sabbathman kirjoitti:2009 Espoossa käytössä oli useampia teloituksia (giljotiini, hirtto, rautaneito, myrkkyruisku), 2007 Härmässä nähtiin vain hirttäjäiset...
Joo muistan tuon Espoon shown hyvin. Jäi oikein mieleen se moninkertainen surmaaminen. Toimii!!
jarke

23 Heinä 2011, 20:35

Se Frankenstein hirviö on Alicen tän kiertueen uus propsi, ei liity mitenkään eddieen...
Sabbathman
Viestit: 4732
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

01 Elo 2011, 17:02

ALICE COOPER: More 'Welcome 2 My Nightmare' Details Revealed - Aug. 1, 2011

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=161400

Legendary rockers Alice Cooper will release his hugely anticipated new
album, "Welcome 2 My Nightmare", later this year via Universal Music
Group.

Recorded with longtime collaborator Bob Ezrin, who produced the
original multi-platinum "Welcome To My Nightmare" album in 1975, the
record picks up right where they left off, with Alice trapped in his
own warped mind.

* U.K. fan pack album release / global album release: September 16
* U.K. general album release: October 17

Single: "I'll Bite Your Face Off"

* Limited-edition seven-inch picture vinyl: September 12 with
exclusive live version as the B-side
* Digital: August 22 with "Caffeine" as B-side

"Welcome 2 My Nightmare" will be released first as a "fan pack" in
conjunction with Future Publishing in September, with a conventional
release following in October. The fan pack includes the album, a giant
poster, a facepaint set, a metal badge, an Alice face mask and a
132-page magazine dedicated to all things Alice.

"Fan Pack" track listing:

01. I Am Made Of You
02. Caffeine
03. The Nightmare Returns
04. A Runaway Train
05. Last Man On Earth
06. The Congregation
07. I'll Bite Your Face Off
08. Disco Bloodbath Boogie Fever
09. Ghouls Gone Wild
10. Something To Remember Me By
11. When Hell Comes Home
12. What Baby Wants
13. I Gotta Get Outta Here
14. The Underture

Exclusive fan pack bonus tracks:

15. Under The Bed
16. Poison (Live at Download Festival)

Standard U.K. and international track listing:

01. I Am Made Of You
02. Caffeine
03. The Nightmare Returns
04. A Runaway Train
05. Last Man On Earth
06. The Congregation
07. I'll Bite Your Face Off
08. Disco Bloodbath Boogie Fever
09. Ghouls Gone Wild
10. Something To Remember Me By
11. When Hell Comes Home
12. What Baby Wants
13. I Gotta Get Outta Here
14. The Underture

Standard bonus track:

15. We Gotta Get Out Of This Place

Deluxe U.K. and international track listing:

01. I Am Made Of You
02. Caffeine
03. The Nightmare Returns
04. A Runaway Train
05. Last Man On Earth
06. The Congregation
07. I'll Bite Your Face Off
08. Disco Bloodbath Boogie Fever
09. Ghouls Gone Wild
10. Something To Remember Me By
11. When Hell Comes Home
12. What Baby Wants
13. I Gotta Get Outta Here
14. The Underture

Deluxe bonus tracks:

15. We Gotta Get Out Of This Place
16. No More Mr. Nice Guy (Live at Download Festival)
17. The Black Widow (Live at Download Festival)

General album formats — released via Universal Music Group:

1. 2xLP blood-red vinyl with poster and exclusive track "Flatline"
2. Deluxe digipak CD with exclusive "ticket to hell" not available
anywhere else, plus poster and bonus tracks "We Gotta Get Out Of This
Place", "No More Mr. Nice Guy (live at Download Festival)", "Black
Widow (Live at Download Festival)"
3. Standard CD/Digital Album with bonus track "We Gotta Get Out Of This Place"
4. iTunes-exclusive album with bonus track "A Bad Situation" and
track-by-track commentary
Otto Wahlgren

02 Elo 2011, 18:16

On muuten levyllä sen verran ruma kansi, että en viitsi edes linkittää. Photoshop...
Ismo
Imperiumi Assistant
Viestit: 807
Liittynyt: 21 Kesä 2007, 15:46
Paikkakunta: Helsinki

02 Elo 2011, 19:45

Deathklaat
Viestit: 1160
Liittynyt: 31 Maalis 2007, 23:54

02 Elo 2011, 21:00

Ismo
Imperiumi Assistant
Viestit: 807
Liittynyt: 21 Kesä 2007, 15:46
Paikkakunta: Helsinki

02 Elo 2011, 21:08

Deathklaat kirjoitti:
Ismo kirjoitti:Fan Pack ennakkotilattavissa!
Old news are so exciting!!!
Kas, itse bongasin mainoksen tänään ilmestyneestä Classic Rockista:)
Vastaa Viestiin