Kokemuksia Avantgarde Musicin nettikaupasta

Raskaamman musiikin keskustelut
Vastaa Viestiin
SuoYlimys
Viestit: 460
Liittynyt: 27 Huhti 2005, 13:23
Paikkakunta: Helsinki

24 Touko 2019, 22:40

Sattuuko kenelläkään lautalaisella tai lautalaisen serkun kaiman naapurin tädillä olemaan kokemuksia Avantgarde Musicin nettikaupasta? Siellä olisi mm. Mesarthimin viiden levyn bundle vaivaiset 47 euroa posteineen. Kaikkia näitä levykäisiä ei ylipäätään myydä missään muualla, joten ei ole hirveästi vaihtoehtoja. Juurikin se ylivoimaisesti paras levy on enää pelkästään lafkan kautta saatavissa.

Kysyin heidän asiakaspalvelustaan, että miten lähetykset lähetetään, että onko joku lähetystunnus ja että miten korvausten käy jos lähetys katoaa matkalla. Asiakaspalvelusta vastattiin erittäin tylysti. Viesti alkoi heti lupaavasti, sillä ensimmäisenä ilmoitettiin, että "vahinkoja ei tapahdu". Tämän jälkeen vastattiin jopa ensimmäiseen kysymykseen, eli lähetykset on kaikki jäljitettävissä. Loppuosa viestistä olikin taas ulinaa. Täysin asiallisesta kysymyksestäni tuli kuulemma pahoja "viboja", joten suosittelivat, että jätän levyt tilaamatta. Kuulemma lähetykselle käy aina juuri silloin jotain, kun joku on huolissaan siitä etukäteen tällaisia asioita tiedustellut. Lopussa oli myös oikein ystävällinen kehotus, että jos yhtään epäilyttää, niin älä tilaa, mutta että jos unohdat turhan murehtimisen niin voit tilata. Asiakaspalvelun tason perusteella ei kiinnostaisi pätkääkään tukea lafkaansa, mutta kun hyvä musiikki on hyvää musiikkia. Heidän vastauksestaan myös oli luettavissa, että berlusconit itse jo paiskovat levyjä miten sattuvat ja ylipäätään lähettävät ne, jos joskus jaksavat.


Emplate
Viestit: 9
Liittynyt: 18 Joulu 2006, 18:12
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

25 Touko 2019, 10:20

On kyllä kieltämättä erikoinen vastaus. Itse tilasin alkuvuodesta useamman cd:n ja pari vinyyliä kaverin kanssa, eikä minkäänlaisia ongelmia ollut, joten ei moittimista täältä.
SuoYlimys
Viestit: 460
Liittynyt: 27 Huhti 2005, 13:23
Paikkakunta: Helsinki

13 Kesä 2019, 10:23

Okei! Hienoa! Hyvä tietää. Ehkä sitä voi sitten lomarahoista uhrata tuon 47 e yritykseen. Hetken kyllä harkitsin, että tiedustelisinko esim. Äxästä, että voisivatko tilailla noita kokoelmiinsa. Ainakin aiemmin toisen levykaupan kohdalla hinta vaan nousi niin tähtitieteelliseksi jo yhden levyn kohdalla, että jäi pelkästään tiedustelun asteelle se yritys.
Lane
Viestit: 284
Liittynyt: 09 Syys 2002, 16:40
Paikkakunta: Where the slime lives
Viesti:

14 Kesä 2019, 15:52

No olipa aika avantgardistinen vastaus heiltä. Melkoista taikauskoa ilmassa. Kun miettii miten postia käsitellään, niin eipä taida pahoja viboja luoda tuollainen kysymys kuitenkaan....
Vastaa Viestiin