Ville Pirinen Combat School: Laulu jokaiselle 7''

Punk-, neofolk-, proge- sun muut epämetallikeskustelut
Vastaa Viestiin
tuukka
Viestit: 39
Liittynyt: 25 Marras 2007, 18:46

20 Loka 2017, 10:50

VILLE PIRINEN COMBAT SCHOOL - Laulu jokaiselle 7''
(Joteskii Groteskii / Rämekuukkeli)

Mikä on nuorekkaan ja seksikkään vastakohta? Miksi kataluus menestyy maailmassa ja joitakin potkitaan päähän kohtuuttomasti? Toimiiko tää systeemi? Muun muassa näihin perustavanlaatuisiin kysymyksiin voi etsiä vastauksia tältä huippusuositulta seiskalta.
Kyseessä on Ville Pirinen Combat Schoolin toinen levytys ja luonteva jatko vuoden 2014 ”Jengi on tyhmää” -singlelle. Nimimiehen lisäksi mukana musisoivat Mikko Siltanen (Talmud Beach, Räjäyttäjät, Juice Normaali) ja Aleksi Lukander (Talmud Beach). Ville Pirinen on puolestaan kuvataiteen lisäksi tuttu mm. yhtyeistä Seremonia ja Steel Mammoth.
Levyllä maanläheinen ja tummanpuhuva rock yhdistyy oivaltaviin sanoituksiin ja jokainen kolmesta kappaleesta aiheuttaa omanlaisiaan säväyksiä. Näitä biisejä ei voi sivuuttaa olankohautuksella.
Painos on 300 kpl ja julkaisijoina toimivat pyyteettömät tamperelaiset ruohonjuuritason toimijat Joteskii Groteskii ja Rämekuukkeli. Levyä saatavilla myös monilta jakelijoilta: Swamp, Aikakone, Sammakka-pop, Laukontorin Antikvariaatti, Keltainen jäänsärkijä, Teen Wolf...
Kuuntele:

Kontaktit:
ville.pirinen@gmail.com
joteskiigroteskii@hotmail.com
http://ramekuukkeli.nettisivu.org/ / tuukan@nic.fi


Vastaa Viestiin