Synthwave

Punk-, neofolk-, proge- sun muut epämetallikeskustelut
Vastaa Viestiin
Hellbilly
Viestit: 102
Liittynyt: 25 Elo 2002, 15:48
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

20 Huhti 2018, 12:23

Blood Musicilla on reilun kokoinen, näemmä melko fanaattinen seuraajakunta, joka kyllä ostaa kaiken (synthwaveen viittaavan) minkä julkaisevat. Ei sillä, pääosin ihan hyvää kamaahan synthwaven saralla lafka julkaisee. Itse tykkäsin Hollywood Burnsista kyllä, mutta komppaan kyllä sitä, että koukkuja puuttui.

Ei puhdasta synthwavea mutta ajoittan menee läheltä: ainakin Bandcampin kautta jo julkaistu Master Boot Recordin levy ei kauhiasti kolahtanut mulle. Parhaiden hetkien perusteella voisi olla mahti levy, mutta niitä hetkiä on liian vähän. Arvio Imperiumissa tulee julki jossain vaiheessa.


Starflare
Viestit: 307
Liittynyt: 24 Kesä 2003, 09:47
Paikkakunta: Järvenpää

25 Huhti 2018, 10:29

Nyt tuo uusin GosT testattu vimpan päälle, ja ei kyllä toimi senkään vertaa. Kumma juttu kun se edelliskiekko kuitenkin on ihan pätevä levy, joskaan sitä ei kovin usein tule kuunneltua.

Hollywood Burns on vaan hyvä, mutta voin itsekin yhtyä mielipiteeseen että se voisi olla koukukkaampikin. Ihan kaikkia odotuksia levy ei siis lunasta, mutta hymyssäsuin sitä kuitenkin kuulostellaan. Itseäni hieman harmittaa että EP:ltä piti ottaa biisejä mukaan.

Master Boot Record soi tässä kirjoittaessa taustalla, ja totta puhuakseni on vähän hämmentyneet fiilikset. Hyviä hetkiä, ja paljon yhdentekevää meteliä. Haluaisin pitää tästä enemmän, mutta jokin tässä nyt loistaa poissaolollaan, ainakin tällä hetkellä. Sen verran kuitenkin kutittelee että lisäkuuntelut tiedossa.

Megahammer pisti pihalle jokunen aika sitten traileria tulevasta levystä, ja toisin kuin näytekappale, se kolahti oikein kivasti. Lahdessa olisi keikkaakin tiedossa toukokuussa.
Frostheim
Imperiumi Assistant
Viestit: 356
Liittynyt: 15 Loka 2002, 22:08
Paikkakunta: Vantaa Victim of the Insane
Viesti:

20 Maalis 2019, 18:29

Mietinki tossa jo kerran että milloin jäbät vetäsee kans:

https://snakeromero.bandcamp.com/

Ja toimiihan tämä. \o/
Vastaa Viestiin