TUSKA 2014: SOITTOAIKATAULUT JULKAISTU

Tuska Metal Fest - keskustelu
Vastaa Viestiin
mape
Site Admin
Viestit: 2764
Liittynyt: 22 Elo 2002, 21:39
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

14 Huhti 2014, 09:53

TUSKA 2014: Tuskan ohjelma valmis, mm. LOST SOCIETY ja ORPHANED LAND lisätty, Tuska-klubit julkistettu

Tuska-festivaalin ohjelma on nyt valmis. Tapahtumaviikonlopun aikana Suvilahdessa nähdään yhteensä 40 raskaan musiikin kärkibändiä. Tänä kesänä musiikin rinnalla kuullaan myös pirullisen hyvää stand up -komiikkaa. Juhlatunnelmaa ja ekstraohjelmaa on totutusti tarjolla myös Tuska-klubeilla.


Bändejä idästä ja lännestä - maailman metallin kohtaamispaikka


Tuskan jo ennestään vahva esiintyjäkattaus laajenee itään. Oriental metalin lähettiläs ORPHANED LAND ottaa lavan haltuun sunnuntaina. Israelilaiset saavat tykitykselleen tukea Aasian suunnalta, kun paikalle saapuvat Taiwan-heavyn ykkösnyrkki DIESEAR sekä perinnesoittimia musiikkiinsa miksaava EGO FALL (Kiina). Tuska 2014 onkin viikonlopun ajan maailman metallin kohtaamispaikka, jossa itä ja länsi runttaavat samassa tahdissa.

Viimeiselle julkistuskierrokselle mahtuu mukaan lisäksi yhdeksän kovaa kotimaista. Thrash-lippu nostetaan korkealle salkoon LOST SOCIETY -keikan aikana ja BATTLE BEAST näyttää miten melometalli raikaa oikeaoppisesti. Ajan ja paikan taju hämärtyy, kun MR. PETER HAYDEN vyöryttää settinsä läpi. Tanssin tempo yltyy asetetta hc:mmaksi CUTDOWN, PSYKOANALYYSI ja CANNIBAL ACCIDENT -yhtyeiden ottaessa komennon. Nuoren polven rytkeestä nautitaan AMENDFOILIN, SHEARIN ja ARIONIN tahdissa.


Stand up -koomikot ensi kertaa tuska-lavalla

Tuska-vieraiden vatsanpeitteet repeävät liitoksistaan, kun Manala Comedy marssittaa koomikkonsa kolmoslavalle jokaisena tapahtumapäivänä. Raskasta läppää heittävät Ali Jahangiri, Ida Grönlund ja Robert Pettersson.


Bändien esiintymispäivät julki

Helsingin Suvilahdessa 27.–29.6. järjestettävän 17. Tuska-festivaalin pääesiintyjiä ovat Dimmu Borgir, Anthrax ja Emperor. Alla päiväkohtaiset esiintyjälistat. Tarkat soittoaikataulut julkistetaan myöhemmin.

Pe 27.6.
DIMMU BORGIR, CHILDREN OF BODOM, CARCASS, PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS, ENSIFERUM, POISONBLACK, BATTLE BEAST, HAMFERÐ, NAILS, SANTA CRUZ, CUTDOWN, PSYKOANALYYSI, SHEAR

La 28.6.
ANTHRAX, BRING ME THE HORIZON, STONE, DEVIL YOU KNOW, TURMION KÄTILÖT, METAL CHURCH, WE CAME AS ROMANS, LOST SOCIETY, TANKARD, BEASTMILK, AMORAL, RANGER, MR. PETER HAYDEN, ALTAIR, CANNIBAL ACCIDENT, ARION

Su 29.6.
EMPEROR, SATYRICON, NEUROSIS, INSOMNIUM, ORPHANED LAND, DIESEAR, EGO FALL, POWERWOLF, SPEEDTRAP, AMENDFOIL, CHURCH OF THE DEAD


Tuska-klubit neljällä eri venuella


Tuska-festivaaliin olennaisena osana kuuluvat viralliset klubit palvelevat metallinnälkäistä juhlakansaa Tuska-viikolla torstaista sunnuntaihin, 26.6.– 29.6. Viralliset Tuska-klubit järjestetään On The Rocksissa, Bar Bäkkäri/Ravintola Kompissa, Tavastialla ja Virgin Oilissa. Tarkemmat aikataulut ja esiintyjätiedot löytyvät osoitteesta http://www.tuska-festival.fi.


Tuska-liput myynnissä Tiketissä

Tuskan kaikki lipputyypit ovat myynnissä Tiketissä seuraavin hinnoin:
Kolmen päivän lippu alkaen 122 € (119 € + Tiketin halvin palvelumaksu 3 €)?
Kahden päivän lippu alkaen 98 € (95 € + Tiketin halvin palvelumaksu 3 €)?
Yhden päivän lippu alkaen 71 € (68 € + Tiketin halvin palvelumaksu 3 €)

Oikeudet kaikkiin ohjelman- ja aikataulunmuutoksiin pidätetään.

http://www.tuska-festival.fi | http://www.finnishmetalevents.fi | http://www.tiketti.fi


mape
Site Admin
Viestit: 2764
Liittynyt: 22 Elo 2002, 21:39
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

16 Touko 2014, 11:43

TUSKA 2014 – SOITTOAIKATAULUT JULKAISTU

- Bändien soittoaikataulut nyt verkossa
- Tuska kerää jälleen hyväntekeväisyyslahjoituksia VIP-vierailtaan
- Lehdistöakkreditointi on alkanut
27.-29.6.2014 Helsingin Suvilahdessa jyrisevän Tuska-festivaalin aikataulut ovat nyt tarkasteltavissa osoitteessa www.tuska-festival.fi/aikataulu.

HYVÄNTEKEVÄISYYSKOHTEET
Tuska kerää VIP-vierailtaan lahjoituksia, jotka menevät lyhentämättömänä valittuihin hyväntekeväisyyskohteisiin. Perinteisenä kohteena on edesmenneen Finntroll-kitaristi Teemun Raimorannan muistolle perustettu Teemu Raimorannan rahasto, joka toimii itsenäisesti Elävän musiikin säätiö ELMU rs:n alaisuudessa. Sen johtokunta jakaa joka syksy Somnium-stipendin yhdelle tai useammalle ansioituneelle suomalaiselle heavy- tai rock-muusikolle, -yhtyeelle tai -toimijalle.

Tämän vuoden vaihtuvana kohteena on nuorisotyöjärjestö Icehearts. Icehearts on joukkueurheilun toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Iceheartsin tavoitteena on ennaltaehkäistä osattomuutta, edistää sosiaalisia taitoja ja luoda lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden.

AKKREDITOINTI
Media-akkreditointi Tuska 2014 -festivaaleille on alkanut osoitteessa www.tuska-festival.fi/press.

TALKOOTYÖ
Talkoolaiseksi Tuskaan? Talkoohaku on käynnissä 2.6. asti. Täytä hakemus osoitteessa www.tuska-festival.fi/info.

Tuska-festivaalin yhteistyökumppanit ovat RADIO ROCK, INFERNO, EMP, ALEPA, BIO LUVIL, IMPERIUMI.NET, MUSAMAAILMA ja KOFF.

Oikeudet kaikkiin ohjelman- ja aikataulunmuutoksiin pidätetään.

LISÄTIETOA:
www.tuska-festival.fi
www.finnishmetalevents.fi
Liput: www.tiketti.fi
Iron Mike
Viestit: 350
Liittynyt: 23 Elo 2002, 08:11
Paikkakunta: HELL-sinki
Viesti:

21 Kesä 2014, 20:03

Metal Churchille ehdottomasti tunnin setti. Festareiden parhaita buukkauksia ja lyhyin setti= ei mitään järkeä. 60 minsaa metal churchille tai passaan koko päivän lukuunottamatta Anthraxia ja Rangeria.
rotte
Viestit: 745
Liittynyt: 15 Syys 2010, 23:05

24 Kesä 2014, 16:24

Koin älyämis-hetken ja toivon todella, että ukko, buddha, hare krisha, beelzepuubi ja mätitahnatuubi on suosiollisia ja asiat järjestyisivät niin kivasti, että pääsisin perjantaina pyörähtämään katsomaan Psykoanalyysin ja Anselmon.
Dies Irae
Imperiumi Assistant
Viestit: 866
Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:28
Paikkakunta: Kallio

25 Kesä 2014, 19:28

Tuota "toimittajaohjetta" onnistunee myös passin yhteydessäkin allekirjoittamaan? Itsellä kun ei ole tulostinta, niin hankala printtaillakaan sitten mitään. Ja en löytänyt infoa, onko se passi-koppi jo huomenna auki.
PygmiO
Viestit: 157
Liittynyt: 02 Syys 2003, 17:53
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

26 Kesä 2014, 14:12

Dies Irae kirjoitti:Tuota "toimittajaohjetta" onnistunee myös passin yhteydessäkin allekirjoittamaan? Itsellä kun ei ole tulostinta, niin hankala printtaillakaan sitten mitään. Ja en löytänyt infoa, onko se passi-koppi jo huomenna auki.
Eiköhän, ja auki on:
Torstai 26.6. klo 16.00 - 20.00
rotte
Viestit: 745
Liittynyt: 15 Syys 2010, 23:05

27 Kesä 2014, 11:06

Voi kyllä! Tais Ukko kuulla mun mietteet. Tuskan visiitti onnistuu sittenkin!
Vastaa Viestiin