TUSKA 2014 julkisti ensimmäiset

Tuska Metal Fest - keskustelu
Vastaa Viestiin
mape
Site Admin
Viestit: 2787
Liittynyt: 22 Elo 2002, 21:39
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

16 Loka 2013, 12:20

19.12.:

SATYRICON ja STONE Tuskaan

Ensi kesän Tuskan ohjelmaan on lisätty kaksi raskaan kaliiberin orkesteri; Erikoiserä kolmen päivän lippuja myynnissä vuoden loppuun asti!

Äskettäin huippuarvosteluja keränneen, yhtyeen nimeä kantavan albumin julkaissut sekä juuri kaksi huikeaa Suomen keikkaa vetänyt Norjan black metal -helmi SATYRICON on kiinnitetty Suvilahden rientoihin.

Toinen jouluinen lisäys Tuskan ohjelmaan on kaikkien aikojen kenties eniten vaikutteita antanut kotimainen metallibändi, STONE. Vaikka Stonen levytyksistä on kulunut yli 20 vuotta, osoittavat Janne Joutsenniemi ja Roope Latvala kumppaneineen edelleenkin kaapinpaikkaa nuoremmilleen.

Tällä hetkellä vahvistuneet Tuska 2014 -bändit:

Dimmu Borgir, Children Of Bodom, Satyricon, Bring Me The Horizon, Carcass, Neurosis, Philip H. Anselmo & The Illegals, Stone, Ensiferum, Powerwolf, Metal Church, Tankard, Nails, Beastmilk, Ranger, Speedtrap, Church Of The Dead

ERIKOISERÄ KOLMEN PÄIVÄN LIPPUJA MYYNNISSÄ 31.12.2013 ASTI
Tuskan jouluerä kolmen päivän lippuja on myynnissä vuoden loppuun asti hintaan 110 euroa (hintaan lisätään Tiketin palvelumaksu, alkaen 2,50e). http://www.tiketti.fi.

Normaalihintaiset kolmen päivän liput, sekä perjantain päiväliput tulevat myyntiin to 2.1.2014. Lipunhinnoista ja muista yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin.

Oikeudet kaikkiin ohjelman- ja aikataulunmuutoksiin pidätetään.

http://www.tuska-festival.fi | http://www.finnishmetalevents.fi | http://www.tiketti.fi

10.12.:

TUSKA 2014 – ESIINTYJÄLISTA KASVAA

- CARCASS, BRING ME THE HORIZON, PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS, ENSIFERUM, BEASTMILK ja monta muuta
- Erikoiserä kolmen päivän lippuja myynnissä vuoden loppuun asti
- Tuska Suvilahdessa 27.-29.6.2014

Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna Helsingin Suvilahdessa juhlittava Tuska-festivaali on joulun kunniaksi lisännyt ensi kesän kattaukseen mojovan annoksen sekä ulkomaista, että kotimaista metalliosaamista.

Ensi kesän bakkanaaleille on kiinnitetty vuoden parhaimpiin metallialbumeihin lukeutuvan Surgical Steelin julkaissut CARCASS. Muita lisäyksiä on maailman suurimpiin metalcore-yhtyeisiin kuuluva BRING ME THE HORIZON sekä PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS, jonka riveissä ex-Pantera-vokalisti esittää oman soolomateriaalinsa lisäksi myös Panteran tuotantoa ensi kertaa sitten yhtyeestä eroamisensa jälkeen.

Niinikään ohjelmistoon on lisätty juuri loppuunmyydylle Nosturille esiintynyt ENSIFERUM, kehutun Climax-debyyttialbumin äskettäin julkaissut BEASTMILK, heavy metallin nimeen liputtavat kovat kotimaiset RANGER ja SPEEDTRAP sekä perinteisen kuolometallin parissa möyryävä CHURCH OF THE DEAD.

TÄLLÄ HETKELLÄ VAHVISTUNEET TUSKA 2014 -BÄNDIT
Dimmu Borgir, Children Of Bodom, Bring Me The Horizon, Carcass, Neurosis, Philip H. Anselmo & The Illegals, Ensiferum, Powerwolf, Metal Church, Tankard, Nails, Beastmilk, Ranger, Speedtrap, Church Of The Dead.

ERIKOISERÄ KOLMEN PÄIVÄN LIPPUJA MYYNNISSÄ 31.12.2013 ASTI
Tuskan jouluerä kolmen päivän lippuja on myynnissä vuoden loppuun asti hintaan 110 euroa (hintaan lisätään Tiketin palvelumaksu, alkaen 2,50e). http://www.tiketti.fi.

Varsinaisen lipunmyynnin aloituksesta, lipunhinnoista ja muista lippukategorioista tiedotetaan myöhemmin.

Oikeudet kaikkiin ohjelman- ja aikataulunmuutoksiin pidätetään.TUSKA 2014 JULKISTI ENSIMMÄISET ESIINTYJÄT

- DIMMU BORGIR, METAL CHURCH, TANKARD, POWERWOLF ja NAILS
- Tuska Suvilahdessa 27.-29.6.2014
- Erikoiserä kolmen päivän lippuja myyntiin ma 21.10. Tiketissä

Helsingin Suvilahdessa kesäkuun 27.-29. järjestettävä Tuska-festivaali on julkistanut ensimmäiset kesän 2014 esiintyjät. Seitsemännentoista Tuskan perjantaita tähdittää DIMMU BORGIR, joka esittää kokonaisuudessaan legendaarisen ”Death Cult Armageddon”-albuminsa.

Muita vahvistuneita ensi kesän bändejä ovat amerikkalainen metallipioneeri METAL CHURCH, periksiantamatonta ja äärimmäisen kiukkuista hardcorea murjova NAILS, saksalaiset kaljarässerit TANKARD sekä mahtipontista ja perinteikästä metallia oopperalauluihin yhdistelevä, niinikään saksalainen POWERWOLF.

ERIKOISERÄ KOLMEN PÄIVÄN LIPPUJA MYYNTIIN 21.10.
Maanantaina 21.10. tulee myyntiin rajoitettu erä kolmen päivän Tuska 2014 -lippuja edulliseen hintaan 110 euroa. Rajoitettu erikoiserä saatavilla ainoastaan Tiketistä. Lipunhintaan lisätään Tiketin palvelumaksu. Varsinaisen lipunmyynnin aloituksesta, lipunhinnoista ja muista lippukategorioista tiedotetaan myöhemmin.

Oikeudet kaikkiin ohjelman- ja aikataulunmuutoksiin pidätetään.

http://www.tuska-festival.fi | http://www.finnishmetalevents.fi | Liput: http://www.tiketti.fi


Deathklaat
Viestit: 1160
Liittynyt: 31 Maalis 2007, 23:54

16 Loka 2013, 12:42

No kylläpäs on tyhjänpäiväiset ensijulkistukset. Ensimmäinen kerta omassa Tuska-historiassa kun ensijulkistuksissa ei ole yhtään bändiä joka aiheuttaisi minkäänlaista värinää viisarissa. Ja myös ensimmäinen kerta n. 10 vuoteen kun tuo halvempi ennakkolippu jää nyt hankkimatta (näiden julkistusten valossa). Tosin tuon ennakkolipun rahallinen etukin on vain kaventunut viime vuosina, joskus muinoin etu taisi olla 10-15 euroa, viime vuonna ennakkolippu oli vain 5 euroa normaalia kolmen päivän lippua edullisempi. Joten mitään syytä hankkia "halvempi" ennakkolippu ei itsellä tällä hetkellä ole.

Parempia julkistuksia odotellessa.
Estranged
Viestit: 243
Liittynyt: 23 Elo 2002, 17:30
Paikkakunta: Hellsinki

16 Loka 2013, 12:56

Dimmu Borgir on kyllä silkkaa turhuutta. Taas sitä saatanan star wars -soundtrackia auringonpaisteeseen, hohhoijaa. Tankard sen sijaan loistokiinnitys, die with a beer in your hand! Myös Powerwolf on erittäin mieluisa buukkaus ja Metal Churchistakin pitäisi kai olla kiinnostunut. :o
mape
Site Admin
Viestit: 2787
Liittynyt: 22 Elo 2002, 21:39
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

16 Loka 2013, 15:00

Niinhän se vähän on. Kaikki vanhat on joko nähty, paskaa tai molempia. Eikä ketään ny ainakaan mitkään uudet kiinnosta.

Maksavatkin ihan liikaa. Saatana.
anselmo
Viestit: 663
Liittynyt: 13 Heinä 2006, 15:43
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

16 Loka 2013, 15:49

METAL CHURCH!

Eiköhän sitä tule kaikista 'asfaltti on kovaa ja jonot pitkiä' nurinoistani huolimatta vähintään
päivän visiitti tehtyä pelkästään Metal Churchin takia. Tankard on kova myös!
Deathklaat
Viestit: 1160
Liittynyt: 31 Maalis 2007, 23:54

16 Loka 2013, 17:00

mape kirjoitti:Niinhän se vähän on. Kaikki vanhat on joko nähty, paskaa tai molempia. Eikä ketään ny ainakaan mitkään uudet kiinnosta.

Maksavatkin ihan liikaa. Saatana.
Joo, just näinhän se olikin. :Admnin:
ASENNE 100% METAL
Pagan Fears
Viestit: 1413
Liittynyt: 03 Marras 2005, 17:33
Paikkakunta: Lahti

16 Loka 2013, 19:25

Taas tuota helvetin Borgiria. Alkaa olla jo aika nähty ja mitä legendaarista on Death Cult Armageddonissa? Kummoinen levytys mielestäni ole. Muutkaan kiinnitykset eivät suurta kiimaa aiheuta. Tosin täytyy myöntää, etteivät yhtyeet ole kovinkaan tuttuja. Täytynee tutustua paremmin ennen tuomitsemista, mutta pettymys olivat nämä julkistukset.
Jussi
Viestit: 9691
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

16 Loka 2013, 19:55

Ei vittu Powerwolf :D:D:D -kyllä on lautaa seurattu myös, kiitoksia! Nyt vain näkee ne "jo" Hellfestissä, mutta tulee kai sinne(kin) muitakin.

Ja Metal Church toisena, ihan mahtava alku. Millos tää taas olikaan... ei kai nuo nyt ole päällekkäin?
Tailgunner
Viestit: 384
Liittynyt: 21 Kesä 2009, 13:52

16 Loka 2013, 20:07

JEEEEES. loistavaa Metal church!!! Täyden kympin buukkaus. Tankard myös must keikka. Lippu menee hankintaan varmasti jo näiden kahden takia. Toivottavasti vielä jotain hyvää kunnon old school kamaa tyyliin Death angel,Flotsam and jetsam ym....
metallisti
Viestit: 100
Liittynyt: 19 Elo 2007, 00:11

16 Loka 2013, 22:04

Tailgunner kirjoitti:JEEEEES. loistavaa Metal church!!! Täyden kympin buukkaus. Tankard myös must keikka. Lippu menee hankintaan varmasti jo näiden kahden takia. Toivottavasti vielä jotain hyvää kunnon old school kamaa tyyliin Death angel,Flotsam and jetsam ym....
Mullekin kolahti toi Metal Church eniten. Olin sitä hiljaa mielessäni toivonut (ja saanut etiäisiä pitkin viikkoa!), mutta luulin sen olevan utopiaa. Kompit myös Death Angelille, se on varmaan merkittävin orkesteri, mitä en ole vielä nähnyt.
Nuclear Holocaust
Viestit: 2859
Liittynyt: 31 Joulu 2003, 22:44
Paikkakunta: Kotka
Viesti:

16 Loka 2013, 22:53

Voimasusi = WAU, odottelinkin jo että vaivautuisivatko Suomeen asti?

Burgeri = Haukotuttava tylsyys jo vuonna 2008. Heti kun alkavat julkaista riisuttua norjan kielistä materiaalia pahvilaatikkosaundeilla niin saatan innostua.

Metal Church = Onx siellä enää ketään alkuperäisiä heeboja messissä? Toivottavasti kiinnittävät Hallow's Even kaveriksi.

Tankard = Kaljarässin legena toimisi varmaan paremmin pienemmissä puitteissa
ICon E

17 Loka 2013, 01:23

Pagan Fears kirjoitti:Taas tuota helvetin Borgiria. Alkaa olla jo aika nähty ja mitä legendaarista on Death Cult Armageddonissa? Kummoinen levytys mielestäni ole. Muutkaan kiinnitykset eivät suurta kiimaa aiheuta. Tosin täytyy myöntää, etteivät yhtyeet ole kovinkaan tuttuja. Täytynee tutustua paremmin ennen tuomitsemista, mutta pettymys olivat nämä julkistukset.
Bändi on käynyt Suomessa viimeksi 2011 ja edellisestä Tuska vierailustakin on vierähtänyt jo tovi. :roll: Njoo. En itsekkään pidä Death Cult Armageddonia mitenkään "legendaarisena" levynä, mutta tuon levyn myötä bändi taisi alkaa breikkaamaan Amerikassa enemmän tai vähemmän? Albumin julkaisun jälkeen soittivat ainakin Ozzfestin päälavalla. Ehkä siitä siis sikiää lätyn "legendaarisuus". Itselleni levy on paras noista viime vuosikymmenen julkaisuista.

Ensimmäisiksi kiinnityksiksi nämä yhtyeet olivat ihan mielenkiintoisia. Dimmun Death Cult Armageddon -setti kiinnostaa eniten - tosin vain siksi, että on myös tutuin näistä buukkauksista. Livenä en ole nähnyt, muttei bändiä ole tullut kuunneltuakaan enää vuosiin lukuunottamatta niitä harvoja kertoja, kun on tullut luukutettua jotain yksittäistä biisiä.
Ice
Viestit: 2683
Liittynyt: 28 Elo 2002, 10:11
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

17 Loka 2013, 15:30

Powerwolf hyvä avaus, mutta käyköhän taas niin, että 25 min setti pienessä luolassa vain luvassa...
WildFire
Imperiumi Crew
Viestit: 974
Liittynyt: 03 Marras 2005, 09:40
Paikkakunta: Ylöjärvi

17 Loka 2013, 16:11

Ice kirjoitti:Powerwolf hyvä avaus, mutta käyköhän taas niin, että 25 min setti pienessä luolassa vain luvassa...
Tämä oli itsellänikin ensimmäinen ajatus, kun Powerwolfin nimen näin mainittavan Tuskan yhteydessä. Kova kiinnitys toki, enkä Dimmuakaan pane pahakseni. Muut eivät vielä väräytä viisaria mihinkään suuntaan, mutta onhan tuossa ekassa viisikossa jo pari katsottavaa. Odotellaan lisää.
Trivoulge
Viestit: 136
Liittynyt: 05 Loka 2008, 21:43

17 Loka 2013, 20:20

Tuskin tuon kokoista ulkomaalaista bändiä pikkulavalle pistetään, ja jos pistetäänkin niin taatusti pidemmäksi aikaa kun 25min. Oma veikkaus olisi että päälavan toka akti lauantaina.
metallisti
Viestit: 100
Liittynyt: 19 Elo 2007, 00:11

17 Loka 2013, 20:29

Pitänee alkaa tankkaamaan Tankardia :wink: En ole nimittäin sitä juurikaan kuunnellut.
WildFire
Imperiumi Crew
Viestit: 974
Liittynyt: 03 Marras 2005, 09:40
Paikkakunta: Ylöjärvi

17 Loka 2013, 20:31

Trivoulge kirjoitti:Tuskin tuon kokoista ulkomaalaista bändiä pikkulavalle pistetään, ja jos pistetäänkin niin taatusti pidemmäksi aikaa kun 25min. Oma veikkaus olisi että päälavan toka akti lauantaina.
En nyt menisi sanomaan, että Powerwolf mitenkään Leprousia isompi nimi Suomessa olisi. Ja senhän kaikki muistanee, millä lavalla ja soittoajalle Leprous tämän vuoden Tuskassa operoi. Toiveissa toki on, ettei Powerwolfille kolahtaisi sama kohtalo kuin norjalaisille.
Heinrich von Totschlag
Viestit: 737
Liittynyt: 27 Heinä 2003, 23:13
Paikkakunta: Hauptstadt Höllesinki

17 Loka 2013, 21:11

Ei yhtään pöllömpi aloitus. Metal Church of täyden kympin buuukkaus, eikä Tankardkaan ole täällä riesaksi asti juoksennellut. Dimmu mennee baarittelun taustamusiikkina.

Olisiko syytä tietää, mikä tämä Nails on vai onko bändin vieraus suurempi kunnia?

Nyt vielä se kesällä Eurooppaa kiertävä Sacred Reich kelkkaan, niin alkaa näyttää hyvältä.
CookieLust
Viestit: 451
Liittynyt: 31 Heinä 2007, 00:19
Paikkakunta: Vaasa (Kajaani)

17 Loka 2013, 21:21

No ei nyt ihan lähde näillä julkistuksilla. Nails ihan hyvä.
Pagan Fears
Viestit: 1413
Liittynyt: 03 Marras 2005, 17:33
Paikkakunta: Lahti

17 Loka 2013, 21:48

ICon E kirjoitti:Bändi on käynyt Suomessa viimeksi 2011 ja edellisestä Tuska vierailustakin on vierähtänyt jo tovi. :roll: Njoo. En itsekkään pidä Death Cult Armageddonia mitenkään "legendaarisena" levynä, mutta tuon levyn myötä bändi taisi alkaa breikkaamaan Amerikassa enemmän tai vähemmän? Albumin julkaisun jälkeen soittivat ainakin Ozzfestin päälavalla. Ehkä siitä siis sikiää lätyn "legendaarisuus". Itselleni levy on paras noista viime vuosikymmenen julkaisuista.
Dimmulle tulee kuitenkin jo kolmas pääesiintyjän kerta Tuskassa. On tuo nyt aika paljon alle kymmenen vuoden sisään. Varmasti myöskään mikään kovin edullinen hankinta ole kyseessä ja rahan voisi mielestäni käyttää mielenkiintoisemminkin. Ei Dimmu Borgir mikään huono bändi ole , varsinkin 90-luvun tuotannossa on hetkensä, mutta ei jaksa enää kiinnostaa.
Marneus

17 Loka 2013, 23:17

Tulihan se viimein: POWERWOLF! Kiitos niin perkeleesti jo tässä vaiheessa!
Hevi_akateemikko
Viestit: 530
Liittynyt: 19 Joulu 2004, 01:10
Paikkakunta: Hell

18 Loka 2013, 11:01

No joo, ei mikään kummoinen avaus, mutta näillä mennään. Oikeastaan ihan kiva juttu, että Dimmut soittavat Death Cult Armageddonin kokonaan. Bändihän ei ole livenä mikään maailman paras, mutta hieman vanhemman materiaalin esittäminen tuo hommaan lisää mielenkiintoa. Mielestäni DCA ei ole mitään klassikkokamaa, mutta silti parempaa Dimmua, kuin vaikkapa myöhemmin ilmestyneet In Sorte Diaboli ja Abrahadabra. Ja kyllähän levy sisältää parit allekirjoittaneen suosikitkin (Allegiance ja Cataclysm Children). Vielä kun päättäisivät keikan ainakin DCA:n digipack-version sisältämään Bathory-coveriin Satan My Master, niin hoplaa! :twisted:

Muista kiinnityksistä ainakin Metal Church ja Tankard täytyy vilkaista ehdottomasti. Kyllähän sitä siis ollaan Tuskaan menossa jälleen kerran. Seuraavia kiinnityksiä odotellessa.

Np. Dimmu Borgir: Hunnerkongens sorgsvarte ferd over steppene
Lichi
Viestit: 142
Liittynyt: 14 Marras 2007, 18:37

18 Loka 2013, 14:40

WildFire kirjoitti:
Trivoulge kirjoitti:Tuskin tuon kokoista ulkomaalaista bändiä pikkulavalle pistetään, ja jos pistetäänkin niin taatusti pidemmäksi aikaa kun 25min. Oma veikkaus olisi että päälavan toka akti lauantaina.
En nyt menisi sanomaan, että Powerwolf mitenkään Leprousia isompi nimi Suomessa olisi. Ja senhän kaikki muistanee, millä lavalla ja soittoajalle Leprous tämän vuoden Tuskassa operoi. Toiveissa toki on, ettei Powerwolfille kolahtaisi sama kohtalo kuin norjalaisille.
Powerwolf on senverran iso, että varmasti menee ainakin kakkoslavalle.

Esim last.fm on Powerwolfilla 60,485 kuuntelijaa ja Leproussilla 19,052.
P.K.
Viestit: 1106
Liittynyt: 05 Joulu 2008, 13:53

18 Loka 2013, 15:07

Lichi kirjoitti:Esim last.fm on Powerwolfilla 60,485 kuuntelijaa
Joo hehheh! Kuinkahan iso prosentti noistakin on pelkästään saksalaisia?

Metal Church on ainoa vähääkään kiinnostava mutta sillä ei yksin lähdetä. Jos ei Tuska tajua hommata Dark Angelia niin toivottavasti Oulussa ymmärretään tämän päälle...
Hevi_akateemikko
Viestit: 530
Liittynyt: 19 Joulu 2004, 01:10
Paikkakunta: Hell

21 Loka 2013, 09:38

Näköjään Children of Bodom ja Neurosis lisätty esiintyjälistaan. Näitähän ny alkoi tipahtelemaan. :)

http://www.tuska-festival.fi/en/?page=index&id=290
Vastaa Viestiin