2012 Lauantai

Tuska Metal Fest - keskustelu
Vastaa Viestiin
metallisti
Viestit: 100
Liittynyt: 19 Elo 2007, 00:11

02 Heinä 2012, 14:42

Mitäs mieltä lauantain tarjonnasta oltiin?

Metsatölliä töllötettiin parit vikat biisit ja sitten Mokomaan. Harva bändi pystyy vetämään kokonaisen levyn ilman heikkoja hetkiä -ja Mokoma olisi voinut vetää toisenkin, vielä paremman levyn setin! Levyn jälkeiset vanhat biisit olivat vähän yllättäviä, olisin toivonut jotain Punaista Kukkoa ja Vade Retro Satanaa. Uusi kappale "Kuollut, kuolleempi, kuollein" kuulosti hyvältä. Bändi itsekin tuntui olevan tyytyväinen yleisön reaktioon.
Nappareita odoteltiin seuraavaksi ja vuorossa olikin viikonlopun pahin pettymys. Oli vaikea saada mitään selvää ja biisivalikoima jätti uuden levyn ulkopuoliset parhaat biisit soittamatta, edes Suffer the Childreniä ei tullut?! Tai sitten ne soitettiin kun olin kusella... Veikkailinkin, että kyseessä on tupla tai kuitti -tyylinen veto ja kuitti tuli tällä kertaa.


rotte
Viestit: 746
Liittynyt: 15 Syys 2010, 23:05

02 Heinä 2012, 17:04

metallisti kirjoitti:Nappareita odoteltiin seuraavaksi ja vuorossa olikin viikonlopun pahin pettymys. Oli vaikea saada mitään selvää ja biisivalikoima jätti uuden levyn ulkopuoliset parhaat biisit soittamatta, edes Suffer the Childreniä ei tullut?! Tai sitten ne soitettiin kun olin kusella... Veikkailinkin, että kyseessä on tupla tai kuitti -tyylinen veto ja kuitti tuli tällä kertaa.
Kyllä muuten tuli Suffer. Ite tykkäsin tosta Nappiksen setistä paljonkin. Tosin Afgrund otti ja nuorempana grindipoppoona näytti toisaalt veteraaneille, miten homma pitäis hoitaa.
Mutta molemmat oli perkeleen kovia!
Kvesti

03 Heinä 2012, 00:40

Yleensä sunnuntai on ollut Tuskan paras päivä. Tänä vuonna se oli lauantai. Tässä tuomiot.

Metsatöll: Ennätin juuri setin alkuun. Bändi aloitti lauantain pirteästi. Pitää ottaa tarkempaan tutkintaan.

Anaal Nathrakh: Päivän ensimmäinen tajunnan räjäyttäjä. Tämän vuoden Tuskan kovin veto. Piste.

Mokoman aikana oli aika hankkia Anaal Nathrakhtin paita ja käydä vip-alueella syömässä. Mokoma ei ole koskaan kolissut ja sen perusteella mitä kuulin, ei mielipide muuttunut tälläkään kertaa.

Winterwolf: Alku tuli tsekattua. Ihan kiva alueella liikuttiin. Olisi voinut kuunnella kokonaan, jos toisella lavalla ei olisi ollut kiinnostavampaa tarjottavaa.

Horna: Päivän toinen tajunnan räjäyttäjä. Aina ei tiennyt pitikö ottaa kuvia vai pelkästään diggailla meiningistä. Hyvin vedetty show. Tältä black metal shown pitää näyttää ja kuulostaa.

Napalm Death: Ajauduin melkein eturiviin. Mutta ei oikein napannut. Taas yksi niistä bändeistä joita pitäisi diggailla, mutta ei vaan iskenyt. Muuteman biisin jälkeen alkoi alueella harhailu.

Battle Beast: Ihan kiva. Kuuntelee festareilla paremman puutteessa, mutta ei innosta erityisemmin.

Insomnium: Samat sanat kuin Battle Beast. Palasin kuuntelemaan Battle Beastia, kun se vaikutti mielenkiintoisemmalta.

Sonata Arctica: Kun festarin nimi on Tuska, siellä pitää näköjään olla joka päivä päälavalla esiintyjä, jonka kuunteleminen on kidutusta. Onneksi loppusetin ajaksi oli toisaalla tarjolla...

Victims: Reipasta HCpunkeroa. Ei tarvitse hankkia levyä, mutta tämä palautti SA:n jälkeen uskon ihmiskuntaan.

Behemoth: Aika perussettiä. Olisi varmaan toiminut paremmin, jos ei olisi aikaisemmin päivällä saanut Infernoteltassa paria oppituntia miten ollaan kunnolla saatanallisia ja miten vedetään totaalisen brutaalisti. Keikalla oli hetkensä.

Sabaton: Ainut pääesiintyjä, joka ansaitsi paikkansa. Hyvät biisit ja ammattitaitoinen meininki. Iron Maiden olisi varmaan juuri tällainen, jos olisi perustettu 20 vuotta myöhemmin. Tämä oli sanottu positiivisessa mielessä kumpaakin bändiä kohtaan. Kumpikin tuntuu vetävän samalla tasolla hyviä keikkoja illasta toiseen.
Haunted Shores

15 Heinä 2012, 00:32

Tähän ihan sellainen huomio, etten ole koskaan nähnyt Tuskan päälavan läheisyydessä niin vähän väkeä kuin Sabatonin keikalla.

Okei, olin aika kännissä aikoinaan esim. Sisters Of Mercyn aikaan, mutta kumminkin. Olinko nytkin kännissä vai vahvistaako joku tämän havainnon?

Keikka nyt varmaan oli ihan hyvä, jos tykkää Sabatonista. En kuunnellut, yritin samaan aikaan bongata Ramin Kuntopolkua. Ei löytynyt.
Van Island
Viestit: 285
Liittynyt: 06 Touko 2004, 13:50
Paikkakunta: Helsinki

15 Heinä 2012, 05:22

Haunted Shores kirjoitti:Tähän ihan sellainen huomio, etten ole koskaan nähnyt Tuskan päälavan läheisyydessä niin vähän väkeä kuin Sabatonin keikalla.
Nevermore ja Sisters Of Mercy, anyone?

(vaikka tykkään kummastakin, mutta ei he vaan Tuskan headliner-osastoa ole)
P.K.
Viestit: 1106
Liittynyt: 05 Joulu 2008, 13:53

15 Heinä 2012, 10:31

Isis ennen Emperoria 2007. Silloin oli päälavan seutu oikeasti todella autiota.
Hevi-Pade

15 Heinä 2012, 13:52

Haunted Shores kirjoitti:Tähän ihan sellainen huomio, etten ole koskaan nähnyt Tuskan päälavan läheisyydessä niin vähän väkeä kuin Sabatonin keikalla.
Mun mielestä tuolla oli iha normisti porukkaa. :?:
The Avenger
Viestit: 133
Liittynyt: 21 Helmi 2009, 13:56

15 Heinä 2012, 14:08

Ihan normisti oli minunkin mielestäni porukkaa Sabatonin aikana. Ministry taas ei tuntunut niin monia kiinnostavan.
Aaaron
Viestit: 336
Liittynyt: 15 Maalis 2007, 22:14
Paikkakunta: Ulukomailla

15 Heinä 2012, 14:53

Ministryn keikalla oli selkeästi vähemmän väkeä kuin Sabatonin. 2009 Neurosis ei myöskään paljoa vetänyt.
Iron Mike
Viestit: 350
Liittynyt: 23 Elo 2002, 08:11
Paikkakunta: HELL-sinki
Viesti:

26 Elo 2012, 17:48

Meikäläisen lauantai

Parhaat
Napalm Death,Sabaton, Välikalja yläilmoissa. Suosittelen:)

Hyvät
Battlebeast

Ihan jees välihuikkamusaa
Behemoth

Harmittaa, kun missasin
Insomnium,Victims,Evil-Lyn

Lauantain ohjelma oli perjantaihin verrattuna aika laimea. Kaikki pääesiintyjät käyneet Suomessa useita kertoja muutaman viime vuoden aikana.
Vastaa Viestiin