Tuska-lippuja jaossa

Tuska Metal Fest - keskustelu
Vastaa Viestiin
SSilver

16 Kesä 2011, 12:16

Moro!

Ajattelinpa tännekin informoida, vaikka tietysti kaikilla messulautalaisilla liput Tuskaan jo onkin. Kiitos ja anteeks.

Tässä lainausta Facebookista:

Nyt on oiva tilaisuus voittaa 2 kpl kolmen päivän lippuja Tuska-festivaalille 22.-24.7.2011. Tapahtuman esiintyjiä ovat mm. Morbid Angel, Devin Townsend, Amon Amarth, Meshuggah, At The Gates ja moni muu! Katso koko ohjelma täältä.

Tuska-lippupaketin arvontaan osallistuminen on helppoa. Klikkaa "Tykkää" Sound-Shopin sivuilla ja voit voittaa liput omaksesi. Voittaja arvotaan 30.6. kaikkien Sound-Shop-sivusta tykkäävien kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tykkää Sound-Shop-sivusta täällä.

Sound-Shop on upouusi soitinten ja tarvikkeiden erikoisliike, joka avattiin 4.6.2011 Helsingin Kaisaniemeen, osoitteeseen Vilhonkatu 5 (sisäänkäynti Vuorikadun puolelta). Kaupan tarkoituksena on toimia helppona ja luotettavana ostopaikkana Modulen-Music Group Oy:n maahantuomille soittimille ja tarvikkeille. Edustuksiamme ovat mm. G&L, Lakland, MTD, Mayones, BBE ja Strings by Aurora.

Kesäkuun ajan myymälässä on huimia avajaistarjouksia! Kaikki kielisetit: OSTA 3, MAKSA 2 (Aurora, R.Cocco, MTD)! Myös tuntuvia alennuksia BBE-efektien hinnoissa! Lisätietoa tarjouksista täällä: http://www.sound-shop.fi/fi/artikkelit/ ... tarjouksia

Sound-Shop löytyy myös verkkokauppana osoitteesta: http://www.sound-shop.fi

Tervetuloa käymään upouuteen kauppaan ja tervetuloa Tuskaan!

Tapahtuma
Sivu


Vastaa Viestiin