1. päivä/2008

Tuska Metal Fest - keskustelu
Rausku
Viestit: 156
Liittynyt: 23 Kesä 2004, 16:05
Paikkakunta: Tampere

02 Heinä 2008, 20:02

Hirsipuutarhuri kirjoitti:Mihis biisiin Entombed lopetti? Eyemaster vai Hollowman?
Eyemaster.


Hirsipuutarhuri
Imperiumi Crew
Viestit: 267
Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:01
Paikkakunta: TRE/LPR

02 Heinä 2008, 20:14

Kiits.
korsteeni
Viestit: 5
Liittynyt: 29 Elo 2003, 00:17
Paikkakunta: Espoo

02 Heinä 2008, 23:35

Päivä oli tarkoitus aloittaa KYPCK:lla, vaan pitkä ja mateleva jono portilla oli eri mieltä.

Sisään juuri sopivasti Amon Amarthin aloittaessa. Hyvinhän se toimi henkilökohtaisena festarin avaajana, itse en edes mitenkään kiinnittänyt huomiota hiljaiseen äänenvoimakkuuteen.

The Sorrow oli ihan kiva, mukavan reipasta menoa festarin alkuun.

Carcass oli itselle se päivän tärkein esiintyjä, eikä todellakaan pettänyt. Oli hienoa päästä näkemään tämä yhtye edes kerran eläessään. Yksinkertaisesti upea keikka.

Entombed oli sitten toinen päivän tärkeistä bändeistä. Pientä pelkoa oli, että kuinka toimii yhdellä kitaralla, vaan turhaahan se pelko oli. Entombed tuli ja jyräsi oikein kunnolla.

Dimmulta en sitten paljoa odottanutkaan aiempien kokemusten perusteella. Ei pettymys, mutta ei mikään positiivinen yllätyskään. Jotenkin näiden bläkkisbändien kohdalla vaan tulee fiilis, että esiintyjä on vähän väärässä paikassa festarin päälavalla esiintyessään.
slaycore

03 Heinä 2008, 14:37

marras kirjoitti:Olipa kyllä mahtava päätös päivälle, kun eräs porukastamme lähti yksin hiprakassa katsomaan Dimmuja ja palasi vajaan puolentoista tunnin päästä kyeten vain oksentamaan, puhuminen ja kävely olivat mahdottomuuksia. Reppu oli tyhjennetty, röyhkeä varas kehtasi jopa vastata puhelimeen ja neuvoa minua eri paikkoihin "noutamaan" puhelinta. Mitään omaisuutta ei takaisin loppujen lopuksi saatu. Että näin hienoa meininkiä tällä kertaa. Heihei Behemothin paidalle, Canon powershot a95-kameralle, lompakolle, puhelimelle, _e-pillereille_ ja ennen kaikkea kolmen päivän Tuska-lipulle. Todella arvostettavaa toimintaa taas. Kiitoksia kuitenkin tytölle, joka löysi poikakaverini maasta makaamasta ja auttoi hänet luokseni ratapihalle. Pahoittelut myöskin kohtauksesta, jonka asiasta aiheutin, ei voisi taas viina pahemmin minuakaan saada ylireagoimaan. :oops: Morkkis on aika suunnaton.
Saisiko tästä tv-elokuvasovituksen ensi kesäksi? Jotenkin kivasti niputtaa kaikki kohellukset, mitä täällä on saanut Tuskan aikana/jälkeen lukea...
Raddox
Viestit: 250
Liittynyt: 06 Maalis 2007, 20:37
Paikkakunta: HellSINki

09 Heinä 2008, 11:46

Kannibaali Korppu kirjoitti:... Amon Amarthia. Bändin materiaalia en tunne juuri lainkaan eikä ensimmäistäkään levyä ole hyllyssä, mutta nyt täytyy hankkia. Ryhmä nimittäin veti perjantain kovimman keikan ja oli oikeinkin viihdyttävä. Joku voisi ystävällisesti vinkata mistä kannattaa aloittaa.
Itseltäni kaikki levyt löytyy ja näinpä kannattaisin että tutustuisit joko uusimpaan With Oden on Our Sideen tai vähän vanhempaan Versus the Worldiin. Jos nämä iskee niin kannattaa sitten hommata loputkin.
Nicholas
Viestit: 439
Liittynyt: 24 Helmi 2004, 18:51
Paikkakunta: Tku

25 Heinä 2008, 22:39

Minä tapani mukaan kirjoittelen varsin myöhässä.

Jono oli tosiaan pitkä, mutta veti yllättävänkin hyvin.

KYPCK oli ensimmäinen bändi, mutta ei vakuuttanut vielä livenä. Pitää vielä levy tarkistaa, ehkä sitten aukeaa paremmin. Missä vaiheessa Kukkohovi on bändiin tullut?

Amon Amarth oli "ihan kiva". Ainakin soitto kulki paremmin kuin Kulttiksella viime syksynä.

Carcass oli hyvässä vedossa ja nyt oli sounditkin kohdallaan. Loistava keikka ja Steerin esiintymistä oli ilo seurata vaihtoehtona yleensä niin yrmeän musiikin yrmeissä ilmeissä.

Entombed jäi väliin, kun oli niin täyttä, mutta kuulihan tuon, että loistavassa vedossa olivat taas.

Dimmu Borgir oli mielestäni lähes katastrofi viime syksynä, mutta petrausta oli tapahtunut, kun oli saatu basistikin takaisin ruotuun. Nyt DB oli hyvä (olin humalassakin).

Syötyä ei tullut eikä roskattuakaan. On muuten järkyttävän huonot ruuat ja ruokavalikoimat tuolla, vaikka harvoin ne festareilla kummoisia ovatkaan.
napp

26 Heinä 2008, 10:43

Nicholas kirjoitti: Syötyä ei tullut eikä roskattuakaan. On muuten järkyttävän huonot ruuat ja ruokavalikoimat tuolla, vaikka harvoin ne festareilla kummoisia ovatkaan.
Et syönyt mutta tiedät että ruoka oli huonoa? Ei ne makkarat ainakaan kovin paskoja olleet.
Nicholas
Viestit: 439
Liittynyt: 24 Helmi 2004, 18:51
Paikkakunta: Tku

26 Heinä 2008, 22:24

Maistoin kyllä ja huonoja olivat, nekin vähät mitä sieltä sai. Paitsi tietysti eihän makkarasta nyt huonoa saakaan. Jätin moisen itsestäänselvyyden mainitsematta.
Vastaa Viestiin